Eigenlijk erg laat aangegeven bepaalde voortassen, dragers en grote beurt voor mijn fiets te willen. Er is mij betere low-rider dragers aangeboden. Al met al snel opgelost, en een nette prijs, voor... Se mere
Se, hvad kunderne siger
Helemaal top, ondanks code rood (extreme hitte) de fiets snel en zeer vakkundig gemaakt tegen een heel vriendelijke prijs. Pure ambacht, waar vond je datnog tegenwoordig? bij Huisman.
Alle deuren open kom ik met mijn fiets binnen. Nadat ik vriendelijk goedemiddag had gezegd, was het antwoord goedemiddag verkeerde ingang. Jonge medewerker stond 2 meter van mij vandaan en ik had... Se mere
Virksomheden har svaret
Mijn fiets hier gekocht en ontvang topservice! Ik snap niets van mensen die een snotfiets online kopen en dan wel service van de lokale shop verwachten. Ik begrijp wel dat ze je niet helpen. Ze willen... Se mere
Virksomhedsoplysninger
Skrevet af virksomheden
Huisman Leiden is een gevestigd familiebedrijf in Leiden dat al sinds 1936 een begrip is in de regio. We zijn gespecialiseerd in de verkoop en het onderhoud van fietsen en scooters. Huisman is officieel dealer van diverse A-merken voor zowel e-bikes als scooters, waaronder Gazelle, Batavus, Sparta, en Cortina. Voor scooters voeren wij merken zoals Sym, Niu, Peugeot en Kymco. We beschikken over gecertificeerd personeel voor reparatie, service en onderhoud aan alle soorten fietsen en scooters. Twee vestigingen verspreid over de stad: Rijwielen Noord Willem de Zwijgerlaan 417: De hoofvestiging met een grote showroom voor e-bikes en scooters. Huisman Tweewielers Levendaal 76: Een centrale fietsenwinkel in de binnenstad. Historie: Huisman begon in 1936 met de productie en verhuur van bakfietsen op de Hogewoerd. In de loop der jaren is het uitgegroeid tot een erkende 5-sterrenspecialist met een sterke focus op klanttevredenheid en vakmanschap.
Kontaktoplysninger
Holland
- huismanleiden.nl
Ingen nylige anmeldelsesinvitationer
Har besvaret 20 % af deres negative anmeldelser
Svarer typisk inden for 24 timer
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Scooter vakkundig gerepareerd
Ik had een lastig probleem met mijn scooter. Ik kwam er zelf niet uit (bleek iets elektrisch). Dit is prima verholpen. Het kan wat druk zijn in de winkel en dan zie je dat er 'weinig tijd is', maar als je een beetje geduld hebt wordt je gewoon goed geholpen!
GEEN STER WAARDIG!!!!!!
De eigenaar (Frank) is zeer onbeschoft en klantonvriendelijk. Mijn zoon van 14 (gaat naar school tegenover de winkel) en had pech met een losgeraakte ketting op zijn fiets. Kostenplaatje 50 euro. Er bleek een tandwiel kapot te zijn. Achterwiel moest eraf etc. Kosten van alleen het tandwiel, bleek achteraf 10 euro. Arbeidsloon 70 euro per uur en eigenaar gaf aan dat hij een half uur bezig was geweest. De helft van 70 euro is bij deze mijnheer dus 40 euro!!??
Mijn zoon werd zonder (kassa/reparatie)bon weer de straat op gestuurd en wat bleek, de versnelling op de fiets deed het ineens niet meer.
Ik ben uiteindelijk met mijn zoon terug gegaan en heb aangegeven dat er tijdens de reparatie iets niet goed is gegaan en de kabel naar de versnelling waarschijnlijk is losgeraakt.
Mijnheer Frank ging direct in de aanval en legde het probleem bij ons neer. Volgens hem zat de kabel al los en was de vraag alleen de reparatie van de ketting. Heel vreemd want mijn zoon kon voor de reparatie nog gewoon de versnelling gebruiken.
Ik heb gevraagd waarom hij dan niet bij m’n zoon had aangegeven dat de versnellingskabel ook kapot was en gemaakt moest worden om in ieder geval fatsoenlijk naar huis te fietsen.
Maar wij zaten fout en mijnheer bleef maar in de aanval gaan. Hij kon de versnellingskabel maken voor nog eens een extra bedrag van 60 euro. Ik ging met dit bedrag niet akkoord en vroeg of we niet tot elkaar konden komen. Maar mijnheer Frank werd steeds onbeschofter
en zei toen dat ik het lekker zelf maar moest maken. Ik moest zowiezo blij zijn dat hij de reparatie had uitgevoerd want de fiets was niet bij hem gekocht.
Overigens stelde de collega van mijnheer Frank mij in het gelijk dat mijnheer zo onbeschoft deed. Maar .. hij was nou eenmaal de eigenaar.
Voor ons nooit meer naar Huisman in Leiden, ik rij nog liever naar Groningen.
Succes voor degene die toch besluiten in zee te gaan met deze mijnheer.
Onbetrouwbaar…
Had ik de reviews op Trustpilot maar gelezen. Onbetrouwbare kliek. Als je een afspraak maakt om een voertuig te testen met een proefrit, loop je het risico dat ze je ter plekke je het voertuig niet mee willen geven. Ook niet als je een afspraak maakt, het dezelfde dag nog even extra checkt of het ok is en aangeeft dat je ervoor uit een andere stad komt. Ter plekke kreeg ik opeens te horen dat ze liever het voertuig niet wilden meegeven omdat het miezerde en het geen showmodel was. Fijn… geef het even van tevoren aan dan. Later nog eens met ze gebeld om een nadere uitleg. Zelfs een normaal excuus is teveel gevraagd. Halve dag en reiskosten aan tijdverspilling.
Geen ster waard!
Geen ster waard!
Mijn scooter startte moelijk en ik bracht hem naar Huisman Leiden de monteur zei gelijk zonder te kijken accu is kapot denk ik.
Ik heb hem achter gelaten en later belde hij de accu is dood.maar goed,
Heeft accu vervangen en toen zei ik geef hem ook een beurtje en wat kost het bij elkaar?hij zei €290 en een week later weer het zelfde probleem en toen zei hij spanning is kapot denk ik, kost je € 200 zei Nihad in beide gevallen zei hij als je contant aan mij betaald ga ik gelijk voor je maken anders moet je bij Huisman afspraak maken dus mijn keuze was gelijk gemaakt aangezien ik geen andere vervoer had.
4 dagen later weer zelfde probleem en inmiddels ben ik al.€490 lichter toen heb ik via bol zelf een accu besteld en probleem voorgoed opgelost.
Hij had accu alleen opgeladen verder niks gedaan dit is een pure oplichting en diefstal van je werkgever.
De eigenaar vind ik zeer onbeschoft en klantonvriendelijk ( Frank ) als je klacht hebt dan opent hij gelijk de aanval dat jij fout zit hij gelijk heeft.
Op de site melden ze 1e service beurt gratis en als je een scooter voor bijna 2700 euro gekocht en je komt binnen 3 maanden voor gratis 1e beurt dan zeggen ze dat doen we niet,want op je Factuur staat dat 150 euro moet betalen.
Misleidend en oplichting.
Goede service, soms wat langer dan gewenst maar de kwaliteit is het waard.
Mijn dochter heeft pech met scooter…
Mijn dochter heeft pech met scooter vraagt om hulp. Jullie vragen is die scooter van hier nee ow dan helpen we je niet wat is dat voor service stelletje bloedhonden. En is niet eerste keer vorige keer had andere dochter zachte band vraagt alleen voor iets oppompen om.thuis te komen. Komt die fiets van hier was de vraag weer nee. Ow dan kunnen wij jou niet helpen. Wat is dat voor tieves service. Nee je laat twee meiden lopen met pech en dat noemt zich goede zaak met service nou service waarmee ik me reet mee afveeg .... echt niet normaal en onbeschoft
top service
schokbreker lekte, bang dat ik een dure rekening kreeg. even langs gegaan en dag erna reed die weer zoals voorheen. kosteloos binnen een dag gefixt. top geregeld
Ik ben vaste klant omdat de…
Ik ben vaste klant omdat de klantvriendelijkheid hoog in het vaandel staat. Ter zake doende informatie.
Zeer onklantvriendelijk en onprofessioneel, heb een leasefiets bij de anwb en zou voor onderhoud en reparatie bij huisman willem de zwijgerlaan terecht moeten kunnen. Maar toen ik hier kwam met een kapotte accu werd ik nog net niet uitgelachen en behandeld als een stuk vuil omdat ik mijn fiets bij een andere winkel heb gehaald en meneer niet "het probleem van een ander" wilt oplossen. Al met al een slechte ervaring ik kom hier nooit meer en raad lezers van deze revieuw hetzelfde aan. ( Voor goede service kun je beter naar van rossum tweewiellers gaan alleen zijn die niet aangesloten bij het leaseplan van de anwb )
Helemaal geen ster waard
Helemaal geen ster waard! Ik werd zeer onvriendelijk te woord gestaan toen ik mijn fiets voor reparatie bracht. Omdat deze hier niet was gekocht werd deze op een hooghartige manier geweigerd en werd ik uitgelachen. Zeer bot en klantonvriendelijk. Vieze smaak van in mijn mond. Het gaat zeker goed met de zaken, vroeger was elke klant er 1. Dit gaat om huisman, W. de Zwijgerlaan, Leiden
Læs mere om andre typer anmeldelser.