je ziet meteen da ze aandacht hadden voor veilige en duurzame bevestiging
Se, hvad kunderne siger
Wij doen het maar gelijk goed en hebben heel het dak volgelegd icm met een flinke accu/batterij erbij. Met terugleveren is niet interessant voor ons dus we slaan alles op.
Goede leverancier van zonnepanelen. Vind het bedrijf niet duur als je ziet wat sommige andere bedrijven hier uit de regio in rekening brengen.
Werd kort na het indienen van mijn offerte aanvraag al door hen opgebeld en om aanvraag te bespreken. Hele vriendelijke medewerker.
Virksomhedsoplysninger
Skrevet af virksomheden
Welkom bij zonnepanelenzaandam.com, uw vertrouwde partner voor hoogwaardige zonne-energiesystemen in Zaandam en omgeving. Ons team van ervaren professionals zet zich in om u te voorzien van duurzame en efficiënte oplossingen voor uw energievraagstukken. Bij zonnepanelenzaandam.com begrijpen we dat de overstap naar zonne-energie een belangrijke beslissing is. Daarom bieden we persoonlijke begeleiding en deskundig advies op maat, zodat u zeker weet dat u de juiste keuze maakt voor uw woning of bedrijf. Van het eerste adviesgesprek tot de installatie en nazorg, wij staan voor u klaar om elke stap in het proces soepel en stressvrij te laten verlopen. Onze missie is om bij te dragen aan een groenere toekomst door zoveel mogelijk huishoudens en bedrijven in Zaandam te voorzien van schone, hernieuwbare energie. Wij maken gebruik van de nieuwste technologieën en materialen van topkwaliteit om ervoor te zorgen dat uw zonne-energiesysteem jarenlang optimaal presteert. Bij zonnepanelenzaandam.com bent u verzekerd van een uitstekende klantenservice, eerlijke prijzen en een duurzame investering in uw toekomst. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe eenvoudig het is om over te stappen op zonne-energie.
Kontaktoplysninger
Ebbehout 1, 1507 EA, Zaandam Noord Holland, Holland
- +31753690593
- contact@zonnepanelenzaandam.com
- zonnepanelenzaandam.com
Ingen anmeldelsesinvitationer registreret
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
je ziet meteen da ze aandacht hadden…
je ziet meteen da ze aandacht hadden voor veilige en duurzame bevestiging
alles recht en
alles recht en netjes geplaatst op dak, oogt professioneel al weet ik er weinig van
voelt alsof we iets goeds doen
Het systeem voelt als een slimme stap…
Het systeem voelt als een slimme stap richting een energiezuinig huis.
Ze hadden reserve onderdelen mee mocht…
Ze hadden reserve onderdelen mee mocht dat nodig zijn.
Hij checkte ik het snapte en herhaalde…
Hij checkte ik het snapte en herhaalde uitleg zonder probleem
alles stond er zonder dat ik er was
zus hoorde dat paneelcoating lang…
zus hoorde dat paneelcoating lang meegaat en zei dat vind ik pas slim
ze gebruikte hand tools om stil te…
ze gebruikte hand tools om stil te blijven beetje langzaam maar mooi rustig
ze hielp me begrijpen waarom opbrengst…
ze hielp me begrijpen waarom opbrengst lager is op bepaalde uren
ze gebruikten alleen zwarte kabels voor…
ze gebruikten alleen zwarte kabels voor een egaal geheel
de installatie voelt solide aan echt…
de installatie voelt solide aan echt vakwerk met duurzame onderdelen
ik hoef niet meer te stressen over…
ik hoef niet meer te stressen over energieprijzen want de panelen zorgen dat de rekening verdwenen is
Geen Boren Troep In De Kamers Mijn Moeder Zei Dat
Geen boren troep in de kamers, mijn moeder zei dat dat uitzonderlijk was.
partner en ik vonden het prettig dat…
partner en ik vonden het prettig dat hij meedacht in mogelijkheden, niet in verkooppraatjes
geen hoekje overgeslagen
geen hoekje overgeslagen, alles strak en waterdicht afgewerkt
Mijn Buurman Was Benieuwd Naar Ons Rendement
mijn buurman was benieuwd naar ons rendement en ik zei gelijk bel ze maar dat team weet wat ze doet
ze belden ons de dag voor installatie…
ze belden ons de dag voor installatie nog even om te checken of alles klaarstond, echt attent
Hij Dacht Met Ons Mee En Liet...
hij dacht met ons mee en liet zien wat wel en wat niet nodig was
Læs mere om andre typer anmeldelser.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.