Huis & comfort Anmeldelser

1.593

4,2

Ik koop al jarenlang bij Huis & Comfort tot volle tevredenheid. En dat kan vanalles zijn van: mooie adresstickers (met eigen teksten) tot mooie dames slippers, waar je zelfs bij dagelijks gebruik jar... Se mere

Veel keus, alhoewel de kwaliteit niet altijd perfect is. Redelijk snelle levering dit keer. Nadeel was dat de verpakking ( verzenddoos) kapot was. Veel te slappe kwaliteit. Gelukkig zaten alle best... Se mere

Snelle levering en alles compleet. Dit is tegenwoordig niet meer vanzelfsprekend. De bezorgdienst was ook op tijd. De bezorgdiensten zijn het grootste probleem.

Ik heb nog niets ontvangen, maar het probleem ligt bij GLS transport. Daarom kan ik nog geen oordeel geven. GLS is Kwalitatief Uitermate Treurig. Op mijn brievenbus staat; Postbezorger; indien... Se mere

1. Hjem og have

Huis & Comfort, uw expert voor nieuwe, handige en geniale artikelen in de categorieën keuken, gezondheid en decoratie! Meer dan 8.000 artikelen verkrijgbaar in de webshop. Blijvend lage prijzen & aantrekkelijke aanbiedingen.

God

2 t anmeldelser

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

(1.593)

333 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Slippers gekocht en betaald (gelukkig…

Slippers gekocht en betaald (gelukkig via Paypal), volgende dag een mail, ze zijn verzonden! Fijn.
Melding Postnl, pakket is aangemeld. Ook fijn.
Dan niks.... week stilte, dus mail gestuurd. Geen antwoord. Nog een mail. Geen antwoord.
Bellen. Telefoonjuffrouw vertelt dat ze nooit met Postnl verzenden, maar met GLS. Leuk, maar waarom dan een melding van Postnl? Tja, geen idee. Geeft een trackingcode... (van Postnl dus). Geeft een goed beeld van dame. Zij wordt door collega geholpen, en komen tot een conclusie.. het pakket is verzonden, want aangemeld. En verder kon ze niets meer voor mij doen,
Heel fijn. Paypal geinformeerd en gelukkig mijn geld terug. Nooit kopen bij dit bedrijf, volkomen onbetrouwbaar!!!

20. august 2026

Geachte,
Het spijt ons dat uw laatste bestelling bij ons aanleiding tot een klacht heeft gegeven.
Zoals u helaas zelf hebt moeten constateren, zijn we van dienstverlener veranderd en werken we sinds begin augustus samen met PostNL. Dit gaat in het begin altijd gepaard met kinderziektes.
Om u echt te kunnen helpen en tegemoet te komen, hebben we nog wat meer informatie nodig.
Zouden wij u mogen vragen uw verzoek, onder vermelding van uw klantnummer, adres en bestelnummer, rechtstreeks naar het volgende e-mailadres van onze klantenservice te sturen: info@huis-en-comfort.nl

Alvast bedankt

Fijne afhandeling.

1. august 2026

Besvarelse fra Huis & comfort

Bedankt voor uw positieve feedback! We kijken ernaar uit u weer van dienst te mogen zijn!

Goede service.

Goede service.
Snelle bezorging
Vriendelijke mensen aan de telefoon.

30. juli 2026

Helder!

Duidelijke plaatjes, duidelijk omschrijving, snelle levering.

31. juli 2026

Besvarelse fra Huis & comfort

Bedankt voor de mooie review! Fijn dat u tevreden bent. Graag tot de volgende keer!
Hartelijke groet,
Team Huis & Comfort

Goede produkten

Goede producten en een snelle bezorging.

27. juli 2026

uw team, Huis & Comfort

De schoenen die ik besteld heb waren…

De schoenen die ik besteld heb waren precies zo als ik verwacht had.

24. juli 2026

uw team, Huis & Comfort

Door terugsturen te verbeteren met…

Door terugsturen te verbeteren met toevoegen van label en vlugge afhandeling

30. juli 2026

uw team, Huis & Comfort

Snelle levering en alles compleet

23. juli 2026

Besvarelse fra Huis & comfort

Wij danken u hartelijk voor uw positieve beoordeling. Het verblijdt ons te horen dat onze service aan uw verwachtingen heeft voldaan. Wij hopen u spoedig weer van dienst te mogen zijn.
Huis & Comfort

Goederen waren goed verpakt en…

Goederen waren goed verpakt en levertijd was snel, echter vervoersbedrijf gaf geen informatie van aflevering datum en tijd.

27. juli 2026

Besvarelse fra Huis & comfort

Bedankt voor uw feedback!

uw team, Huis & Comfort

Het bestelde product werd vervangen…

Het bestelde product werd vervangen voor een ander product, echter zonder overleg....

28. juli 2026

Geachte klant,

Onze excuses. Het door u oorspronkelijk bestelde artikel is helaas momenteel volledig uitverkocht.

We begrijpen dat dit teleurstellend is. Omdat we u graag goed willen helpen, gaan we vandaag contact met u opnemen om tot een passende oplossing te komen.

uw team Huis & Comfort

Lange levertijd en slechte kwaliteit…

Lange levertijd en slechte kwaliteit ondergoed. Dus voor mij waarschijnlijk geen tweede keer !!

28. juli 2026

Geachte klant,

Dank u wel voor uw bericht.
Het spijt ons zeer dat uw eerste ervaring met onze producten niet aan de verwachtingen heeft voldaan.

We nemen uw feedback over de kwaliteit van het artikel erg serieus, want dit is niet de standaard die u van ons mag verwachten.

Wat betreft de bezorging: wij hebben uw pakket direct de volgende dag verzonden. Door het tussenliggende weekend heeft de bezorging helaas langer geduurd dan gepland. We begrijpen volkomen dat dit voor uw gevoel lang heeft geduurd.

Wij nemen contact met u op om tot een passende oplossing te komen.

uw team Huis & Comfort