Huis & comfort is voor mij al jaren een huis van vertrouwen. Je kan het zo gek niet bedenken of Huis & comfort hebben het in voorraad. Soms erg goedkoop, soms ietwat duur en soms, kom je bedrogen uit... Se mere
Il y a toujours de bons achats à faire chez Huis & Comfort, que ce soit pour la vie quotidienne en cuisine, salle de bains, ... que "personnel" (chaussures, vêtements confortable...) Heureuse de mes... Se mere
Huis & Comfort, uw expert voor nieuwe, handige en geniale artikelen in de categorieën keuken, gezondheid en decoratie! Meer dan 8.000 artikelen verkrijgbaar in de webshop. Blijvend lage prijzen & aantrekkelijke aanbiedingen.
Gemeenteplein 10, 3620 , Lanaken, Tyskland
- info@huis-en-comfort.be
- huis-en-comfort.be
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Geen opmerkingen
Dit bedrijf doen wat het zegt
Dit bedrijf doen wat het zegt, een vlotte afhandeling van de bestelling, en een vlotte levering per bpost.
La livraison a été rapide et satifaite…
La livraison a été rapide et satifaite du produit
Tout est parfait
Een tevreden klant
Ben al jaren klant en steeds tevreden geweest over dienst, prijs en kwaliteit.
Entièrement satisfait
première commande chez Huis & Comfort et totalement satisfait, livraison rapide, prix intéressant et achat correspondant à mes attentes
Serendipity & Confort
Soms heb je iets nodig dat je niet zomaar in de winkel op de hoek kunt vinden. Dan vind je het waarschijnlijk wel bij Huis & Confort.
En soms denk je helemaal niks nodig te hebben, en vind je bij Huis & Confort iets, waarvan je denkt: hé! dat heb ik al zo lang nodig, ook al wist ik het niet!
Bonjour,
Bonjour,
Vous faîtes des statistiques alors que le client n'est même pas encore livré ? Il faudrait peut-être un peu revoir vos livraisons France - Belgique ? Merci
Pakketje altijt zorgfuldig aangekoomen…
Pakketje altijt zorgfuldig aangekoomen zoo als op fotoo's
Een gemakkelijk gebruikbare rolstoeltas…
Een gemakkelijk gebruikbare rolstoeltas met veel plaats.
REMPLACEMENT …
on y trouve des articles que l'on ne trouve pas ailleurs MAIS je déplore fortement qu'on se permette d'envoyer un article de remplacement sans vous demander votre avis (alors que l'article était de stock sur leur site)
respect de la clientèle ?
Uiterst tevreden
Ik heb er een super regenjasje bij en was een beetje bang dat het er zou uitzien als goedkoop spul omdat het zo'n voordelige prijs was, maar ben nu uiterst tevreden met het regenjasje, met de vlotte levering en de zorgvuldige verpakking. Dus een tevreden klant.
prima op voorgestelde dag
Prima verlopen
Prijs/kwaliteit is redelijk goed
Prijs/kwaliteit is redelijk goed
Soms eens kleine afwijking van afbeelding, maar niet zo erg
Is heel gemakkelijk qua bestellen
TOP !!!