Betalte for en service jeg aldrig fik!
Ærligt så fik jeg aldrig en service - kun en regning.
Idag havde jeg en tid kl 9.30. jeg kører hjemmefra kl 8.17 præcis. På min GPS står der at der er 26 min kørelse ned til klinikken. Klinikken oplyste dengang jeg fik en henvisning til dem at man skal komme i god tid således man kan finde parkering.
Jeg kommer så ud på motorvejen og her er der åbenbart sket et uheld samtidigt med de udvidere motervejen - så åbenbart total kaos.
Derfor kan jeg se at jeg lige knap vil kunne nå det. Gør som normale mennesker vil gøre, ringer til klinikken for at fortælle at jeg bliver forsinket. Men deres telefoner åbner først kl 10.00.
Skynder mig alt det jeg kan for at nå det til tiden, men kommer desværre ca 10 minutter for sent.
Jeg møder sekretæren, som fortæller mig at min tid er gået tabt, og jeg skal booke en ny tid. Men jeg kan først gøre det når jeg har betalt min regning.
Åbenbart får man en regning, på at udblive. Men jeg gjorde alt for at komme til tiden. Det er jo ikke min skyld der er en lastbil som har resulteret i en ulykke. Der holdte brændmænd, politi og falck hvad jeg kunne se da jeg kørte forbi.
så nu har jeg fået en regning på 300 kr for ingen ting! Brugt benzin på at køre ned til klinikken, og får foralt jeg må vente til marts mdr med en ny tid..
Tak for ingenting!