Vildledende annonce og dårlig service ved reklamation
Jeg købte den 13. januar 2026 en brugt Louis Vuitton Luco taske. Følgende fremgik bl.a. af beskrivelsen af standen i salgsannoncen: ”Tasken fremgår i overordnet rigtig god stand. Læder og canvas står skarpt og velbevaret …” Da jeg modtog tasken behandlede jeg vachetta læderet (stropperne) med læderfedt, da de ikke tidligere var behandlet. Der var små revner i læderet, men ikke noget, der synede videre af noget. Jeg tog endelig tasken i brug, og på 4. dagen revnede en af stropperne, så den ene hank ny kun sidder fast i den ene side.
Jeg kontaktede derfor Copenhagen Collectors med det samme for at reklamere over tasken. Kort efter modtager jeg en mail, hvor de skriver, at de ikke kan vurdere, hvordan tasken er brugt og plejet (af mig), hvorfor de ikke kan vurdere, om der er tale om en egentlig reklamationsfejl. De vil derfor tilbyde mig at betale for halvdelen af reparationen, som de vurderer vil koste 700 kr., så jeg kan derfor få dækket 350 kr.
Jeg skriver tilbage, at jeg ikke kan acceptere, at de kun vil betale halvdelen, da jeg har købt tasken for under to måneder siden. Jeg skriver videre, at læderet må være skadet allerede ved købet, da det ikke kan nå at slå revner i sådan en grad, at stroppen knækker på under to måneder, og at jeg derfor mener at salgsannoncen har været vildledende. Copenhagen Collectors bliver ved med at fastholde, at der er tale om en pre-owned taske, der med tiden udvikler patina og kan få tørhedsrevner.
De tørhedsrevner, der har været på tasken, kan ikke komme på to måneder, og jeg mener derfor ikke, at det er korrekt, at der i salgsannoncen stod, at læderet stod skarpt og velbevaret. Copenhagen Collectors har dog ikke forholdt sig til den del af min klage, på trods af, at jeg gentagne gange har bedt dem om dette.
Der er endvidere også revner på de resterende stropper, og derfor ønsker jeg også at få dem repareret, så jeg ikke om to måneder igen står med en knækket strop. Jeg tvivler på, at 4 stropper kan repareres for 700 kr.
Det seneste i sagen (06. marts 2026) er, at jeg har skrevet, at jeg ønsker at få dækket den fulde reparation af alle 4 stropper, eller at hæve købet imod at jeg får mine 6.500 kr. retur, da jeg nu står med en ubrugelig taske, som jeg kun har købt, på grund af beskrivelsen i salgsannoncen. Jeg afventer dog fortsat svar.
Jeg er meget skuffet over den reaktion (og mangel på samme) og ”service”, som jeg har modtaget fra Copenhagen Collectors.
Det er med stort ubehag, at jeg skriver denne anmeldelse, men jeg ønsker at belyse situationen, så ikke andre ender i samme situation.
5. marts 2026