Goede theoretische cursus, duidelijk lesmateriaal en aanvullende videos zijn ook prettig. Veel oefen examens waar je ook veel van leert. Het was de spoedcursus, afgezien daarvan vond ik sommige onde... Se mere

Virksomheden har svaret
Ik heb de cursus bij Horeca Stichting Nederland als zeer prettig ervaren. De trainer gaf op een duidelijke en professionele manier les en wist de stof begrijpelijk over te brengen. Er was voldoende... Se mere
Virksomheden har svaret
Het is voor mij nieuwe materie en ik heb heel erg veel geleerd. Het boek, de filmpjes en royale database aan examenvragen gaven mij meer dan genoeg stof voor een grondige voorbereiding. De dag is e... Se mere
Virksomheden har svaret
De online cursus wordt duidelijk en met veel passie verteld door Gabriella. De manier waarop sprak me erg aan. Haar voorbeelden, tips en trucs. Op die wijze blijft er veel hangen. Niet te schoolmeeste... Se mere
Virksomheden har svaret
HSN (Horeca Stichting Nederland) is dé marktleider in horecaopleidingen en biedt het meest complete cursusaanbod voor de horeca. Of je nu je SVH Diploma Sociale Hygiëne, je SVH Leermeester Diploma, je HACCP Certificaat of je Allergenen Certificaat wilt behalen, bij ons ben je aan het juiste adres! Wij begrijpen dat iedereen een eigen manier van studeren heeft. Daarom kun je bij ons kiezen uit flexibele leermethoden, zoals Online Video Trainingen en klassikale cursussen op meer dan 30 locaties in Nederland. Zo kun je leren op een manier die het beste bij jouw situatie past. Bij HSN staat kwaliteit voorop, daarom maken we ook gebruik van Trustpilot voor onafhankelijke beoordeling. Daarnaast zijn al onze cursussen erkend door het SVH, waardoor je verzekerd bent van hoogwaardig onderwijs dat perfect aansluit op de exameneisen. Bovendien zijn wij CRKBO-erkend, wat betekent dat onze cursussen BTW-vrij zijn. Dit maakt onze opleidingen niet alleen professioneel en effectief, maar ook financieel aantrekkelijk. Twijfel je over welke cursus het beste bij je past of heb je vragen over onze trainingen? Ons deskundige team van studieadviseurs staat voor je klaar! Neem vrijblijvend contact met ons op via 076 - 52 33 666 of bezoek onze website. Wij helpen je graag op weg naar succes in de horeca!
Skrevet af virksomheden

Postbus 1816, 4801 BV, Breda, Holland

Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Eerst was er een klassikale bijeenkomst afgesproken, maar door omstandigheden hebben we gekozen voor een online training. Achteraf bleek dit de beste keuze die ik had kunnen maken.
De filmpjes zijn heel helder en in begrijpelijke taal uitgelegd. Je kunt ze meerdere keren bekijken en ze zijn minder theoretisch dan het boek. In de filmpjes worden praktische voorbeelden getoond, wat erg prettig is.
Daarnaast is het fijn dat de filmpjes niet lang duren. Je kunt ze goed tussendoor beluisteren; continu kijken is niet noodzakelijk.
Ik ben zeer tevreden en zou, indien nodig, zeker nog een keer zo’n cursus willen volgen.

Besvarelse fra Horeca Stichting Nederland (HSN)
Ik vond de video's een genot om naar te kijken! Gabriëlla heeft een vlotte babbel met een hoop humor en levendigheid. Met af en toe een heerlijke quote in het Brabants ;)
Ik heb alle video's eenmaal bekeken en een aantal oefenexamens gemaakt. Het theorieboek heb ik amper open gehad, dat was niet nodig dankzij de video's.
En... geslaagd voor mijn SVH examen!

Besvarelse fra Horeca Stichting Nederland (HSN)
Ik vond het prettig dat ik kon kiezen tussen diverse trainingen en echt kon afwegen wat voor mij het beste aansluit. Voor mij werk een e-learning het beste, fijn zo'n mix tussen boek + video's + vragen. De mails waren duidelijk. De gastenservice behulpzaam en meedenkend. De online omgeving was gebruiksvriendelijk. De online vragen en oefenexamens waren perfect ter voorbereiding.

Besvarelse fra Horeca Stichting Nederland (HSN)
Alle onderwerpen worden in korte video's behandeld, wat het overzichtelijk houd! De theorie is goed te volgen door het tempo van spreken. Daarnaast is het erg fijn dat je de HACCP Horeca gids van te voren thuis gestuurd krijgt om de theorie voorafgaand aan de cursus alvast door te nemen. Ik heb mijn HACCP Certificaat in één keer gehaald met een 8 voor mijn toets.
Ik zou de HSN HACCP Video Training zeker aanraden!

Besvarelse fra Horeca Stichting Nederland (HSN)
erg fijn om de cursus vanaf huis op je eigen tempo te kunnen doen!

Besvarelse fra Horeca Stichting Nederland (HSN)
Fijne manier van leren met duidelijke uitleg in zowel de filmpjes als de map. Makkelijk te gebruiken. Vragen zijn duidelijk geformuleerd.

Besvarelse fra Horeca Stichting Nederland (HSN)
The videos were very clear and great, they really help with the learning process. I highly recommend

Besvarelse fra Horeca Stichting Nederland (HSN)
Ik moest in recordtempo mijn SHV-diploma halen en via kennissen werd HSN mij van harte aangeraden. Wat ben ik blij dat ik die tip heb opgevolgd. Ik koos voor de online videocursus en eerlijk? Het voelde totaal niet “online”.
De energie en dynamiek van Gabrielle zijn aanstekelijk. Haar uitleg, uitstraling en humor maken dat het voelt alsof ze recht tegen je praat. Geen saaie theorie, maar levendige lessen waardoor de stof echt blijft hangen. Ik heb de hele stof in vier dagen gedaan, zo’n 15 proefexamens gemaakt en klaar. De video’s zijn kort en krachtig, perfect voor je concentratievermogen (en die van mij is ook niet de langste 😉)
De kers op de taart was dat Gabrielle mij na het examen persoonlijk belde om te feliciteren. Zo’n persoonlijke aandacht heb ik nog nooit ervaren bij een cursus of opleiding. Je voelt aan alles dat zij dit met hart en ziel doet.
Kortom: moet je je SHV-diploma halen en wil je een cursus die duidelijk, prettig en zelfs leuk is? Dan raad ik HSN absoluut aan. Makkelijk te volgen, goed te onthouden en in je eigen tempo, met een warme, menselijke touch.

Besvarelse fra Horeca Stichting Nederland (HSN)
Ik heb de video training gedaan en omdat ik dyslexie heb was dit voor mij heel fijn. Ik kon luisteren, meeschrijven in mijn eigen woorden en de filmpjes vaker opnieuw kijken. Lekker in mijn eigen tijd. Heb mijn examen daarna meteen gehaalt

Besvarelse fra Horeca Stichting Nederland (HSN)
Ik heb de videotraining HACCP gevolgd. Deze was goed opgeknipt in korte, hapklare onderdelen. Leuke, heldere filmpjes. Duidelijke uitleg. Het bleef goed hangen! De opzet was luchtig, maar dat ging niet ten koste van de inhoud. Korte testjes tussendoor en het examen meteen erachteraan. Voor mij als ondernemer zeer efficiënt. Ik wil mijn medewerkers dit ook laten volgen. Niet eens voor het certificaat, maar alleen al om de duidelijke uitleg over hygiënisch werken.

Besvarelse fra Horeca Stichting Nederland (HSN)
Het was een duidelijke training. Makkelijk te volgen en op een duidelijke manier verteld. Ook met een beetje humor erin verwerkt.

Besvarelse fra Horeca Stichting Nederland (HSN)
Heel duidelijk en fijn leren op deze manier! Lekker op je eigen tempo, en als je concentratie even minder word neem je gewoon even een pauze wanneer je wil.

Besvarelse fra Horeca Stichting Nederland (HSN)
Geslaagd voor het examen sociale hygiëne, door het gebruiken van de handige online cursus waarbij ik overzicht kreeg over de gehele stof rondom het examen. Zeker weten aan te raden en ontzettend leerzaam!!

Besvarelse fra Horeca Stichting Nederland (HSN)
DE Video cursus was Begrijpelijk Helder en Overzichtelijk, De voorbeelden die gegeven werden in de videocursus waren praktisch van aard, en waren voorbeelden die je in het dagelijkse horecawerk ook zou kunnen tegen komen. ook de klantenservice was zeer behulpzaam en goed te bereiken zowel telefonisch als via e mail. al bij al zou ik deze cursus opnieuw doen bij deze stichting.

Besvarelse fra Horeca Stichting Nederland (HSN)
Praktische en toegankelijke cursus. Fijn dat de lesstof in kleine hoofdstukken is opgedeeld, zo kom je eenvoudig door het cursusmateriaal heen. Met de oefenvragen wordt je alvast voorbereid op de eindtoets. Gabrielle geeft veel praktijkvoorbeelden en is een prettige docent om naar te luisteren.

Besvarelse fra Horeca Stichting Nederland (HSN)
Ik ben iemand die veel moeite heeft met leren uit boeken. ik merk dat het me heel erg heeft geholpen om de videocursus te volgen. Op de manier hoe het word uitgelegd is het heel makkelijk om je aandacht te behouden!! Bedankt voor alles!

Besvarelse fra Horeca Stichting Nederland (HSN)
De Spoedcursus Sociale Hygiëne Video Training bij HSN is echt een aanrader voor wie zich vanuit huis wil voorbereiden op het examen. De video training zit goed in elkaar - het is overzichtelijk, to-the-point en bevat alle elementen die je moet weten voor het examen. De inhoud wordt op een luchtige manier gebracht waardoor het makkelijk te onthouden is. Vanuit mijn ervaring was het niet nodig om ook het boek te lezen - alles staat in de video's.

Besvarelse fra Horeca Stichting Nederland (HSN)
De online les was goed te volgen en heel leerzaam! De uitleg was heel duidelijk met tussendoor wat humor!

Besvarelse fra Horeca Stichting Nederland (HSN)
Læs mere om andre typer anmeldelser.