Banner for Horeca Stichting Nederland (HSN)

Horeca Stichting Nederland (HSN) Anmeldelser 5.114

TrustScore 5 ud af 5

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Goede theoretische cursus, duidelijk lesmateriaal en aanvullende videos zijn ook prettig. Veel oefen examens waar je ook veel van leert. Het was de spoedcursus, afgezien daarvan vond ik sommige onde... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Ik heb de cursus bij Horeca Stichting Nederland als zeer prettig ervaren. De trainer gaf op een duidelijke en professionele manier les en wist de stof begrijpelijk over te brengen. Er was voldoende... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Het is voor mij nieuwe materie en ik heb heel erg veel geleerd. Het boek, de filmpjes en royale database aan examenvragen gaven mij meer dan genoeg stof voor een grondige voorbereiding. De dag is e... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

De online cursus wordt duidelijk en met veel passie verteld door Gabriella. De manier waarop sprak me erg aan. Haar voorbeelden, tips en trucs. Op die wijze blijft er veel hangen. Niet te schoolmeeste... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1. Uddannelsesinstitution
  2. Voksenundervisning

Skrevet af virksomheden

HSN (Horeca Stichting Nederland) is dé marktleider in horecaopleidingen en biedt het meest complete cursusaanbod voor de horeca. Of je nu je SVH Diploma Sociale Hygiëne, je SVH Leermeester Diploma, je HACCP Certificaat of je Allergenen Certificaat wilt behalen, bij ons ben je aan het juiste adres! Wij begrijpen dat iedereen een eigen manier van studeren heeft. Daarom kun je bij ons kiezen uit flexibele leermethoden, zoals Online Video Trainingen en klassikale cursussen op meer dan 30 locaties in Nederland. Zo kun je leren op een manier die het beste bij jouw situatie past. Bij HSN staat kwaliteit voorop, daarom maken we ook gebruik van Trustpilot voor onafhankelijke beoordeling. Daarnaast zijn al onze cursussen erkend door het SVH, waardoor je verzekerd bent van hoogwaardig onderwijs dat perfect aansluit op de exameneisen. Bovendien zijn wij CRKBO-erkend, wat betekent dat onze cursussen BTW-vrij zijn. Dit maakt onze opleidingen niet alleen professioneel en effectief, maar ook financieel aantrekkelijk. Twijfel je over welke cursus het beste bij je past of heb je vragen over onze trainingen? Ons deskundige team van studieadviseurs staat voor je klaar! Neem vrijblijvend contact met ons op via 076 - 52 33 666 of bezoek onze website. Wij helpen je graag op weg naar succes in de horeca!

Horeca Stichting Nederland

Skrevet af virksomheden

All-Inclusive Cursusprijzen
Geen verborgen kosten, volledige transparantie in onze tarieven. Je weet precies waar je aan toe bent!
BTW-vrij, dus 21% voordeel
Dankzij onze CRKBO-erkenning zijn al onze cursussen vrijgesteld van BTW, waardoor je direct 21% bespaart!
Hoogste Slagingspercentages
Uit onderzoek van SVH blijkt dat onze cursisten bovengemiddeld slagen. Kies voor zekerheid en haal je diploma met vertrouwen!
Kwalitatief hoogwaardige cursussen
Erkend door SVH, CRKBO en beoordeeld met uitstekende reviews op Trustpilot. Gegarandeerd de beste kwaliteit!
Cursus die bij jou past
Leer op jouw manier: kies uit klassikale cursussen, online trainingen of e-learning. Flexibel en efficiënt!

Kontaktoplysninger

Promotion box for Horeca Stichting Nederland (HSN)

Behaal je SVH Diploma Sociale Hygiëne

Makkelijk studeren en in 1x je SVH Diploma behalen? Volg deze cursus!

Fremragende

TrustScore 5 ud af 5

5 t anmeldelser

5 stjerner
4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

(5.114)

164 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

Beste Rhamjed,

Dank je wel voor je review!

Fijn om te horen dat je de uitleg als direct, luchtig en duidelijk hebt ervaren.

Mooi dat Dorine zo’n positieve indruk heeft gemaakt, dat geven we zeker aan haar door!

Gefeliciteerd met het behalen van je SVH Diploma en veel succes met alles wat je ermee gaat doen!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Leuke vrouw en zeer goede uitleg…

Leuke vrouw en zeer goede uitleg duidelijk ook !

3. marts 2026

Beste Laura,

Dank je wel voor je leuke review!

Wat fijn om te horen dat je de uitleg als duidelijk hebt ervaren en dat Dorine zo positief is opgevallen. Dat geven we zeker aan haar door!

Gefeliciteerd met het behalen van je SVH Diploma Sociale Hygiëne en veel succes met alles wat je ermee gaat doen!

Goede cursus

Goede pittige cursus goede cursusleidster bij de valk rust en lunch goed georganiseerd

2. marts 2026

Beste Jacky,

Dank je wel voor je review!

Fijn om te horen dat je de cursus als goed en leerzaam hebt ervaren en dat ook de organisatie, zoals de locatie en lunch, goed geregeld was.

Mooi dat de begeleiding van Francis zo positief is opgevallen, dat geven we zeker aan haar door!

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Online leerstof was makkelijk en…

Online leerstof was makkelijk en leerzaam. Toets was niet te lastig en locatie van de examen was makkelijk te vinden.

25. februar 2026

Beste J van vermaat,

Dank je wel voor je fijne review!

Goed om te horen dat je de Sociale Hygiëne Online Video Training als makkelijk en leerzaam hebt ervaren, dat ook het SVH examen goed te doen was en de examenlocatie makkelijk te vinden.

goed te volgen video’s

Leuke vlotte goed te volgen video’s. Bedankt

5. marts 2026

Beste LB,

Dank je wel voor je leuke review!

Fijn om te horen dat je de video’s als vlot en goed te volgen hebt ervaren.

De filmpjes waren duidelijk

De filmpjes waren duidelijk

18. marts 2026

Beste Hanneke,

Dank je wel voor je review!

Fijn om te horen dat je de HACCP Videos als duidelijk hebt ervaren.

Gefeliciteerd met het behalen van je HACCP Certificaat en veel succes met het toepassen van je kennis in de praktijk!

Alle afspraken nagekomen

Alle afspraken nagekomen. Video cursus was erg handig. Nuttige proefexamens online

18. marts 2026

Beste Frank,

Dank je wel voor je review!

Fijn om te horen dat alles naar verwachting is verlopen en dat je de videocursus als handig hebt ervaren. Mooi ook dat de proefexamens je goed hebben geholpen in de voorbereiding.

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Het was een leervolle cursus met een…

Het was een leervolle cursus met een hele leuke lerares die ons met haar enthousiasme veel nieuwe dingen geleerd heeft, het enige wat ik echt jammer vond is dat de door jullie proefexamens een heel andere manier van vragen stellen had dan het werkelijke examen dat heeft toch wel voor twijfels en verwarring gezorgd. Maar het was een leuke leerzame cursus

3. februar 2026

Læs mere om andre typer anmeldelser.