Har lige modtaget 3 stk's teleskopstang mørklægningsgardiner! Nemmer dbliver et ikke! Aldrig har noget været Nemmer at sætte op! ( Læs manuelen, så tager det 1 min). Kan varm anbefales!!
Fik et "Mørklægningsgardin Instant Night Medium" i fødselsdags-gave og det er det første gardin der rent faktisk virker og lukker selv direkte dags-lys ude. Jeg bruger det om dagen når dags-lys... Se mere
Lynhurtig levering af fine gardinstænger - tak for det! Intet at udsætte på hverken varer eller levering. Teleskopgardinstænger er et glimrende alternativ, når man ikke må/vil bore i væggene. Dog sav... Se mere
Hos HowToSleepBetter tager vi søvn alvorligt. Vores produkter hjælper dig, så du kan få mere og bedre søvn. Vores mest populære produkt er det mobile og effektive mørklægningsgardin Instant Night. Det adskiller sig fra andre mørklægningsgardiner ved, at du kan sættes det op, uden at bruge værktøj. Det tilpasses nemt til bredden på dit vindue og så kan du endda tage det med i sommerhuset, så du også kan sove godt på ferien.
Hirsemarken 1B, 3520, Farum, Danmark
Svarer typisk inden for 24 timer
Levede fuldt ud til min forventning 😊 perfekte 👌
5 stjerner fra mig
🌟🌟🌟🌟🌟

Besvarelse fra HowToSleepBetter
Jeg har haft gardinerne i 4 år nu, og har glædet mig over dem hver eneste dag (og nat) Især en god løsning når man har nattevagt og skal sove om dagen. De er ligeledes geniale at tage med på weekendtur/ferie, da de er nemme at tage op og ned, og de fylder ikke meget. Så er du også sikret en god nattesøvn på ferien.

Besvarelse fra HowToSleepBetter
Har købt julegave hos jer som jeg håber giver en glæde.
Hurtig fremme.

Besvarelse fra HowToSleepBetter
Vi købte mørklægningsgardinet Instant Night hos Howtosleepbetter.dk for at mindske lyset i soveværelset og få en bedre søvn. Det har virkelig hjulpet på hvor godt vi sover og vil også bestille til vores børns værelser. Produktet og købsoplevelsen er i top - kan varmt anbefales!

Besvarelse fra HowToSleepBetter
Købte teleskop gardinstænger som sættes op med fjedermekanisme. Hurtig levering, pappet til at sende i var genbrugt (det får et thumbs up af mig), produktet virker absolut ubeklageligt. Jeg lavede en fejl da jeg bestilte, men da jeg henvendte mig til kundeservice var det intet problem at rette. Super service!

Besvarelse fra HowToSleepBetter
God service fra kundeservice til bestilling og levering

Fantastisk gardinstang, totalt 'plug and play' som lovet. Hurtig levering
Det store minus er Jeres hjemmeside, hvor det pop-up med nyhedsbrevstilmelding gjorde, at jeg ledte 1,5 time efter et andet sted at købe gardinstangen, men min søgen førte kun tilbage til Jer

Den nemmeste gardinløsning.
Har altid bøvlet med boremaskine, skæve karme og for lange gardinstænger som skulle skæres.
Det er slut nu... :-D

Besvarelse fra HowToSleepBetter
Købte teleskopgardinstænger hos How To Sleep Better (som er geniale når man ikke selv er handyman). Blev leveret med fejl fra producenten, sendte en besked vedlagt billede til firmaet, to dage efter havde jeg en ny. Ingen diskussion eller bøvl, bare top service. Kan varmt anbefales.

Besvarelse fra HowToSleepBetter
Fik en superhjælp over telefonen til mine vinduer med lidt specielle mål, og vi fandt en løsning med L-gardiner på XL-stænger, som passer helt perfekt. Man kan virkelig mærke, at I kender jeres produkt 😊

Besvarelse fra HowToSleepBetter
Jeg var rigtig glad for at komme på denne løsning på mit "lysproblem". Tak for den hurtige ekspedition

Besvarelse fra HowToSleepBetter
Hurtig at bestille og endnu hurtigere levering.

Besvarelse fra HowToSleepBetter
Vi er meget glade for vores gardin som virker fint og er nemt at montere og tage ned igen. Vi har købt to gardiner hvor det ene ikke holder så godt i væggen, regner med at modtage en ny stang. Ellers ret smart opfindelse 👍🏆☀️
John Mårslet