Har lige modtaget 3 stk's teleskopstang mørklægningsgardiner! Nemmer dbliver et ikke! Aldrig har noget været Nemmer at sætte op! ( Læs manuelen, så tager det 1 min). Kan varm anbefales!!
Fik et "Mørklægningsgardin Instant Night Medium" i fødselsdags-gave og det er det første gardin der rent faktisk virker og lukker selv direkte dags-lys ude. Jeg bruger det om dagen når dags-lys... Se mere
Lynhurtig levering af fine gardinstænger - tak for det! Intet at udsætte på hverken varer eller levering. Teleskopgardinstænger er et glimrende alternativ, når man ikke må/vil bore i væggene. Dog sav... Se mere
Købte teleskopgardinstænger hos How To Sleep Better (som er geniale når man ikke selv er handyman). Blev leveret med fejl fra producenten, sendte en besked vedlagt billede til firmaet, to dage efter h... Se mere
Hos HowToSleepBetter tager vi søvn alvorligt. Vores produkter hjælper dig, så du kan få mere og bedre søvn. Vores mest populære produkt er det mobile og effektive mørklægningsgardin Instant Night. Det adskiller sig fra andre mørklægningsgardiner ved, at du kan sættes det op, uden at bruge værktøj. Det tilpasses nemt til bredden på dit vindue og så kan du endda tage det med i sommerhuset, så du også kan sove godt på ferien.
Hirsemarken 1B, 3520, Farum, Danmark
Svarer typisk inden for 24 timer
Hurtig levering og et rigtig fint mørklægningsgardin som vi allerede har taget i brug og ja, vi er ikke vågnet før 08:00 endnu i sommerferien - skønt!

Besvarelse fra HowToSleepBetter
Det virker bare! Og er supernemt at tage med på overnatning andre steder end hjemme.

Besvarelse fra HowToSleepBetter
Jeg er meget tilfreds, både med varen og kundeservice, de var lynhurtige til at hjælpe, da min pakke blev væk ved gls

Besvarelse fra HowToSleepBetter
Vi er virkelig glade for gardinerne. Rummet bliver mørkt og så kan vi tage dem med når vi skal på ferier rundt omkring i landet. Med små børn hjælper det virkelig på putningen at rummet kan gøres mørkt.

Besvarelse fra HowToSleepBetter
Alle burde sove med maske. Det gør virkelig en forskel. Denne er bare kvalitet i topklasse. Blød og tilpas i størrelsen. Kan kun anbefale dette🙏🏻

Besvarelse fra HowToSleepBetter
Jeg er meget lysfølsom når jeg skal sove og har længe ledt efter et ordentligt mørklægningsgardin. Det fandt jeg så i sommeren sidste år og det er et af de bedste køb.
Lyset kan stadig anes meget lidt igennem det når det hænger, men langt fra noget som er generende og bestemt et gardin som er langt bedre end de fleste andre mørklægningsgardiner. Eneste minus er at det ikke slutter helt til i siden selvom man gør som vist i videoen.
Jeg havde dog i forvejen gardiner hængende som jeg blot trækker for også og SÅ er der sateme mørkt i mit soveværelse, selv om dagen :-)
Jeg anbefalede mine forældre det som også er blevet glade for det. Min mor kører taxi om natten og sover derfor om dagen. Hun sover langt bedre nu efter de også anskaffede sig gardinet.

Handlede en j pude på
Babymessen, den blev sendt hurtigt efter. Sover dejligt med min nye pude er og meget tilfreds med butikken.
Mangler kun info omkring hvad betrækket kan vaskes på? Kan ikke finde den info.
Varmt anbefale alle jeres butik og pude.

Besvarelse fra HowToSleepBetter
Hurtig tilbagemelding og svar. Hurtig levering og virkelig god betjening. Kan anbefale deres produkter, det duer at sove i mørke. 😊

Hurtig levering.Super-godt produkt.
Lidt i den dyre ende måske, men det virker!

Besvarelse fra HowToSleepBetter
Superfint produkt og virkelig nemt at montere, dækker 100 % for lyset i vores soveværelse.

Besvarelse fra HowToSleepBetter
Er sikker på gardinet er godt. Men hvis du skal bruge varen hurtig, er det ikkr her du skal købe.

Besvarelse fra HowToSleepBetter
Jeg har tidligere haft en mailkorrespondance med Howtosleepbetter for at finde ud af om deres produkt kunne bruges i min daværende bolig. Den rådgivning jeg fik var rigtig god - desværre var deres gardin ikke en god løsning da.
I min nuværende lejlighed fik jeg brug for et mørklægningsgardin til min stuedør. På den måde kan jeg undgå at lukke døren til mit soveværelse der kan blive grumme varmt da jeg bor under taget. Løsningen er en succes.
Jeg mørklægger entre og soveværelse, der forbliver køligere end stuen der er sydvendt - faktisk var der forleden små 10 graders forskel mellem stue og den mørklagte del af lejligheden.
Kvaliteten af gardinet er i top. Lækkert, blødt og helt lystæt - og det holder varmen inde i min stue og lyset ude af entre og soveværelse.
Jeg er ovenud tilfreds og kan kun anbefale Howtosleepbetter til alle der ønsker at sove mørkt og køligere.

Besvarelse fra HowToSleepBetter
Hurtig levering og et produkt der lever op til forventningerne