Har lige modtaget 3 stk's teleskopstang mørklægningsgardiner! Nemmer dbliver et ikke! Aldrig har noget været Nemmer at sætte op! ( Læs manuelen, så tager det 1 min). Kan varm anbefales!!

Fik et "Mørklægningsgardin Instant Night Medium" i fødselsdags-gave og det er det første gardin der rent faktisk virker og lukker selv direkte dags-lys ude. Jeg bruger det om dagen når dags-lys... Se mere

Lynhurtig levering af fine gardinstænger - tak for det! Intet at udsætte på hverken varer eller levering. Teleskopgardinstænger er et glimrende alternativ, når man ikke må/vil bore i væggene. Dog sav... Se mere

Købte teleskopgardinstænger hos How To Sleep Better (som er geniale når man ikke selv er handyman). Blev leveret med fejl fra producenten, sendte en besked vedlagt billede til firmaet, to dage efter h... Se mere

1. Dekorerings- og boligindretningsbutik

Hos HowToSleepBetter tager vi søvn alvorligt. Vores produkter hjælper dig, så du kan få mere og bedre søvn. Vores mest populære produkt er det mobile og effektive mørklægningsgardin Instant Night. Det adskiller sig fra andre mørklægningsgardiner ved, at du kan sættes det op, uden at bruge værktøj. Det tilpasses nemt til bredden på dit vindue og så kan du endda tage det med i sommerhuset, så du også kan sove godt på ferien.

4,5

Svarer typisk inden for 24 timer

Super godt mørklægningsgardin.

Jeg er meget tilfreds med mit mørklægningsgardin. Der er virkelig bare mørkt :-) Vi havde det endda med på sommerferie.
Det er super godt. Det eneste lille minus er, at det er svært at rulle pænt op om dagen. Men man kan jo bare pille det helt ned og sætte det op igen om aftenen.
Tak for et godt produkt.
Mvh. Joan Madsen.

1. august 2019

Besvarelse fra HowToSleepBetter

Tusind tak Joan. Det glæder mig meget, at du du er glad for dit Instant Night mørklægningsgardin!

Helt igennem perfekt

Hurtige, høflige, professionelle.
De ringede mig op på en søndag for at sikre sig, at jeg havde fået bestilt det rigtige, og selv en lille fejl efterfølgende blev hurtigt rettet efter kontakt, så kun ros herfra (skal købe mere og har anbefalet forældrene til også at købe her)

29. maj 2019

Besvarelse fra HowToSleepBetter

Mange tak for de flotte ord - det betyder meget for os :-)

Passer perfekt

Passer perfekt, nem at sætte op som lovet, og i super god kvalitet. Er meget tilfreds.

17. april 2019

Besvarelse fra HowToSleepBetter

Tak Leif, det er vi så glade for at høre :-)

Umiddelbart godt tilfreds..

Umiddelbart godt tilfreds... Dag til dag levering. Nemme at sætte op. Nu ser jeg frem til natten, i håb om baby sover bedre 🤗

16. april 2019

Besvarelse fra HowToSleepBetter

Dejligt, at du er tilfreds. Jeg krydser fingere for bedre søvn til din baby :-)

Da min vinduesramme desværre ikke…

Da min vinduesramme desværre ikke passede til de standardiserede mål på hjemmesiden, var de så flinke at sy et fag til så det passede. Jeg havde problemer med opsætningen til at starte med, men Carina var hurtig til at ringe til mig og hjælpe mig med at få det til at fungere. Utroligt let, praktisk, og mærklægger bedre end noget gardin jeg nogensinde har ejet :)

18. september 2018

Besvarelse fra HowToSleepBetter

Hvor er det dejligt at høre Niels, og tak for de flotte ord. Det glæder mig, at du nu kan være udhvilet, når du sidder på skolebænken.

Fænomenal service, produkt og leveringstid!

Da vinduerne i min datters værelse ikke passer til de mål howtosleepbetter har på deres hjemmeside, specialsyede de gardiner til os, så de passer perfekt til vinduerne. Og de var på vores adresse 48 timer efter jeg havde bestilt dem! Det er et super produkt der mørkelægger ligeså godt som de lover, og er supernemt at sætte op og tage ned. Fem store stjerner fra mig!

5. juli 2018

Besvarelse fra HowToSleepBetter

Hvor er det dejligt at høre, at I er glade for gardinerne. Rigtig god sommer :-)

Det fungerer enormt godt

Det fungerer enormt godt. Lækker kvalitet, nemt at montere og det virker. Sønnen sover markant bedre.

1. juli 2018

Tusind tak for din anmeldelse 🖤
Vi er glade for at høre, at Instant Night fungerer godt for dig, og at kvaliteten lever op til dine forventninger. Det er dejligt at vide, at din søn sover markant bedre nu. Tak for at dele det med os.

De bedste hilsner,
Carina fra HowToSleepBetter

Helt fantastisk produkt

Helt fantastisk produkt, der holder hvad det lover! Mørklægger fuldstændigt og er super nemt at sætte op. Kan klart anbefale produktet!

3. juni 2018

Besvarelse fra HowToSleepBetter

Tusind tak for de pæne ord - det er så dejligt at høre :-)

Virker lige som de skal

Virker lige som de skal. Meget nemt og montere.

2. juni 2018

Tusind tak for din anmeldelse 🖤
Vi er glade for at høre, at Instant Night virker som forventet, og at du fandt dem nemme at montere.

De bedste hilsner,
Carina fra HowToSleepBetter

Fem stjerner selvom der manglede noget…

Fem stjerner selvom der manglede noget i pakken i første omgang, men det blev sendt prompte, da jeg kontaktede firmaet. Det var ilagt ekstra vare uden beregning, da jeg modtog den manglende vare.

2. april 2018

Besvarelse fra HowToSleepBetter

Det glæder mig at høre, at du havde en god oplevelse med at handle hos os :-)

Super fint produkt

Super fint produkt. God kvalitet og meget nemt at anvende. Fin service og hurtig ekspedition. Alt i alt en rigtig god oplevelse.

24. maj 2017

Besvarelse fra HowToSleepBetter

Tusind tak for de flotte ord og fem stjerner. Det er så dejligt at høre!

Vis anmeldelser på alle sprog. (214 anmeldelser)