De service was super. De bezorger was ook heel gezellig en erg behulpzaam. Voor herhaling vatbaar. Jullie worden ons vaste adres als wij weer materialen nodig hebben! Groet, Jeroen
Se, hvad kunderne siger
De prijzen voor het hout zijn absoluut laag evenals de bezorgkosten in deze regio. Maar alle balken zijn krom, waardoor je je ontwerp telkens moet aanpassen, omdat het gewoon niet past, zoals je had b... Se mere
We hebben goed advies gekregen voor Onze overkapping. Snelle levering ,goede kwaliteit hout en materialen . Heel fijn geholpen, betrouwbaar bedrijf en vriendelijk personeel. Ook de prijs is g... Se mere
Goede informatie vooraf gekregen om een goede keuze te maken tussen geïmpregneerd of gecoat.Vervolgens voor zwart Zweeds douglas rabat gecoat gegaan . Alles binnen een week geleverd gekregen van een z... Se mere
Virksomhedsoplysninger
Skrevet af virksomheden
Houthandel Dronten is een houthandel voor de particulier gevestigd in Dronten. Ook klanten in uit de weide omgeving weten ons inmiddels te vinden. Deze houthandel is ontstaan vanuit BouwXL. BouwXL is onze groothandel tak welke levert aan houthandelaren en bedrijven. Houthandel Dronten is een onderdeel van bouwXL bv maar dan voor de particuliere klant met een breed assortiment in hout en bouwmaterialen. Naast de verkoop van producten bent u bij houthandel Dronten, door de jarenlange ervaring in de houtbranche, aan het juiste adres voor advies bij uw bouwprojecten.
Kontaktoplysninger
De Hunze 3, 8253 PX, Dronten, Holland
- 038-2022595
- info@houthandeldronten.nl
- houthandeldronten.nl
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Snelle afhandeling en een goede prijs-…
Snelle afhandeling en een goede prijs- kwaliteit verhouding.
Douglas hout besteld
Douglas hout besteld. Lange delen. Was beetje bezorgd over de kwaliteit maar de delen waren perfect. Geen scheuren oid.
Kan dit bedrijf aanbevelen. Snelle levering ook.
snelle service top geregeld !
Goede service, ook bij een eventuele klacht.
Goede service. Hout was wat krom en was een beetje discutabel of dit acceptabel was of niet (het is een blijft een natuurproduct). Voor mijn doeleinden was dit niet heel fijn. Hebben ze geen probleem van gemaakt en netjes nieuw hout geleverd. Dank!
Top service, goede prijs en kwaliteit producten!
Mooi hout.. treurig behandeld
Levering duurde langer dan verwacht. Hout is geleverd… koud op de grond én niet afgedekt in de regen. Ik ben gewend dat er een stukje hout onder wordt gelegd en er een stukje plastic overheen gelegd komt zodat het niet nat wordt.
Prijs kwaliteit verhouding prima
Prijs kwaliteit verhouding prima, netjes afgeleverd, vriendelijke bezorger.
Prijs kwaliteit verhouding uitstekend
Prijs kwaliteit verhouding uitstekend. Snel klaargezet. Zeer blij mee.
Fijne bezorging.
Fijne bezorging.
Er was nog een deel niet geleverd, toen belden ze of alles die week erop konden bezorgen.
Tijd afgesproken voor die week erop, toen het misschien krap werd qua tijd hebben we opgebeld.
Ze zorgden ervoor dat we aan het begin van de rit kwamen.
Helaas misten er een paar schroeven, maar dat konden ze waarschijnlijk niet weten.
Snelle levering voor een eerlijke prijs
Top service
Wij kwamen aan om betonplex platen in te laden, onze aanhangwagen bleek echter iets te klein. Ze hebben ons prima geholpen om toch de platen mee te kunnen krijgen. Helemaal top!
Keurig netjes geleverd
Keurig netjes geleverd! De douglas balken van 15x15 waren nagenoeg niet beschadigd en volgens de timmerman van zeer goede kwaliteit.
Goed materiaal, nette mensen!!!
Ik heb al meerdere bestellingen gedaan bij de houthandel. Goede kwaliteit van materialen en elke keer weer netjes volgens afspraak bezorgd en wanneer je iets terug wil brengen wordt er absoluut niet moeilijk gedaan.
Echt een aanrader!!
Goede kwaliteit voor de juiste prijs en…
Goede kwaliteit voor de juiste prijs en snel geleverd.
Ze hebben ons goed op de hoogte…
Ze hebben ons goed op de hoogte gehouden betreft bezorging, mooi materiaal.
Hout besteld en dezelfde dag opgehaald
Hout besteld en dezelfde dag opgehaald. Snelle service.
Snelle levering en zeer goede aftersale…
Snelle levering en zeer goede aftersale n.a.v. een slechte plank.
Læs mere om andre typer anmeldelser.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.