Hot Buns Anmeldelser 17

1,8

1,8

Under middel

Latterligt og sexistisk

Burgere og pommes var fine, og den ualmindelig søde pige lod os sidde indenfor, selvom de var ved at lukke. Toilettet stank og kunne lugtes i hele butikken. Når jeg giver bundkarakter, er det dog primært fordi konceptet med at sælge burgere via piger i røvkorte shorts er sexistisk og latterligt. Ejeren må være den vildeste klaphat.

15. januar 2019

UDNYTTELSE AF PIGER!!

Overvejer du at arbejde for Hot Buns? Så tag i betragtning at ejeren blot hiver dig ind til prøvevagt UDEN betaling, og derefter aldrig lade sig høre fra sig igen! Dette oplevede en veninde og jeg personligt, og har da aldrig været ude for noget lignende! Jeg havde godt nok hørt fra en tidligere medarbejdere at han udnyttede piger, men havde da aldrig troet at jeg skulle opleve det på personligt plan, så det er noget der har stået på i årevis! Dette er så svinsk en opførsel at jeg er fuldstændig målløs!? Der er da intet at sige til de dårlige anmeldelser af HB på diverse forummer, når de hele tiden hiver nye piger ind hele tiden, i stedet for at tage nogen ind og lære dem op! Jeg er så skuffet over denne behandling af ejeren, og han ved ikke hvor god arbejdskraft han egentligt smider væk, da han brænder alle broer med den opførsel!

25. juni 2018

Madforgiftning.

De var ret langsomme om at komme med maden og betjeningen var også derefter. Maden smagte fint nok. Desværre fik jeg madforgiftning af at spise derinde! Så det var bestemt ikke en rar oplevelse.

17. april 2017

Sløvt personale, umådelig ringe mad!

Skagen, en dejlig fiskeby....men havde fået lidt for meget af det og trængte bare til en burger og fritter med cola! Men fyføj for en mundfuld. Der var ikke særlig mange på restauranten, betjeningen var ikke spor imødekommende, så triste og trætte ud og var enorm langsom med betjeningen - havde faktisk lidt ondt af dem, da det jo ikke var deres skyld, at den chickenburger jeg havde bestilt var en slatten omgang med halvkold kylling, uden egentlig noget spændende fyld med smag! Lå usmageligt op ad en macdonalds slattenburger. Æv! Nu når vi havde glædet os til en god burger!!!
Desuden kunne pigerne ikke håndtere kritikken af maden (som jeg kritiserede på en "rar" måde) og blev mega befippet og en smule vrissende....come on, der må være en chef der motiverer sit personale til gejst og imødekommenhed - også overfor kritik! Jeg ville give en kop kaffe eller noget for at glatte lidt ud og min dårlige oplevelse ihvertfald gå i glemmeren! Sorry Hotbuns, men det kan I sgu gøre bedre, mere smil, mere frisk, bare mere af det hele...også i burgeren ;)

25. juli 2015

Overraskende godt!

Jeg hoppede tilfældigt derind en torsdag aften med en kammerat.
Vi fik hurtigt anvist et bord, bestilt hos en sød pige, maden kom hurtigt, og var super god.
Tjeneren var henne flere gange for at hører om vi manglede noget, uden at det var anmasende.

Vi vi begge enige om at det ikke er sidste gang vi spiser der.

Jeg vil varmt anbefalde stedet.

13. marts 2015

Et hurtigt måltid mad på Hot Buns i København

Har en enkelt overnatning på et hots i indre København hvor hotellet ikke har nogen restaurant, gik derfor lidt uden for og stødte tilfældigt på Hot Buns. Havde ikke bestilt bord men gik bare direkte ind fra gaden, bliver med det samme anvist på en plads ud til vinduet hvor der ligger et menukort på bordet.

Efter en 2-4 minutter kom der en venlig servitrice hen og spurgte om jeg var klar til at bestille. hvilket jeg var. Det tager trods alt ikke ret lang tid at læse deres menukort, også selv om der er en anelse mørkt og teksttypen er en anelse lille til beskrivelserne, så gik det som ok.

Jeg bestiller deres HB burger med ost og bacon, en omgang standard fritter med deres BBQ sauce og dertil en stor cola. Deres cola er så åbenbart Pepsi.

Jeg venter et sted mellem 5 og 10 minutter, havde desværre ikke noget ur med, men jeg tror det var tættere på 5 minutter end på 10, hvor maden så kommer ind serveret på et træ-fad med en lille portion fritter og en lille skål sauce. Burgerbollen er en anelse blød i det, bøffen ok og har en pæn størrelse, fritterne pænt varme, måske lidt bløde i det, men ellers ok, saucen godt krydret.

Betjeningen var venlig og ok, de når aldrig at komme ned til bordet for at høre om maden var ok, før jeg har spist op og står ved skranken og vil betale, så lang tid tager det jo heller ikke at spise en burger og en omgang fritter...

Alt i alt en ok oplevelse og jeg vil godt give dem 4 stjerne, den femte kunne have været der hvis fritterne og bollen havde været lidt mere sprøde.

3. november 2014

Fin mad - ingen service

Ankomst:
En kammerat og jeg havde bestilt bord til en alm. tirsdag kl. 20. Vi kommer kl. 19.30 og får et bord med det samme. Der er ikke så mange gæster. De første 15-20 minutter skete der intet. Vi fik så selv taget fat i en af pigerne og spurgt om vi kunne bede om 2 øl. Hun spurgte ikke til størrelsen og kom efter et par minutter tilbage med 0,75 cl. øl. Jeg kan godt li' store øl men tænkte at kun måske godt kunne have spurgt inden hun bare kommer med den dyreste.

Bestilling:
I langsomt tempo nåede jeg så at drikke over halvdelen før vi endnu engang måtte tage fat i en af pigerne, der var i gang med at rydde af og spørge om vi ikke måtte bestille noget mad. Da maden kom var klokken 20.55 og vi havde siddet på Hot Buns i 1 time og 25 minutter. Burgeren var fin nok, manglede dog noget smag. Curly fries og sauce var super godt.

Betaling:
Pigerne kom flere gange ud fra køkkenet, som vi sad tæt ved, men kun for så at dreje om hjørnet og forsvinde hver eneste gang uden som så meget at kigge til venstre på vores del af restauranten hvor vi sad omkring 10-12 mennesker. Vi måtte gå ned i baren og bede om at betale.

Konklusion:
Hvis man vil have flotte piger til at servere, så er det vigtigt at man sørger for at de kan. Tror desværre at den elendige service bliver Hot Buns død.

24. september 2014

Dårlig service på højt plan

Handler om den ny åbnede restaurant i Gothersgade, KBH. 4 tøser dybt overraskede over at de reelt skulle i gang med at lave noget og at de ikke kunne fortsætte deres hyggesnak og være på facebook....

Nå, man bliver seatet udenfor (på nogle stole der ikke just var behagelige) sidder og venter i op mod 20 min på at blive betjent - af en servitrice der undskyldte og sagde hvis hun havde vist vi sad der var det gået hurtigere... Kom lige ind i kampen søster du satte os ved det bord !!!

Maden er der intet at kritisere på - det var lækkert og til en god pris.

Det at få lov til at betale var et kapitel for sig... Bestiller regningen på vej på toilettet - der sker ikke en skid... efter at have ventet et godt stykke tid går jeg ind til baren for at sige nu vil vi godt betale og først her efter at have spist får vi at vide at dankort terminalen er ude af drift...wtf.... Ud og hæve penge - og må derfor forlade min veninde for at find en bank...

Man kan ikke drive en restaurant som tror den kan leve højt på dårlig service så længe pigerne er i hotpants - kom lige ind i kampen !!!!
Hvis der ikke strammes op ender i som en døgnflue for der er andre steder der levere burgere af samme standard og som reelt kender begrebet service...

14. juli 2014

Et venteværelse i Skagen

For anden gang skulle mine venner og jeg en uge til Skagen, og for anden gang ville vi spise ude som afslutning på en god ferie.

Sidste år valgte vi Hot Buns, men vi valgte til gengæld også at møde op 10 minutter før de lukkede, så den middelmådige oplevelse vi fik, havde vi nok selv del i. I år skulle blive radikalt anderledes.

Vi ankommer 6 mennesker til en halvfyldt restauration, og bliver henvist til et bord. Ved siden af sidder en mand og to unge kvinder med modløse blikke. Der går cirka 10 minutter, hvorefter der dukker en tjener op, og tager imod vores bestillinger. Med en lille smule besvær får hun skrevet det hele ned, og det er vel, hvad man kan forvente, når alle skal have forskellige ting.

2 timer efter får vi vores mad. 2 timer. 120 minutter. Det er utilgiveligt. Vi oplevede at tjeneren, der havde taget imod vores bestilling efter en lille time kom forbi, og fortalte, at de altså ikke havde glemt os.
Vi fortsatte bravt vores vente-marathon, indtil en af os, efter 1,5 time driblede ned og spurgte, hvor vores mad blev af.
Da var det bestyreren, en ung mand øjensynligt først i 20'erne, der tog affære og gav os alle en øl mere og en tidsramme på 12-13 minutter. Der skulle gå mere end det dobbelte.

Det er ikke raketvidenskab at lave burgere. Måske hvis man laver de bedste, mest velsmagende, saftigste burgere i verden, men det er ingenlunde det, man får på Hot Buns. Bollen mindede mest af alt om en ubagt krydderbolle. Det pulled pork jeg fik smagte middelmådigt, mens den våde salat, som på menukortet hedder cole slaw, var forfærdeligt.
Jeg fik almindelige fritter, hvor størrelsesforskellen på hver enkel fritte er for stor, hvilket giver en tredjedel der ikke er færdige, en tredjedel der er alt for færdige og en tredjedel der er spiselige.
Som dipping valgte jeg bearnaise mayo og aioli, hvilket smagte lige så ringe, som det så ud.
Jeg brugte over 200 kroner på noget, der kun marginalt var bedre end McDonalds.
Jeg ved ikke med resten af mine venner, men jeg sætter aldrig et ben hos Hot Buns Skagen igen.

6. juli 2014

Konceptet holder ikke - hvis det er meningen at der skal være søde piger i T-shirt...

Det kan selvfølgelig skyldes sygdom at der faktisk kun var 2 servitricer på en travl torsdag aften i København?! Der var faktisk flere til betjeningen, men det var mænd - 3 stykker. Ikke noget ondt ord om mændene. Men når man har sat forventningerne op til stramme T-shirt og pans, bliver man skuffet når der drøner 3 fyre rundt, totalt forvirret. Hvis det skyldes sygdom på dagen, må der være en anden plan-B, eller holder konceptet ikke. Vi var der ikke for maden, men for konceptets skyld. De piger der var på arbejde virkede presset, hvilket jo er synd når der sidder mange mennesker der gerne vil bruge penge. God burger til prisen, derfor giver jeg den 2 stjerner.

14. juni 2014

Gode burgere, til få penge

Der er ikke så meget at sige end, super fedt koncept og rigtig hyggelig stemning.
De bedste burgere til prisen i Århus efter min mening.
Chili fries og en af deres hjemmelavede sauce så er man i himmelen.

7. april 2014

Ingen service

Ankom til tiden og fik anvist et bord.
Sad vi ellers og ventede 15-20 minutter uden så meget som at få et menukort. Tjenerne gik ellers forbi os tre-fire gange.
Til sidst gik vi et andet sted hen hvor man kan finde ud af at tage en ordre.
Sløjt.

23. marts 2014

Skuffende & ekstrem dårlig service

Mine venner og jeg havde hver vundet 2 værdikuponer til en Heineken øl på Hot Buns. De skulle bruges samme dag som vi fik dem og vi tog derfor derhen med det samme, for at drikke vores øl og få en bid mad til frokost.

Først kunne vi ikke få indløst vores værdikuponer, da Hot Buns var løbet tør for Heineken. Tjeneren sagde at vi kunne få en Corona i stedet for og det måtte vi så leve med. Da vi ville indløse vores 2. kupon måtte vi ikke få en Corona igen, da det var for dyrt for dem at give ud. Eneste mulighed var at komme tilbage efter kl. 20 hvor de ville få Heineken øl igen. Vi beslutter os for at gå, da vi der er ALT for længe til kl. 20 for at få en gratis øl.

Inden vi gik ind så vi et skilt hvor der stod at man fik 25% rabat hvis man spiste inden kl.17. Da vi så går hen for at betale kl.17.10 får vi at vide at bordet skulle være ryddet inden kl.17 hvis man skulle have rabatten (Det stod med småt ude på skiltet). Tjeneren kom og ryddede vores bord kl.16:30 hvor vi så bare sad og snakkede indtil kl. 17.10. Vi blev derfor tvunget til at betale fuld pris. Det skal lige siges at vi var de ENESTE i restauranten på det tidspunkt. God kundeservice, havde været at sige: "Hey, hvis I vil have jeres rabat, så skal I huske at betale og gå inden kl. 17" - bare som en lille reminder.

Overordnet en meget dårlig oplevelse!!! Jeg sætter aldrig min ben der mere og råder bestemt ikke andre til at gøre det!!

14. oktober 2013

Kom nu ind i kampen

Forventningerne var sat rigtig højt op pga omtale og anmeldelser.
Må sige det levede ikke op til forventningerne.

Vi havde været lidt fedtet (indrømmet) og købt en Sweetdeal til en omgang af husets berømte (i omtale) Pulled Pork burger i grovbolle med chilifries og 3 forskellige sauce til, Aioli, Barbeque og Chilimayo.
Og som starter en omgang løgringe til deling.
Der er jo nok et vist antal løgringe pr bestilling, men 8 stk til 3 personer går ikke helt godt op. Havde servitricen lige tænkt sig om og meddelt køkkenet, at det er en starter til deling blandt 3 personer, så var der nok kommet 1 ekstra med som god service.
Vi venter spændt på vores hovedret. Snakken går og det gør tiden også. Pludselig kommer servitricen hen og spørger om det kunne passe, at vi ingen fries skulle have med til burgeren, hvor hun så fik svaret - at vi havde bestilt chilifries alle 3. Med lidt undren fortsætter vi snakken og venter så lidt længere på maden.
Ind kommer maden, til stor begejstring, fint anrettet på skiferplader ( jo jo fint skal det være, dog ikke praktisk, da der ikke er nogen sider til at tage div. nedfaldsblade fra salaten, krummer osv.).
Første øjekast siger, hvor er grovbollen? Hvis det er hvidt brød med sesam, så er det ok, bare ikke forventet.
Chilifries er erstattet af twisters..... Ingen udbredt glæde. Vi gør heller ikke opmærksom på det, da vi ikke vil vente yderligere 20 min på en omgang chilifries.
Aioli uden smag - virkede som en omgang dårlig hjemmerørt mayo.
Barbequesauce og chilimayo reddede vores "chilifries".
Nå i gang med burgeren, lidt sejt brød, ikke helt nemt at skære i, om det så var knivens skyld skal være usagt. Ind til kødet, som jo er MEGET oppe i tiden i øjeblikket, for meget smag af barbeque marinade, lidt tørt, men dog spiseligt. Tam Coleslaw og meget salat som helst ville på gulvet.
Godt tænkt med svær i burgeren, det gav lige en HEY-GODT-TÆNKT reaktion fra bordet.
Så alt i alt en oplevelse på det jævne - ikke til mere end 2, desværre.

Betjeningen startede fint, vi fik hurtigt bord, ventede måske lidt for længe på at bestille, men en godt besøgt aften med kun 2 servetricer ( undskyld ordet servetricer, men de kom ikke helt ud over kanten, der hvor jeg vil betegne dem som tjenere. For mig er dét det samme som at kalde en kasseekspedienten i Bilka for sælger) er godkendt. Til tider løb de rundt, måske lettere forvirret eller småstresset af travlheden.
Den ene kom på et tidspunkt hen for at spørge til maden, men inden svaret kom, var hun væk igen. ???
Næste gang fik vi lov til at ytre os, mest fokus på burgeren og den smag, hvor det blev tolket med "at det jo var en smagssag" og ret havde hun, vi var jo nok bare lidt for forventningsfulde.
Næste gang var ved afrydningen, her var det servetrice nr 2 som spurgte til maden, og igen med burgeren og smagen i fokus fik vi samme sang som ved servetrice nr 1. Servetrice nr 2 fik også det med "chilifries" og Aioli'en. Chilifries var nok desværre en fejl og Aioli'en vidste hun ikke så meget om.
Betjeningen får 3.

Stemningen i restauranten er god da vi ankommer og skal siges at det fortsætter hele aftenen hvor vi er i restauranten. Så ikke noget at sætte på stemningen. Indretningen er også god og hyggelig. Så 6 herfra.
Blev dog hurtigt varmt i restauranten, men kan ikke forvente andet når den danske sommer har tænkt sig at fortsætte lidt endnu i sporadiske momenter.

Værdi for pengene ????
Går man i byen for at få en middelmådig omgang mad til rimelige penge ( her er ikke tænkt på Sweetdeal, men generelt menukortet) så skal man tage på Hot Buns, men går man derimod i byen for at få en GASTRO burger, så skal man ikke gå på Hot Buns.
Lad det være sagt, vi har forhåbentlig ramt en dårlig dag.
Værdi for pengene for denne gang lander på en fin 4'er.

Vil jeg/vi anbefale Hot Buns til andre - måske/tvivlsomt.

14. oktober 2013

Meget dårlig oplevelse

Mig og tre venner har vundet nogle værdikuponner til gratis øl. De gælder kun samme dag så vi går derfor ind fredag d.12/10-13 på Hot Buns. Da vi kommer ind virker tjeneren meget uprofessionel og forvirret, selvom der kun er to gæster udover os.
Da vi så vil have indløst vores værdikuponner får vi at vide at vi ikke kan få Heineken som ellers står på kuponnerne. Vi kan istedet få Corona som det eneste. Vi bestiller så mad og vil gerne have endnu en øl da vi har flere værdikuponner. Det tjeneren så siger er at hun ikke må give flere ud da det er for dyrt for dem. Så selvom vi har flere kuponnerne, hvor der desuden ikke står noget på om at man kun kan få en øl pr. mand, kan vi ikke få flere øl.

Inden vi gik ind så vi et skilt hvor der stod at man fik 25% rabat hvis man spiste inden kl.17. Men da vi så går hen for at betale kl.17.10 får vi at vide at bordet skulle være ryddet inden kl.17 hvis man skulle have rabatten. Men hun kom og ryddede vores bord kl.16:30 hvor vi så bare sad og snakkede indtil 17.15. Så vi blev tvunget til at betale fuld pris. Og det skal lige siges at vi var de absolut eneste i restauranten på det tidspunkt.

Overordnet en meget dårlig oplevelse! Jeg sætter aldrig min ben der mere og råder bestemt ikke andre til at gøre det.

13. oktober 2013

intet mindre end en rigtig dårlig oplevelse

Var med et par veninder inde for at spise - Da vi kommer ind ser vi mere eller mindre et personale der står og hygger sig sammen og snakker og glemmer alt om kunderne. Imens vi sidder og snakker omkring hvilken burger vi nu vil have bliver vi afbrudt af chefen der kommer og giver knive og gafler, men hun kommer og hverken siger goddag eller kigger os i øjenene.. Efter 1 times venten kommer endelig vores mad og lad os bare sige det sådan -- hvordan kan man finde på at sende en brændt burger ind til gæsterne - her var ikke tale om en brændt burger - men alle vores burgere..

Til de priser kunne vi have spist og følt os meget mere velkommen end ved dem.. så lad hver med at tage derhen.. De kan ikke betjene kunderne og maden er elendig til de priser...

11. april 2013

Er dette din virksomhed?