Hos Fischer Anmeldelser 14

2,2

2,2

Under middel

Synger “Hos Fischer” på sidste vers?

Efter flere anbefalinger fra venner og bekendte, måtte jeg prøve det. Jeg havde booket bord kl. 20. Ved ankomst til stedet stod jeg og ventede 10 minutter inde i restauranten for at få tildelt et bord. Der var ingen i kø udover mig. To ansatte stod bare og kiggede bag disken på alt andet end mig. Til sidst fik en af dem kigget op og så mig og sagde, at jeg skulle gå udenfor for at få tildelt et bord. Det gjorde jeg så. Der gik yderligere 5 minutter udenfor, før jeg blev betjent. Nu blev jeg så guidet indenfor igen til et tildelt bord. Flot.
Bordet var beskidt og fyldt med brødkrummer og olivenolie. Det blev ikke tørret af tjeneren, der tildelte bordet, så det måtte jeg selv i gang med.
Efter lidt tid kom der en stresset tjener med lidt tallerkener og lidt bestik (eller mangel på samme). Flere i selskabet manglede både knive og gafler. Og alle mangler servietter. Der var ingen tjenere indenfor i restauranten i noget tid, så vi måtte op til disken og bede om det manglende “værktøj”.
Vi bestilte et glas vin til at starte med og inden vi kiggede på menukortet og fik præsenteret aftenens menu.
Vinen kom aldrig.
Vi bestilte vin igen, da maden var bestilt.
Vinen kom, da vi var færdige med forretten…

Maden var intetsigende, portionerne alt for små og stedet bar intet præg af “det lille hyggelige, lokale og mega lækre italienske autentiske sted på Østerbro”, som alle går og siger. Det eneste tidspunkt, vi fik et godt snært af Italien, var pastaretten med trøffel. Den var god. Som den eneste ret.

Alt i alt. Super ringe service, stressede tjenere, beskidte borde og alt for små, smagsløse og beskedne retter taget prisen og konkurrencen fra nærliggende gode madsteder i betragtning. Jeg kommer ikke igen - og kan kun anbefale folk at kigge efter andre lokale steder på Østerbro.

1. maj 2026

Kan alle med et lokale og…

Kan alle med et lokale og køkkenfaciliteter åbne en restaurant i København? Vi har været på weekendbesøg i Hovedstaden fra Jylland og har spildt vores penge på gennemsnitlig mad serveret med dårlig stemning fra køkkenet. Må man godt råbe ad sit personale på den måde i Hovedstaden?

2. maj 2025

Virkelig højt prisniveau der ikke kan forsvares.

Dejlig lokation
Super venligt staff og “på”
Simpelt menukort

Men

155kr for en middel størrelse pasta i fløde, peber og pecorino uden nogen form for tilbehør eller finish på tallerkenen er simpelthen overdrevet.

Måtte bede om en kniv, fik kun gaffel.
Ingen salt/peber eller olie på bordet, heller ikke underlag eller noget af nogen art.
Ingen anything - og simpelt brød med olie kunne tilkøbes.

I disse tider hvor gode madsteder åbner til ny fantastisk prissætning kan dette simpelthen ikke forsvares.

Bor lokalt, men kommer ikke igen. Den smagte dejligt og jeg spiste op, men føler jeg har betalt 100 kr for meget…

4. september 2024

Er 0 stjerner en mulighed?

”Det var en mørk og stormfuld aften!” – Sådan begynder mange gyserhistorier, og det var da også en mørk og stormfuld aften denne uvejrs-fredag hvor 100 års-hændelser hærgede Danmark, og efterlod dele af landet under vand. På Østerbro udspillede der sig dog en anden historie, skræmmende i sin egen form, men heldigvis tog det kun 5 minutter at være gæst i den surrealistiske opførsel af ”Restaurantbesøget” – og den skal I nu høre om!

Vi, min kæreste, min svigermor og jeg havde bestilt bord til på restaurant ”Hos Fischer” på Victor Borges Plads. Restauranten har fået gode anmeldelser, blandt andet fået 5 hjerter i Politiken, og det var derfor et besøg, som vi så meget frem til. Havde vi tjekket Trustpilot forinden, hvor restauranten modtager knap så fine anmeldelser, så havde vi måske været forberedt på, at oplevelsen kunne gå hen og blive mindeværdig på en helt særlig måde … for det blev den!

Efter en pre-dinner drink på Trianglen gik vi mod ”Hos Fischer”. Knap havde vi fået jakkerne af og sat os til rette, før den unge tjener spurgte, om menuen skulle præsenteres. Tiden skulle åbenbart ikke spildes, vi skulle ihvertfald hurtigt i gang. Restauranten kører en fixed 5-retters menu, og retterne var derfor defineret på forhånd. Menukortet så lækkert ud, og særligt ”Vitello Tonnato” havde vi set frem til. Stor var ærgelsen, da vi fik at vide, at netop dén ret ikke ville blive lavet denne dag, men at den var skiftet ud med tartar – råt kød – og det er jo langt fra alle, herunder os, som spiser råt kød. Vi takkede nej til tartar, og bad den unge tjener om at spørge i køkkenet, om der mon kunne være muligt med en anden ret end råt kød. En uskyldig forespørgsel skulle man mene. Kort efter kom tjeneren tilbage og sagde, at der ikke var noget alternativ, men vi kunne få …. oliven. OLIVEN!!! Vi takkede også nej til dette, og spurgte igen, om det ikke var muligt at få en decideret ret, og oliven er trods alt ikke en ret.

Den unge tjener vendte tilbage til køkkenet, og kom ikke retur. Nu kom restaurantchefen til gengæld ud, og lænede sig ind over bordet, mens han i fine voksen-skæld-ud vendinger sagde: ”At tjeneren havde følt sig overfaldet!” – imens sad jeg og kiggede efter kameraerne, for det virkede til, at var fanget i en omgang skjult kamera. ”Overfaldet?” sagde min kæreste forundret, og tilføjede: ”Jamen, vi spurgte kun, om vi kunne få et alternativ til råt kød, og alternativet er så åbenbart oliven!”. Nu tog det fart, og restaurantchefen sagde: ”Jamen, det er verdens bedste oliven. Og I kunne jo have tjekket vores hjemmeside med henblik på, at vi ikke serverer Vitello Tonnato i dag!”, det var altså vores egen skyld måtte vi forstå, og her måtte jeg så bare konstatere at hjemmesiden IKKE var rettet, hvilket vel også var vores skyld, tænker jeg.
Det var nu tydeligt, at vi åbenbart var besværlige kunder. Det blev ihvertfald understreget med denne kommentar, eller let skjulte trussel om man vil, fra restaurantchefen: ”Hun har følt sig overfaldet, og I skal jo være her i to timer, så det skal jo helst være en god oplevelse for os … og jer!” – Vi skulle med andre ord rette ind, vi var jo trods alt kun kunder.

Restaurantchefen præsenterede vist derefter muligheden for noget med en lasagne eller noget trøffel-noget, men den præsentation druknede som bådene i de oversvømmede havne den aften, vi havde nemlig allerede rejst os fra stolene ”Hos Fischer” for ALDRIG at vende tilbage.

Kort efter stod vi på Victor Borges Plads og grinede, for det var en helt og aldeles latterlig oplevelse. Vi tog derefter chancen og gik 150 meter ned ad Nordre Frihavnsgade, hvor vi heldigvis fik bord på ”Beviamo” en lille, superhyggelig italensk restaurant med fantastisk service samt den lækreste mad og vin – den kan jeg varmt anbefale.

Jeg kan ikke give nogle stjerner for maden ”Hos Fischer”, for vi smagte den jo aldrig. Jeg nåede at få en tår vand, og det var vel udemærket, men det er jo trods alt også svært at ødelægge. Men servicen er til langt LANGT mindre end 0 stjerner. Den mest autentiske italienske oplevelse ”Hos Fischer” denne aften, var den lettere mafiøse skjulte trussel fra restaurantchefen. Så jeg kan ikke sige dette med jævne ord, men jeg skal prøve - HOLD JER LANGT VÆK FRA ”HOS FISCHER!

20. oktober 2023

to personer

to personer , dagens menu der er obligatorisk ingen vin 900 kr.. Maden var kedelig og lettere smagsløs, akustikken var meget dårlig så det var vanskeligt at føre en samtale. Venlig ung tjener, men absolut ikke pengene værd.

9. februar 2023

Vi havde glædet os til besøg Hos…

Vi havde glædet os til besøg Hos Fischer, fordi vi havde hørt fra nogle, at det var supergodt. Men det må have været længe siden, de har været det, for det var virkelig en slunken for ikke at sige dårlig oplevelse. Antipasti til at begynde med bestod af flere småretter bl.a. bøffelmozarella, der mere smagte som en billig mozarrella fra et lavprissupermarked end en ægte mozarella lavet på bøffelmælk. Billige råvarer - fennikel, bagte rødder, tzaitiki med brød. Generelt smagte de ikke smagte af noget, og det var derfor en lidt ærgerlig oplevelse. Kun wasabimoussen rummede lidt smag og var egentlig en god ide, men desværre forsvandt den helt i alle de andre triste antipasti. Olivenolien på bordet til at dyppe brødet i, smagte næsten heller ikke af noget og kunne helt sikkert vælges bedre. Hvis man investerede i en lidt bedre, kunne de jo blot hælde lidt op i en skål ved bordene, så de ikke have de mange flasker stående, som alligevel ikke bliver brugt. Næste ret var ravioli med løgfyld og trøffel. Løgkompotten var en god idé, men når der også her mangler tilsmagning, og når trøflen hverken dufter eller smager af noget som helst, så blev det bare en fesen oplevelse. Her burde der virkelig have været smæk på smagen, men desværre kom det slet slet ikke i mål. Derefter en pastaret med kaninragout med chili og mynte, der igen manglede smag og var en noget kønsløs ret, der samtidig lignede døden fra Lübeck - hvid pasta og grå ragout. Ideen med kanin er god. Vi danskere er ikke vant til at spise det, så netop på sådan en restaurant kan man flytte lidt ved danskernes varner. Ragout sender forventninger i retning af en sauce, der har stået og kogt i timer fyldt med krydderier, dufte og smage, men det var i hvert fald ikke den her. At pastaen til denne ret var decideret underkogt var heller ikke et plus. Desserten var en tiramisu, hvor kaffesmagen var der - og cremen egentlig fin, men konsistensen var mærkelig vandet, måske fordi den ikke havde trukket længe nok. Med en menupris på 425 kr., er det langt over, hvad man fik - og om jeg så skulle betale 100 kr., ville jeg ikke komme igen. Det var som restaurant, der helt havde givet op, og med en noget sløset servering, hvor tallerkenerne med de ret små deleportioner blevet slynget på bordet, så er det ikke en restaurant, jeg ville anbefale til andre. De har måske været gode en gang, men jeg kan seriøst være i tvivl, for det her var langt under, hvad man kan forvente af en dansk restaurant, og hvordan kan en køkkenchef have været godt og nu været så ligeglad med både råvarer, smag og udseende af de retter, de sender ud af køkkenet. Det tvivler jeg stærkt på. Følelsen var nærmere afspisning end at gå ud og spise. At service generelt var at den billige slags fra H.W. Larsen og med godt brugte tallerkener og et toilet, der trængte til en kærlige gang rengøring, gør hellere ikke indtrykket bedre. De burde kunne gøre det meget bedre, og beliggenheden er i top på et af Østerbros hyggelige torve.

9. maj 2022

God placering

God placering, betjening var uopmærksom og sløset. De præsenteret ikke maden.

Maden var langt fra i top. Manglende smag og samlebåndsopfattelse og et indtryk af en stor spare runde. Ualmindelige Små portioner. Hovedret skulle deles, hvilket var en lille pastaret, som ikke havde smag, udover over olie og lidt chili. Ingen smag. Kvaliteter af råvarerne var i bund, uappetitlig anretning.

Vinen var ok, og også brødet. Men de 650 kr på maden alene havde vi til enhver tid været foruden. Vi gik derfra sultne trods en familiemenu med 4 antipasti og to pastaretter

Ærgerligt, da placeringen er sublim. Kommer desværre ikke igen.

24. august 2021

Vin tyndere en den flaske vand vi gav 50 kr for

Vi skulle have 2 glas vin. Den vi bestilte (til 95 kr) var tynd og uden ret meget smag. Virkelig en skuffelse. Jeg siger det tjeneren, som arrogant påpeger at vi har drukket over halvdelen. Øh ja, man smager på det og skal lige finde ud af, om man synes om den. Desuden er det ikke meget vin der er i sådan et glas, så blot et par slurke, så har man drukket mere end halvdelen. Han siger han så vil give os to andre glas i stedet. Den koster 80 kr og er en anelse bedre - men stadig en flad smag, og man får mistanke om at deres vin på glas er billigt sprøjt som de så sælger som et finere mærke. Vandet vi ‘får’ til, koster 50 kr, over halvdelen af hvad den vin, som er tyndere end vand, koster 😣 tjeneren kommer på intet tidspunkt og følger op på, om vinen smager os. Og så er han nedladende og overhovedet ikke service minded. Der skal jeg aldrig hen igen….

18. juli 2021

Ualmindelig dårlig mad og oplevelse

Ualmindelig dårlig mad og oplevelse.
Kan på ingen måde anbefale stedet, maden var ualmindelig dårlig kvalitet og samme var betjeningen og vinen. Vil fraråde enhver at besøge stedet. På ingen måder pengene værd.

10. maj 2021

De får 2 stjerner maden var ok men jeg…

De får 2 stjerner maden var ok men jeg har der aldrig betale så meget for så lidt .
2 pizza 3 dags ret 1 forret 1 flasker hvidvin og 2 glas vand 1420 kr .
Er helt vandigt at de tager 50 kr for vand pr næse .
Kan bestemmes ikke anbefal det her sted.👎👎👎👎👎🖖

21. februar 2020

Onsdag den 19

Onsdag den 19. Juni 3 personer. Vi bestilte 3 forretter og tjeneren lovede så at vi kunne nyde dem i fred og ro inden pizzaerne kom. De kom bare efter 5 min. Bordet sejlede så med mad. Forret en mozarella klump (æg) hvorpå der var kastet to stykker skinke. Min pizza med gorgonzola blev selvfølgelig kold og har trist. Mo' s pizza i classensgade kan levere en pizza der er mange gange bedre? Hvorfor har du ikke rigtig italiensk mad Grønbeck. Det var ringe. Og rødvin i små miniølglas til 70 Kr. 3 x gange Caffè latte blev serveret i form af expresso men dog byttet.
Det var en skuffelse og en ommer.
Mvh
Ulf

26. juni 2019

Arrogant betjening!

Hos Fischer får man virkelig dejlig velsmagende mad, men en arrogant halvlangsommelig betjening!

Det er så tydeligt når man får øjenkontakt med tjenerne og de kigger væk i arrogance. Det hele går også bare lige den tand for langsomt, så man sidder tilbage og tænker "Kom nu, I kan godt".

Man sidder godt, Hjertepladsen er hyggelig, maden smager, Hancock Classic'en dejlig kold, meeen....... Det er altså en ommer!

15. august 2015

Er dette din virksomhed?