Havde den fedeste oplevelse i Slagelse Horror drive thru ! Sindsygt flot setup, engagerede skuespillere som alle gav den max gas ! Mangler man ekstra spænding, lader man blot dørene være ulåst elle... Se mere
Fik min billet aflyst pga vejret fredag den 20 oktober. Synes folkene bag horrordrivethru.dk har håndteret den trælse situation rigtig fint. Blev både ringet op og fik en mail om situationen. Og da v... Se mere
Svarer typisk inden for 24 timer
Andre kiggede også på
Vi kørte igennem banen igår
Vi kørte igennem banen igår. Vi kørte i en minibus da vi kom fra et bosted.
Vi havde ikke læst at man ikke måtte køre i en minibus, dette gjorde at vi forsinket alle bag os, fordi vi flere gange måtte bakke for at komme rundt i banen.
Patrick en sød medarbejder hjalp os igennem banen efterfølgende.
En flot bane med mange fantastiske kulisser, og mange chok, dygtige skuespillere.
Vi havde en fantastisk oplevelse.
Kan helt klart anbefales til alle.
Så selve oplevelsen får 5 ⭐️
Og medarbejderstaben får 5 ⭐️
Kunne jeg give flere stjerner havde jeg gjort det.
Vi kørte horror drive thru i cirkusland…
Vi kørte horror drive thru i cirkusland Slagelse. Fedeste oplevelse og helt klart noget jeg ville anbefale fuldt ud.
De var super søde i køen til at give opdatering på den smule vente tid der var og gjorde hvad de kunne for man ikke skulle vente for længe.
Mega fedt set up da vi kom ind og kørte rundt. Skuespillerne var gode til og splitte bilerne ad så de ikke kørte oppe af hinanden hele tiden og de var også gode til at rykke rundt til nye steder at gemme sig på, hvis de opfanget at man i bilen bagved havde holdt lidt tid og set hvor de stod.
Vi havde ihvertfald en alt for sjov tur igennem med mange chok og vi kommer helt sikkert igen næste år , hvis det er noget der kommer igen!
Skuffende oplevelse i Slagelse.
Vi måtte forlade pladsen, uden at se showet, da vi havde bestilt tid til 20:45, og stadig ikke var kommet ind, da klokken var 21:55. Jeg skulle møde på arbejde kl 23:00, så havde ikke tiden til at vente yderligere. Skriver så en mail til jer, og har her 5 dage senere ikke modtaget svar.
Opdatering 22/10-24:
9 dage siden jeg skrev en mail til jeg, og jeg har stadig ikke modtaget svar fra jer. Yderst utilfredsstillende. Ren pengemaskine, som tydeligvis ikke går den mindste smule op i kundeservice.
Opdatering 28/10-24:
Fik en mail fra jer senere på dagen d.22/10, hvori I beklager ulejligheden, vil gerne tilbyde mig en ny dag, som desværre ikke passer, grundet arbejde. Jeg besvare dette, og står nu d. 28/10, hvor mailen ikke er besvaret, højest sansynligvis heller ikke set. Stadig yderst utilfredsstillende
Opdatering 6/3-25:
Stadig intet svar… Kan ikke sige andet end, yderst utilfredsstillende.
Opdatering 23/9-25:
Fortsat tavshed…
Skuffende oplevelse
Skuffende oplevelse !
Der var 45 min forsinkelse, på at komme ind. Allerede der, daler humøret en del.
Da vi kommer ind, køre vi bag en anden bil, så vi kunne se hvad der ville ske. Alligevel bliver vi bedt om, at køre hurtigere. Det er tydeligt, at der bliver taget for mange biler ind og der derfor, ikke er flow.
Vi gik glip af 6 "chok" Da det ligesom blev afsløret ved bilen, foran os.
Kæmpe fed oplevelse !!
Kæmpe fed oplevelse !!
Kan kun anbefale det.
Mega skræmmende og uhyggeligt - på den fede måde.
Super gode, flotte/uhyggelige kulisser og dygtige skuespillere.
Vi følte, vi kørte rundt helt alene. - ekstra skræmmende.
Det var så sjovt men dog lidt langt…
Det var så sjovt men dog lidt langt imellem skuespillerne btw gorilla mand sagde jeg skulle skrive en anmeldelse
Fed oplevelse
Mega fed oplevelse, en oplevelse til gemmerne!
Virkelig udført arbejde og professionelt lavet
Gennemført uhygge i Slagelse
Horror Drive Through var imødeset med spænding. To meget spændte drenge med forældre havde skruet forventningerne helt op, og de blev til fulde indfriet. Vi kom i god tid, og blev lukket ind før tid. Skuespillerne var vildt gode, og kulisserne i et lukket cirkus kunne ikke være mere ideelle. De varmeste anbefalinger herfra! Tak for en uhyggelig aften 😱
10/10 anbefaler fuldt ud
Vi har kørt her på cirkusland Slagelse, hold op hvor var det fedt. Fedeste oplevelse helt klart ville anbefale fuldt ud.
Skuespillerne var gode til og splitte bilerne ad så de ikke kørte oppe af hinanden hele tiden og alle deres deres egne rekvisitter og dem fra cirkusland Slagelse passede perfekt ind i det hele og alt i alt en mega fed oplevelse 10/10
Fedeste og mest grineren oplevelse
Lidt ventetid, da vi kom på åbningsdagen, men der blev gjort slt for vi kom igennem hurtigst muligt.
Ellers en fantastisk oplevelse! Der blev grint, grædt, skreget og råbt, og aldrig har vi prøvet noget sjovere.
Ikke nok med de gode skuespillere, så er hele banen man kører igennem så flot lavet, og vireklig lavet i de mindste deltaljer. Man kører både udenfor og indenfor, hvilket også gør det lidt mere skørt, på en god måde.
Denne tur, tager jeg gerne igen med nogle andre, for det vil aldrig blive kedeligt
Super dårligt
Super dårligt. Man kan se de andre biler foran så man ved hvad der sker når man selv kommer til det sted. Så spild af penge.
Jeg fik af vide at jeg skulle køre videre, selvom jeg kunne se hvad der skete ved den foran kørende.
Skuffelse
Vi blev godt nok skuffet her 2 gang (deltog i forpremiere), rigtig dårlig planlægning med biler kom lige efter hinanden.. Vi kunne hele tiden se bilen bag os og den foran os, trods ihærdige forsøg på at holde lidt tilbage. Resulterede i at vi vidste hvornår næste “chok” kom, og størstedelen af statisterne kun lige nåede at vise sig foran os, eller røre bilen, for at løbe ind, hvorefter de måtte gemme sig igen, fordi næste bil kom..
Virkelig øv oplevelse, da vi havde håbet på at et par gutter fik noget på opleveren. 👎🏼
Men noget positivt er der da, et fedt setup og fede kostumer. 👍🏼
Dog ikke de 550 kr værd, hele “oplevelsen” taget i betragtning.😅
Super sjov oplevelse
Super sjov oplevelse, skuespillerne lever sig virkelig ind i rollerne og muligheden for selv at skræmme var super fed. Vi er ikke så nemme at skræmme, så vi savnede lidt "ekstra krydderi på toppen".
To ting vi tænkte på efterfølgende var:
1. Skoven man køre ud af efter banen er slut, er en oplagt mulighed for jumpscare! Vi ventede og ventede på de kom ud fra træer og buske klar til at træde bremsen i bund. Det kunne være en super fed afslutning i mørket.
2. Gerne en "extreme" udgave til voksne som kan holde til det. Det kunne være så fedt! :)
Igen en fed oplevelse
Igen en fed oplevelse, dygtige engagerede skuespillere og virkelig imponerende detaljeret udsmykning 👌🏻
Fedt med lyd igennem radioen så der var stemning hele vejen rundt. Klar anbefaling specielt hvis man ikke har prøvet det før og ikke ved hvad man kan forvente, trods det var anden gang for os fik vi nogle gode jumpscares 👻
Skuffende oplevelse
I år var egentlig 3. gang vi deltog til Horror Drive Thru, 2 gange på reffen og i år i Slagelse som noget nyt.
Men efter oplevelsen i år er jeg ikke sikker på at jeg vil deltage igen.
Der var halvanden times forsinkelse/kø før det blev vores tur. Det var vi ret trætte af - man bliver jo i helt dårligt humør af alt det ventetid 😔
Da vi så endelig var inde på banen syntes vi ikke der var ret mange statister. Det var også svært ikke at komme til at køre for tæt på hinanden, så man får afsløret hvad der kommer til at ske længere fremme. Jovist udsmykningerne og kostumerne var flotte og godt lavet. Men om det er 500,- værd ved jeg ikke rigtigt. Vi var skuffet i vores bil. Jeg er ikke sikker på at jeg vil ofre pengene igen en anden gang.😔 Jeg kunne have ønsket mig lidt bedre organisering af eventet.
Horror DT Cirkusland Slagelse
Meget længere bane og fantastisk deko end på Reffen. Forladt cirkus giver god scare. Vi var 3 voksne i bilen og blev skræmt en del ;-) Gode skuespillere og uhyggelig udklædning. Dejligt med indendørs mulighed for mad og drikke (anbefaler især deres flæskestegssandwich). Der er også indendørs udkigspost til banen, hvor man kan få et grin over alle de skræmte derude ;-)
5 stjerner !!!
Mega fed oplevelse
Jeg var en tur på Reffen sidste år 2023, og det kan VARM anbefales..
Super flot og kreativ udsmykning på banen, engagerede skuespillere, sublim makeup, og massere af skrig, grin og en bil der nærmest hoppede for hvert skræm.
I køen, inden man kører på banen, kom en lille dreng med stort krøllede blond hår rundt og solgte slikposer.. super sød, men også meget skræmmende..
Jeg glæder mig HELT VILDT til 2024 udgaven i Cirkusland, Slagelse..
I gør det MEGA GODT.. 🙏🏻
var en tur i københavn betalte 500 for…
var en tur i københavn betalte 500 for komme over og blive skramt for 500 så regner jeg med blive banke men det var skuffene

Besvarelse fra horrordrivethru.dk
Horror Drive Thru i København var for vild!
2023 Horror Drive Thru i København var for vild!
Aldrig prøvet noget lignende i Danmark og helt klart en anderledes måde at samle vennerne på og prøve noget nyt.
Glæder mig allerede til at blive skræmt i år i Slagelse!