Horlogeband.nu Anmeldelser

1,8

Horlogeband besteld en betaald maar helaas niet mogen ontvangen. Ik 4 emails gestuurd maar zelfs daar op heb ik geen reactie mogen ontvangen. Zeer slecht en ik zou het ook niemand aanraden.

Vorige week zaterdag een Breil horlogebandje besteld. Bedrag afgeschreven maar tot op heden niets ontvangen. Word niet vrolijk na wat research gedaan te hebben. Gebeld en gemaild maar geen reactie... Se mere

Stay away from horlogeband.nu and their affiliates - horlogeoutlet.nu and klokkenmakerheefttijd.nl I placed an order on October 16 and paid the same day via a bank transfer. Followed up with them... Se mere

Op 3 febr 2018 een horlogebandje voor een Breil besteld onder order 20180203062643. op hetzelfde moment is via Ideal betaald. Tot op heden geen levering. Ook geen reactie op E-mails aan klant... Se mere

1. Urforretning

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

De-horlogebanden-die-Horlogeband_nu-levert-zijn-origineel

Under middel

0 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Uitblijven levering

Ruim een week geleden horloge bandje besteld bevestigingsnummer 20180420100038
Website communiceert levering binnen één werkdag, ik heb nog steeds niets ontvangen.
Ook reageren ze niet op mijn mail. Ik vraag me af of ik het nog kan verwachten.

28. april 2018

Beste Anita in't Veld,

De band bleek niet op voorraad te zijn.
Dit stond niet juist aangegeven op de website. Onze excuses hiervoor.

Hierover is een update gegeven, maar wellicht is deze e-mail niet bij u aangekomen (of in de spamfilter terechtgekomen).

We zullen direct met u contact opnemen via de e-mail.

Klantenservice Horlogeband.nu

Kwaliteit lager dan origineel

Bandje is na 1 jaar gescheurd, terwijl originele bandje het ruim 3 jaar uithield. Ik twijfel of de kwaliteit echt ‘origineel van Seiko’ in mijn geval is. Of gewoon nep uit China. Ik zou er niet meer kopen.

Het gaat om order 20160709090802, inderdaad uit 2016! Maar horloge ligt al zeker 6 maanden op de keuken tafel (ik snap dat je dat niet kan checken)

12. marts 2018

Beste Frederik,

Vervelend om te vernemen dat uw band na één jaar al gescheurd is.

Wij verkopen uitsluitend originele merken, net zoals alle banden en onderdelen van Seiko die we aanbieden.

Echter, wij kunnen niet direct zien welk order u geplaatst heeft, aangezien u geen ordernummer heeft doorgegeven.
Zou u uw ordernummer kunnen geven? Dan kunnen we wellicht een passende oplossing bieden.

Bij voorbaat dank.

Horlogeband.nu

uitblijven levering

Op 3 febr 2018 een horlogebandje voor een Breil besteld onder order
20180203062643. op hetzelfde moment is via Ideal betaald.
Tot op heden geen levering.
Ook geen reactie op E-mails aan klantenservice ontvangen.

Graag levering of anders geld terug.
vriendelijke groet
F.Wanders

15. februar 2018

Beste F. Wanders,

In ons systeem stond dat de band nog op voorraad was, maar deze band is blijkbaar volledig uitverkocht.
Wij zijn daardoor genoodzaakt uw order te annuleren.

We hebben direct uw geld teruggestort.

Onze excuses voor het ongemak.

Horlogeband.nu

De bestelling was snel binnen.

De bestelling was snel binnen, De prijs is oke, en het geleverde? Tja het ziet er goed uit, het orgineel ging vele jaren mee, hoop dat dit ook zo lang mee gaat.

14. februar 2018