Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Nie dajcie się oszukać! Ta firma już dawno powinna przestac istnieć. Zakupione perfumy rok temu nigdy nie dotarły.otrzymalam Tysiace maili na temat tego że pieniądze zostaną zwrócone w ciągu dwóch ty... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Przesyłka została wysłana na czas i odebrałem ją z paczkomatu już na drugi dzień. Serdecznie dziękuję za dobrą realizację i polecam serdecznie.

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Proszę absolutnie nie zamawiać nic na ich stronie. Złożyłam zamówienie w listopadzie 2021 roku, po niecałym miesiącu od zamówienia anulowałam je wskutek niedostarczenia zamówienia. Do tej pory nie otr... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1. Kosmetikforretning
  2. Leverandør af skønhedsprodukter
  3. Kosmetikbutik
  4. Parfumeri

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Sprawdź drogerię internetową z największą gamą kosmetyków online dla kobiet i mężczyzn. 100% oryginalnych produktów.

Kontaktoplysninger

3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

ABSOLUTNIE ODRADZAM JAKIEKOLWIEK ZAKUPY…

ABSOLUTNIE ODRADZAM JAKIEKOLWIEK ZAKUPY W TEJ DROGERII. TO JEDNO WIELKIE OSZUSTWO!!! Kometki zakupiłam w styczniu 2022 , po ponad miesiącu , kiedy to ciągle byłam informowana , ze oni mają tyle zamówien ,iż pakują paczki z początku grudnia , zdecydowałam się anulować zamówienie i dostałam zapewnienie, ze otrzymam zwrot pieniędzy. Mamy grudzień 2022 i do tej pory nie otrzymałam pieniedzy. To zwykli oszusci , którzy bazują własnie na tym ,że ludziom nie będzie się chciało dochodzić kasy. Im wiecej negatywnych opinii tym mniej ludzi da się nabierać. Trzeba jednak uwazać bo potem otworzą firmę pod innym szyldem i dalej jada z tym koksem !

19. januar 2022

Nie dajcie się oszukać!

Nie dajcie się oszukać!
Ta firma już dawno powinna przestac istnieć. Zakupione perfumy rok temu nigdy nie dotarły.otrzymalam Tysiace maili na temat tego że pieniądze zostaną zwrócone w ciągu dwóch tygodni...dwa tyg ciągnęły się przez rok czasu, dziś otrzymałam zwrot gotowki po napisaniu niezliczonej liczby wiadomosci o ponagleniu zwrotu pieniędzy... Nie polecam nikomu i przestegam wszystkich przed tymi oszustami i złodziejami!

14. december 2021
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Nie polecam. Brak towaru, a potem brak zwrotu gotówki i tak się bujam już 2 miesiąc. Patrząc na komentarze innych coś czuję, że kasy nie odzyskam, a sprawa powinna trafić na policję i trafi.

5. august 2022

Oszuści, nie kupujcie!

Swoje zamówienie złożyłem w grudniu 2021r. Szacowna drogeria dopiero w maju 2022 raczyła napisać maila z informacją, że produkty są niedostępne i proponują zwrot kosztów. Obecnie piszę opinię 15 lipca a pieniędzy wciąż nie otrzymałem.
Ta firma to jakaś paranoja. Nie kupujcie, nie zamawiajcie.
To są oszuści

15. juli 2022
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Super!

Jestem zadowolona ze swoich zakupów. Zamówione produkty zgadzają się a dostawa nie przekroczyła przewidywalnego terminu dostawy.

9. maj 2022

Oszuści

Nie polecam tej pseudo firmy. Ponad 5 miesięcy temu złożyłam u nich zamówienie. Wielokrotnie pisałam maila z zapytaniem co się dzieje, dlaczego nie otrzymałam wciąż mojego zamówienia?!!
Straciłam tylko moje pieniądze.
Oszuści!
Nie polecam, proszę tam niczego nie kupować bo zostaną państwo oszukani.

15. marts 2022
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Jedna gwiazdka to za dużo

Jedna gwiazdka to za dużo. Zamówienie złożone w listopadzie 2021, opłacone wraz z przesyłka - z góry. Czas realizacji miał być 3-4 dni robocze. Gdy minęły obiecane dni realizacji, firma zaczęła wymieniać co rusz to nowe przyczyny opóźnienia - od wzmożonych zamowien BlackFriday, przez zachorowania Covid, do …
Korespondencja - to ok. 30 maili, rozmowa z „kopiuj-wklej”, istny matrix. W końcu w dniu 21.02.2022 obwieszczono, ze nie mogą zrealizować zamowienia i musza je anulować, a zwrot należności nastąpi najpóźniej w ciagu 14 dni. Do dziś pieniędzy brak!

Oszuści, naciągacze, powinna się za nich zabrać stosowna instytucja prawna!

Apeluję, nie dajcie sie wciągnąć.

9. marts 2022

Uwaga to oszuści!!!

Uwaga to oszuści!!!! Nie wysyłają towaru i nie zwracają pieniędzy za zamówiony towar. Czekam już 2 miesiące na zwrot środków, nawet po wiadomości o zgłoszeniu sprawy na policję brak reakcji z ich strony. Firma bogaci się na większą skalę oszukując ludzi. Nie zamawiajcie na tej stronie! Ostrzegam

23. februar 2022

Opóźnieni?

Czekałem na zamówienie 1,5 miesiąca, anulowałem, czekam na zwrot już 2,5 miesiąca i dalej nic. Infolinia nie pomaga, regularny kontakt mailowy też.

11. februar 2022

NIE POLECAM

NIE POLECAM!
Nie dostarczają zamówień, problem z odzyskaniem pieniędzy. Od trzech tygodni czekam na zwrot pieniędzy na konto i dalej nic. Perfumy zamówione w Listopadzie nie dotarły. W Styczniu poprosiłem o zwrot środków na konto, podobno tego samego dnia dane zostały przekazane do działu księgowości. Minęły trzy tygodnie i dalej nic nie ma!

7. februar 2022

Jedno wielkie oszustwo

Jedno wielkie oszustwo. Po złożeniu zamówienia dostawałam maila z informacją o opóźnieniach z wysyłką z powodu dużej ilości zamówień, sklep zasugerował anulowanie zamówienia, tak tez zrobiłam. Minął miesiąc a zwrotu pomiędzy nie otrzymałam, niestety ale sprawa trafi do rzecznika praw konsumenta bo to zwykłe oszustwo! Wielkie rozczarowanie, nie polecam.

27. januar 2022

Nie polecam drogerii horex

Nie polecam drogerii horex . Oszukują ludzi . Od 16.11.2021 czekam na realizację zamówienia. Obecnie nie odpowiadają na maile a raz kiedy udało się dodzwonić okazało sięże wysyłki zostały wstrzymane i nie wiadomo kiedy ruszą. Nie polecam!!!

25. januar 2022

Oszukany

Widzę , że jestem kolejnym oszukanym .
Brak jakiegokolwiek kontaktu z firmą jak i brak zwrotu pieniędzy .
Policja nie może nic z tym zrobić ?

24. januar 2022

Er dette din virksomhed?

Få en gratis konto

Læs mere om andre typer anmeldelser.

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.