Goede bereikbaar (ook telefonisch) en perfecte service; een probleem met mijn bestelling werd direct en naar (meer dan) tevredenheid opgelost. Daar kunnen vele webshops een voorbeeld aan nemen!
Op maandag vroeg in de middag een dweil wringer met emmer besteld, in groen, geschreven met de vraag; of ik het die middag kon ophalen. Netjes mail gekregen dat er geen groene was, wel blauw, nou... Se mere
We hebben een RWS passeer-zeef besteld, perfect gegaan allemaal, binnen 2 werkdagen geleverd als afgesproken. prima bedrijf om mee zaken te doen. De (passé de vert) zeef was zoals verwacht en was goe... Se mere
Wij hebben hele goede ervaringen met HorecaStyle. Afgelopen 6 jaar doen we al zaken met ze en ze leveren echt altijd kwaliteit. Ze zijn dan ook onze nummer 1 leverancier voor al onze horeca apparatu... Se mere
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
Bestel uw horeca apparatuur, keukenapparatuur en horecakleding voordelig en snel online bij Horecastyle.nl
Holland
- horecastyle.nl
Super snel geleverd mooie frituur
Super snel geleverd mooie frituur. Super goed geholpen door de heren van horeca style
Slechte levering
Levering zou binnen 1 tot 3 werkdagen zijn. Pakket werd uiteindelijk pas op derde werkdag verstuurd. Dat zou via PostNL gaan werd aangegeven bij het afrekenen, maar het kwam uiteindelijk via DHL. Dat leide ook weer voor extra vertraging zoals wel vaker bij DHL.

Besvarelse fra HorecaStyle
De kan werd warm aan de buitenkant en…
De kan werd warm aan de buitenkant en hield niet meer goed heet. Viel nog binnen de garantieperiode. Klacht gemeld bij de verkoper, Horeca.style. Deze heeft onmiddellijk actie ondernomen en een nieuwe kan gestuurd.
Altijd als beloofd.
Regelmatig pannen besteld, goede kwaliteit, goede prijs, leveringen conform afspraak.
Zeer tevreden klant.
Zeer tevreden
Zeer tevreden. Producten goed verpakt en snel in huis. Service ook zeer goed! Onderdeel van een product ging na een aantal maanden stuk en er werd direct een nieuw onderdeel toegestuurd zonder enige kosten of moeilijk doen.
Echt een aanrader!
ik bestel er niet meer.
ik bestel er niet meer ondanks dat ze communicatief zijn.
Mijn bestelling bleek niet op voorraad te zijn maar dat was niet of anders onduidelijk aangegeven.
Toen ik mijn bestelling ontvangen had bleek het product niet overeen te komen met de foto's op de website en heb het retour gestuurd. De verzendkosten daarvan mocht ik uit eigen zak betalen. Eens maar nooit weer.
klant vriendelijkheid geef ik een 10.
klant vriendelijkheid geef ik een 10.
De service van het personeel is zeer professioneel en vriendelijk een
aanrader om hier je spullen aan te kopen.
5 sterren waardig
Niet blij mee
Niet blij mee. Bestelling zou vrijdag aankomen. Nu komt het ineens dinsdag pas aan terwijl ik het dit weekend nodig heb!
Zijn talloze andere winkels waar de verzending wél op tijd geregeld word. Zodra ik mijn bestelling ontvang stuur ik m gelijk retour.
Veel beloven
Regelmatig iets gekocht. Producten zijn goed, maar er is veelal wat aan de hand. After Sales is veel beloven en niet nakomen, net zo lang dat je vanzelf afhaakt. Voor ons nooit meer een bestelling bij HorecaStyle!
Zeer tevreden
Bakoven besteld, even gebeld of alles op voorraad was.
Goede communicatie, volgende dag geleverd.
Dit bedrijf zou ik wel aanbevelen.