Super glad for vores fodboldmål. Sindssyg hurtig levering. Fair priser, god kundeservice. Kan kun give top anbefaling herfra
Tyveri, eller???? Bestilte 4 fodbold mål på tilbud til kr 3.400. 2 dage efter bliver pengene hævet på min konto. Her 6 dage efter er der stadigvæk ingen mål ankommet. Har udfyldt deres kontakt fo... Se mere
Købte Pro Maxi gyngestativ med to trægynger for en måned siden. Fin hjemmeside og rimelig hurtig levering. Stativet er pænt, lidt tyndere i kvaliteten end forventet. De medsendte jordankre er d... Se mere
HOMEGOAL gik konkurs i slutningen af 2018 - men er blevet overtaget af nye ejere. Kontakt evt. nye ejere: EURO PLAY Industrivej 16 6630 Rødding 75-364822
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
Homegoal leverer kvalitetsfodboldmål i træ direkte til de danske haver. Som nordens eneste, tilbyder vi en unik 3 års fuld garanti på alle fodboldmål. Det betyder du trygt kan handle dine næste fodboldmål her.
Kokkedalsvej 23, 2970, Hørsholm, Danmark
- info@homegoal.dk
- homegoal.dk
Ingen anmeldelsesinvitationer registreret
Fremragende varer samt kundeservice
HOMEGOAL gik konkurs i slutningen af…
Kontakt evt. nye ejere:
EURO PLAY
Industrivej 16
6630 Rødding
75-364822
Fodboldmål leveret i forkert farve
Jeg købte i sommer et sort fodboldmål, men fik dette leveret i hvidt. Jeg kontaktede Homegoal angående en ombytning, og vi blev enig om, at jeg kunne køre til Hørsholm og få det ombyttet. Da vi skal aftale tidspunkt, hører jeg dog lige pludselig ikke mere fra firmaet. Jeg ringer, men får via en telefonsvare oplyst, at man ikke kan kontakte dem via telefon, og de henviser til chatten på deres hjemmeside. Hjemmesiden er dog gået ned, og da den senere kommer op at køre, virke chatten ikke. Jeg kontakter dem gentagende gange via mail, men har nu efter 3,5 måned stadig ikke hørt fra dem. Jeg står med et mål i den forkerte farve, og må nu ud og købe maling og bruge tid på at få det mål, jeg oprindelig bestilte. Så mit råd er, køb ikke varer fra Homegoal.com, man kan ikke være sikker på, at man får, det man har bestilt, og kommunikationen er lig nul.
Fin hjemmeside og levering. Ubrugelige jordankre og lidt glatte gynger.
Stativet er pænt, lidt tyndere i kvaliteten end forventet. De medsendte jordankre er desværre helt umulige at få i jorden, da "skiven" som skal skrues i jorden nærmest ingen hældning har - forsøg på at skrue dem ned resulterer bare i et stort hul i jorden.
Trægynger af fin kvalitet, dog ret glatte pga. lakken - mine unger er begge faldet af et par gange når de er blevet skubbet i gang forfra....
Mvh. Lise Soldbro
Ingen svar!
Modtog et gyngestativ og en gynge fra Homegoal i slutningen af Juli.
Da jeg modtog, var ALLE stolperne flækket og grimme (manglede også maling) og jeg havde ikke fået jordankre som lovet. Snakkede med dem og fik nogle nye tilsendt, hvilket var god service MEN da de kommer og vi samler det, gaber det HELT vildt i samlingen ved stolpe og tværpind. Jeg skrev til dem 29/7 og har stadig intet svar fået og stadig ingen jordankre. Gyngen er dårlig kvalitet og allerede efter en gang i brug, begyndte snoren at trævle.
Jeg orker ikke den handel mere, så enten vil jeg have mine penge tilbage og sende produktet tilbage eller også skal der bare sendes noget nyt. Jeg vil i hvert fald ikke betale over 2000,- for to produkter der ikke er okay........
Måske skulle vi der ikke har modtaget…
Måske skulle vi der ikke har modtaget vores varer eller tilbage betalinger klage til forbrugerklagenævnet.
Svindel???
Tyveri, eller????
Bestilte 4 fodbold mål på tilbud til kr 3.400.
2 dage efter bliver pengene hævet på min konto.
Her 6 dage efter er der stadigvæk ingen mål ankommet.
Har udfyldt deres kontakt formular 4 gange samt skrevet mails, men intet svar fra dem. Kan heller ikke træffes på telefonen.
Men kan oplyse Homegoal om at de har til fredag til at leverer de 4 mål ellers bliver de politi anmeldt.
Rigtig god service og fin kvalitet
Enormt hurtig levering og et godt produkt 👍
Ingen respons på rykkere for manglende levering
Bestilte gyngestativ med 2 gynger. Fik leveret ad to omgange på samme dag en smule senere end forventet.
Men der manglede en babygynge, som jeg flere gange på forskellige måder har rykket for i toenhalv uge. Jeg har højst fået autosvar på mine henvendelser. For øvrigt med antydning af, at man kan forvente svar inden for en time!
For øvrigt lever kvaliteten på gyngestativet ikke op til løfterne på hjemmesiden. De lovede afrundede hjørner på stolperne er snarere knivskarpe med stor risiko for fliser i fingerene. De 3 gange lakering af træværket er heller ikke udført. Flere områder fremstod helt uden lak. Det har jeg nu ikke klaget over til Homegoal.
Jeg forstår på svar til andre fra Homegoal, at de har meget travlt på grund af ferie mv. Men det er utilgiveligt blot at ignorere henvendelser angående mangelfuld levering. Det må man altså aldrig have for travlt til. Der må også forventes mange flere henvendelser, når de aldrig svarer. Så skriver man jo bare flere rykkere.
Jeg har også foreslået Homegoal at tilbageføre prisen for den manglende gynge, men uden svar, altså.
Bestilte et enkelt mål til børnene
Bestilte et enkelt mål til børnene. Udover det kom en uge senere end lovet på hjemmesiden, så var træet skåret lidt skævt hist og pist samt den sorte maling var ikke dækkende alle steder.
Fin respons på henvendelse om fejl og mangler som resultede i aftale om en fodbold og noget maling ville blive tilsendt. Da denne pakke kom var kassen indvendigt indsmurt i sort maling og fodbolden ligeså. Årsagen var dårlig lukning af bøtte med tape. Ny kontakt... over en måned senere har man intet hørt. PS hvis man sender en fodbold som kompensation så bør man sende en fodbold der koster mere en 50 kr.
Jeg er så skuffet over vores behandling…
Jeg er så skuffet over vores behandling herfra.
Vi mangler stadig og modtage 600kr i kompensation. Vi købte et mål D.1/7-2018 med fejl og mangler.
Ingen ved telefonen, nærmest kun envejskommunikation.
De lover de tilbagebetaler, men det er stadig ikke sket en dyt.
Jeg tænker og politi anmelde dem for svindel.
Radio Silence!
Bestilte to fodboldmål 31. Juli. Bliver kontaktet af kundeservice kort tid efter med et link hvor jeg kan gennemføre betaling igen, da ordre åbenbart ikke er gået korrekt igennem i deres system. Denne gang går den igennem og målene bliver leveret to dage senere....So far so good. Få dage efter opdager jeg tilfældigvis at de samme mål, som jeg lige har bestilt til 3.000 kr. nu koster 1.700 kr. Da målene ikke er pakket ud, så forsøger jeg at kontakte kundeservice ifht. at lave en kreditering på differencen, da jeg syntes det ville være spild af ressourcer hvis Homegoal skulle bruge penge på retur fragt samt fragt af ny ordre (Begge dele gratis for modtager) Da jeg ikke kan komme igennem til kundeservice - hverken via tlf., mail eller chat forsøger jeg at placere ny ordre til den reducerede pris. System kommer konstant med fejl og da det er UMULIGT at komme igennem til nogen fra Homegoal.dk må jeg til sidst opgive at placere ordre. Dagen efter kan jeg konstatere at kampagne ikke længere er aktiv samt at jeg er blevet trukket for to ordrer af 3.000 kr pr stk. Så, pænt dyre mål.
Har fuld forståelse for ekstra travlhed og alt det der, men det er problematisk hvis man driver en salgsvirksomhed hvor det ikke er muligt at komme igennem til kundeservice over længere tid og hvor der ikke bliver svaret på skriftlige henvendelser. Er indtilvidere gået tre dage...skidt!
Mål og gyngestativ
Købte et fodboldmål i 2017, som var været en fantastisk investering.
Købte et gyngestativ ved deres udsalg i forbindelse med VM. Det leverede produkt levede ikke helt op til forventningerne, men en enkelt mail og en lynhurtig korrespondence efterfølgende, og jeg er mere end tilfreds med deres service.
Fantastisk service
På trods af ferie og travlhed, har jeg fået fantastisk service. Købte et fodboldmål til min søn, som viste sig at være for lille. De ombyttede efter vores ferie, uden problemer. Meget søde og imødekommende medarbejdere, der gør alt for at få tilfredse kunder.
Købte den 21 juni en rebounder
Købte den 21 juni en rebounder, men da jeg havde betalt opdagede jeg ved en fejl, at jeg havde bestilt 2. Prøvede at ringe, men telefonen var lukket. Så skyndte jeg mig at skrive en besked og fik hurtig svar tilbage, at han havde nået at tage dem ene ud af bilen og ville lave en tilbageførsel på beløbet. Det var super hurtig ekspidition og næste morgen var pakken der. Men det er nu den 6. August og jeg har stadig ik fået de 1400kr tilbageført, som jeg blev lovet. Jeg har skrevet adskillige gange og får intet svar tilbage. Jeg må sige, jeg er dybt skuffet. Mangler mine penge.
Dårlig levering, dårlig service!!
Jeg bestilte et gyngestativ i lørdags og i dag torsdag får jeg svar på, at det alligevel ikke er sendt afsted. Vi står og skal sætte det op i dag med hjælp fra familien.
Jeg har prøvet at skrive til jer via kontaktformularen og på mail over flere dage, men jeg modtager først en besked i dag torsdag om at i ikke har sendt den afsted. Når jeg ringer til jer, så får jeg af vide, at I ikke er ved telefonen men at i svarer via mail.
Vi køber aldrig hos jer igen :(
Homegoal har hedeslag: Lang leveringstid, ringe kvalitet og ingen support!
Opdatering: Har ændret oplevelsen endnu engang, så den er faldet til én stjerne. Der bliver undskyldt og lovet guld og grønne skove, men der sker bare ikke mere, og det er envejskommunikation, som åbenbart kun kan ske via trustpilot - det er vidst Homegoal, der har fået hedeslag.
For det første så var leveringstiden ikke, hvad de lovede. Vi bestilte et gyngestativ en søndag og havde det efterfølgende fredag, så det var ikke helt skidt. Dog var stolperne skåret skævt, og havde overhovedet ikke noget, der mindede om afhøvlede hjørner.
Både børn og voksne får splinter i hænderne bare af at kigge på det. Jeg kæmper stadig en kamp om at komme igennem til kunde”service”, men det går trægt. Håber på et godt udfald.

Besvarelse fra Homegoal
Gyngestativ leveret uden jordankre og…
Gyngestativ leveret uden jordankre og den lovede leveringstid ikke overholdt.

Besvarelse fra Homegoal