Holyart.pl Anmeldelser 501

TrustScore 4.5 ud af 5

4,7

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Polecam tę firmę. Miła obsługa w BOK, szeroki asortyment produktów wysokiej jakości, atrakcyjne ceny i dostawa na czas. Perfekcyjnie zapakowany towar. Na pewno w przyszłości dokonam kolejnych zakupów... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Consegna rapida, imballaggio accurato. Assolutamente nessun problema. Statuette bellissime. Dal design lussuoso. Ho ordinato per la quarta volta. Sempre senza problemi. Lo consiglio!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Witam serdecznie. W ostatnim czasie odebrałem kilka zamówionych rzeczy. I cóż tak jak ostatnio wszystko w najlepszym porządku. Towar taki jaki oczekiwałem. Wszystko piękne, dopracowane, zgodnie z opis... Se mere

Virksomheden har svaret

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Dokonuje zakupów od roku i jestem bardzo zadowolony ze znalazłem Was w internecie. Zaczęło się od zakupu figurki Matki Bożej Opiekunki do mojej kapliczki jako wotum za uratowanie mojego życia. A przy... Se mere

Virksomheden har svaret

Virksomhedsoplysninger

1. Butik med religiøse produkter

Om Holyart.pl

Skrevet af virksomheden

Holyart to wiodąca włoska platforma e-commerce, ceniona na arenie międzynarodowej za sprzedaż online artykułów religijnych, sztuki sakralnej oraz produktów bożonarodzeniowych.

Założona w 2006 roku firma Holyart była pierwszym włoskim sklepem internetowym w pełni poświęconym sztuce sakralnej i artykułom religijnym. Obecnie z dumą obsługujemy ponad 1 000 000 klientów na całym świecie, oferując katalog liczący ponad 60 000 starannie wyselekcjonowanych produktów, przeznaczonych dla klientów indywidualnych, parafii oraz wspólnot religijnych.

W centrum działalności Holyart znajduje się silne zaangażowanie w włoskie rzemiosło. Współpracujemy bezpośrednio z małymi, wyspecjalizowanymi rzemieślnikami we Włoszech, promując ich tradycję, kreatywność oraz dbałość o detale na rynku międzynarodowym. Jednocześnie współpracujemy z zaufanymi dostawcami zagranicznymi, aby zapewnić szeroki i stale dostępny asortyment.

Oferujemy szybką, bezpieczną i w pełni monitorowaną wysyłkę na cały świat, bezpieczne metody płatności oraz dedykowaną, wielojęzyczną obsługę klienta, gotową wspierać klientów na każdym etapie zakupu. Każdy produkt prezentowany jest wraz z szczegółowymi zdjęciami i precyzyjnymi opisami, co gwarantuje przejrzyste i godne zaufania doświadczenie zakupowe.

Dlaczego warto zaufać Holyart?

• Katalog: ponad 60 000 produktów, w tym artykuły religijne, sztuka sakralna, wyposażenie liturgiczne oraz dekoracje bożonarodzeniowe
  • Klienci: ponad 1 000 000 klientów obsłużonych na całym świecie
  • Wysyłka: szybkie, bezpieczne i w pełni śledzone przesyłki międzynarodowe
  • Obsługa klienta: dedykowane i wielojęzyczne wsparcie
  • Jakość: produkty starannie wyselekcjonowane pod kątem autentyczności, jakości wykonania i dbałości o szczegóły

Holyart tworzy młody, wielokulturowy i zaangażowany zespół, którego celem jest zapewnienie najwyższej jakości, rzetelności i profesjonalnej obsługi. Wierzymy w wartość ludzi, szacunek dla pracy rzemieślniczej oraz realne wsparcie wspólnot religijnych na całym świecie.

Holyart to nie tylko sklep internetowy – to połączenie wiary, tradycji i innowacji, które czyni nas zaufanym punktem odniesienia dla wszystkich poszukujących autentycznych artykułów religijnych oraz solidnej obsługi.

Kontaktoplysninger

1 stjerne

Har besvaret 83 % af deres negative anmeldelser

Svarer typisk inden for 1 uge

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Great

Great, beautiful product! Everything was perfect! Highly recommended!

6. februar 2026

Dear Customer,
thank you very much for your wonderful review! We are delighted that you liked the product and that everything met your expectations.
Kind regards,
Holyart Customer Service

Bez zarzutu

Bez zarzutu. Wszystko starannie spakowane z szybka dostawa.

5. februar 2026

Szanowna Kliento
Dziękujemy za opinię. Jest nam bardzo miło, że jest Pani usatysfakcjonowana z zakupów w naszym sklepie internetowym.
Polecamy się na przyszłość i pozdrawiamy serdecznie

Pięknie i skromnie

Piękna obrączka św. Rity i szkaplerz srebrny, który nie niszczy się i nie przesuwa, a ponadto jest piękny. Wspaniałe herbatki, bardzo smaczne i lampion na cmentarz dla rodziców. Wszystko dobrze zapakowane i sprawnie wysłane.

28. januar 2026

Dzień dobry,
serdecznie dziękujemy za tak piękną opinię. Cieszymy się, że produkty spełniły Pani oczekiwania oraz że przesyłka dotarła szybko i w nienaruszonym stanie.

Zapraszamy ponownie i pozdrawiamy serdecznie,

Ogólnie dobra

Najważniejsze że da się dodzwonić i są życzliwi. Nie wszystko zawsze wiedzą, gdy chodzi o produkty niektórych dostawców, więc na szczegóły produktów niestety nie zawsze można liczyć. Doradzają również jak uzyskać dobre rabaty.

23. januar 2026
Uopfordret anmeldelse

Szanowny Kliencie,
dziękujemy za opinię oraz za docenienie dostępności i życzliwości naszego zespołu.
Dziękujemy również za uwagę dotyczącą szczegółów produktów — przy bardzo szerokim asortymencie czasem wymagają one dodatkowej weryfikacji u dostawców, ale zawsze staramy się przekazywać możliwie najdokładniejsze informacje.
Cieszymy się, że nasze wskazówki dotyczące ofert okazały się pomocne.

Szopki wezwanie dla modelarzy

Przy dobrym towarze , wykonanym w sposób profesjonalny można wykonać super szopki zarówno wielkanocne , jak i bożonarodzeniowe.

3. februar 2026
Uopfordret anmeldelse

Dzień dobry,
dziękujemy za opinię. Bardzo się cieszymy, że nasze produkty sprawdzają się przy tworzeniu pięknych scen zarówno wielkanocnych, jak i bożonarodzeniowych.

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

NIE POLECAM!!!!!!!problem ze zwrotem zakupu

problem ze zwrotem zakupu, bardzo słaby kontakt ze sprzedającym

19. januar 2026

Szanowna Klientko,
dziękujemy za podzielenie się opinią. Jest nam przykro, że procedura zwrotu została przez Panią oceniona negatywnie.
Chcielibyśmy jednak zaznaczyć, że szczegółowe i wyczerpujące informacje dotyczące zasad zwrotów są zawsze dostępne na naszej stronie internetowej w zakładce „Pomoc i kontakty”. Opisujemy tam krok po kroku cały proces, aby był on przejrzysty i jednakowy dla wszystkich klientów: https://support.holyart.pl/faq-category/zwrot-towaru-i-naleznosci/
Jednocześnie pozostawała Pani w stałym kontakcie z naszym Biurem Obsługi Klienta, które na bieżąco udzielało wyjaśnień oraz wsparcia na każdym etapie procedury. Dokładamy wszelkich starań, aby zwroty były realizowane zgodnie z obowiązującymi zasadami oraz w możliwie najkrótszym czasie.
Szanujemy każdą opinię, jednak zależy nam również na tym, aby ocena odzwierciedlała pełny przebieg sprawy. W razie dodatkowych pytań lub wątpliwości pozostajemy do dyspozycji.
Z poważaniem,

Przepiękne bombki

Otrzymałam przepiękne bombki - starannie wykonane, śliczne, doskonale zabezpieczone. Przesyłka dotarła bardzo szybko. Dziękuję serdecznie!

5. januar 2026

Dzień dobry,
serdecznie dziękujemy za tak miłą opinię. Cieszymy się, że bombki spełniły Pani oczekiwania i dotarły szybko oraz w idealnym stanie.

Na pewno tu wrócę

Jestem bardzo zadowolony, szybko, sprawnie, po prostu profesjonalnie. Na pewno tu wrócę po kolejne zakupy.

22. januar 2026

Dzień dobry,
serdecznie dziękujemy za miłą opinię. Bardzo się cieszymy, że zakupy przebiegły sprawnie i były satysfakcjonujące.

Zapraszamy ponownie i pozostajemy do dyspozycji.

Najlepsza obsługa klienta

Najlepsza obsługa klienta z jaką miałam doczynienia. Śliczne i niedrogie figurki. Sprawna komunikacja i dostawa.

7. januar 2026

Dzień dobry,
serdecznie dziękujemy za tak miłe słowa. Bardzo się cieszymy, że zarówno obsługa, jak i oferowane produkty oraz przebieg realizacji zamówienia zostały przez Panią tak dobrze ocenione.

Piękny obraz

Piękny obraz, bardzo dobrze zabezpieczony, przesyłka z Włoch trafiła w 6 dni do Polski, polecam

31. januar 2026

Dzień dobry,
serdecznie dziękujemy za opinię i polecenie naszego sklepu. Cieszymy się, że obraz spełnił Pani oczekiwania, a przesyłka dotarła szybko i bezpiecznie.

Jestem bardzo zadowolona

Jestem bardzo zadowolona. Zakupy spełniły moje oczekiwania.

29. december 2025

Dzień dobry,
dziękujemy za pozostawioną opinię. Bardzo nam miło, że dokonany zakup okazał się trafiony.

Fantastica

30. januar 2025

Buongiorno,
La ringraziamo per la Sua recensione. Siamo felici che la Sua esperienza sia stata così positiva.

Cordiali saluti,
Servizio Clienti Holyart

Super. Profesjonalizm i rzetelność

PROFESJONALIZM I RZETELNOŚĆ

19. januar 2026

Dzień dobry,
dziękujemy za pozostawioną opinię. Cieszymy się, że sposób realizacji zamówienia oraz nasza obsługa zostały tak wysoko ocenione.

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Wszystko w porządku

Wszystko w porządku. Dobra jakość. Droga przesyłka

24. december 2025

Dzień dobry,
dziękujemy za opinię. Cieszymy się, że jakość produktu spełniła Pana oczekiwania. Jeśli chodzi o koszty przesyłki, zależą one od wybranej metody dostawy oraz od faktu, że zamówienia są wysyłane z Włoch.

Profesjonalizm Holyart

Wcześniej nie miałem do czynienia z firmą podobną do Holyart. Otrzymuję bardzo dużo artykułów w przystępnych cenach bardzo dobrze wykonanych w większości z materiałów szlachetnych srebrnych lub pozłacanych. Produkty, które do tej pory kupiłem pomagają w przeżywaniu wiary. Dużym plusem jest możliwość przekierowania przysyłki gdy nie będzie mnie pod wskazanym adresem, szybka wysyłka oraz kompetentna obsługa kiedy dzwonię pod numer telefonu lub piszę na maila.

Szanowny Kliencie,
dziękujemy za tak życzliwą opinię. Bardzo nam miło, że nasze artykuły oraz sposób realizacji zamówień odpowiadają oczekiwaniom i wspierają w codziennych momentach.
Cieszy nas również, że docenił Pan jakość wykonania, sprawność dostawy oraz kontakt z naszym zespołem. To dla nas bardzo ważne.

Rewelacyjny sklep

Rewelacyjny sklep, bardzo dobre ceny, dobry kontakt!!!

Dzień dobry,
serdecznie dziękujemy za tak pozytywną opinię. Cieszymy się, że oferta oraz kontakt z naszym zespołem zostały przez Pana tak dobrze ocenione.

Wysokiej jakości produkt

Wysokiej jakości produkt, ręcznie wykonany. Jestem zadowolona, aczkolwiek cena łącznie z kosztem przesyłki jest trochę za wysoka.

Dzień dobry,
dziękujemy za opinię. Cieszymy się, że produkt spełnił Pani oczekiwania pod względem jakości i wykonania.
Rozumiemy również uwagę dotyczącą kosztów — w przypadku produktów wykonywanych ręcznie oraz wysyłek międzynarodowych cena może być wyższa, jednak dokładamy starań, aby oferować jak najlepszy standard i obsługę.

SZYBKO ZREALIZOWANE ZAMÓWIENIE

SZYBKO ZREALIZOWANE ZAMÓWIENIE, bardzo dobry kontakt z Biurem obsługi klienta, profity za wystawienie opinii o produkcie, które uprawniają do obniżenia ceny następnego zamówienia, a każda przesyłka którą otrzymuję jest zawsze bardzo dobrze zapakowana i w całości figurki przyjeżdżają z Włoch do Polski. Dziękuję bardzo i pozdrawiam serdecznie cały zespół Holyart!

27. november 2025

Dzień dobry,
serdecznie dziękujemy za tak szczegółową i życzliwą opinię. Bardzo nam miło, że została doceniona zarówno sprawna realizacja zamówień, jak i kontakt z naszym zespołem oraz sposób pakowania przesyłek.
Cieszymy się również, że dodatkowe korzyści dla klientów są pozytywnie odbierane. Dziękujemy za zaufanie i miłe słowa skierowane do naszego zespołu.

Biuro Obsługi Klienta Holyart

Læs mere om andre typer anmeldelser.

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.