Holyart.pl Anmeldelser 501

TrustScore 4.5 ud af 5

4,7

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Polecam tę firmę. Miła obsługa w BOK, szeroki asortyment produktów wysokiej jakości, atrakcyjne ceny i dostawa na czas. Perfekcyjnie zapakowany towar. Na pewno w przyszłości dokonam kolejnych zakupów... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Consegna rapida, imballaggio accurato. Assolutamente nessun problema. Statuette bellissime. Dal design lussuoso. Ho ordinato per la quarta volta. Sempre senza problemi. Lo consiglio!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Witam serdecznie. W ostatnim czasie odebrałem kilka zamówionych rzeczy. I cóż tak jak ostatnio wszystko w najlepszym porządku. Towar taki jaki oczekiwałem. Wszystko piękne, dopracowane, zgodnie z opis... Se mere

Virksomheden har svaret

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Dokonuje zakupów od roku i jestem bardzo zadowolony ze znalazłem Was w internecie. Zaczęło się od zakupu figurki Matki Bożej Opiekunki do mojej kapliczki jako wotum za uratowanie mojego życia. A przy... Se mere

Virksomheden har svaret

Virksomhedsoplysninger

1. Butik med religiøse produkter

Om Holyart.pl

Skrevet af virksomheden

Holyart to wiodąca włoska platforma e-commerce, ceniona na arenie międzynarodowej za sprzedaż online artykułów religijnych, sztuki sakralnej oraz produktów bożonarodzeniowych.

Założona w 2006 roku firma Holyart była pierwszym włoskim sklepem internetowym w pełni poświęconym sztuce sakralnej i artykułom religijnym. Obecnie z dumą obsługujemy ponad 1 000 000 klientów na całym świecie, oferując katalog liczący ponad 60 000 starannie wyselekcjonowanych produktów, przeznaczonych dla klientów indywidualnych, parafii oraz wspólnot religijnych.

W centrum działalności Holyart znajduje się silne zaangażowanie w włoskie rzemiosło. Współpracujemy bezpośrednio z małymi, wyspecjalizowanymi rzemieślnikami we Włoszech, promując ich tradycję, kreatywność oraz dbałość o detale na rynku międzynarodowym. Jednocześnie współpracujemy z zaufanymi dostawcami zagranicznymi, aby zapewnić szeroki i stale dostępny asortyment.

Oferujemy szybką, bezpieczną i w pełni monitorowaną wysyłkę na cały świat, bezpieczne metody płatności oraz dedykowaną, wielojęzyczną obsługę klienta, gotową wspierać klientów na każdym etapie zakupu. Każdy produkt prezentowany jest wraz z szczegółowymi zdjęciami i precyzyjnymi opisami, co gwarantuje przejrzyste i godne zaufania doświadczenie zakupowe.

Dlaczego warto zaufać Holyart?

• Katalog: ponad 60 000 produktów, w tym artykuły religijne, sztuka sakralna, wyposażenie liturgiczne oraz dekoracje bożonarodzeniowe
  • Klienci: ponad 1 000 000 klientów obsłużonych na całym świecie
  • Wysyłka: szybkie, bezpieczne i w pełni śledzone przesyłki międzynarodowe
  • Obsługa klienta: dedykowane i wielojęzyczne wsparcie
  • Jakość: produkty starannie wyselekcjonowane pod kątem autentyczności, jakości wykonania i dbałości o szczegóły

Holyart tworzy młody, wielokulturowy i zaangażowany zespół, którego celem jest zapewnienie najwyższej jakości, rzetelności i profesjonalnej obsługi. Wierzymy w wartość ludzi, szacunek dla pracy rzemieślniczej oraz realne wsparcie wspólnot religijnych na całym świecie.

Holyart to nie tylko sklep internetowy – to połączenie wiary, tradycji i innowacji, które czyni nas zaufanym punktem odniesienia dla wszystkich poszukujących autentycznych artykułów religijnych oraz solidnej obsługi.

Kontaktoplysninger

1 stjerne

Har besvaret 83 % af deres negative anmeldelser

Svarer typisk inden for 1 uge

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Super dostawa

Super dostawa

24. februar 2026

Szanowna Klientko,
dziękujemy za opinię. Bardzo się cieszymy, że dostawa spełniła Pani oczekiwania.

Piękne ornaty

Piękne ornaty, dobra jakość, dobra cena, szybka dostawa, dobrze zapakowana

7. marts 2026

Dzień dobry,
serdecznie dziękujemy za opinię. Bardzo nas cieszy, że zarówno jakość ornatów, jak i przebieg realizacji zamówienia spełniły oczekiwania.

super jakość

Pięknie wykonane produkty, bardzo starannie. Wysoka jakość. Polecam

5. marts 2026

Dzień dobry,
serdecznie dziękujemy za miłą opinię i polecenie. Bardzo się cieszymy, że zakup spełnił Pani oczekiwania.

Towar bardzo dobrej jakości

Towar bardzo dobrej jakości, realizacja szybka. Tylko tak dalej!

5. marts 2026

Dzień dobry,
serdecznie dziękujemy za opinię i miłe słowa. Cieszymy się, że zamówienie spełniło Państwa oczekiwania i zostało sprawnie zrealizowane.

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Gli unici sul mercato polacco

averbbero potuto essere 5 stellema le dimensioni degi articoli ordinati non corrispondevano a quelle che avevo ordinato

4. marts 2026

Buongiorno,
La ringraziamo per la Sua opinione e per aver condiviso la Sua esperienza. Ci dispiace sapere che non sia rimasto completamente soddisfatto. La invitiamo a contattare il nostro Servizio Clienti, così da poter verificare la situazione e offrirLe l’assistenza più adeguata.
Cordiali saluti,
Servizio Clienti Holyart

Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

Szanowny Kliencie,
przykro nam, że czas dostawy okazał się dłuższy, niż oczekiwano. W przypadku niektórych produktów wynika to z faktu, że są one wykonywane rzemieślniczo w renomowanych pracowniach, co wymaga odpowiedniego czasu i staranności na etapie produkcji.
Mamy nadzieję, że jakość otrzymanego produktu w pełni wynagrodziła czas oczekiwania. Dziękujemy za wyrozumiałość.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Dobra jakość przy przystępnej cenie

Dobra jakość przy przystępnej cenie. Produkty holyart mają smak, gust, a to właśnie potrzebne jest w liturgii.

2. marts 2026

Dzień dobry,
serdecznie dziękujemy za opinię. Cieszymy się, że nasze produkty odpowiadają księdza oczekiwaniom i znajdują swoje miejsce w przestrzeni liturgicznej.

Srebrny szkaplerz

Srebrny szkaplerz, który zamówiłam był dobrze zapakowany, przesyłka nie szła długo, jestem zadowolona z produktu, służy mi dobrze na co dzień.

7. juni 2025

Szanowna Klientko,
serdecznie dziękujemy za opinię. Cieszymy się, że zamówienie dotarło sprawnie, a produkt dobrze sprawdza się w codziennym użytkowaniu.

Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

Grande pubblicita ma prezzi buoni…

Grande pubblicita ma prezzi buoni soltanto in promozione

15. december 2025

Buongiorno,
La ringraziamo per il Suo commento. Le promozioni sono una delle iniziative che proponiamo regolarmente per offrire ai nostri clienti occasioni di acquisto particolarmente vantaggiose.

Cordiali saluti,
Servizio Clienti Holyart

Dzień dobry,
dziękujemy za opinię i polecenie. Bardzo nam miło, że zakupy przebiegły pomyślnie.

Polecam sklep

Korzystam już kolejny raz ze sklepu holyart.pl i jestem bardzo zadowolony. Mnóstwo propozycji, dobre ceny, świetne promocje.

28. november 2025

Dzień dobry,
serdecznie dziękujemy za opinię oraz za ponowne zaufanie, jakim został obdarzony nasz sklep. Cieszymy się, że oferta oraz dostępne promocje spełniają oczekiwania.

bardzo ładna figurka

6. november 2025

Dzień dobry,
serdecznie dziękujemy za opinię. Bardzo się cieszymy, że figurka spotkała się z Pana uznaniem i spełniła oczekiwania.

Sprawnie

Sprawnie, szybko, dobrze zapakowane

3. marts 2026

Dzień dobry,
dziękujemy za opinię. Miło nam, że zamówienie zostało zrealizowane szybko, a przesyłka dotarła starannie zabezpieczona.

Pełen profesjonalizm

Pełen profesjonalizm

7. januar 2026

Dzień dobry,
serdecznie dziękujemy za opinię. Bardzo nam miło, że nasza obsługa została tak wysoko oceniona.

Trafność

Trafność, szybkość

3. marts 2026

Dzień dobry,
dziękujemy za opinię. Miło nam, że przebieg realizacji zamówienia został przez Pana tak dobrze oceniony.

Super!

Fantastyczna obsługa, szybka realizacja zamówień i super jakość produktów. Polecam całym serduchem!

17. februar 2026

Dzień dobry,
serdecznie dziękujemy za tak entuzjastyczną opinię i polecenie naszego sklepu. Bardzo nas cieszy, że zarówno obsługa, realizacja zamówienia, jak i jakość produktów spełniły oczekiwania.

Wspaniała obsługa klienta!

Wspaniała obsługa klienta!
Klient u Was po prostu dobrze się czuje.

2. marts 2026

Dzień dobry,
serdecznie dziękujemy za tak miłą opinię. Cieszymy się, że dobrze się Pani u nas czuje — to dla nas największa satysfakcja.
Zapraszamy ponownie.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Kontakt z działem obsługi.

Kontakt z działem obsługi.

12. februar 2026

Szanowny Kliencie,
dziękujemy za opinię. Cieszymy się, że kontakt z naszym działem obsługi został pozytywnie oceniony.

Wszystko super

Wszystko super. Przesyłka szybka a jakość produktów pierwsza klasa!
Polecam!

26. februar 2026

Dzień dobry,
serdecznie dziękujemy za tak miłą opinię i polecenie naszego sklepu. Cieszymy się, że zarówno jakość produktów, jak i szybkość dostawy spełniły Pani/Pana oczekiwania.
Zapraszamy ponownie.
Biuro Obsługi Klienta Holyart

Læs mere om andre typer anmeldelser.

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.