Holyart.pl Anmeldelser 500

TrustScore 4.5 ud af 5

4,7

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Polecam tę firmę. Miła obsługa w BOK, szeroki asortyment produktów wysokiej jakości, atrakcyjne ceny i dostawa na czas. Perfekcyjnie zapakowany towar. Na pewno w przyszłości dokonam kolejnych zakupów... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Witam serdecznie. W ostatnim czasie odebrałem kilka zamówionych rzeczy. I cóż tak jak ostatnio wszystko w najlepszym porządku. Towar taki jaki oczekiwałem. Wszystko piękne, dopracowane, zgodnie z opis... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Dokonuje zakupów od roku i jestem bardzo zadowolony ze znalazłem Was w internecie. Zaczęło się od zakupu figurki Matki Bożej Opiekunki do mojej kapliczki jako wotum za uratowanie mojego życia. A przy... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Bardzo dobry kontakt ze sklepem. W przypadku pytań, wątpliwości, czy reklamacji służą radą i pomocą, wybierając rozwiązania satysfakcjonujące obie strony. W sklepie można znaleźć wiele cieszących ok... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1. Butik med religiøse produkter

Om Holyart.pl

Skrevet af virksomheden

Holyart to wiodąca włoska platforma e-commerce, ceniona na arenie międzynarodowej za sprzedaż online artykułów religijnych, sztuki sakralnej oraz produktów bożonarodzeniowych.

Założona w 2006 roku firma Holyart była pierwszym włoskim sklepem internetowym w pełni poświęconym sztuce sakralnej i artykułom religijnym. Obecnie z dumą obsługujemy ponad 1 000 000 klientów na całym świecie, oferując katalog liczący ponad 60 000 starannie wyselekcjonowanych produktów, przeznaczonych dla klientów indywidualnych, parafii oraz wspólnot religijnych.

W centrum działalności Holyart znajduje się silne zaangażowanie w włoskie rzemiosło. Współpracujemy bezpośrednio z małymi, wyspecjalizowanymi rzemieślnikami we Włoszech, promując ich tradycję, kreatywność oraz dbałość o detale na rynku międzynarodowym. Jednocześnie współpracujemy z zaufanymi dostawcami zagranicznymi, aby zapewnić szeroki i stale dostępny asortyment.

Oferujemy szybką, bezpieczną i w pełni monitorowaną wysyłkę na cały świat, bezpieczne metody płatności oraz dedykowaną, wielojęzyczną obsługę klienta, gotową wspierać klientów na każdym etapie zakupu. Każdy produkt prezentowany jest wraz z szczegółowymi zdjęciami i precyzyjnymi opisami, co gwarantuje przejrzyste i godne zaufania doświadczenie zakupowe.

Dlaczego warto zaufać Holyart?

• Katalog: ponad 60 000 produktów, w tym artykuły religijne, sztuka sakralna, wyposażenie liturgiczne oraz dekoracje bożonarodzeniowe
  • Klienci: ponad 1 000 000 klientów obsłużonych na całym świecie
  • Wysyłka: szybkie, bezpieczne i w pełni śledzone przesyłki międzynarodowe
  • Obsługa klienta: dedykowane i wielojęzyczne wsparcie
  • Jakość: produkty starannie wyselekcjonowane pod kątem autentyczności, jakości wykonania i dbałości o szczegóły

Holyart tworzy młody, wielokulturowy i zaangażowany zespół, którego celem jest zapewnienie najwyższej jakości, rzetelności i profesjonalnej obsługi. Wierzymy w wartość ludzi, szacunek dla pracy rzemieślniczej oraz realne wsparcie wspólnot religijnych na całym świecie.

Holyart to nie tylko sklep internetowy – to połączenie wiary, tradycji i innowacji, które czyni nas zaufanym punktem odniesienia dla wszystkich poszukujących autentycznych artykułów religijnych oraz solidnej obsługi.

Kontaktoplysninger

1 stjerne

Har besvaret 83 % af deres negative anmeldelser

Svarer typisk inden for 1 uge

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Ok. Ok. Ok

Ok. Ok. Ok. Ok. Ok. Ok

24. marts 2026

Dzień dobry,
dziękujemy za opinię 😊 Cieszymy się, że wszystko przebiegło pomyślnie.

Polecam cingulum

Polecam, jak zawsze profesjonalna obsługa i towar najwyższej jakości.

22. marts 2026
Uopfordret anmeldelse

Dzień dobry,
serdecznie dziękujemy za opinię i za stałe zaufanie. Bardzo nam miło, że nasze produkty oraz obsługa niezmiennie spełniają oczekiwania naszego klienta.

Święty Antoni

Super jestem zadowolona przyszło przed świętami wielkanocnymi to bardzo miła niespodzianka nareszcie mam swojego świętego

31. marts 2026

Dzień dobry,
dziękujemy za podzielenie się opinią. Bardzo nas cieszy, że przesyłka dotarła przed świętami i była dla Pani miłym zaskoczeniem.

Polecam Wszystko zgodne z opisem

Polecam Wszystko zgodne z opisem. Dobry kontakt. Towar godny polecenia.

23. marts 2026

Besvarelse fra Holyart.pl

Cieszy nas, że wszystko było zgodne z opisem, a kontakt przebiegł bez problemów. Taka opinia jest dla nas bardzo cenna.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Polecam! Szybka wysyłka! Fantastyczne ceny!

30. marts 2026

Besvarelse fra Holyart.pl

Miło widzieć tak pozytywną ocenę. Sprawna wysyłka i korzystne ceny są dla nas szczególnie ważne.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Kontakty o charakterze rozumnych…

Kontakt z @bok ma charakter rozumnych osobowych relacji odbiegających od dyktowanych algorytmem automatycznych komunikatów pozbawionych ' ludzkiego/ułomnego kontekstu.
Umożliwia to reagowanie w czasie rzeczywistym.BRAVO. Tak trzymać! :)

6. april 2026

Besvarelse fra Holyart.pl

Bardzo miło czytać taką opinię. Cieszy nas, że kontakt został odebrany jako bezpośredni i pomocny.

Szybka obsługa

Szybka obsługa. Profesjonalne podejście. Życzliwość osób odpowiadających na maile. Błyskawiczna dostawa do Polski

23. marts 2026

Besvarelse fra Holyart.pl

Taka opinia bardzo cieszy. Sprawna obsługa, podejście i szybka dostawa to dla nas ważne elementy.

Super

Super. Szybko i rzetelnie.

18. marts 2026

Besvarelse fra Holyart.pl

Krótko i konkretnie – taka opinia bardzo cieszy.

Tante grazie

Il tempo della realizazione del acquisto e stato eccelente

24. marts 2026

Buongiorno,
grazie per la Sua recensione. Siamo felici che la gestione dell’ordine sia stata così rapida ed efficiente.

Tutto bene grazie

Buongiorno,
La ringraziamo per la Sua recensione. Siamo lieti che tutto sia andato bene.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Serdecznie polecam Zamówiony obrazek jest piękny i…

Zamówiony obrazek jest piękny i estetycznie wykonany i dobrze był zabezpieczony na czas przesyłki.

11. marts 2026

Dzień dobry,
serdecznie dziękujemy za opinię i polecenie. Bardzo nam miło, że obraz spełnił Pani oczekiwania, a przesyłka dotarła odpowiednio zabezpieczona.

Piękna figurka Matki Bożej

Piękna figurka Matki Bożej. Wykonana z niezwykłą precyzją. Zawieszka Serca Jezusa jest delikatna i dobrej jakości. Jestem bardzo zadowolona. Szybka dostawa

Dzień dobry,
dziękujemy za podzielenie się opinią. Cieszymy się, że wybrane produkty zostały przez Panią tak dobrze ocenione, a realizacja zamówienia przebiegła sprawnie.

Wieczna lampka

Wieczna lampka, którą otrzymałam, była dokładnie taka sama jak prezentowana na stronie sklepu.

12. marts 2026

Szanowna Klientko,
dziękujemy za pozostawioną opinię. Bardzo nam miło, że produkt spełnił Pani oczekiwania.

Piękna figurka

Piękna figurka, absolutnie urzekająca. Polecam serdecznie. Szybka wysyłka. Bardzo dziękuję

19. marts 2026

Dzień dobry,
serdecznie dziękujemy za tak miłe słowa i polecenie. Cieszymy się, że zamówienie spełniło Pani oczekiwania i dotarło szybko.

polecam

Zamówienia zrealizowano szybko i zabezpieczone produkty

Dzień dobry,
dziękujemy za opinię i polecenie. Cieszymy się, że zamówienie zostało sprawnie zrealizowane, a produkty dotarły odpowiednio zabezpieczone.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Wszystko szybko sprawnie i dobrze…

Wszystko szybko sprawnie i dobrze zapakowane 👍

Dzień dobry,
dziękujemy za opinię. Miło nam, że zamówienie zostało zrealizowane sprawnie, a przesyłka dotarła w odpowiednim stanie.

Perfect

Sprawnie i profesjonalnie

18. marts 2026

Dzień dobry,
dziękujemy za opinię. Bardzo nam miło, że nasz sklep został tak pozytywnie oceniony.

Perfetto camica per sancta liturgia

Perfetto camica per sancta liturgia

17. marts 2026

Buongiorno,
La ringraziamo per la Sua recensione. Siamo felici che il prodotto sia stato all’altezza delle Sue aspettative.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Doskonałe figurki do szopki.

świetne produkty - figurki do szopki i grobu Jezusa. Polecam.

10. marts 2026

Dzień dobry,
serdecznie dziękujemy za opinię i polecenie. Cieszymy się, że wybrane produkty się podobają.

Everything good

Everything good, package arrived and was packed safely so there was no any damage.

9. marts 2026

Dear Customer,
thank you for your review. We’re glad the package arrived safely and everything was well protected during delivery.

Kind regards,
Holyart Customer Service

Læs mere om andre typer anmeldelser.

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.