Jeg har gode erfaringer med den mad jeg igennem nogle måneder har bestilt fra Hololi. Jeg bli'r mæt af portionerne og de smager virkelig af næring og godhed. Jeg kan anbefale Chia grøden med rabarber... Se mere

Utrolig lækker madretter. Jeg nåede lige at få en bestilling med, inden de lukkede. Det smagte virkeligt godt. Er ked af, at de måtte lukke.

Meget smagfuld og lækker tunfri salat og dhal med quinoa. Det var virkelig godt! Gul thai curry samt sweet potato chili var ok, men ikke lige favoritter for mig. Jeg ville virkelig ønske, I ville få d... Se mere

Bestilte ud fra det nye koncept 3 familieretter til 3 dage. Da det blev leveret, manglede der desværre 1 hel ret. Skrev til Kundeservice med det samme og fik lynhurtigt svar om at beløbet for maden vi... Se mere

1. Online madbestilling

Hololi Foods laver bæredygtige måltidskasser, bestående af plantebaserede måltider 🌱 🍽 Sammensæt din helt egen måltidskasse ud fra vores menu ⏱ Alle vores måltider er klar til at spise på under 5 min! 🙏 Slip for planlægning, indkøb, madlavning og opvask. Lad os stå for maden og nyd en hverdag med mere velvære og tid til dig selv! 🎉

4,4

Dejligt smagfuldt og frisk

Dejligt smagfuldt og frisk. Skøn afveksling på vores mere traditionelle mad. Vi er godt nok ikke fuldtids veganer, men med dette tilbud er det ingen problem med 50 %. Mange tak for godt initiativ.

Hej Winnie!

Mange tak for din flotte anmeldelse - det varmer 💚
Og man behøver heller ikke være fuldtidsveganer for at nyde vores mad, vi er blot glade for, at I bidrager til en grønnere fremtid sammen med os - tusind tak skal I have!

Selv tak, og hav nu en skøn dag ☀️

Kærlig hilsen Sofie

Fin og dejlig mad og ret gode portioner…

Fin og dejlig mad og ret gode portioner størrelsesmæssigt😊

Hej Hanne!

Mange tak for din flotte anmeldelse - det er vi bare super glade for 😍

Det er dejligt, at du tager dig tid til at skrive til os, tusind tak skal du have 💚

Du må have en fantastisk dag ☀️

Fantastisk koncept

Hej Gitte!

Tusind tak for dine rosende ord - det gør os simpelthen så glade og stolte 😍
Vi er glade for din støtte og dit bidrag til en grøn fremtid sammen med os 💚

Hav en dejlig dag ☀️

So delicious 😋

So delicious 😋
Highly recommended

Hi Nada!

Thank you for your recommendation - it is very fond of you 💚

Have an amazing day ☀️

Best regards, Sofie

Super lækker mad og rigtig god service

Super lækker mad og rigtig god service. Det er ikke sidste gang jeg bestiller mad der.

Hej Charlotte!

Mange tak for din skønne anmeldelse og rosende ord 💚

Det gør os så glade, at du nyder vores mad - vi nyder at lave den til dig!

Hav en helt fantastisk dag ☀️

Lækker mad

Lækker mad, smagfuldt og super let bare at varme op. Helt perfekt til en travl hverdag :)

Hej Christina!

Det gør os så glade, at du har taget dig tid til at skrive sådan en flot anmeldelse til os - tusind tak skal du have 💚

Vi nyder at hjælpe med at gøre hverdagen nemmere - tak fordi du lader os 😍

Maden smager skønt

Maden smager skønt. Helt fantastisk koncept.

Hej Laila!

Tusind tak for de rosende ord - det gør os simpelthen så glade og stolte 😍 Vi er så glade for din støtte og bidrag til en grønnere fremtid 💚

Du må have en henrivende dag ☀️☀️

Lækkert

Lækkert mad .. lækket chokolade.

16. august 2021

Hej Helle-Birgitte!

Tusind tak for din gode anmeldelse - det er vi mega glade for 😍😍

Og ja, chokoladen er simpelthen enestående - det må jeg give dig ret i!

Nemt og lækkert.

Vi har prøvet en uge med Gaia Madservice og har været glade for de fleste retter, så det er bestemt ikke sidste gang, vi napper en nem køkkenuge.

13. august 2021

Hej Hanne!

Tusind tak for din flotte anmeldelse - det gør os simpelthen så glade og stolte 💚
Vi nyder at lave mad til jer, og gøre det nemmere at spise både økologisk og bæredygtigt - dejligt, at I er med ombord 💚

Jeg ønsker dig en vidunderlig dag - og igen, tak ☀️

Kærlig hilsen Sofie

Nemt at finde rundt og bestille på…

Nemt at finde rundt og bestille på hjemmesiden. Lækker mad som også min kødelskende ægtefælle kunne lide. Lidt ærgerligt at de fire burgerboller kommer i fire plastikposer (emballage-spild). Maden blev leveret kl 2 om morgenen, så køle-elementerne var tøet ret meget op da vi vågnede og pakkede kassen ud, så pappet var meget fugtigt. Nemt at finde vejledning til at tilberede maden vha QR kode på emballagen. Mad til to voksne i fire dage er ikke nok til at man kan slippe for at betale for levering (69kr). Maden ser appetitlig ud i emballagen og man bliver fint mæt. Ville være fint hvis der var mulighed for mindre portioner til mindre børn.

12. august 2021

Hej Karen!

Tusind tak for din flotte anmeldelse og positive ord om vores mad - hvor er det dejligt!

I forhold til leveringen af maden, beklager vi selvfølgelig det våde pap - det er ikke optimalt. I forhold til at betale levering, kan en løsning være at bestille til to uger, og så fryse retterne ned til uge 2 - dermed kommer i højst sandsynligt op på et beløb, hvor fragten ikke skal betales 💚

Og sikke et super forslag i forhold til mindre portioner til børn - det giver jeg helt sikkert videre, tak skal du have 😍

Du må have en vidunderlig dag ☀️☀️

Kærlig hilsen Sofie

Jeg må indrømme at jeg er noget skuffet…

Jeg må indrømme at jeg er noget skuffet over det jeg har smagt indtil videre. Ingen nydelse. Har prøvet pasta og svampe sovs. Har smidt halvdelen ud to gange og salaten det samme.
Kartoffelsalaten er ligegyldig!
Kommer nok ikke til at bestille herfra igen...
Og har en del retter jeg skal kæmpe mig igennem endnu - Spændende om det er bedre.

10. august 2021

Hej Michael!

Tusind tak for din kritik - det er selvfølgelig noget vi vil tage til efterretning. Hvis du har lysten og tiden til det, så modtager vi meget gerne kritikpunkter over mail, og ting du tænker kan forbedres ift. smagsoplevelsen 😁

Vi tager din kritik og feedback meget alvorligt, og vil gerne bruge den til at udvikle os som koncept.

Jeg håber selvfølgelig, at der iblandt de andre retter er noget som falder mere i din smag - vi vil så gerne lave mere mad til dig 💚

Du ønskes en dejlig dag, Michael ☀️ Vi håber på at høre fra dig 😁

Hej Emma!

Tusind tak for din gode anmeldelse - det er vi så glade for! 😍
Hvor er det dejligt, at du er vild med vores jackfruit burger - det er vi nemlig også selv 😍😍 Det er altid dejligt, når man har fundet en favorit!

Jeg ønsker dig en vidunderlig dag, og tak igen for at tage dig tid til at bedømme os ☀️☀️

Lækkert det hele

Hej Susanne!

Nej, hvor er det skønt med sådan en god anmeldelse - og hvor er vi glade for, at du tager dig tid til at bedømme os 💚

Super lækkert

Super lækkert! :-)

Hej Neneh!

Tusind tak for din super-flotte anmeldelse - det bliver vi simpelthen så glade for 😍

Vi glæder os til at lave endnu mere mad til dig 😍

Hav en henrivende dag ☀️

Frisk og smager godt

Frisk og smager godt, ønsker dog nogle nye smagsoplevelse/retter.

Hej Susanne!

Tusind tak for din flotte anmeldelse 💚
Jeg har gode nyheder til dig! Vi har netop lige lanceret 3 helt nye retter, som du nu kan bestille 😍

Der er tale om en plant butter curry, en pad thai med tofu og veggieballs i tomatsauce med pasta!

Vi håber, at du har mod på at prøve dem - vi er selv helt vilde med dem!💚

Hav en skøn dag ☀️

Vi har kun en jord

Det smager godt, det nemt.
Hvad mere vil du have?

Hej Mikkel!

Tusind tak for din flotte anmeldelse! Og du har helt ret - vi har nemlig kun en jord. 💚 Og vi er super glade for, at du vil være med til at passe på den og bidrage til en fælles grønnere fremtid!

Du må have en vidunderlig dag ☀️

Super service! Lækker mad, hvad mer kan man forvente :D,

Hej Peter!

Hvor bliver vi bare glade, når vi modtager sådan en anmeldelse - tusind tak skal du have 💚

Vi sætter stor pris på, at du tager dig tid til at skrive en anmeldelse af os - det betyder meget for os, og vi bliver simpelthen så stolte 😍

Hav en skøn dag ☀️☀️

Kærlig hilsen Sofie

Jeres mad smager dejligt og den var…

Jeres mad smager dejligt og den var altid leveret til tiden,men en uheldig levering som
gjorde at jeg ikke pt lige for tiden ønsker at bestille hos jer.Men trods det så får i alligevel 5 stjerner fra mig pga af madens kvalitet og smag og udseende. Så alt i ali Dejlig mad.🙂mvh Vivian lyse.

Hej Vivian!

Først og fremmest, tusind tak for de rosende ord og fortsatte positive tilgang til vores koncept, trods en træls levering - det betyder mere end du aner!💚

Vi håber inderligt, at du har mod på at prøve os igen på et tidspunkt - vi vil gøre alt hvad vi kan for at leve op til dine forventninger og gøre det så godt som muligt.

Du ønskes en vidunderlig dag - vi håber snart at lave mad til dig igen ☀️☀️

altid rigtig god mad.

Hej Linda!

Hvor gør det os bare ubeskriveligt glade at høre, at du finder vores mad god - det betyder meget for os 😍
Tusind tak fordi du tager dig tid til at skrive ind til os - det varmer 💚