Jeg har gode erfaringer med den mad jeg igennem nogle måneder har bestilt fra Hololi. Jeg bli'r mæt af portionerne og de smager virkelig af næring og godhed. Jeg kan anbefale Chia grøden med rabarber... Se mere

Utrolig lækker madretter. Jeg nåede lige at få en bestilling med, inden de lukkede. Det smagte virkeligt godt. Er ked af, at de måtte lukke.

Meget smagfuld og lækker tunfri salat og dhal med quinoa. Det var virkelig godt! Gul thai curry samt sweet potato chili var ok, men ikke lige favoritter for mig. Jeg ville virkelig ønske, I ville få d... Se mere

Bestilte ud fra det nye koncept 3 familieretter til 3 dage. Da det blev leveret, manglede der desværre 1 hel ret. Skrev til Kundeservice med det samme og fik lynhurtigt svar om at beløbet for maden vi... Se mere

1. Online madbestilling

Hololi Foods laver bæredygtige måltidskasser, bestående af plantebaserede måltider 🌱 🍽 Sammensæt din helt egen måltidskasse ud fra vores menu ⏱ Alle vores måltider er klar til at spise på under 5 min! 🙏 Slip for planlægning, indkøb, madlavning og opvask. Lad os stå for maden og nyd en hverdag med mere velvære og tid til dig selv! 🎉

4,4

lækker mad og god service

Hej Michala!

Tusind tak for din gode anmeldelse - det sætter vi stor pris på 💚

Vi er glade for at kunne hjælpe med madlavningen 😍

Lækkert med lækkert på😋

Dejlig løsning i en travl hverdag🤗

Hej Anja!

Tusind tak for din meget flotte anmeldelse 😍

Vi er så glade for at kunne hjælpe med madlavningen og gøre hverdagen nemmere - det er os en ære 💚

Kærlig hilsen Sofie

Maden var ikke pakket særlig lækkert

Maden var ikke pakket særlig lækkert, og så absolut ikke indbydende ud. Selvom vi forsøgte med forskellige retter, lignende og smagte det hele mere eller mindre ens. Portionerne var virkelig små, trods en pris på ca 75kr pr styk.
Det eneste positive var at maden smagte af noget, stærkt krydret.
Her bestiller vi ikke mad fra igen.

Hej Line!

Tusind tak for din anmeldelse 💚

Det er vi selvfølgelig super kede af - både i forhold til indpakningen af maden og størrelsen af portionerne.
Vi forsøger os på at fornye vores menu månedligt, og håber på, at I på et tidspunkt får mod på at prøve os igen, når der kommer nye retter.

Vi takker for feedback, og ønsker jer en dejlig dag ☀️

Lækker mad

Lækker mad, masser af grøntsager, what's not to like?!

Hej Ida!

Tusind tak for din flotte anmeldelse 💚

Det er vi simpelthen så glade for 😍

Du ønskes en rigtig skøn dag ☀️

Mega lækre velsmagende retter

Mega lækre velsmagende retter - man savner slet ikke kødet. Et dejligt bredt udvalg af retter, og så får man en god service hos Gaia gutterne👍
En anden leveringsdag (hverdag, hvor man er hjemme) kunne ønskes.

14. september 2021

Hej med dig!

Tusind tak for din rigtig gode anmeldelse 💚

Vi er så glade for, at du tager dig tid til at skrive ind til os, det betyder rigtig meget 💚

Hav en virkelig dejlig dag ☀️

Kærlig hilsen Sofie

De fineste mennesker bag skønne…

De fineste mennesker bag skønne mættende retter, hvor al indhold er gennemskueligt og spiseligt. Der er tænkt over tingene og over det vigtige! TAK

14. september 2021

Hej Tina!

Tusind tak for din rigtig flotte anmeldelse og rosende ord 😍

Vi kan simpelthen ikke få armene ned, når vi modtager så rosende ord - det gør os simpelthen så stolte, så tusind tak for, at du tager dig tid til skrive ind 💚 Det varmer!

Hav en fantastisk dag ☀️

Kærlig hilsen Sofie

Kan kun sige gode ting om Gaia

Kan kun sige gode ting om Gaia!
Har bestilt fra dem mange gange efterhånden og har smagt størstedelen af deres retter og jeg synes det er lækkert 😃
Og derudover mega nemt!
1. Det er vegansk!!!❤️
2. Det smager lækkert!🤤
3. Det er super nemt! Og ikke mindst hurtigt😎 dvs. tid til at lave andre ting end at planlægge måltider, forberede mad, lave mad, rydde op, og der er væsentligt mindre opvask.

For mig er mad fra Gaia på alle måder et kæmpe WIN 🤩🥰
Så tak til Gaia fordi i gider lave lækker og nærende mad til sådan nogle som mig og andre som bare har brug for pause fra madlavningen af og til 😃👍😃

13. september 2021

Hej Karina!

Tusind tak for din virkelig flotte anmeldelse - det gør os simpelthen så glade og stolte 💚

Det er kunder som dig, der gør det muligt for os at drive vores virksomhed og koncept, så vi siger dig tusind tak for din støtte 💚

God kvalitet

God kvalitet, pris og levering. Jeg kunne dog godt foretrække at der var mindre løg og hvidløg i maden.

Det kunne være godt hvis man kunne foreslå retter. Jeg kunne godt tænke mig en vegansk udgave af den japanske ret Gyoza.

7. september 2021

Hej med dig!

Tusind tak for din flotte anmeldelse - det er vi bare så glade for 💚
Vi er også superglade for at modtage forslag til retter og inputs til vores mad generelt. Tusind tak skal du have, den bliver taget med!

Jeg ønsker dig en vidunderlig dag ☀️

Lækre og velsmagende måltider

Lækre og velsmagende måltider - så også ikke-veganeres mundvand løber i vand. Nemme at tilberede og mange retter at vælge imellem. Kan varmt anbefales af mig!

Hej Lone!

Tusind tak for din flotte anmeldelse 💚

Vi er simpelthen så glade og stolte når vi modtager så flotte ord - det varmer og betyder rigtig meget for os 😍

Fantastisk lækker mad

Fantastisk lækker mad, nem at tilberede.
Camilla kan løse det hele
Hurtig morgen levering
Luksusønske: at det var en anden leveringsdag.
Både så man kan invitere til jeres dejlige mad, og at jeg for mit vedkommende, ikke helt tør bestille i sommerperioden, da jeg kører hjem fra sommerhus om søndagen.

Hej Dorte!

Tusind tak for din flotte anmeldelse - jeg giver den videre til Camilla også 😁
I forhold til levering er det desværre kun muligt for os om søndagen, selvom det selvfølgelig kunne være ønskværdigt med flere dage 💚

Jeg er dog rigtig glad for at høre, at du er glad for vores mad og leveringen - det er bare perfekt!

Kærlig hilsen Sofie

Bestilling og levering fungere…

Bestilling og levering fungere upåklageligt. Maden smager godt og det er meget nemt at gå til. Skønt i en travl hverdag.
Vh. Lise

Hej Lise!

Mange tak for din flotte anmeldelse - hvor er det skønt, at du tager dig tid til at skrive en 💚

Jeg håber, at du har en vidunderlig dag ☀️

Kærlig hilsen Sofie

Lækkert produkt og fantastisk levering

Hej. Tusinde tak for et lækkert produkt og fantastisk med levering. Jeg bestilte færdigretterne hos Gaia i forbindelse med at mine forældre var i isolation grundet Corona og det gjorde madlavning meget mere overskueligt for dem i en tid som var udfordrende. Smagte dem og var let at tilberede. Leveringen fungerede upåklageligt og blev leveret dybfrossen så retter blev lagt direkte i fryseren hos dem. Mine forældre bor i sommerhus område, hvor det kan være svært at få leveringer, men ikke for Gaia, så det gav et kæmpe plus ved bestillingen.

5. september 2021

Hej Michelle!

Tusind tak for din flotte anmeldelse - vi er simpelthen så glade for, at det bare fungerede super! 💚
Vi er glade for at kunne hjælpe i sådan en situation, og at I valgte os - så dejligt 😍

Jeg ønsker dig en vidunderlig dag ☀️

Lækker vegansk mad.

Lækker vegansk mad.
Jeg anbefaler opvarmning i oven eller på komfur.
Mikrobølgeovn gør maden kedelig og ødelægger strukturen. No go til mikrobølgeovn.

3. september 2021

Hej Amalia!

Tusind tak for din super-gode anmeldelse 💚 Det er vi bare så glade for!
Og dejligt, at du kommer med anbefalinger og generelt tager dig tid til at skrive ind! Vi sætter virkelig pris på det 😍

Meget lækker mad

Meget lækker mad. Kan varmt anbefales.

31. august 2021

Hej Charlotte!

Tusind tak for din flotte anmeldelse og anbefaling 💚
Det betyder rigtig meget for os, at du tager dig tid til at skrive ind 😍

Du må have en vidunderlig dag ☀️

God vellavet mad

God mad til en travl hverdag og noget for enhver smag. Jeg har mange favoritter.

29. august 2021

Hej Mai-Britt!

Tusind tak for din flotte anmeldelse 😁
Vi er så glade for, at du nyder vores mad og har fundet nogle favoritter imellem. Tusind tak for din støtte, det betyder rigtig meget for os 💚

Kærlig hilsen Sofie

Helt fantastisk og smagsfuld mad

Helt fantastisk og smagsfuld mad. Let og hurtigt at forberede, selv hvis flere i familien ønsker forskellige retter. Gaia bliver helt sikkert fast inventar et par gange om ugen🌞

Hej Karina!

Tusind tak for din gode anmeldelse - hvor er vi bare glade for at få lov at lave mad til dig og din familie 😍

Vi er så glade og stolte over, at I nyder vores mad - vi nyder i hvert fald at lave den til jer.

Hav en helt vidunderlig dag ☀️

Super lækker mad

Super lækker mad, pakket og nemt at varme. Var overrasket over hvor meget smag retterne havde. Meget imponeret

Hej med dig!

Hvor bliver vi bare glade, når vi læser en anmeldelse som denne - det varmer 💚
Tusind tak fordi du tager dig tid til at skrive ind til os, det betyder meget for os!

Jeg håber, at du har en vidunderlig dag ☀️

Lækkert mad!

Lækkert mad!
Kun en ting og sige - man kunne godt bruge noget mere venlig emballage frem for plastik (kan os være det er øko plastik) men lækkert mad!

Hej med dig!

Tusind tak for din gode anmeldelse og rosende ord 💚

Vi bestræber os på at være så bæredygtige som overhovedet muligt - her er en oversigt over, hvad vores emballage består af:

Oversigt over emballage:
Madbeholder, bund: CPET 80% genbrugsplast. Sorteres som hård plast, og kan genanvendes 100%
Madbeholder, film: Biofilm, fremstillet af plantemateriale. Smides ud med restaffald.
Papkasse + kraftspapirstape med naturgummi: vi tager kasserne med retur næste gang vi leverer, ellers kan de sorteres som pap.

Jeg håber, at du har en vidunderlig dag ☀️☀️

Overordentlig fin service

Overordentlig fin service, dejlig mad og levering lige til tiden

22. august 2021

Hej Helle!

Tusind tak for din flotte anmeldelse - det er vi så glade for 😍

Hvor er det sødt af dig at skrive ind til os, det sætter vi stor pris på 💚