Se, hvad kunderne siger
Na storm Eunice was ik vrijdagmiddag 4 nokvorsten kwijt. Houten balk lag bloot en dag later al waterschade op de 2e verdieping door de regen en aanhoudende wind. Via loodgieter.nl deze mannen benaderd... Se mere
Virksomheden har svaret
Virksomhedsoplysninger
Skrevet af virksomheden
Hollands dakwerken Uw dak specialist In de regio Voor periodiek onderhoud aan u dak Gratis dakinspectie Reinigen van u dak Lekkage dienst Direct herstel 24/7 beschikbaar Aangesloten bij alle verzekeraars Dakrenovatie bitumen of pannendak Zink lood koper werk Lekt het of vergaat het Hollands dakwerken maakt het
Kontaktoplysninger
Hazen Koog 22B, 1822bs, Alkmaar, Holland
- 0620008266
- info@hollandsdakwerken.nl
- hollandsdakwerken.nl
Komt belofte van herstel niet na.
De eerste keer was ik zeer tevreden toen ze een pan vervingen bij stormschade. De tweede keer; dak reinigen en de daken van de dakkapellen opnieuw bekleden was ik een stuk minder tevreden. Het dak schoonspuiten was zeer argeloos gedaan, veel vuil overlast bij de buren en schade aan het schilderwerk (en ook wat aan het hout) van mijn huis. Meerdere keren beloftes dat het hersteld zou worden. We zijn nu 10 maanden verder en in de herfst en er is nog niets gebeurd. Zeker niet voor herhaling vatbaar.
Robin & Robin in actie in Heiloo!
Robin & Robin, vriendelijk, vrolijk en vooral een uitstekende dienstverlening en advies. Uitgevoerde werkzaamheden, in Heiloo, waren het vervangen van een verouderde dakgoot, het wassen en coaten van het dak, en het waterdicht maken van de schoorsteen. Ik ga ze zeker nog een keer inzetten, en kan ze eenieder aanbevelen. Robin & Robin, trotse collega's al meer dan 17 jaar! Ga zo door! Monika en Jan Hein
Vakmanschap is meesterschap.
Robin van Hollandsdakwerken heeft, samen met zijn collega, in rap tempo ons dak gerenoveerd, en delen van de achterzijde (betimmering en shingles) van ons huis vervangen. Dit alles op uiterst professionele wijze, kan niet anders zeggen. Vakmanschap is meesterschap. Kan dit bedrijf iedereen aanbevelen.

Besvarelse fra Hollandsdakwerken
Super tevreden over het geleverde werk
Super tevreden over het geleverde werk, Robin (en Robin) zijn echt een aanrader 👍🏻
Van lekkage tot volledig opgeknapte daken en gevels
In januari heb ik contact opgenomen vanwege een lekkage door storm, na twee dagen is Hollands Dakwerken al langs gekomen om polshoogte te nemen. Robin heeft duidelijke uitleg geven over de verschillende gebreken: de directe oorzaak waren kapotte loodslabben en slechte voegen van de schoorsteen. Verder gaf hij aan dat kapotte loodslabben bij de dakkapel, veel mosvorming, beschadigde dakpannen en een volle dakgoot ook een groot risico vormen voor toekomstige lekkages.
Zijn collega heeft terplekke de gaten dichtgekit en het lood goed gelegd om de maanden erna door te komen en de ergste lekkage te verhelpen. Ondanks de grote hoeveelheid regen in het voorjaar, heeft dit noodverband het inderdaad gehouden.
In maart-april is alles gerepareerd in totaal drie dagen, tegelijkertijd met het huis van de buren waar dezelfde gebreken moesten worden verholpen.
Uiteindelijk zijn de werkzaamheden uitgebreid met het schoonspuiten van de gevels inclusief die van de schuur, het impregneren van deze gevels en het vervangen van verschillende dakpannen. Ik heb het idee dat dit onderhoud toekomstige ellende en lekkages heeft voorkomen.
Ik heb er nu vertrouwen in dat het dak en de gevels voor in ieder geval tien jaar goed onderhouden zijn. Verder ziet het geheel er ook erg netjes uit.
De heren hebben vakkundig gewerkt en waren vriendelijk. Voor toekomstige klanten is het wel goed om te beseffen dat Hollands Dakwerken vooral met mondelinge afspraken werkt, dus het is aan te raden om zelf alle afspraken qua datum, werkzaamheden en kosten te noteren, en niet te wachten op bevestigingen of offertes per e-mail. De communicatie is gedurende dit project niet altijd even soepel verlopen, maar uiteindelijk ben ik zeer tevreden met het eindresultaat.
Kwaliteit en duidelijk rapport met ondersteunende foto’s
Robin en zijn 2 collega’s waren keurig op tijd en hebben in en rond het huis zich voorbeeldig gedragen. Op het dak is alles keurig bekeken en nadat het lek gevonden was is er zelfs nog verder gekeken en nog een tweede lek ontdekt. Recht doorzee duidelijke en eerlijke mensen!
Hoewel niet goedkoop was de kwaliteit…
Hoewel niet goedkoop was de kwaliteit van het geleverde werk prima ,en dat vind ik van het grootste belang. Daarnaast was het tempo waarin gewerkt werd optimaal.
Top op tijd en mooi werk geleverd
Vakmannen!
Robin Walters BVD heeft bij ons een lekkage in het dak, die er erger aan toe was dan we dachten, super gerepareerd. Elke stap toegelicht en we zijn voldoende betrokken
bij het proces. Zo wisten we precies waar we tegen aan liepen en wat er moest gebeuren. Voor toekomstig werk zien wij ze graag weer terug. Aanrader dus!
vakkundige dakwerker
Was bij de buurvrouw aan het werk, mij gelijk aangeproken op dakpannen die niet goed lagen, nokvorst die afwezig was en dak wat onder mos zat, dit netjes en vakkundig verholpen
Vandaag het dak schoon laten spuiten
Vandaag het dak schoon laten spuiten i.v.m. mos-vorming. Ze hebben alles tevens goed geïnspecteerd en een aantal dingen aangepakt zodat er geen lekkage kan komen. Tevens bladvangers in de goten gelegd en als service de dakkapel even schoongespoten i.v.m. groen-/alg-aanslag. Aanrader!
Ik ben zeer tevreden met de service van…
Ik ben zeer tevreden met de service van Robin Walters BVD. Ze waren heel snel en behulpzaam. Snel ook achterhaald waar de lekkage vandaan kwam. Top prestatie en service. Mijn dank nogmaals🙏✨!
Bij verschillende dakdekkers een…
Bij verschillende dakdekkers een offerte opgevraagd, geen enkele reactie ontvangen. Via loodgieters.nl is Hollands dakwerk langsgekomen. Vlotte afhandeling, dak en passant ook geïnspecteerd, lekkage vakkundig hersteld.
Aanrader
Vandaag hebben we ons dak schoon laten spuiten door Hollands Dakwerken. Ze hebben alles goed geïnspecteerd en een aantal dingen gerepareerd zodat er geen lekkage kan komen. Na het schoonmaken van het dak, kwamen ze netjes de tuin en de ramen met een hoge drukspuit schoonspuiten zodat alles weer netjes (eigenlijk nog netter) was! Zeker aan te raden!

Besvarelse fra Hollandsdakwerken
Heeft snel gereageerd en het werk is…
Heeft snel gereageerd en het werk is goed afgeleverd door Robin Wolters van Hollands dakwerken, zeer te vrede.

Prima werk geleverd!
Prima werk geleverd, deskundige, ervaren en leuke mensen!

Goede en snelle service
Goede en snelle service. Problemen doelgericht opgelost. Prettig in de communicatie.

Prima bedrijf
Een prima bedrijf. Ik kreeg het adres via een centraal nummer, waarop je offertes kunt aanvragen. Ik heb uiteraard recensies gelezen en kwam 1 heel slechte recensie tegen en verder alleen positieve berichten.
De slechte recensie was zoooo slecht dat het alleen verzonnen kon zijn door een kwaadwillige. Zelfs als er ook maar iets van waar was, dan kun je dat nooit verbergen en dat klopte. Wij zijn perfect geholpen, op een zeer deskundige wijze. Heel vriendelijk benaderd. Ze kwamen weliswaar 1 dag later dan afgesproken, maar dat had te maken met verdrietige familieomstandigheden.
Ondanks een paar tegenslagen was de klus binnen een dag geklaard. Het dak en het lood kan er weer een halve eeuw tegen.
Zeker aan te raden.

Besvarelse fra Hollandsdakwerken
Excellent customer service and…
Excellent customer service and excellent roof repair works. They charge much less than other companies. Strongly recommend!!!

Besvarelse fra Hollandsdakwerken
Læs mere om andre typer anmeldelser.