Regio amsterdam haarlem zijn veel dakdekkers actief. Toch kan niemand tippen aan de kwaliteit die dit bedrijf levert. Echt waar, jullie weten wat service is. Succes met jullie bedrijf.
Se, hvad kunderne siger
Na verschillende bedrijven geprobeerd te hebben, steekt dit bedrijf er met kop en schouders uit boven de anderen. Uitstekende dakreparatie gedaan. Echt top werk.
Alle dakgoten bij ons laten reinigen en ontstoppen. Zijn best even bezig geweest en hebben het grondig gedaan. Goede ervaring dus.
zelfs met volle planning kwam gij opdagen en werkte netjes, dat zie je niet vaak
Virksomhedsoplysninger
Skrevet af virksomheden
Dakdekker Haarlem staat bekend als dé expert op het gebied van dakbedekking in Haarlem en omstreken. Met jarenlange ervaring biedt ons team van gecertificeerde professionals hoogwaardige dakdekkersdiensten voor zowel particuliere als zakelijke klanten. Onze focus ligt op kwaliteit, duurzaamheid en betrouwbaarheid. Wij zijn gespecialiseerd in het installeren, repareren en onderhouden van allerlei soorten daken, inclusief maar niet beperkt tot bitumen daken, pannendaken, groendaken en meer. Onze missie is om elk dak in Haarlem en omgeving veilig, duurzaam en esthetisch aantrekkelijk te maken. Klanttevredenheid staat bij ons hoog in het vaandel, en we streven ernaar om elke klus op tijd, binnen budget en boven verwachting af te ronden. Bij Dakdekker Haarlem begrijpen we het belang van een goed onderhouden dak voor de bescherming van uw huis of bedrijfspand. Daarom bieden we ook spoedreparatiediensten aan voor noodgevallen. Laat uw dak over aan de experts van Dakdekker Haarlem en ervaar de rust en zekerheid van vakmanschap waarop u kunt vertrouwen.
Kontaktoplysninger
Hendrik Figeeweg 1, 2031 BJ, Haarlem, Zuid Holland, Holland
- +31233690156
- contact@dakdekkerhaarlem.net
- dakdekkerhaarlem.net
afvoer werkt zoals het hoort
in de keuken gehoord dat ze ook…
in de keuken gehoord dat ze ook afdichting bekeken hadden
Zware Items Werden Professioneel
Zware items werden professioneel gedragen en de communicatie was constant duidelijk
mnbuurman lusiterde mee en zei zo hoor…
mnbuurman lusiterde mee en zei zo hoor je t graag
hij maakte schoenen schoon voor…
hij maakte schoenen schoon voor woonkamer in te gaan beetje slordig maar lief van dakdekker
Altijd netjes in taal en houding echt…
Altijd netjes in taal en houding echt respectvol
Snel door ze geholpen
Alles Viel Goed Op Z'N Plek Na Het Werk Mijn
Alles viel goed op z'n plek na het werk, mijn moeder vond dat prachtig
partner vond het bijzonder dat ze zo…
partner vond het bijzonder dat ze zo netjes werkten zonder spullen achter te laten
de andere bedrijven wilden meteen alles…
de andere bedrijven wilden meteen alles vernieuwen, hij niet
er was geen druk om de duurste optie te…
er was geen druk om de duurste optie te nemen ze gaven rustig de voor en nadelen van alles
ik waardeer dat hij niks opdrong
ik waardeer dat hij niks opdrong, hij gaf gewoon een eerlijk advies en dat schept vertrouwen
zelfs met volle planning kwam gij…
ook detailwerk aangepakt dat wij niet…
ook detailwerk aangepakt dat wij niet gemeld hadden
veel verstand van daken
veel verstand van daken, gaf tips over onderhoud die ik nooit zelf had bedacht
Prijs viel echt mee voor wat ze deden
Læs mere om andre typer anmeldelser.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.