Heden een bestelling gedaan Bestelnummer: 9030949826 en aangegeven dat ik het in de winkel wil ophalen. Bij de bestelling ik moet in één keer verzendkosten betalen omdat het niet op voorraad is... Se mere
Virksomheden har svaret
Dacht ik mijn kadobonsaldo op te maken én daarom dus óók € 12,28 van mijn bankrekening betaald, wordt de korting die ik had gekregen van de vorige oplichtingspraktijken van H&B weer op mijn kadobon to... Se mere
Virksomheden har svaret
Online bestellingen zijn tot nu toe altijd keurig verlopen. Had bij mijn laatste online bestelling een missend product, er was technisch iets misgegaan in het bestelproces met een 1+1 gratis product.... Se mere
Virksomheden har svaret
Begin Juni bestelling gedaan omdat er met grote kortingen werd verkocht. Wij bestelde oa 4 flessen biologisch gembersap aan €17,20 ipv €71,96. Prachtige promo dus. Enkel weken later krijgen we een... Se mere
Skrevet af virksomheden
Piet Heinkade 171, 1019 GM, Amsterdam, Holland
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Har besvaret 93 % af deres negative anmeldelser
Svarer typisk inden for 1 uge
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Normaal ben ik altijd tevreden met H&B, ze hebben ook soms leuke aanbiedingen.
Echter nu ging het niet goed, ik op de 19e van dec 2025 een bestelling, nu verwacht ik niet dat dit op zaterdag verstuurd werd maar op maandag werd er ook niets verstuurd.
Op moment dat je daarover mailt en ze doen je een belofte dat het diezelfde dag maandag de 22e verstuurd zou worden dan hou ik je daaraan.
Echter werd het niet verzonden, dinsdag de dag erna ook niet, pas toen ik woensdag erover belde werd mij verteld dat ze een bericht door gingen sturen naar het magazijn om het alsnog te versturen.
Zodoende ging het dus eindelijk de dag voor 1e kerstdag alsnog eruit.
Waar het bij mij voornamelijk om gaat is de belofte die men doet, kom dat na en kan je dat niet zeg dan we zoeken het uit voor je.
Zal H&B hierna nog een kans geven en gebeurt het weer ga ik voortaan wel ergens anders heen.

Besvarelse fra Holland & Barrett Nederland
Ik bestel al jaren bij H&B en was ik een tevreden klant. Maar nu ging het mis. Naar aanleiding van de ontbrekende bestelling/bezorging heb ikzelf 1x telefonisch contact opgenomen met H&B en 2 emails gestuurd. Tot op heden niets van H&B vernomen. Nog steeds geen pakje ontvangen en kan ik dus naar mijn geld fluiten. Wat een flut service!
P.s. inmiddels is het opgelost. Na veel rompslomp heb ik het aankoopbedrag terugontvangen.

Besvarelse fra Holland & Barrett Nederland
procten zijn goed! vaak bij 2prodcten 1 gratis!Ik haal het gewoon in de winkel. Mensen klagen meer over bezorging, maar dat is in heel nederland bekend dat bezorging traag is, isn een heel ander verhaal....gaat mij meer om de productem/prijs verhouding

Besvarelse fra Holland & Barrett Nederland
Altijd goed geholpen door de meiden, ze hebben kennis over de producten. Mijn favo winkel als het gaat om gezond eten en drinken.

Besvarelse fra Holland & Barrett Nederland
2 Verschillende producten besteld, nl. magnesiumcomplex met vitamine B waaronder foliumzuur (B11) en Purasana multivitamine. Deze werden de eerste keer na een dag in de locale winkel bezorgd. De tweede keer na sinterklaas duurde het 10 dagen. Wel ben ik zeer tevreden over de werking. Ik voel me fitter en mijn slaaphouding is verbeterd. Echt een aanrader!

Besvarelse fra Holland & Barrett Nederland
Maanden geleden was er bij een internet bestelling iets fout gegaan en ik kreeg een korting bon aangeboden. Prima opgelost alleen toen ik nu bij een internet bestelling de korting bon wilde verzilveren lukte dit helaas niet. Toch maar besteld zonder korting. Mail gestuurd en vandaag kreeg ik een bericht (mail) dat de korting binnenkort op mijn rekening wordt teruggestort. Weer prima opgelost. Soms gaat er iets niet goed want waar gewerkt wordt worden fouten gemaakt maar als het opgelost wordt dan is het toch prima.

Besvarelse fra Holland & Barrett Nederland
Tot nu toe nooit problemen gehad met online bestellen, maar nu wacht ik al 2 weken en is mijn bestelling nog steeds niet verzonden.
De chatoptie op de site staat uit in verband met de drukte en op de contactpagina staat dat ze binnen 10 dagen reageren op de mail. Ik hoop dat het niet echt nog 10 dagen gaat duren voordat ik mijn bestelling ontvang of een reactie krijg.

Besvarelse fra Holland & Barrett Nederland
Wat een slechte communicatie, te late levering geen tijd en niet bereikbaar, naar de winkel geweest en die hebben het geprobeerd geen contact gekregen maar naar lang aanhouden iemand uit Belgie aan de lijn verteld wat er was en zonder verdere uitleg geld terug gestoord wat een afgang helaas was het commentaar uit de winkel te weinig personeel zowel in de winkel als in het bedrijf zelf triest koop er in ieder geval niets meer Jammer.

Besvarelse fra Holland & Barrett Nederland
Eerst 2 weken moeten wachten tot het pakketje bezorgd zou zijn. Ik had niks ontvangen, maar postNL had het wel bezorgd en er stond een onbekende handtekening onder. Gebeld naar H&b, toen moest ik weer 5 dagen wachten op onderzoek naar postNL.
Na 5 dagen maar weer eens gebeld.... Hebben ze een verkeerd huisnummer ingevoerd bij H&B...
Toen kreeg ik een mail dat het pakket nog EENMALIG werd verstuurd....???
Ja ik heb er ook maar 1 besteld en geen ontvangen.
Vandaag weeer een mail gehad dat het vertraging heeft bij H&B!
Sorry maar ik wacht al 3 weken op mijn bestelling en dan nog vertraging?

Besvarelse fra Holland & Barrett Nederland
Mopperende mensen die in de feestmaand december denken dat ze de enige klant zijn. Ruim op tijd bestellen, dan komt het helemaal goed. Ik heb nooit problemen gehad. Pakketje kwijt? Wacht enkele dagen dan komt het meestal wel goed.

Besvarelse fra Holland & Barrett Nederland
De dode zeezout en keltische zeezout van hun eigen merk is nu ineens meer dan 2 keer zo duur geworden!!!
Hier koop ik dus niet meer.
Ongelooflijk!

Goede service.
Duurt wel even voor antwoord.
Maar kan druk zijn lijkt mij.
Verder goed geholpen.
Spullen op tijd geleverd

Besvarelse fra Holland & Barrett Nederland
Ik heb op 28 november een bestelling geplaatst. Helaas heb ik tot op heden nog niks ontvangen. Ik heb op 4 december een mail gehad dat er vertraging was en op de hoogte gehouden zou worden en als het binnen 7 dagen niet geleverd zou worden, zou ik mijn geld terugkrijgen. Inmiddels geen bestelling ontvangen en geen geld retour.
Van de klantenservice krijg ik geen reactie.
Wat een ontzettend slechte webshop!

Besvarelse fra Holland & Barrett Nederland
Ik zou deze werkplek niet aanbevelen. De algemene werkcultuur is zeer toxisch en niet gastvrij, vooral voor nieuwe medewerkers. Nieuwe werknemers worden regelmatig het doelwit van een hechte groep op de werkvloer. Zij worden intensief geobserveerd en er worden indirecte, onprettige opmerkingen gemaakt, wat zorgt voor spanning en een onveilig gevoel.
Wanneer deze situatie werd gemeld, was er in eerste instantie enige vorm van ondersteuning. Tegelijkertijd werd het probleem vaak gerelativeerd met opmerkingen zoals: “hoe weet je zeker dat dit over jou gaat?”. In de praktijk is het echter duidelijk wanneer gebeurtenissen en uitspraken precies samenvallen met jouw aanwezigheid en situatie, en niet die van iemand anders.
Het grote probleem is dat passief-agressief gedrag moeilijk te bewijzen is, zeker wanneer collega’s elkaar bevestigen dat “er niets aan de hand is”. Dit zorgt ervoor dat de situatie blijft voortbestaan en nieuwe medewerkers zich niet serieus genomen voelen.
De teamdynamiek is ongezond. Er lijkt een sterke, gesloten groep te bestaan die nieuwe mensen niet wil accepteren, zelfs wanneer zij hun werk goed uitvoeren. Er is daarnaast een buitensporige interesse in het privéleven van collega’s. Roddelen en praten over mensen achter hun rug lijkt onderdeel te zijn van de dagelijkse werksfeer.
Over het algemeen is dit geen gezonde of ondersteunende werkplek. De werkomgeving bevordert geen respect, psychologische veiligheid of een gezonde balans tussen werk en privéleven. Vooral voor mensen die gevoelig zijn voor toxisch groepsgedrag of subtiele vormen van intimidatie kan deze werkplek zeer belastend zijn.
Als u te maken krijgt met discriminatie, intimidatie of een onveilig gevoel op de werkvloer, raad ik aan contact op te nemen met een organisatie die werknemers ondersteunt en opkomt voor hun rechten.
ritacommunity

Wat een drama firma
Ik bestel nooit meer via de webshop.
Leveren niks

Besvarelse fra Holland & Barrett Nederland
Maastricht bij station lieve medewerkster zei groene theinevrije thee heeft HB niet en bestaat ook niet??
Gelukkig was er Simon Levelt aan de overkant.

Besvarelse fra Holland & Barrett Nederland
Meestal altijd tevreden over Holland n Barrett bestel daar regelmatig, piek seizoenen? Zoals kerst - Black friday niet doen!
Ik wacht al vanaf midden november op een pakketje die niet komt en heb wel allerlei betaling regelingen openstaan.
Riverty kan het niet annuleren omdat ik eerst moet wachten op Holland n barret, maar die krijg ik met geen enkele mogelijkheid te pakken… ik heb dus 2 bestellingen - 1 was al binnen 5 minuten geannuleerd , ( riverty kan deze ook niet annuleren… terwijl ik deze niet eens heb )
toen heb ik een nieuwe geplaatst met extra producten en daar wacht ik nu een maand al op zonder enige gehoor. Ik vind dit echt erg jammer want ik besteld regelmatig bij jullie, ik
Weet niet meer of ik dit online aandurf..
Lizzy

Besvarelse fra Holland & Barrett Nederland
I buy celtic seasalt from holland and barrett in the shop NL, after long time using, i did put it in water for long time and saw that brown gray color at the bottom, it didn't dissolve since 2 months, full of sand and now I know how I got kidney stones! I went to the shop to show them but the worker didn't had interest, I try to write a review on their website but you need to buy before writing a review even i buy it in the shop! I want to show pics of it and told the shop that I will buy one bag and water to mix them in front of their eyes! How can I show them that its full of sand!!!

Besvarelse fra Holland & Barrett Nederland
4 december besteld! Vandaag 11 december zou het geleverd worden. Krijg alleen maar te horen met black Friday deal drukte etc.. Wij hebben een goed pakket bezorger die zegt dat het niet zo heel druk is met pakketten. Het ligt gewoon nog steeds in hun distributie centrum!!! Nu zou het morgen geleverd worden maar kreeg gelijk email dat er vertraging is!! We praten niet over een klein bedrag!! Heb gister avond nog iets besteld en kan ik morgen al ophalen in de winkel.!! Te bizar voor woorden. Ik ben diep teleurgesteld!

Besvarelse fra Holland & Barrett Nederland
Ik heb op 3 december een online bestelling geplaatst die uiterlijk gisteren had moeten aankomen. Ik heb gechat met de kunstmatige intelligentie van de website om informatie over de bestelling te krijgen, en die vertelde mij dat de bestelling verloren was gegaan. Er werd mij aangeboden om de bestelling opnieuw te plaatsen, te annuleren of iets anders te doen (ik denk dat ik niet op de website van H&B Nederland zat). Daarom heb ik gevraagd om de bestelling opnieuw te plaatsen.
Later kreeg ik twijfels, omdat ik me op de internationale website bevond en niet op de Nederlandse, dus heb ik besloten de klantenservice telefonisch te bellen. Zij vertelden mij dat de bestelling goed was geplaatst, maar dat de verzending vertraging heeft opgelopen vanwege Black Friday en de kerstperiode.
Nu ben ik nog meer in de war dan ervoor en weet ik niet of — en wanneer — ik mijn pakket (meer dan 100 euro) zal ontvangen!
Ik had verwacht dat de klantenservice mij wat meer informatie zou geven!
Het is eigenlijk niet mogelijk om te weten of het pakket echt verloren is gegaan en wanneer het zal worden verzonden!

Besvarelse fra Holland & Barrett Nederland
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.