Holland & Barrett Nederland Anmeldelser

1.438
TrustScore 2.5 ud af 5

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

Heden een bestelling gedaan Bestelnummer: 9030949826 en aangegeven dat ik het in de winkel wil ophalen. Bij de bestelling ik moet in één keer verzendkosten betalen omdat het niet op voorraad is... Se mere

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Dacht ik mijn kadobonsaldo op te maken én daarom dus óók € 12,28 van mijn bankrekening betaald, wordt de korting die ik had gekregen van de vorige oplichtingspraktijken van H&B weer op mijn kadobon to... Se mere

Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

Begin Juni bestelling gedaan omdat er met grote kortingen werd verkocht. Wij bestelde oa 4 flessen biologisch gembersap aan €17,20 ipv €71,96. Prachtige promo dus. Enkel weken later krijgen we een... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1. Butik med vitaminer og tilskud
  2. Leverandør af skønhedsprodukter
  3. Sportsernæringsbutik

Om Holland & Barrett Nederland

Skrevet af virksomheden

Over Holland & Barrett

Holland & Barrett is specialist in natuurlijke gezondheid. We zijn al meer dan 150 jaar actief op de Europese markt en mogen ons met trots de grootste en oudste health retailer van Europa noemen. Met meer dan 1600 winkels over de hele wereld is Holland & Barrett een van de meest toonaangevende retailers op het gebied van voedingssupplementen, natuurlijke beautyproducten en gezonde voeding ter wereld. Bezoek website

Kontaktoplysninger

4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Har besvaret 94 % af deres negative anmeldelser

Svarer typisk inden for 1 måned

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

(1.438)

268 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

Kwaliteit producten achteruit gegaan.

Kwaliteit producten achteruit gegaan.
Ik ben al jaren klant van verschillende producten, maar recentelijk merk ik helaas bij bepaalde producten kwaliteits verlies zoals de slakkegel de vitamine e creme en de Henna poeder haar verf en kurkuma masker.

Ik heb opgemerkt dat de slakkengel niet meer zo dik is al de laatste vorige dat ik gebruikte, het directe opspannende effect op de huid is ook verdwenen,
nu was de aankoop prijs een stuk goedkoper in promo.
Maar dat maakt het zeker niet goed.
Jammer, beter wat duurder en kwaliteit behouden.
Ook de Henna haarverf had ik al 10x gebruikt de laatste badge met nr: 25A154
is compleet veranderd van ingredient, better smeerbaar, maar niet natuurlijk meer, brandende hoofdhuid, de haren vallen uit en kleur blijft niet eens lang.
Badge: 23J203 was nog wel goed.
Ik heb dit telefonisch gemeld en ze zeiden zelf dat er meer mensen hebben gevraagd of de ingredienten waren veranderd.
Ook de gele kurkuma masker van 2 tal haren geleden was een super product, je zag echt instant een boots en de werking en ook het aangename verkwikkende gevoel op de huid zegt al alles.
Na de nieuwe verpakking is de ingrediënten daar ook van veranderd zowel effect.

Hopelijk kunnen jullie iets met deze feedback, in deze tijden is het enerzijds wel begrijpelijk om ingrediënten kosten te drukken en zo de prijzen laag te kunnen houden, maar als het ten koste is van de kwaliteit is het veel beter om de prijzen te verhogen naar mijn mening.

Beste C,

Hartelijk dank voor het delen van uw uitgebreide feedback. We vinden het erg waardevol dat u de tijd heeft genomen om uw ervaringen met onze producten met ons te delen, zeker als trouwe klant.
Het spijt ons te horen dat u bij verschillende producten een verschil in kwaliteit heeft ervaren. We begrijpen dat dit teleurstellend kan zijn, vooral wanneer u deze producten al langere tijd naar tevredenheid gebruikt.
Graag onderzoeken wij uw bevindingen verder en delen wij uw feedback met onze relevante afdelingen. Omdat wij mogelijk aanvullende informatie nodig hebben, zoals aankoopgegevens, productinformatie en eventuele foto's, verzoeken wij u vriendelijk om contact met ons op te nemen via ons officiële klantenservicekanaal. Op die manier kunnen wij uw gegevens veilig verwerken en voldoen aan de AVG richtlijnen rondom privacy en persoonsgegevens.
Wanneer u contact opneemt, ontvangen wij graag zoveel mogelijk informatie over de betreffende producten, waaronder batchnummers, aankoopdata en eventuele foto's van de verpakking of het product. Dit helpt ons om uw melding zorgvuldig te onderzoeken.

Omdat wij via Trustpilot geen inzage hebben in bestel- of klantgegevens, kijken we dit graag persoonlijk voor je na. Mocht je contact willen hebben met ons hierover, dan vernemen we dat graag via onze eigen klantenservice.

+31 20 888 5031
klantenservice@hollandandbarrett.com (mailto:klantenservice@hollandandbarrett.com)

Wanneer je contact met ons opneemt, geef dan a.u.b. in het gesprek of in je e-mail aan dat je op ons verzoek via Trustpilot contact opneemt.

Nogmaals dank voor je feedback, en we hopen dit snel voor je op te kunnen lossen als dit nog niet het geval is.

Annulatie

Al reeds 5 bestellingen gedaan, echter zijn deze 3 keer geannuleerd geweest en 2 keer deels geannuleerd en deels geleverd.
De producten zijn online altijd beschikbaar, toch altijd een stock tekort. Ik bestel niet meer bij hen.

10. juni 2026
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Onlangs een verkeerde bestelling binnen…

Onlangs een verkeerde bestelling binnen gekregen. Dit heb ik gemeld en werd snel op gereageerd. Ik heb gelijk de juiste producten ontvangen en mocht de andere producten houden. Mega fijne service!

9. juni 2026

Beste Marciano,

Hartelijk dank voor het delen van je positieve ervaring! Wat fijn om te lezen dat je tevreden bent.
We waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je feedback met ons te delen.

Wat vervelend dat u in eerste instantie een verkeerde bestelling heeft ontvangen, maar fijn om te horen dat dit snel naar tevredenheid is opgelost. We streven er altijd naar om eventuele problemen zo snel mogelijk recht te zetten, dus het is geweldig om te lezen dat u de juiste producten snel heeft ontvangen en tevreden bent over de geboden service.

Mocht je in de toekomst nog vragen en/of ergens hulp bij nodig hebben, dan staat onze klantenservice natuurlijk graag voor je klaar. Je kunt ons bereiken via telefoon of e-mail:

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Jammer genoeg slechte service in de…

Jammer genoeg slechte service in de winkel maar de klantendienst heeft dit zeer professioneel aangepakt en mij heel goed verder geholpen! Dus dankzij deze service ben ik klant gebleven!

18. maj 2026

Beste Frida,

Dank je wel dat je de tijd hebt genomen om je ervaring te delen.

Het spijt ons te horen dat je ervaring in de winkel niet naar verwachting was. Tegelijkertijd zijn we blij om te lezen dat onze klantenservice je goed en professioneel heeft kunnen helpen en de situatie naar tevredenheid heeft opgelost.

Jouw reactie waarderen we zeer. We streven ernaar om zowel in onze winkels als via onze klantenservice de best mogelijke service te bieden. Daarom nemen we je opmerking over de winkelervaring serieus en zullen we dit intern terugkoppelen, zodat we hiervan kunnen leren en verbeteren.

Mocht je opnieuw contact willen hebben met ons hierover, dan vernemen we dat graag via onze eigen klantenservice.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Fijne ervaring met de klantenservice.

Fijne ervaring met de klantenservice.
Pakket was beschadigd toegekomen door toedoen van Post NL maar vriendelijk telefonisch geholpen en kreeg de producten opnieuw toegestuurd.
Heel vriendelijk, moest uiteraard foto's als bewijs bezorgen (meer dan logisch) en de volgende dag had ik de producten opnieuw in huis!

5. juni 2026

Beste,

Wij zullen je complimenten doorgeven aan ons team.
Het ontvangen van positieve feedback wordt altijd zeer gewaardeerd en is een mooie erkenning voor de inzet van onze collega's.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

vriendelijke personeel en snel…

vriendelijke personeel en snel bereikbaar

5. juni 2026

Beste Hassan,

Mocht uw feedback betrekking hebben op een specifieke winkel, dan horen wij dat uiteraard graag. Wij kunnen uw complimenten dan doorgeven aan het betreffende winkelteam.

Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

İk kan niet meer op jullie rekenen ik…

İk kan niet meer op jullie rekenen ik heb een product besteld en zal het zsm ontvangen maar dat is helaas niet gebeurd na aantal keren bellen mailen heb ik uiteindelijk mijn product ontvangen maar niet op gewenste datum en ook niet op de datum wat jullie hebben aangegeven

9. juni 2026

Beste Nyy,

Dank je wel dat je de tijd hebt genomen om je ervaring te delen.

Het spijt ons oprecht dat je bestelling niet op de afgesproken datum is geleverd en dat je hierover meerdere keren contact hebt moeten opnemen. Dat is uiteraard niet de service die je van ons mag verwachten.
We begrijpen goed dat dit erg vervelend is, zeker omdat je op de aangegeven levertijd rekende. Het is fijn om te horen dat je het product uiteindelijk wel hebt ontvangen.
Om te voorkomen dat dit in de toekomst opnieuw gebeurt, willen we graag onderzoeken waar dit is misgegaan.

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

2de week status nog altijd op…

2de week status nog altijd op voorbereiden enkel krijg je reclame berichten of een Bericht je pakje heeft vertraging verder hoef je niks te doen je kan dit paar weken krijgen omdat ze nog niks hebben verstuurd en ook geen antwoord als je ze stuurt somige mensen wachten maanden ik bestel hier nooit meer ga beter naar een andere site zulke firmas sluiten beter .iedereen niks meer hier online bestellen !!! Medewerkers daar slaapen als je van buitenland besteld heb je het sneller waarschijnlijk gerund door studenten of bestellingen worden nooit bekeken waarschijnlijk beter als je naar de shop zelf gaat ophalen en daar koopt online zeker geen aanrader !!

1. juni 2026

Beste Ryand,

Bedankt voor je review.

Wat vervelend om te lezen dat je bestelling nog niet is ontvangen en dat dit voor frustratie heeft gezorgd. Ik heb nagekeken o.b.v. naam dat je bestelling vanuit ons distributiecentrum is verzonden, maar op dit moment zijn er inderdaad geen verdere scans zichtbaar bij de vervoerder.

Wij helpen je hier graag verder mee. Neem hiervoor telefonisch contact op met onze klantenservice en houd je bestelnummer bij de hand. We kunnen dan direct meekijken voor een passende oplossing, zoals een nazending of terugbetaling wanneer dat nodig blijkt.

klantenservice@hollandandbarrett.com

Nogmaals dank voor je feedback, en we hopen dit snel voor je op te kunnen lossen.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Klantenservice was snel bereikbaar, goede service en fijne (online) winkel met kwaliteitsproducten.

De klantenservice was snel bereikbaar.

Ik kreeg een zeer vriendelijke, zelfs lieve en meelevende medewerkster te spreken die rap met een passende oplossing kwam.
Ook werd er daarna snel, correct en zeer vriendelijk gereageerd in ons verdere contact via email.

Ik ben al jarenlang zeer blij met de producten en de aanbiedingen waar ik uiteraard altijd van profiteer, dus ik ben een zeer tevreden klant.
Ik begrijp die negatieve reacties daarom ook niet goed, maar heb het idee dat er bijna nooit een review geschreven wordt als alles goed gaat, maar wel ineens als er een keertje iets misgaat.
Het ligt, zoals ik heb vernomen, in het algemeen in de aard van mensen om te klagen, maar gelukkig niet in die van mij. :)

1. juni 2026

Beste Ingrid,

Hartelijk dank voor uw uitgebreide en positieve review.

Wat fijn om te lezen dat u zo tevreden bent over het contact met onze klantenservice. Wij vinden het belangrijk dat onze klanten zich gehoord voelen en zoeken altijd naar een passende oplossing. Het is dan ook bijzonder waardevol om te horen dat u ons contact als vriendelijk, betrokken en behulpzaam heeft ervaren.

Daarnaast waarderen wij uw loyaliteit als klant en zijn we blij dat u al jarenlang tevreden bent over onze producten en aanbiedingen. Uw vertrouwen betekent veel voor ons.

Ook dank voor uw mooie woorden over het delen van ervaringen. We begrijpen dat mensen vaak eerder een review schrijven wanneer iets niet naar wens verloopt. Juist daarom waarderen wij het extra dat u de tijd heeft genomen om uw positieve ervaring met anderen te delen.

Nogmaals bedankt voor uw vertrouwen en uw vriendelijke woorden. We hopen u nog vele jaren van dienst te mogen zijn.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Door een misverstand had ik twee keer…

Door een misverstand had ik twee keer dezelfde bestelling geplaatst.
Na ontvangst heb ik één pakket meteen geretourneerd en na enige dagen werd het aankoopbedrag al teruggestort keurig voorafgegaan door een korte mailwisseling met de klantenservice.
Zeer tevreden dus over de klantvriendelijkheid.

2. juni 2026

Beste N,

Fijn om te horen dat alles naar tevredenheid is opgelost nadat er per ongeluk een dubbele bestelling was geplaatst. We begrijpen dat dit kan gebeuren en zijn blij dat het retourproces soepel is verlopen en dat de terugbetaling snel is verwerkt.

Ook waarderen we het dat u onze klantenservice en klantvriendelijkheid positief benoemt. Uw feedback is een mooie bevestiging voor ons team en motiveert ons om onze service op dit niveau te blijven aanbieden.

Bestel en betaal niets in de winkel

Bestel en betaal niets in de winkel
Bestel en betaal niets in de winkel! De bestelling wordt geannuleerd en je kunt zelf terug om je bestelling op te halen, schandalig. Hoezo klant is koning. Zo kunt je rente trekken van geld wat niet van jou is Holland&Barret...

30. maj 2026
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Post nl had pakket beschadigd waardoor…

Post nl had pakket beschadigd waardoor ik mijn pakket anderhalve week later kreeg. Product ben ik tevreden over maar service mag. Beter en sneller

26. maj 2026

Beste Frank,

Dank je wel dat je de tijd hebt genomen om je ervaring te delen. Onze collega’s kijken graag met je mee naar een passende oplossing.

Wat vervelend dat het pakket onderweg beschadigd is geraakt en daardoor vertraging had opgelopen. Wel fijn om te horen dat het product goed bevalt. Wij streven altijd naar een goede en klantvriendelijke service.

Poor Service

It’s the second time I order something from the online shop and the second time the order is delayed because no stock is available.
A expect a business like H&B to be more proactive on the stock availability and advise customers right after the order or better, before ordering, that the stock for the selected item is not available.
Furthermore, I find it silly that no email it notification is sent to customers to clarify why a specific produci is missing after the delivery arrives; I had to contact the customer service myself to find out that the missing product was not sent because not available.
Customers should not assume, and should be informed since the payment is made in full, not try to get the information by themselves!

28. maj 2026

Dear Gennaro,

Thank you for taking the time to share your experience. Our colleagues are happy to review your case and look into a suitable solution.

We are sorry to hear that your recent online shopping experiences did not fully meet your expectations. We understand how disappointing it can be when an item is unavailable after placing an order, and we appreciate you bringing this to our attention.
Our stock levels can occasionally change quickly due to high demand, but we do understand the importance of clear communication regarding availability and order updates. Your feedback about notifications for unavailable items has been noted and will be shared with the relevant team for review.
We truly value your feedback, as it helps us continue improving our service and customer experience

As we do not have access to order or customer details via Trustpilot, we would be happy to look into this for you personally. If you would like to contact us regarding this matter, please reach out to our customer service team directly.

You can reach us by phone or email:
+31 20 888 5031

When you contact us, please indicate in the conversation or in your e-mail that you are contacting us at our request via Trustpilot.

Thank you again for your feedback, and we hope to resolve this for you as soon as possible, if this has not already been done.

Kind regards,

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Bestelling is niet aangekomen in de…

Bestelling is niet aangekomen in de winkel om op te halen.
Volgens klantenservice is het pakket kwijt door post.nl en moet het uitgezocht worden. Dus geen refund!
In april bestelling geplaatst, we zijn nu bijna twee maanden verder.
Slechte service, geld kwijt

10. april 2026

Beste klant,

Het spijt ons te horen dat uw bestelling nog steeds niet is aangekomen en dat dit voor u zo lang onduidelijk is gebleven.
Wij begrijpen heel goed hoe vervelend deze situatie voor u moet zijn, zeker gezien de verstreken tijd. Wanneer een pakket als vermist wordt gemeld bij de vervoerder, moet er eerst een onderzoek worden gestart voordat er vervolgstappen zoals een vervanging of terugbetaling kunnen plaatsvinden.
We begrijpen uw teleurstelling en waarderen uw geduld tijdens dit proces. Mocht uw dossier inmiddels nog niet zijn opgelost, dan raden wij u aan om opnieuw contact op te nemen met onze klantenservice met uw ordergegevens, zodat wij de actuele status direct voor u kunnen controleren.

hele goede service!

Online bestellingen zijn tot nu toe altijd keurig verlopen. Had bij mijn laatste online bestelling een missend product, er was technisch iets misgegaan in het bestelproces met een 1+1 gratis product. Mail gestuurd, kreeg supersnel antwoord en het missende product werd meteen nagestuurd. Dat is hele goede service!! Ook in de winkel altijd goede ervaring. Mooie producten!

18. maj 2026

Beste Nicolien,

Bedankt voor deze mooie review! 😊
Wat fijn om te horen dat je zowel online als in onze winkel zulke goede ervaringen hebt gehad. Jammer dat er bij je laatste bestelling technisch iets misging, maar gelukkig konden we het snel voor je oplossen.
We vinden goede service erg belangrijk, dus het doet ons veel plezier dat dit zo gewaardeerd wordt. Veel plezier met je producten en hopelijk zien we je snel weer terug!

Heel fijne service

Ik had aangegeven dat product nog niet geleverd was, hebben ze gelijk opnieuw verzonden en was toen zeer snel geleverd

14. maj 2026

Beste Mariska,

Bedankt voor je fijne review! Wat goed om te horen dat het snel voor je is opgelost en dat je bestelling daarna alsnog vlot geleverd werd 😊 Veel plezier met je bestelling!

Team Holland & Barrett

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Er werd snel en fijn gereageerd op mijn…

Er werd snel en fijn gereageerd op mijn vraag. Ook was ik blij verrast over de aangeboden oplossing van mijn probleem.

Beste,

Bedankt voor je mooie review! Wat fijn om te horen dat je snel geholpen bent en tevreden bent met de oplossing 😊 Daar doen we het voor!

Team Holland & Barrett

Hele fijne webshop

Hele fijne webshop. Als je een probleem hebt of iets verkeerd is gestuurd lossen ze het heel netjes op en zonder problemen.

13. maj 2026

Beste Diana,

Wij doen ons best altijd de juiste service te bieden, fijn om te horen dat jij dit ook zo ervaart!

Hele fijne klantenservice

Hele fijne klantenservice: er wordt snel, vriendelijk en inhoudelijk gereageerd

Beste A. Rombouts,

Bedankt voor je positieve review.

Fijn om te horen dat je tevreden bent met de service van onze klantenservice.

We hopen dat we je in de toekomst evengoed van dienst mogen zijn, mocht dat nodig zijn. Altijd welkom! 😊️

We wensen je verder een prettige dag! ✨️

Team Holland & Barrett Benelux

What scammers

What scammers! They make you think the item is half of the price on their website and app, but when you get to the store you come to find out the sale is only online and they write it underneath in super small almost invisible text. What a waste of time ever walking into that store or ever shopping from this company. Moreover, everything is over double the price you could buy those items online from almost any other online drugstore just so they can force you to buy more with their gimmicky 2+1 sales. Terrible. You should be ashamed

Dear Anon,

Thank you for sharing your feedback. We are sorry to hear that your visit to our store led to disappointment and frustration.

We understand how confusing it can be when promotional prices differ between our online shop and physical stores. Our online-only promotions are always mentioned in the promotion details, but we appreciate your feedback that this information was not sufficiently visible in your experience. We will certainly pass this on internally, as transparency towards our customers is very important to us.

Regarding our pricing and promotional offers, we strive to provide competitive deals both online and in-store, including multi-buy promotions that many customers appreciate. However, we understand that these may not suit everyone’s shopping preferences.

We regret that this experience has negatively impacted your view of our company and appreciate you taking the time to bring this to our attention.

You can reach us by phone or email:

Kind regards,