Heden een bestelling gedaan Bestelnummer: 9030949826 en aangegeven dat ik het in de winkel wil ophalen. Bij de bestelling ik moet in één keer verzendkosten betalen omdat het niet op voorraad is... Se mere
Virksomheden har svaret
Dacht ik mijn kadobonsaldo op te maken én daarom dus óók € 12,28 van mijn bankrekening betaald, wordt de korting die ik had gekregen van de vorige oplichtingspraktijken van H&B weer op mijn kadobon to... Se mere
Virksomheden har svaret
Begin Juni bestelling gedaan omdat er met grote kortingen werd verkocht. Wij bestelde oa 4 flessen biologisch gembersap aan €17,20 ipv €71,96. Prachtige promo dus. Enkel weken later krijgen we een... Se mere
Skrevet af virksomheden
Piet Heinkade 171, 1019 GM, Amsterdam, Holland
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Har besvaret 94 % af deres negative anmeldelser
Svarer typisk inden for 1 måned
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Kwaliteit producten achteruit gegaan.
Ik ben al jaren klant van verschillende producten, maar recentelijk merk ik helaas bij bepaalde producten kwaliteits verlies zoals de slakkegel de vitamine e creme en de Henna poeder haar verf en kurkuma masker.
Ik heb opgemerkt dat de slakkengel niet meer zo dik is al de laatste vorige dat ik gebruikte, het directe opspannende effect op de huid is ook verdwenen,
nu was de aankoop prijs een stuk goedkoper in promo.
Maar dat maakt het zeker niet goed.
Jammer, beter wat duurder en kwaliteit behouden.
Ook de Henna haarverf had ik al 10x gebruikt de laatste badge met nr: 25A154
is compleet veranderd van ingredient, better smeerbaar, maar niet natuurlijk meer, brandende hoofdhuid, de haren vallen uit en kleur blijft niet eens lang.
Badge: 23J203 was nog wel goed.
Ik heb dit telefonisch gemeld en ze zeiden zelf dat er meer mensen hebben gevraagd of de ingredienten waren veranderd.
Ook de gele kurkuma masker van 2 tal haren geleden was een super product, je zag echt instant een boots en de werking en ook het aangename verkwikkende gevoel op de huid zegt al alles.
Na de nieuwe verpakking is de ingrediënten daar ook van veranderd zowel effect.
Hopelijk kunnen jullie iets met deze feedback, in deze tijden is het enerzijds wel begrijpelijk om ingrediënten kosten te drukken en zo de prijzen laag te kunnen houden, maar als het ten koste is van de kwaliteit is het veel beter om de prijzen te verhogen naar mijn mening.

Besvarelse fra Holland & Barrett Nederland
Al reeds 5 bestellingen gedaan, echter zijn deze 3 keer geannuleerd geweest en 2 keer deels geannuleerd en deels geleverd.
De producten zijn online altijd beschikbaar, toch altijd een stock tekort. Ik bestel niet meer bij hen.
Onlangs een verkeerde bestelling binnen gekregen. Dit heb ik gemeld en werd snel op gereageerd. Ik heb gelijk de juiste producten ontvangen en mocht de andere producten houden. Mega fijne service!

Besvarelse fra Holland & Barrett Nederland
Jammer genoeg slechte service in de winkel maar de klantendienst heeft dit zeer professioneel aangepakt en mij heel goed verder geholpen! Dus dankzij deze service ben ik klant gebleven!

Besvarelse fra Holland & Barrett Nederland
Fijne ervaring met de klantenservice.
Pakket was beschadigd toegekomen door toedoen van Post NL maar vriendelijk telefonisch geholpen en kreeg de producten opnieuw toegestuurd.
Heel vriendelijk, moest uiteraard foto's als bewijs bezorgen (meer dan logisch) en de volgende dag had ik de producten opnieuw in huis!

Besvarelse fra Holland & Barrett Nederland
vriendelijke personeel en snel bereikbaar

Besvarelse fra Holland & Barrett Nederland
İk kan niet meer op jullie rekenen ik heb een product besteld en zal het zsm ontvangen maar dat is helaas niet gebeurd na aantal keren bellen mailen heb ik uiteindelijk mijn product ontvangen maar niet op gewenste datum en ook niet op de datum wat jullie hebben aangegeven

Besvarelse fra Holland & Barrett Nederland
2de week status nog altijd op voorbereiden enkel krijg je reclame berichten of een Bericht je pakje heeft vertraging verder hoef je niks te doen je kan dit paar weken krijgen omdat ze nog niks hebben verstuurd en ook geen antwoord als je ze stuurt somige mensen wachten maanden ik bestel hier nooit meer ga beter naar een andere site zulke firmas sluiten beter .iedereen niks meer hier online bestellen !!! Medewerkers daar slaapen als je van buitenland besteld heb je het sneller waarschijnlijk gerund door studenten of bestellingen worden nooit bekeken waarschijnlijk beter als je naar de shop zelf gaat ophalen en daar koopt online zeker geen aanrader !!

Besvarelse fra Holland & Barrett Nederland
De klantenservice was snel bereikbaar.
Ik kreeg een zeer vriendelijke, zelfs lieve en meelevende medewerkster te spreken die rap met een passende oplossing kwam.
Ook werd er daarna snel, correct en zeer vriendelijk gereageerd in ons verdere contact via email.
Ik ben al jarenlang zeer blij met de producten en de aanbiedingen waar ik uiteraard altijd van profiteer, dus ik ben een zeer tevreden klant.
Ik begrijp die negatieve reacties daarom ook niet goed, maar heb het idee dat er bijna nooit een review geschreven wordt als alles goed gaat, maar wel ineens als er een keertje iets misgaat.
Het ligt, zoals ik heb vernomen, in het algemeen in de aard van mensen om te klagen, maar gelukkig niet in die van mij. :)

Besvarelse fra Holland & Barrett Nederland
Door een misverstand had ik twee keer dezelfde bestelling geplaatst.
Na ontvangst heb ik één pakket meteen geretourneerd en na enige dagen werd het aankoopbedrag al teruggestort keurig voorafgegaan door een korte mailwisseling met de klantenservice.
Zeer tevreden dus over de klantvriendelijkheid.

Besvarelse fra Holland & Barrett Nederland
Bestel en betaal niets in de winkel
Bestel en betaal niets in de winkel! De bestelling wordt geannuleerd en je kunt zelf terug om je bestelling op te halen, schandalig. Hoezo klant is koning. Zo kunt je rente trekken van geld wat niet van jou is Holland&Barret...
Post nl had pakket beschadigd waardoor ik mijn pakket anderhalve week later kreeg. Product ben ik tevreden over maar service mag. Beter en sneller

Besvarelse fra Holland & Barrett Nederland
It’s the second time I order something from the online shop and the second time the order is delayed because no stock is available.
A expect a business like H&B to be more proactive on the stock availability and advise customers right after the order or better, before ordering, that the stock for the selected item is not available.
Furthermore, I find it silly that no email it notification is sent to customers to clarify why a specific produci is missing after the delivery arrives; I had to contact the customer service myself to find out that the missing product was not sent because not available.
Customers should not assume, and should be informed since the payment is made in full, not try to get the information by themselves!

Besvarelse fra Holland & Barrett Nederland
Bestelling is niet aangekomen in de winkel om op te halen.
Volgens klantenservice is het pakket kwijt door post.nl en moet het uitgezocht worden. Dus geen refund!
In april bestelling geplaatst, we zijn nu bijna twee maanden verder.
Slechte service, geld kwijt

Besvarelse fra Holland & Barrett Nederland
Online bestellingen zijn tot nu toe altijd keurig verlopen. Had bij mijn laatste online bestelling een missend product, er was technisch iets misgegaan in het bestelproces met een 1+1 gratis product. Mail gestuurd, kreeg supersnel antwoord en het missende product werd meteen nagestuurd. Dat is hele goede service!! Ook in de winkel altijd goede ervaring. Mooie producten!

Besvarelse fra Holland & Barrett Nederland
Ik had aangegeven dat product nog niet geleverd was, hebben ze gelijk opnieuw verzonden en was toen zeer snel geleverd

Besvarelse fra Holland & Barrett Nederland
Er werd snel en fijn gereageerd op mijn vraag. Ook was ik blij verrast over de aangeboden oplossing van mijn probleem.

Besvarelse fra Holland & Barrett Nederland
Hele fijne webshop. Als je een probleem hebt of iets verkeerd is gestuurd lossen ze het heel netjes op en zonder problemen.

Besvarelse fra Holland & Barrett Nederland
Hele fijne klantenservice: er wordt snel, vriendelijk en inhoudelijk gereageerd

Besvarelse fra Holland & Barrett Nederland
What scammers! They make you think the item is half of the price on their website and app, but when you get to the store you come to find out the sale is only online and they write it underneath in super small almost invisible text. What a waste of time ever walking into that store or ever shopping from this company. Moreover, everything is over double the price you could buy those items online from almost any other online drugstore just so they can force you to buy more with their gimmicky 2+1 sales. Terrible. You should be ashamed