Holland & Barrett Nederland - Deventer Anmeldelser 3

2. Leverandør af skønhedsprodukter
  3. Sportsernæringsbutik

Om Holland & Barrett Nederland - Deventer

Over Holland & Barrett

Holland & Barrett is specialist in natuurlijke gezondheid. We zijn al meer dan 150 jaar actief op de Europese markt en mogen ons met trots de grootste en oudste health retailer van Europa noemen. Met meer dan 1600 winkels over de hele wereld is Holland & Barrett een van de meest toonaangevende retailers op het gebied van voedingssupplementen, natuurlijke beautyproducten en gezonde voeding ter wereld. Bezoek website

• Korte Bisschopstraat 14-16, 7411 HK, DEVENTER, Holland

• 0570 644 910

2,8

Middel

Svarer typisk inden for 1 måned

Hun service is verschrikkelijk

Hun service is verschrikkelijk. Kunnen ze een betere verkoper krijgen? De verkoopsters zijn verschrikkelijk!

18. marts 2025

Beste klant,

Bedankt voor de moeite die u genomen hebt om deze feedback te schrijven. Dit is namelijk heel belangrijk voor ons om te groeien en een betere service aan te kunnen bieden.

Het spijt ons te horen dat u niet tevreden bent over onze service. Graag verzoek ik u contact op te nemen met onze klantenservice zodat we een gepaste oplossing kunnen aanbieden voor uw probleem.

Dit kan telefonisch via+31208885031, of via e-mail naar klantenservice@hollandandbarrett.com.

Bij voorbaat dank voor de moeite en tijd die u neemt om ons te bereiken. We wensen u een fijne dag toe.

Customer Happiness Team

Ingang levensgevaarlijk bij regen!

Ingang levensgevaarlijk bij regen!! Ik heb een oudere dame overeind moeten helpen nadat ze was uitgegleden over de schuinlopende spekgladde stenen balk bij het verlaten van de winkel. Hier moet echt een (grote) mat neergelegd worden!

6. december 2024

Beste klant,

Bedankt voor de moeite die u genomen hebt om deze feedback te schrijven. Dit is namelijk heel belangrijk voor ons om te groeien en een betere winkelervaring aan te kunnen bieden.

Het spijt ons te horen dat u niet tevreden bent over de toegang van onze winkel.
wellicht bent u bereid om een melding te maken via onze klantenservice. Op deze wijze kunnen wij deze melding koppelen aan de btreffende winkel en daar waar nodig actie op ondenemen.

Indien u hiermee akkoord gaat, kunt u contact op nemen met onze klantenservice via +31208885031, of via e-mail naar klantenservice@hollandandbarrett.com.

Customer Happiness Team

Waardeloos verouderd systeem

Als je denkt leuk iets te kunnen scoren van je punten waardebon in de fysieke winkel heb je het goed mis. Wat een verouderd systeem. Digitale pasje op je mobiel “werkt niet”. Dus je moet MET je H&B pas komen om deze waardebon te kunnen gebruiken. Mailtje met waardebon, website met gegevens was ook niet genoeg. Bovendien werd mij ook verteld dat mijn aankoop niet genoeg zou zijn, want het er “kan” geen saldo overblijven van je waardebon. Oftewel, ze moeten er natuurlijk wel wat aan verdienen!
Kortom, verspilde tijd, ga er ook niet meer heen. Gun het dan eenmanszaakjes 10 keer meer.

7. december 2023

Beste “Anoniem”,

Bedankt voor je oprechte review.
Uiteraard vinden we het vervelend dat je deze ervaring hebt.
Het zou namelijk niet zo moeten zijn dat jij je fysieke pas mee moet nemen naar de winkel, om je gespaarde punten in te kunnen leveren.

In principe is de winkel in staat om jou klantengegevens op te zoeken in het systeem op postcode en huisnummer of op e mailadres. Het is erg jammer als ze in jouw winkel naar keuze hier de ruimte en de moeite niet voor hebben genomen. Dat is Natuurlijk niet de bedoeling!

Het klopt dat de gehele waardebon waar je voor gespaard hebt in één keer gereduceerd moet worden op jou aankoop. Helaas is daar tot op heden nog geen goede technische oplossing voor. Gelukkig is jouw waardebon waar je voor spaart 3 maanden te besteden. Wanneer je grote bedragen op jouw klantenpas hebt staan betekent dat je ook over het algemeen grotere bedragen uitgeeft. Het zou in principe mogelijk moeten zijn om deze gespaarde punten dan ook binnen de 3 maanden dat ze geldig zijn uit te geven. Toch begrijpen we dat het vervelend is dat dit in jouw geval deze keer niet mogelijk is geweest.
Dit vinden we erg vervelend mocht je hier verder nog meer vragen over hebben, kan je ons het beste bereiken via de contactgegevens door te bellen of te e mailen. Klantenservice@Hollandandbarrett.com of +31208885031
Dan kunnen we je probleem of vraag direct met je oplossen

Nogmaals hartelijk dank voor je feedback!
Hopende je hiermee voldoende te hebben geïnformeerd.
Met vriendelijke groet de klantenservice