Virksomheden har svaret
Jag var tvungen att komma hit för att skriva en spontan recension 😊 Jag kände mig lite osäker när jag beställde då jag inte kände till hemsidan sen tidigare, men min order blev skickad samma dag och... Se mere
Virksomheden har svaret
Seriös hemsida, bra sortiment och priser. Helt ok snabb leverans.
Virksomheden har svaret
🇰🇷🇸🇪 Svensk K-Beauty E-handel! ✨ Koreansk hudvård, känd för sina unika ingredienser, innovativa formuleringar och fokus på att förebygga hudproblem, har snabbt blivit en trend inom skönhetsvärlden. Vår K-Beauty-kollektion är skräddarsydd för att uppfylla alla hudtyper och behov, oavsett om du letar efter produkter för att återfukta, lugna eller återställa din hud. Vi har noggrant valt ut varje produkt med fokus på effektiva ingredienser och bevisade resultat. Vi har samlat de mest framstående märkena inom K-beauty, vilket gör det enkelt för dig att upptäcka och integrera dessa högpresterande produkter i din dagliga hudvårdsrutin. Vår kollektion av koreansk hudvård är din portal till det bästa inom K-Beauty. Vi har samlat essentiella skönhetsprodukter som kommer att omvandla din hudvårdsrutin och ge din hud det den behöver för att se sitt bästa ut. Så oavsett om du är ny till K-Beauty eller en långvarig fan, hittar du det du söker i vår kollektion av koreansk skin care. 🌿
Spånehusvägen 56A, 21439, Malmö, Sverige
Ingen nylige anmeldelsesinvitationer
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Snabb och trevlig kundservice, kunde enkelt nå dom via insta.

Besvarelse fra Holistica
Due to some issues with the delivering company, I didn't receive my package. So I sent them an email and the customer service is so sweet! She responded super fast and ensured that I didn't have to wait long. They sent another shipment through superfast post and I received the product in no time. I'm so excited to use the products!! Thank you so much! ❤️☺️

Besvarelse fra Holistica
Beställde 2 produkter,vid olika tillfällen och båda ggr fick jag de dagen efter.Super.

Besvarelse fra Holistica
Snabb leverans till brevlådan, fint och noggrant förpackat. Rekommenderar!

Besvarelse fra Holistica
Bra pris, snabb leverans och gullig "hoppas du blir nöjd"- lapp i paketet.

Besvarelse fra Holistica
Hela köpupplevelsen var enkel och smidig från början till slut. Webbplatsens användarvänlighet var utmärkt, med en tydlig och överskådlig layout som gjorde det lätt att hitta det jag letade efter. Dessutom imponerades jag av den snabba leveransen. Produkten kom fram inom några dagar efter att jag lagt min beställning. Men det bästa av allt var priset. Jag letade igenom internet och ingen annan kunde matcha det låga priset som jag fick här.

Besvarelse fra Holistica
Älskar produkterna jag har! Advanced snail 96 mucin power essence och advanced snail 92 all in one cream. Huden känns len och fräsch hela dagen, man behöver inte mycket av produkten, lite räcker länge! Så himla glad jag testade dessa! 😍😍

Besvarelse fra Holistica
Jag är mycket nöjd med såväl produkternas höga kvalitet som Holisticas snabba leverans.

Besvarelse fra Holistica
Mycket bra service från företaget. Snigelsekretet är väldigt återfuktande, lugnande & känns läkande på huden. Använder det i första steget på min hudvårdsrutin.

Besvarelse fra Holistica
Fantastisk kundservice och smidigt hanterat! Personalen var mycket vänlig och hjälpsam när jag hade problem med min beställning. De löste problemet snabbt och effektivt. Kommer definitivt att beställa från dem igen. Skulle varmt rekommendera Holistica för vem som helst!⭐️

Besvarelse fra Holistica
Snabb leverans, enkelt att handla och utmärkt service!

Besvarelse fra Holistica
Grym kvalité på produkterna, bra service och jättefin hemsida som ser väldigt professionell ut! 5/5 för mig!

Besvarelse fra Holistica
Mycket imponerad av snabbheten i leveransen! Beställde på måndag och hade min vara i handen redan på onsdagen. Tack för utmärkt service!

Besvarelse fra Holistica
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.