God service og flot showroom. Jeg har købt en sofa hos firmaet, hurtig levering og god opfølgning. MEN, transportfirmaet i har valgt at benytte, der leverede sofaen, kunne helt klart være bedre.... Se mere
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Østergade 34, 5560, Aarup, Danmark
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Svarer typisk inden for 1 uge
Virkelig fin oplevelse og opfølgning, samt god kommunikation. Har handlet hos Hofstra & Wagner flere gange grundet den lækre kvalitet, vi oplever, produkterne har.
Et fantastisk og flot spisebord, jeg elsker det♥️
Virkelig dårlig kvalitet og kundeservice
En af vores spisebordsstole gik i stykker ved den svejsede samling mellem ben og stel under helt almindelig brug. For mig er det simpelthen for dårlig kvalitet for et møbel, der skal kunne holde til normal daglig brug.
Det mest skuffende har dog været kundeservicen. Vi kontaktede Hofstra & Wagner om problemet, men oplevede mest fokus på, hvorfor de ikke kunne hjælpe, frem for at finde en reel løsning.
Når et produkt svigter konstruktivt, forventer jeg, at virksomheden tager ansvar og hjælper kunden videre.
Meget skuffende oplevelse. Jeg handler ikke hos Hofstra & Wagner igen.

Besvarelse fra Hofstra & Wagner
To stole kollapset – ekstremt dårlig kundeservice oveni
Vi købte Nilo spisebordsstole. På under tre år er to af stolene svigtet ved den samme svejsede samling mellem ben og stel.
Hofstra & Wagner er blevet gjort opmærksom på begge hændelser. Alligevel har vi ikke fået nogen reel løsning, fordi den almindelige 2-årige reklamationsfrist er udløbet.
Det værste er næsten kundeservicen. Vi oplever en meget afvisende håndtering af en alvorlig sag, og vi har selv skullet presse på for overhovedet at få dem til at forholde sig til, at der kunne være tale om et produktsikkerhedsproblem.
Vi har nu to Nilo-stole tilbage, som vi ikke tør bruge, og virksomheden har heller ikke kunnet bekræfte over for os, at de er sikre at sidde på.
Det er svært at forene med deres egen markedsføring af Nilo-stolen: “svejset stel – så holdbarheden og stabiliteten er i top.”
Efter vores oplevelse med både den meget dårlige kvalitet og den ekstremt skuffende kundeservice ville jeg ikke købe noget hos Hofstra & Wagner igen.
22/09 OPDATERING – svar til Hofstra & Wagner
Wow, Oliver. Jeg er også ret ked af at læse jeres svar, for det matcher ikke vores faktiske korrespondance.
1. “I kan ikke finde en ordre / vi har aldrig været direkte kunder”
Det er mærkeligt, for I skrev selv, at I havde fundet den oprindelige køber i jeres system.
Nilo-stolen bærer jeres eget brand. GPSR anses virksomheden derfor som fabrikant og har fabrikantens produktsikkerhedsansvar.
2. “Det er svært at vide, hvordan stolene har været behandlet” Seriøst? De er spisebordsstole. De er blevet brugt til at sidde på. :)
Samtidig skriver I selv:
“Nilo Spisebordsstolene er med svejset stel – så holdbarheden og stabiliteten er i top.” To af vores stole har svigtet ved netop den svejsede samling efter 2½ år.
3. “Tidligere køber har fjernet de lovpligtige GPSR-labels” Det er en meget konkret påstand. I skriver ikke blot, at mærkningen mangler – I skriver, at den tidligere ejer har fjernet den.
Jeg har desuden været i kontakt med andre ejere af Nilo-stole, som har undersøgt deres stole og heller ikke kan finde mærkning eller batchnummer.
Så jeg vil meget gerne have oplyst: Hvor sad mærkningen præcist på Nilo-stolen? Hvordan så den ud? Hvilke oplysninger stod der på den?
4. “Vi tager situationer som disse meget alvorligt”
Det er svært at tro på, at I virkelig tager det alvorligt.
I skrev tidligere til mig at I ikke vurderede stolen som en sikkerhedsrisiko? Selv om I vidste, at en person var faldet, da stolen kollapsede.
5. “I har ønsket refusion til nypris”
Nej Oliver. Vi har bedt om en løsning med sikre erstatningsstole :)
TIL ALLE ANDRE - DET HERE BEHØVER DU IKKE BARE ACCEPTERE.
1. Bliver “1–3 cm afvigelse” brugt som undskyldning? Urimelige vilkår eller vildledende markedsføring?
De kan ikke bare gemme sig bag “1–3 cm afvigelse”, hvis forskellen betyder, at stolen fx ikke står stabilt eller mister sin normale funktion.
Det samme gælder markedsføring om fx “holdbarhed og stabilitet i top”, hvis produktet ikke lever op til det.
Begge dele kan klages til Forbrugerombudsmanden.
2. Hvis stolen kollapser eller nogen kommer til skade: Anmeld det til Sikkerhedsstyrelsen. Hvis et ben eller en bærende del svigter ved normal brug er det et produktsikkerhedsproblem.
En rigtig god service og fine produkter. Vi har lige møbleret vores nye lejlighed med møbler m.m. fra Hofstra & Wagner, og vi er så glade for det hele.
Svar fra Kundeservice
Hej Ida
Tak for et autogenereret svar. Hvordan kan en tilfredsstillede løsning på stole det ikke er vedhæftet i samlingen være at beholde dem? Samt beskylde os for i løbet af udpakningen at forsaget denne skade.
Da de ifølge jer ikke fejler nået. De er pakket op som de er returneret.
Jeg forventer at jer inden de kommende dage kan få et opkald fra en fra jeres direktion, hvis de altså tør tale med deres kunder. Det er under alt kritik at vi skal have 2 stole hvor der er fejl i samlingerne. Også selvom det er stole nummer 6 og 7 med fejl. I har endda præsteret at sende udpakkede defekte stole selvom I jo aldrig har modtaget andre reklamationer.
Jeg regner med opkald.
Jeg havde set nogle rigtig fine spisestuestole og valgte i forbindelse med min sommerferie at lægge vejen forbi Vejle for at prøve dem i butikken. Stolene levede helt op til forventningerne, så jeg endte med at bestille dem.
Super god service i butikken, og hele købsoplevelsen har været helt perfekt. Stolene blev leveret med et fragtfirma, jeg ikke kendte i forvejen, men også her oplevede jeg stor fleksibilitet og rigtig god hjælp.
Jeg har kun godt at sige om både butikken, servicen og hele oplevelsen indtil videre. 😊
Pæn stol
Men når den er samlet gaber den i samling mellem ben og sæde
Enten er tværribber for korte eller også er smig forkert
Ville gerne reklamere men siden virker “desværre” ikke
Heldigt for jer, ærgerligt for mig
Tænker at en taburet/barstol til den pris burde være bedre
Nok sidste gang jeg køber hos jer, ville ellers gerne have haft to, men ville først se kvaliteten, så det bliver ved den ene stol

Besvarelse fra Hofstra & Wagner
Super tilfreds med købet af 8 Elin spisebordsstole. Lynhurtig levering. En papkasse var ødelagt ved modtagelsen. Skrev e-mail til firmaet. Næste dag kl 07:55 modtog jeg meddelelsen fra GLS, at 2 nye stoleben kunne afhentes. Sådan, ikke så meget bøvl, kunden er tilfreds 👌

Besvarelse fra Hofstra & Wagner
God service og flot showroom.
Jeg har købt en sofa hos firmaet, hurtig levering og god opfølgning.
Derfor kun de fire stjerner.

Besvarelse fra Hofstra & Wagner
Super lækker sofa og fantastisk service. Store anbefalinger herfra

Helt igennem en en
Super god oplevelse at handle
Hos Hofstra og Wagner.
Kan kun anbefales 😀
Hilsen Gert

Besvarelse fra Hofstra & Wagner
Hurtig levering og sofaen er ligesom forventet 🤗

Besvarelse fra Hofstra & Wagner
Der er meget lidt positivt, at skrive om Hofstra og Wagner.. Vi foretog en bestilling på 6 stole og et bord for knap 2 måneder siden med en specifik dato for levering.
Da vi nærmede os denne dato, opdagede de pludseligt, at bordet havde en vandskade og at de var udsolgt.. Vi accepterede derfor, at bordet ikke kunne leveres, men blot ønskede stolene leveret..
De kunne ikke efterkomme den oprindelige aftale og levere til den dato, vi tidligere havde aftalt, men med en dags forsinkelse. Dette accepterede vi og gik efterfølgende og ventede på at modtage en SMS 30 min før levering. Vi modtog ingen SMS og ingen møbler..
Vi kontaktede kundeservice, som hele vejen igennem har været op ad bakke at kommunikere med.
Vi blev oplyst, at fragtfirmaet havde forsøgt at levere, men træf ingen hjemme, dette på trods af, at vi hverken havde modtaget en sms eller et opkald. Vi finder det ikke rimeligt, at man hverken kan tage en tur ud at handle eller lufte sin hund i et tidsrum mellem 08-17, men at det åbenbart forventes, at man sidder og kigger ud af vinduet i 9 timer.
Dertil kommer, at kundeservice virker fuldstændig ligeglad med vores ordre, men mest af alt virker som nogen, der er gået på weekend..
Jeg håber inderligt, at folk overvejer en ekstra gang, om de skal købe fra dette firma, inden de trykker køb.
Vi er i hvert fald færdig med at handle her. Det har i den grad været en fejl, at trykke køb her..

Besvarelse fra Hofstra & Wagner
Levering næsten til tiden , kun en dag over pga. anden transportere .
Super gode spisebordsstole og rigtig flot spisebord.

Super service. H
Jeg fik leveret 2 barstole, som desværre havde en produkltionsfejl, så de skulle skiftes. Det skete uden problemer, og jeg kunne få afsendt nye med det samme. Returnering af de gamle kunne ske ved overdragelse af de nye, perfekt!

Besvarelse fra Hofstra & Wagner
Fantastisk service med aftaler der holder. Alt var tip top i orden, levering til tiden og super skønne møbler. UG +++++++

Besvarelse fra Hofstra & Wagner
Super god behandling, lækre møbler og levering når det passede os. Skal helt bestemt handle fremtidens møbler der.

Besvarelse fra Hofstra & Wagner
Virkelig flotte barstole og hurtig levering