I’ve never managed to get a pair of glasses sorted so quickly! I’m incredibly happy with them—it was a huge help. Thanks so much for connecting with your business and experiencing just how flexible yo... Se mere
Een tweetal mooie leesbrillen gekocht. Los van het hippe design, de hippe kleuren zijn het kwalitatief goede leesbrillen. Wat mij bijzonder aantrekt los van voorgaande zijn de meeverende pootjes. Dit... Se mere
Erg blij met het montuur, recent ging een oud montuur stuk met nieuwe dure glazen. Het is moeilijk om het juiste ronde montuur te vinden waar deze glazen inpassen. Schrijf dit met het montuur op van... Se mere
🌟 High Quality (Reading) Glasses 🌟
Holland
- hoekschebrillen.com
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Really delighted with the new glasses…
Really delighted with the new glasses from Hoeksche Brillen. They are very stylish, colourful and light to wear.
If you are looking for a cool pair of reading glasses, I would definitely recommend.
U R so stilish!!!!
Vriendelijkfijne kortingen en aanbiedingen
Vriendelijk, duidelijk en eerlijke communicatie en overzichtelijk. Voor elke portemonnee een bril. Veel keus.
Lovely reading glasses
Lovely reading glasses, beautifully packed and shipped swiftly. Plus - a real treat! - a handwritten card from the owners in Amsterdam. I'll be back for more - thanks guys!!!
"Hoeksche Brillen - Top!
"Hoeksche Brillen biedt een indrukwekkende collectie design brillen die zowel stijlvol als van topkwaliteit zijn. De aantrekkelijke ontwerpen weerspiegelen een perfecte mix van moderniteit en elegantie, waardoor de brillen zich onderscheiden in de wereld van eyewear. Het vakmanschap is duidelijk zichtbaar in elk detail, van het montuur tot aan de glazen. Het dragen van een Hoeksche Bril voelt niet alleen als een modeverklaring, maar ook als investeren in een duurzaam en hoogwaardig product. Kortom, een absolute aanrader voor wie op zoek is naar zowel stijl als kwaliteit in zijn of haar bril."
Montuur zit helemaal goed
Hoeksche Brillen waarin die dure glazen prima zitten.
Opticien was een beetje bang vanwege het materiaal maar het werkt en kan weer lekker lezen met een mooie bril op.
Snelle bezorging en service
Deze 5 sterren zijn voor de uitstekende service
Deze 5 sterren zijn voor de uitstekende service van Hoeksche Brillen! Hun snelle, vriendelijke, respons op mijn mail n.a.v. een klacht over een gebroken poot van mijn leesbril was bewondering waardig. Dit maak je in de webwinkel business niet vaak meer mee. Twee dagen daarna lag er, ook nog in overleg met mij, een nieuwe en ook nog kwalitatief betere bril in de bus, chapeau!
Top bril prijs&kwaliteit vlugge…
Top bril prijs&kwaliteit vlugge verzending echt TOP MERCI
fast service
Leuke winkel
Leuke winkel om relatief goedkope maar evenzogoed goede kwaliteit leesbrillen te kopen.
Goed op de hoogte gehouden van ontvangst order tot afleveren ervan.
Best wel handig zo dichtbij en de bril…
Best wel handig zo dichtbij en de bril is gewoon hartstikke mooi en goed !
Quick delivery
Beautiful glasses, quick delivery and friendly service when I had a question.
De service is heel goed
De service is heel goed. Snelle actie en reactie
Mooie brillen van goede kwaliteit
Best service
I did not receive the first pair of glasses. When Maria heard that, she immediately sent me a replacement! Lovingly and safely packaged the second one came to me and it is a pleasure to wear these extraordinary glasses!
Thank you very much!!!
Bestellen makkelijk