Erg blij met het montuur, recent ging een oud montuur stuk met nieuwe dure glazen. Het is moeilijk om het juiste ronde montuur te vinden waar deze glazen inpassen. Schrijf dit met het montuur op van... Se mere
"Hoeksche Brillen biedt een indrukwekkende collectie design brillen die zowel stijlvol als van topkwaliteit zijn. De aantrekkelijke ontwerpen weerspiegelen een perfecte mix van moderniteit en eleganti... Se mere
🌟 High Quality (Reading) Glasses 🌟
Holland
- hoekschebrillen.com
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Top ervaring
Toog ervaring! Snelle verwerking en levering, goeie communicatie,mooi ingepakt, top materiaal voor goeie prijs!
Great service and nice contact
I’ve never managed to get a pair of glasses sorted so quickly! I’m incredibly happy with them—it was a huge help. Thanks so much for connecting with your business and experiencing just how flexible you are in terms of communication and options! Thank you!
Uitstekende ervaring!
Wat een fijne website om 'in te winkelen'. Uitgebreid assortiment aan leesbrillen en keurig netjes via het brievenbuspakket thuisbezorgd. Dank!
Snelle levering en met zorg verpakt
Snelle levering en met zorg verpakt. Heel blij en tevreden met mijn aankopen.
Excellet and stylish looking glasses
Excellet and stylish looking glasses. We've orderd a few times now and the delivery and quality is excellent. Highly recommend.
Leuke modellen, correcte prijs, snelle levering.
Correcte prijs. Snelle levering!! Top.
Brillen zijn van goede kwaliteit
Brillen zijn van goede kwaliteit, levering was snel en het persoonlijke briefjes werd erg gewaardeerd.
Bij Hoeksche Brillen word je attent en…
Bij Hoeksche Brillen word je attent en persoonlijk geholpen . Ik wilde een bril ruilen, en binnen een dag had ik een ander exemplaar. Goed verpakt en voorzien van een persoonlijk briefje.
Een tweetal mooie leesbrillen gekocht!
Een tweetal mooie leesbrillen gekocht. Los van het hippe design, de hippe kleuren zijn het kwalitatief goede leesbrillen. Wat mij bijzonder aantrekt los van voorgaande zijn de meeverende pootjes. Dit maakt de leesbril duurzamer (breekt minder snel) en verhoogt het draagcomfort (drukt minder hard). De levering was snel en de brillen goed verpakt, met een hippe brilhoes en brilzakje. Laatste ook weer aangepast aan de kleur en stijl van de leesbril. Een goede koop en mooie aanwinst.
Heel fijn bedrijf
Heel fijn bedrijf.
Makkelijk te bestellen en te betalen.
4 Dagen levertijd.
Bril is goed verpakt in brievenbusdoosje.
Aardig bedankbriefje erbij.
Kortom: Super!
Gewoon goed en betrouwbaar
Goede ervaringen met Hoeksche brillen, al verschillende keren bij hun leesbrilletjes gekocht.
Your spectacles are great
Your spectacles are great, a good price and they arrive in Scotland quickly.