Hjælpsomme som ikke set før…
Jeg skulle have en batterihækkeklipper fra Husqvarna til min BLI-serie da min 20 år gamle Husqvarna hækkeklipper på ledning havde udstået sin værnepligt..
Den model jeg gerne ville have er:
Husqvarna 115iHD45
Modellen er faktisk udgået og erstattet af en nyere model, og var udsolgt ALLE steder og jeg har haft ringet rundt til en del forhandlere.. Den er i dag kun tilgængelig i et kit med græstrimmer inkl batteri og lader.. Der var ingen andre med det kit på lager som ville sælge den alene, men det ville HN-Maskiner gerne! Og så betyder det intet for mig at forhandleren ligger langt væk når produktet kan sendes RIGTIG godt indpakket med GLS til min hjemmeadresse vel? :D Husqvarna har jo landsdækkende garanti!
Så kan man spørge sig selv om hvorfor jeg ikke bare valgte afløseren Husqvarna 215iHD? Jeg kan godt li når serien passer sammen og designet er det samme, så derfor søgte jeg 115iHD45 og takket være HN-Maskiner lykkedes det og jeg er en glad mand..
Jeg har lige indviet den og klippet HELE min hæk indvendigt (boligselskabet skal klippe den udvendigt) med den for at teste den, og selv uden ECO tilstand med mit 4 AH batteri, var der stadig næsten fuld strøm på batteriet, det er sku meget godt klaret! Jeg er rigtig glad for hækkeklipperen, den er let (selv med 4AH batteri), den sædvanlige lækre Husqvarna finish og kvalitet og selvom den “kun” har 45 cm svær er det nok da den samtidig klipper rigtig pænt og uden problemer tager de tykkere grene!
Afløseren 215iHD45 skulle være indentisk, bare i det nye design, så hvis du overvejer at købe en god batteri hækkeklipper og ikke ved hvilken du skal vælge, så tag en Husqvarna! Der fås også større og kraftigere modeller i 36V serien, men så stiger prisen også. 115/215iHD45 kan fås til omkring 1600 uden batteri og lader og lidt mere med. Nu har jeg så både lader og batteri i forvejen da jeg har deres LC137i batteri plæneklipper.
Nå det var en lang smører, men jeg en god uddybende anmeldelse om både produkt og forhandler, synes jeg selv betyder meget når maskinparken skal opgraderes..
7. juni 2024