Normax

Min første handel med Normax fortjener 5 store ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Jeg havde en reklamation på min bestilling og den blev håndteret på bedste vis. Der var en god og forstående dialog hele vejen igennem. Jeg f... Se mere

Fantastisk service fra Normax. Havde købt et tag til træpavillon der desværre ikke passede til min pavillon. Skrev til Normax om problemet. Normax svarede at pakken ville blive afhentet på min a... Se mere

Har jeg handlet fra TEMU?

Købte en sengeramme med opbevaring i og havde jeg vidst, det kom fra VidaXL, havde jeg IKKE købt den, da omgangskredsen har været skuffede over deres køb. Det blev vi også. Den ku' ligeså godt have været leveret fra Temu - allerede INDEN første nat, gik der noget i stykker. Udseendet er også super billigt i udtrykket og bøjer forkerte steder, dårlige lameller, knirkende og følelsen af at det hele braser sammen om lidt. Æv! Desuden er kundeservice meget langsomme om at svare og kan ikke komme i kontakt med dem over telefon.

29. oktober 2025

Besvarelse fra Normax

Tak for din feedback. Vi beklager, at du har haft en dårlig oplevelse – det er selvfølgelig ikke den service eller kvalitet, vi ønsker at levere.

Vores telefonlinje er midlertidigt utilgængelig, da vi er i gang med at migrere til en bedre og mere stabil løsning. Vores supportsystem er dog altid åbent, og vi besvarer e-mails inden for få minutter.

Vedrørende din sag har vi allerede kontaktet dig direkte og tilbudt flere løsninger:

- En økonomisk kompensation
- Erstatningsdele
- Eller en fuld ombytning af produktet

Vi håber, du vender tilbage til os, så vi kan afslutte sagen på en måde, du bliver tilfreds med.

De ville ikke bytte forkert vare

Lad være med at handle med dem, får du en forkert vare skal de pludselig til at kontakte leverandør og så hører du ikke mere... Købte en pres
senning til 1400 kr og fik den leveret i hel forkerte mål. Tog en masse billeder og sendte til dem, og så skulke de pludselig først til at skrive til deres leverandør. Efter dette hørte jeg ikke andet end " vi har stadig ikke hørt fra vores leverandør"hver gang jeg spurgte der snart var ved at ske noget ift min sag. Platugler er de, og jeg fraråder alle at handle med dem...

Opdatering:
Presenningen flækkede simpelthen ved -1 grad, så deres fup presseninger kan slet ikke tåle frost.

9. september 2025

Dårlig information om produktet

Jeg har købt mange trækud læsejl... Men det er første gang jeg har modtaget et som samlesæt. Fjeder og sejl samt alt andet skal samles. Dårlig dårlig info.
Hvis du skal købe sådan et - så køb det et andet sted...

16. september 2025

Fremragende oplevelse

Jeg har lige haft en fantastisk oplevelse med Norix.dk! Deres udvalg er imponerende, og jeg fandt præcis det, jeg ledte efter. Leveringen var hurtig og effektiv, og kundeservicen var i top. Jeg vil helt sikkert handle der igen og anbefaler dem varmt!

4. maj 2025

Find et andet sted at handle

Find et andet sted at handle! Bestilte en havelåge hvor stolperne var skæve, 2 sektioner i lågen var bøjet og den ene af stolperne var ikke blevet spraymalet så overfladen var ru og en anden farve. Som kompensation kunne de ikke give andet end sølle 10%! -
OG de har så lige trukket deres tilbud om kompensation tilbage pga denne dårlige anmeldelse - HA HA HA HA.

29. april 2025

Besvarelse fra Normax

Vi er kede af at høre om din oplevelse, men vil gerne præcisere, at vi som et frivilligt tilbud tilbød dig 15 % i kompensation – dette var ikke ment som en erstatning for dine rettigheder, men som et alternativ, hvis du ønskede at beholde varen trods fejlene.

Du havde derudover mulighed for at returnere produktet og enten få en ny tilsendt eller få dine penge tilbage. Derfor forstår vi ikke helt kritikken, da valget lå hos dig.

Vi beklager naturligvis ulejligheden og håber, du vil tage imod vores forklaring.

Rigtig god oplevelse

Rigtig god oplevelse. Anbefaler til folk der er ude på at finde højt kvalitetsvarer der kan variere fra møbler, gadgets og personlige genstande!

Rigtig glad for mit havehegn!, glæder mig til sommer.

6. marts 2025

Elendig kvalitet og dårlig kundeservice

Min mand og jeg havde bestilt et voliere til vores papegøjer. Forsendelsen blev forsinket flere gange blandt andet pga. manglende dele som skulle eftersendes, og da vi endelig fik sat volieret op var det i uacceptabelt elendig kvalitet. Det var ustabilt og lågen gabte så meget at vi ikke kunne sætte de mindste fugle ud uden at de ville kunne slippe ud. På anden dagen blæste lågen op og en af vores papegøjer fløj ud og er nu formentligt død. Vi har fra modtagelsen af volieret givet udtryk for utilfredshed overfor Normax, og har måtte rive det ned igen og bygge et nyt selv. Normax afviste først vores klage, og har nu forsøgt at spise os af med en refusion på 600 kr. ud af de 4.500 produktet kostede. Det er fuldstændig til grin, og jeg frarådet ALLE at handle på siden.

1. november 2024

Besvarelse fra Normax

Din mand har tidligere informeret os om, at produktet blev destrueret og smidt ud. Vi er nødt til at spørge: Hvorfor blev produktet destrueret, når vi aldrig blev kontaktet for en løsning på problemet, som kunne have inkluderet en returnering og en fuld refusion? Vi kan naturligvis ikke behandle en returnering, hvis produktet ikke længere eksisterer.

Vi vil opfordre jer til at tage en samtale internt og blive enige om, hvad I ønsker at gøre fremadrettet. At produktet er blevet smidt ud, gør desværre vores muligheder for en løsning yderst begrænsede, og vi mener, det er helt utilstrækkeligt, at vi står i denne situation uden muligheden for at få produktet retur.

BS..

Levering var forsinket, kundeservice var ikke til nogen hjælp efter som det gik galt anden gang med levering også.
Kvalitet på materialerne samt montage vejledning var ærgerligt talt nået 💩

5. november 2024

Besvarelse fra Normax

Vi beklager meget at høre om din oplevelse, og vi vil rigtig gerne hjælpe dig med at finde en løsning. Vi kan desværre ikke finde din ordre i vores system baseret på de oplysninger, vi har her.

Vi vil derfor bede dig om at kontakte os per mail eller på telefon, så vi kan finde frem til din ordre og få løst sagen. Vi er sikre på, at vi kan hjælpe dig og rette op på situationen.

Hold jer langt væk

Hold jeg jeg langt væk fra dem.

Købte et voliere af dem. Og det er slet ikke havd det ligner på billedet. Det tog en evighed om at komme og Kundeservicen var så dårligt.

Jeg gik en måned før jeg fik alt men alligevel manglede der dele og jeg ved ikke hvad.

Volieren var simpelt så skod til den pris man betalte der for. Og det leverede slet ikke op til noget af beskrivelsen eller udseendet.

Jeg ville have nogle af mine penge igen eller bare nogle og blev blank afvist.

Køb aldrig derfra!

Opdatering: har snakket med med kundeservice og de siger de bliver ked af det når man giver dem en dårlig anmeldelse.

Mine krav var simple: jeg ville have penge tilbage eller bare halvdelen eller et eller andet.

Men der bliver snakket uden om hele tiden og prøver at blinde en ind alle mulige åndsvage ting.

Jeg følger op med hvis man ikke vil have dårlige anmeldelser så man levere produkter i ordentlig kvalitet og komme med alt der høre med af dele osv. Og at jeg faktisk ikke gider at diskutere med dem.

Og her bliver der så sagt farvel og jeg siger vel og lægger på.

Det var lige gratis penge til dem for et produkt hvor det slet ikke lever op til det der står i beskrivelsen og ikke mindste manglende dele.

Der tjente i lige ca 5000 ned i lommen for at tage i rø*** på folk.

1. november 2024

Besvarelse fra Normax

Vi sætter stor pris på, at du giver os muligheden for at gøre det bedre og hjælpe dig videre.

God kundeservice

Efter desværre at have oplevet problemer under leveringen af mit produkt, var de super flinke til at sende et nyt produkt, som jeg kunne bruge som reservedele. Desværre forekom der også skader under denne levering. Efter en snak var det muligt at få refundering for produktet. Rigtig god kundeservice, selvom det kan tage noget tid at behandle sagerne.

14. november 2024

Besvarelse fra Normax

Tak for din venlige anmeldelse! Vi er glade for, at du er tilfreds med vores service og kundesupport. Din tilfredshed betyder meget for os. 😊

Total skod

Total skod, for det første så bliver min pakke smidt på et depot hos gls fordi i har sat samme label nr på min og en andens pakke ( flot) så står der at min adresse mangler?? Hmm nej.. jeg kontakter så gls for at høre hvad der sker, og beklageligt nok siger han så til mig at han må beklage at min pakke ikke kan blive leveret før de får svar fra vida.xl?? Hmm efter hvad jeg ved så har jeg handlet hos normax.... Og ikk det skod firma i Holland.. som virkelig kun har skod produkter.. og jeres kundeservice er til at lukke op og sk.....de i.. når man ringer bliver der smidt på og navnet der fremgår hedder maribelle...?? Jeg er sur.. for jeg havde nok selv handlet hos vida.xl hvis jeg synes det er så fantastiske... Hmm... I får sgu nok jeres produkt i hovedet igen for er sikker på det ikk lever op til det jeg forventede..

14. november 2024

Besværliggjort returnering

Leveringstiden var en smule længere end angivet på nettet, men det var ikke mere end et par dage. Jeg skulle ikke have møblet alligevel, så jeg kan ikke udtale mig om kvaliteten. Det sted jeg oplevede problemer var med returneringen. Jeg skriver første mail, hvor jeg MEGET tydeligt giver udtryk for, jeg ønsker et returlabel og jeg oplyser ordrenummer osv. Herefter skal jeg igennem 6 forskellige mails med dem om den skide returnering. Jeg skal bla. svare på hvorfor jeg ønsker det, og de forklarer om hvor besværligt det er med fragtmanden. Jeg tænker de har besværliggjort det, fordi de håbede, jeg gav op og beholdte produktet. Det synes jeg personligt var dårlig service, og derfor får Normax 2 stjerner fra mig.

12. september 2024

Besvarelse fra Normax

Tak for din feedback. Vores vigtigste og ærlige mål er altid at sikre, at vores kunder er tilfredse med vores service. Vi har aftaler med fragtfirmaer for både levering og afhentning, men der kan desværre opstå udfordringer indimellem. Når vi spørger, hvorfor du ønsker at returnere produktet, er det kun for at finde ud af, om det skyldes "fortrydelse" eller en fejl ved produktet – ikke fordi vi vil gøre det besværligt for dig eller håber, at du beholder det. Det har aldrig været vores hensigt.

Vi beklager, hvis du har oplevet processen som frustrerende, og vi vil altid arbejde på at forbedre vores service. Vi håber, at vi kan få mulighed for at vise dig en bedre oplevelse fremover.

Fra 1 til 5 stjerner

Fra 1 til 5 stjerner. Havde forgæves forsøgt at få fat i kundeservice i næsten en måned. En anmeldelse her gjorde at firmaet kontaktede mig. Jeg har fået byttet min defekte kuffert, som blev leveret på min hjemme adresse. Super fin service da først jeg fik fat i dem.

26. august 2024

Besvarelse fra Normax

Hej igen Annette og tusind tak for din anmeldelse, vi undskylder igen pga. problemet med kommunikationen.

Normax leverede, trods bekymring

Lad jer ikke narre af Normax lidt mistænksomme hjemmeside og priser, de er blot et dropshipping firma som køber fra VidaXL.

Jeg købte en kontinental seng, som var ultimativt det billigste på markedet, men ordrebekræftelsen ser mystisk ud, og er i min optik mangelfuld.

Dog kom varen til anslået tid, og kundeservice svarer inden for 1-2 dage gennem deres webformular/email.

4-stjerner grundet den manglende telefon kundeservice, som ellers står oplyst, men nummeret er ikke muligt at komme i kontakt til.

Man kan sagtens handle igennem dette Normax.

25. juli 2024

Besvarelse fra Normax

Hej Oliver og tusind tak for din anmeldelse.
Vi siger undskyld pga den manglende telefon support da vi står og mangler arbejdskraft i øjeblikket.

Vi vil nok gør det bedre i fremtiden :)

Toiletspejl ankom ødelagt, og erstatningsspejl blev omgående sendt. Da det også var slået i stykker under transporten, foreslog Normax at refundere købet, og satte umiddelbart derefter pengene ind på min konto.
Super venlig og hjælpsom kundeservice!

3. juli 2024