HM køreskole APS Anmeldelser

1.574

Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Ser man på 124 anmeldelser, anmelderne havde en exceptionel oplevelse med dette firma. Kunderne fremhæver ofte kørelærernes dygtighed, tålmodighed og evne til at forklare tingene klart, hvilket skaber en tryg og lærerig atmosfære. Mange roser den professionelle og støttende tilgang, der sikrer, at eleverne føler sig godt forberedt og selvsikre bag rattet. Den samlede oplevelse beskrives som yderst positiv og effektiv, hvor flere endda bestod teori- og køreprøver i første forsøg. Dog oplevede nogle kunder udfordringer med tidsstyring, hvor køretimer blev aflyst i sidste øjeblik, eller instruktører ankom for sent og afsluttede undervisningen før tid. Ydermere nævnte enkelte bekymringer vedrørende instruktørernes professionalisme, herunder brug af telefon under køretimer og håndtering af personlige ærinder.

Det, folk taler mest om

Staff

Kunder noterer konsekvent positive oplevelser med personalet, hvor mange roser kørelærernes evner til at... Se mere

Service

Forbrugere finder service positiv og anbefaler HM køreskole, da de føler sig trygge og sikre i trafikken... Se mere

User experience

Mennesker rapporterer positive oplevelser med brugervenligheden, hvor mange finder hele forløbet... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

Jeg kan varmt anbefale denne køreskole! De lærer dig de rigtige ting fra starten og sørger for, at du hele tiden bliver bedre og mere sikker bag rattet. Undervisningen er grundig, og man føler sig tr... Se mere

HM Køreskole er virkelig god. Jeg tog A motorcykelkørekort og hele forløbet var ubesværet og enormt godt. Underviser/kørelærer og ejer Henning er virkelig god til at forklare, og han er venlig og sjov... Se mere

Super køreskole og fantastisk kørelærer! Jeg har netop gennemført et kørekort forløb hos HM køreskole. Det har været et rigtig godt forløb i gode lokaler tæt på Hillerød station. Min kørelærer Kh... Se mere

1. Køreskole
  2. Førstehjælpsstation

Din personlige kørelærer. Vi er en lille køreskole som har god tid til den enkelte elev. Vi er normalt 12-15 elever pr. teorihold. Du har den samme kørelærer hele vejen igennem forløbet til du har dit kørekort. Det er det vi mener, når du har din egen personlige kørelærer. Det er vores elever meget glade for og det giver os bedre muligheder i at tilrettelægge undervisningen til den enkelte elev.

2 t anmeldelser

Har ikke besvaret negative anmeldelser

(1.574)

HM køreskole

Jeg havde den bedste oplevelse med Khawar som kørelærer. Jeg er så glad for jeg valgte HM køreskole og især Khawar som kørelærer. Jeg bestod teoriprøven med 0 fejl, og køreprøven første gang. Kunne ikke have ønsket mig det bedre, så kæmpe anbefaling herfra.

11. februar 2026

Kan virkelig anbefale HM Køreskole

Kan virkelig anbefale HM Køreskole. Steffan er en virkelig god kørelærer, han siger tingene måske lidt hård, men det er kun for at gøre dig klar til at køre ordentligt på vejene. Han er rigtig god til at give feedback, så man kan gøre det bedre til næste gang. 10 ud af 10 her fra

10. februar 2026

Kun gode oplevelser

jeg havde Khawar som kørelære. Det der gjorde forløbet fedt var at man føler han er med hele vejen igennem og har en sjov humor, mange kan deltage med i. Teori-timerne var også virkelig hyggelige og han har en god lærings-strategi. Jeg havde guldpakken og forløbet gik relativt hurtigt da jeg også havde en kørelærer (Khawar) som var hurtig til at booke teori- og køreprøve.

Super god køreskole, og rigtig god oplevelse med min kørelære der var meget forstående.

2. februar 2026

Godt forløb hos køreskolen

Jeg havde Khawar som kørelærer, og han var virkelig hjælpsom, ærlig i sin feedback og dygtig til at lære fra sig - både i teorien og under kørslen.

Alt i alt en rigtig god oplevelse.
Bestod teori- og køreprøve i første forsøg. Samlet pris på 19.150 kr. (inkl. 1,5t ekstra lektion).

20. januar 2026

Forfærdelig kørelærer Steffan

Forfærdelig kørelærer Steffan! Ekstremt ubehagelig og agressiv person som råber, snyder i skat, truer og ikke er til at regne med! Hold jer langt væk det er fuldstændig svindel det hele!

10. december 2025

God køreskole med styr på tingene.

Jeg havde en god oplevelse med HM køreskole fra start til slut. Jeg havde Steffan i både teori og som kørelærer og det var jeg meget tilfreds med. Han var god til at lære fra sig i teori og fleksibel ifht køretimer.
De forskellige papirer var der helt styr på fra starten. Jeg fik også hjælp til at få en tidligere glatbane da jeg i første omgang havde fået booket en glatbane der lå ret sent ifht. min køreprøve.

Førstehjælp var med Henning på deres egen køreskole, også dette fungerede super fint.
Alt i alt en super god oplevelse og kan varmt anbefales fra min side.

23. december 2025

Hassan og Iman er super gode!! Kæmpe anbefaling!

Rigtig god oplevelse hos HM Køreskole. Jeg havde Hassan og Iman som kørelærere, og de var begge super flinke, rolige og gode til at forklare. Generelt helt fantastiske! Man føler sig tryg hele vejen igennem. Jeg bestod både teori og køreprøve i første forsøg, så kæmpe ros til dem. De kan klart anbefales!!!

19. december 2025

Super køreskole og fantastisk…

Super køreskole og fantastisk kørelærer!
Min kørelærer Khawar var helt fantastisk! Han er ekstrem tålmodig og virkelig god til at forklare men også forklare på andre måder når det er 3 gang man spørger om det samme!😁
Mit forløb har tog kun lidt under 3 måneder så det gik ret hurtigt. Bestod teori og køreprøve i første hug 💪🏻
Så alt i alt vil jeg give mine varmeste anbefalinger af HM køreskole ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

17. december 2025

Jeg har haft en rigtig god oplevelse på…

Jeg har haft en rigtig god oplevelse på hm køreskole, jeg havde Iman som kørelærer, og hun var virkelig dygtig til at lære fra sig og meget fleksibel i sine tider, det satte jeg meget pris på. Hun var hurtig til at få dig igennem forløbet, og fik hurtigt en tid til køreprøve. Alt i alt en super oplvelse😊

17. december 2025