HM køreskole APS Anmeldelser

1.574

Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Ser man på 124 anmeldelser, anmelderne havde en exceptionel oplevelse med dette firma. Kunderne fremhæver ofte kørelærernes dygtighed, tålmodighed og evne til at forklare tingene klart, hvilket skaber en tryg og lærerig atmosfære. Mange roser den professionelle og støttende tilgang, der sikrer, at eleverne føler sig godt forberedt og selvsikre bag rattet. Den samlede oplevelse beskrives som yderst positiv og effektiv, hvor flere endda bestod teori- og køreprøver i første forsøg. Dog oplevede nogle kunder udfordringer med tidsstyring, hvor køretimer blev aflyst i sidste øjeblik, eller instruktører ankom for sent og afsluttede undervisningen før tid. Ydermere nævnte enkelte bekymringer vedrørende instruktørernes professionalisme, herunder brug af telefon under køretimer og håndtering af personlige ærinder.

Det, folk taler mest om

Staff

Kunder noterer konsekvent positive oplevelser med personalet, hvor mange roser kørelærernes evner til at... Se mere

Service

Forbrugere finder service positiv og anbefaler HM køreskole, da de føler sig trygge og sikre i trafikken... Se mere

User experience

Mennesker rapporterer positive oplevelser med brugervenligheden, hvor mange finder hele forløbet... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

Jeg kan varmt anbefale denne køreskole! De lærer dig de rigtige ting fra starten og sørger for, at du hele tiden bliver bedre og mere sikker bag rattet. Undervisningen er grundig, og man føler sig tr... Se mere

HM Køreskole er virkelig god. Jeg tog A motorcykelkørekort og hele forløbet var ubesværet og enormt godt. Underviser/kørelærer og ejer Henning er virkelig god til at forklare, og han er venlig og sjov... Se mere

Rigtig god oplevelse hos HM Køreskole. Jeg havde Hassan og Iman som kørelærere, og de var begge super flinke, rolige og gode til at forklare. Generelt helt fantastiske! Man føler sig tryg hele vejen i... Se mere

Super køreskole og fantastisk kørelærer! Jeg har netop gennemført et kørekort forløb hos HM køreskole. Det har været et rigtig godt forløb i gode lokaler tæt på Hillerød station. Min kørelærer Kh... Se mere

1. Køreskole
  2. Førstehjælpsstation

Din personlige kørelærer. Vi er en lille køreskole som har god tid til den enkelte elev. Vi er normalt 12-15 elever pr. teorihold. Du har den samme kørelærer hele vejen igennem forløbet til du har dit kørekort. Det er det vi mener, når du har din egen personlige kørelærer. Det er vores elever meget glade for og det giver os bedre muligheder i at tilrettelægge undervisningen til den enkelte elev.

2 t anmeldelser

Har ikke besvaret negative anmeldelser

(1.574)

116 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Kan varmt anbefale køreskolen og…

Kan varmt anbefale køreskolen og kørelære havde selv Khawar som kørelærer og har været meget glad for mit forløb bestod begge ting første gang uden problemer de lære tingede så man forstår det og man er ik bange for at spørge hvis man er i tvivl om noget
En glad elev her

9. april 2026

Fantastisk køreskole og fantastisk kørelærer

Jeg har haft en helt fantastisk oplevelse hos HM Køreskole i Viborg.

Mille er en fantastisk dygtig kørelærer – hun er både imødekommende, tålmodig og professionel, samtidig med at hun formår at skabe en afslappet og behagelig stemning. Der var altid plads til godt humør, og vi havde kun sjove og hyggelige køreture med masser af grin, hvilket skabte en rigtig god kemi gennem hele forløbet.

Jeg følte mig tryg og meget velinformeret hele vejen igennem.

Og så har hun virkelig god kakao til hyggen når man sidder til teori;)

Jeg kan på det varmeste anbefale HM Køreskole i Viborg og Mille som kørelærer.

8. april 2026

Fantastisk køreskole

Fantastisk køreskole. Man er i trygge hænder hos Henning. Der er altid god stemning og på under 4 uger kan man snildt lære at køre motorcykel. 😁⭐⭐⭐⭐⭐

6. april 2026

Fin undervisning, men mange problemer

Både teori og køreundervisning var ganske udmærket. Dog endte min køretime ofte før tid, jeg var ude omkring 20 min før min bookede tid sluttede.

Mange aflysninger og meget begrænset medgørlighed.

Når man skulle booke køretimer var der kun nøjagtigt nok til alle på holdet. Det betød at man skulle sidde klar I det sekund de blev lagt op, for at få én man kunne bruge.
Desuden var køretimerne kun i de tidlige formiddagstimer, ca i tidsrummet 9-13. Dette betød at det var umuligt at få en tid uden at få fravær.

Når man så havde omlagt sit skema for at få det til at passe ind, så var der stadig chance for at din køretime blev aflyst i sidste øjeblik, helt ned til en halv time før din time.

Min kørelærer snakkede i telefon under hver eneste køretime. Derudover kiggede hun meget på telefonen, hvilket i starten føltes utrygt.

Desuden skulle kørelæreren somme tider have ordnet personlige ærinder undervejs. Fx skulle jeg hente hendes søn og køre ham i skole, hvilket medførte en del ventetid for mig.

20. juni 2025

Jeg synes om HM køreskole

Jeg synes HM køreskole, har været godt for mig, da min kørerlærer Iman Hamze har været god til at vise og forklare hvad man skal og at det hele foregår stille og roligt. Iman har været sød og rolig igennem det hele. Hun bliver ikke sur når man laver fejl. Det har også været rart at have en kvindelig kørerlære frem for at have en mandlig, da jeg selv er en pige og det har bare givet trykhed.
Iman er god til at give en, en helt særlig trykhed og når man bliver nervøs er hun god til at hjælpe en vidre og snakke om noget andet så man glemmer hvor nervøs man er.
Så jeg anbefaler HM kørerskole i Hillerød på den bedst mulige måde☺️

26. marts 2026

Hillerøds bedste køreskole

Jeg have Iman som kørelærer, og hun var rigtig god, og jeg kunne mærke at hun gerne ville have en igennem og hun var god til at pointere fejl på en konstruktiv måde, så at man stadig fik lyst til at køre igen. Køreskolen har generelt et rigtig godt system hvor man booker timer osv. det er meget overskueligt! Rigtig god køreskole, der gerne vil have sine elever igennem og ikke kun trække penge ud af dem!!

24. marts 2026

Det hele værd.

Jeg havde fornøjelsen af at have Steffan som kørelærer, og det er jeg rigtig tilfreds med. Det er en meget fin køreskole med god service og helt generelt en rigtig god oplevelse for mig. Jeg bestod selv første gang, og det er jeg 100 % overbevist om skyldes, at jeg valgte HM Køreskole.

Jeg ved godt, at det ikke er det billigste sted, du kan finde, men jeg synes, det er alle pengene værd, fordi du får en rigtig god kundeoplevelse og et tæt forhold til din kørelærer.

Kan 100 % anbefales.

24. marts 2026

Der var flere ting der ikke var i orden.

Jeg fik god køreundervisning hos HM køreskole i Hillerød, og jeg havde en god kørelærer.

Der var dog flere ting der ikke var i orden.

Jeg fik aflyst tider samme dag flere gange.
Jeg kom til en tid, der var dobbeltbooket.
Jeg kom til en time, hvor der kom en anden kørelærer end min egen.

Man skulle sidde hver uge klar til at bestille tid efter først til mølle princip. Der var præcis det antal timer, som der var elever, så kom man sidst måtte man tage den ene tid der var.
Der var ingen mulighed for tider efter middag, hvilket gør det svært, hvis man er i job.

Jeg fik ikke udnyttet tiden til mine køretimer, da min kørelærer ofte stoppede mig med et kvarter tilbage.
Jeg skulle hente og bringe min kørelærers barn til flere køretimer.
Min kørelære sad på telefonen og foretog opkald til mine køretimer.

4. juli 2025

Jeg er super glad for min tid i hm

Jeg er super glad for min tid i hm køreskole. Der var styr på tingene og hele forløbet var godt. Min kørelærer Hassan var god til at lære fra sig, så det gjorde det nemt at lære. Jeg kan klart anbefale Hm køreskole

20. marts 2026

Jeg kan varmt anbefale HM Køreskole

Jeg kan varmt anbefale HM Køreskole. Mit forløb har været rigtig godt fra start til slut, og jeg følte mig hele tiden tryg og godt vejledt.
En særlig stor tak til min kørelærer Khawar. Han er utrolig tålmodig, rolig og rigtig god til at forklare tingene på en måde, der er nem at forstå. Jeg var ret nervøs op til min køreprøve, men Khawar hjalp mig med at få mere ro og selvtillid bag rattet.
Han gav ærlig og konstruktiv feedback, så jeg hele tiden vidste hvad jeg skulle arbejde på. Det gjorde, at jeg følte mig godt forberedt og jeg bestod min køreprøve første gang.
Tusind tak for et rigtig godt forløb. Jeg kan klart anbefale HM Køreskole og især Khawar.

5. marts 2026

Fantastisk oplevelse fra start til slut

Fantastisk oplevelse fra start til slut

Jeg har haft et virkelig godt forløb og kan klart anbefale køreskolen. Undervisningen var struktureret og nem at forstå, og jeg følte mig hele tiden mere sikker bag rattet.

Stor ros til Hassan, som har været en mega god kørelærer. Han er rolig, tålmodig og rigtig god til at forklare tingene på en måde, så man forstår det første gang. Han sørger for, at man lærer det ordentligt og ikke bare lige akkurat består.

Alt i alt en super god oplevelse, hvor jeg følte mig tryg hele vejen igennem.

3. marts 2026

Jeg vil klart anbefale HM køreskole

Jeg vil klart anbefale HM køreskole. Jeg skiftede til HM efter en dårlig oplevelse til køreprøven og med en tidligere kørelærer som jeg ikke havde det godt med. Jeg startede hos søde Iman. Hun var enormt dygtig og ikke mindst toldmodig til hver køretime vi havde sammen. Hun hjalp mig bl.a. med at få styr på de ting jeg dumpede på første gang til køreprøven, og få noget rutine i min kørsel. Jeg bestod med hendes hjælp 2 gang jeg var oppe til køreprøven og vil derfor uden tvivl anbefale både HM som køreskole, men helt klart også Iman som kørelærer da hun er sindssygt dygtig☺️

25. februar 2026