Hdskdk N80 - efter få måneder sejler foden rundt i træskoen idet læderet har udvidet sig meget. Forseglingen af læderet flosser så overlappen suger vand - Keg kan på ingen måder anbefale denne træsko... Se mere
Jeg havde et par HKS sikkerhedssko stående efter et tidligere arbejdsforhold. Disse stod i tørre og fine forhold. Skoen var helt nye og blev kun brugt MEGET få gange, da mit job ikke... Se mere
Har et par HKS Z5, som efter et lille år går i stykker med deres U-Turn lukning. Har mistet kvittering, men skriver alligevel til HKSDK, som blot siger jeg skal sende skoene til reparation på der... Se mere
Super behagelig sko
Super behagelig sko, men samtidig ekstremt beskyttende. Service er også i Top! Jeg havde problemer med mine sko, hvorefter jeg fik tilsendt et tilsvarende par
10/10 Service
Jeg har haft et par Z5 i et godt stykke tid, og det er de bedste sikkerheds sko jeg har haft. Wiren knækkede på dem, så jeg spurgte dem på Facebook hvor jeg kunne købe en ny og så sendte de mig en uden beregning, Det er sku god service!
Bedste komfort og kvalitet på markedet
Bedste komfort og kvalitet på markedet.
Vanvittig god kundeservice også.
Jeg har snart prøvet alle de forskellige brands, men der er altså ikke nogen der kan hamle op med HKSDK.
Sidste 2 hsk sko holdt omkring 6-7 mdr
Sidste 2 hsk sko holdt omkring 6-7 mdr. hver, så er sålen slidt igennem og sålen slipper selve over skoen, så er de ubrugelige til 2800 stykket. Har stadigvæk 2 par hks sko der er 12 og 14 år gamle, og virkelig brugt meget de virker endnu selvom de er super slidt. Hks er blevet discount sko til super overpris, som ikke kan holder til noget som helst. Du er bedre stillet med de billigste sko fra harald skrald eller jem og fix. Hks sko burde koste omkring 300 - 500 kr. det er værdien af dem. Bare ikke som de har været.
HKSDK Z5 - RINGE Kundeservice
HKSDK Z5
Har haft en del bøvl med denne sko
Først knækkede snørren i det smarte lukkesystem - dette system var der livstidsgaranti på - fik jeg at vide - da jeg kom for at få lavet det, ville de ikke røre skoen grundet faren for Corona.....
Efter nogen diskussion blev de dog lavet - det tog 45 min...
Næste gang var det selve spændet der gik op i syningen på flere af dem - "Det har vi aldrig set før"... De blev ombyttet
Næste par gjorde det samme - her nåede jeg ikke at indlevere dem inden der var gået 6 måneder, og så var der ikke noget at komme efter - så selv om det er et par dyre sko, skal du ikke regne med at de holder længe - Ringe kundebehandling af HKSDK
Vil absolut ikke anbefale dem
Mine sikkerhedssko til 2500kr holdte…
Mine sikkerhedssko til 2500kr holdte kun i 7 måneder før de revnede..
Tager langt tid før de er gået til
Model nr z5
Værste kundeservice
Jeg har lige pt. 2 par HKS z5 sko stående som jeg ikke kan bruge. Det ene par er blevet repareret 1 gang, her vælger man kun at skifte den ene wire til trods for af den anden er flosset, 2 måneder senere springer den anden. Her vælger jeg at købe et par mere da jeg selvfølgelig ikke kan gå rundt uden sko. Kun 1,5 måned skulle der gå før wiren springer på de nye sko.
2 reklamationer er indsendt og nu, 2 måneder senere har jeg stadig intet hørt!!
- Nu har jeg fået forbud mod at købe HKS sko af min chef..
Ikke eksisterende kundeservice
Jeg købte et par Z5 sikkerhedssko, flagskibssko som absolut ikke er billige.
De er superlækre at have på, men efter et par dage begyndte de at knirke virkelig meget.
Jeg kontaktede kundeservice hos HKSDK, som har valgt ikke at reageret, heller ikke efter rykkere. Hvorfor man har en mailadresse til support når man ikke gider svare kunderne fatter jeg ikke.
Heldigvis har min forhandler taget hånd om problemet, men det er nok sidste gang jeg køber et par HKSDK sko, ligesom jeg fraråder mine kollegaer at gøre det, jeg vil ikke handle med et firma med den arrogance overfor kunderne.
Elendig kundeservice 👎👎
Rigtig go sko, men total elendig kunde service.
Købte 7 par sko til mine medarbejder og der var fejl i et af parrene, jeg gik retur til stark hvor jeg havde købt dem. Der var demo med en sælger fra hks og han mærket på skoen og sagde at den skulle selfølgelig byttes, men jeg skulle tage fat i en sælger fra stark.
Det gør jeg så og hun siger at hun lige skal kontakte hks hovedkontor, det gør hun så og får at vide at de skal sendes ind inden de må ombyttes.... så hvis jeg skal have nye sko, skal jeg købe et par nye (1400kr) og vente på om de anderkender reklamationen, selv om deres egen sælger siger det er en fejl... de har været brugt i 30 min...
Total elendig kunde service....
Ringer til hks, men de siger at jeg skal skrive til dem, det gør jeg men de svare bare IKKE..
Sørgeligt at en elendig kunde service, kan ødelægge en go sko..
Peter
Denne sko er prisen taget i…
Denne sko er prisen taget i betragtning, det ringeste fodtøj jeg nogensinde har brugt, mine gener ophørte først da jeg skiftede til et andet mærke.
Jeg købte Z5 sko ligesom andre af mine…
Jeg købte Z5 sko ligesom andre af mine kollegaer og vi har alle haft en masse problemer med deres lukningssystem. Wiren knækker og rotermekanismen er lavet af noget billigt plastik, som vi indenfor et år har skiftet flere gange.
De vil ikke ombytte skoen, da lukningssystemet på en måde ikke er en del af deres sko. Det eneste de vil gøre er at sende flere lukningssystemer.
Jeg troede at prisen og kvaliteten måske hang sammen, men jeg blev skuffet.
ALDRIG MERE HKS VARE
Købte et par sko d 9/8-17.
Af den nye type med wire snøre. Til 2253 Kr.
Sammen eftermiddag måtte jeg ind med dem til rep, da den ene gik op hele tiden. (Havde ikke brugt skoen mere end 10 min)
De blev lavet, og det virkede.
Den 24/8-17 var jeg inde med dem igen. Sammen problem.
Nu kunne de så ik lave den i stark.
Så de skulle sendes over til hks. Jeg ringede og brokkede mig, fik af vide jeg ville få dem igen mandag eller tirsdag ugen efter.
D.D jeg har ikke fået mine sko endnu, og har ringede endnu engang, og den mand man snakker med ved ikke hvornår jeg kan få dem igen.
Så dårlig en service.
Jeg køber ALDIG hks vare mere.
Har købt et par træsko i XL Byg
Har købt et par træsko i XL Byg. Havde dem i 3 dage, da var sålen gået fra snuden. Jeg gik selvfølgelig hen får at bytte dem. Det var den værste kamp jeg har haft, de sagde at firmaet hvor de er købt var umulige når nået skal byttes. Fik at vide at træskoene ikke var til at arbejde i og man heller ikke måtte gå i regnvejr i dem. Så de er åbenbart kun beregnet til at stå til pynt. Det endte dog med at jeg fik dem byttet, men 2 dage efter var den gal igen., det samme . Limen kan simpel hen ikke holde.Jeg orker ikke kampen, så jeg stiller dem til pynt. Så jeg vil ikke anbefale dette mærke.. .Mv Finn Linnemann
Det er 100% de værste sko jeg har haft
Det er 100% de værste sko jeg har haft, selv når jeg sammenligner med 100kr sko fra bilka. Jeg købte et par efter råd fra ejeren af Carlsen arbejdstøj, 3 dage senere knaver de så meget at jeg bløder fra min lilletå. Jeg køre i Carlsen og vil have byttet den sko der knaver, de fortæller mig at Hksdk ikke tillader at de vurderer om sko er defekte, hvorefter jeg får nr til Flemming hos HKSDK, som siger jeg skal sende skoene ind til reparation, jeg fortæller ham at det ikke er muligt da jeg ikke har et par reserve og skal bruge dem på mit arbejde. Det kan han ikke se noget problem i, jeg må bare købe nogle andre imens, han får det til at lyde som om det er første gang jeg har et par sko på, på trods jeg jeg har gået i sko i 40 år, til sidst siger han at han måske får tid dagen efter til at komme forbi og kigge på mine sko, det er nu en halvanden uge siden, og jeg har intet hørt. BTW nåede han lige at true mig med at ringe til min chef og klage over mig. Sikke en service, jeg skal aldrig have HKS igen, ALDRIG
Hurtig og god service!
Har et par HKS Z5, som efter et lille år går i stykker med deres U-Turn lukning. Har mistet kvittering, men skriver alligevel til HKSDK, som blot siger jeg skal sende skoene til reparation på deres regning.
Det gør jeg så, og efter få dage kommer de retur, med 2 nye U-Turn lukninger.
Jeg er super tilfreds, de mest komfortable sko jeg har prøvet.
virkeligt dårligt firma
Jeg fraråder alle at købe deres dårlige produkter. selv billig Kina kvalitet er langt bedre. Jeg har slidt 3 par træsko op på under 1 år. de sidste holdt kun 6 uger før de gik op i limningen. og når man så klager over dem. siger de at man har misvedligeholdt dem og at deres garanti ikke dækker. selv om man næsten ikke kan se at det er blevet brugt. og det er åbenbart kun den ene sko der er misvedligeholdt. for den anden fejler intet. der holder limen fint. sikke en skod firma Mvh. Lars Hollensted😠
burde holde bedre, i forhold til hvad skoene koster.
har haft det samme oplevelse, som frank gjesing. Et sted på skoen i indersiden gik stoffet i "opløsning "langs syningen ved hælen, det begyndte allerede at ske efter 5-6 måneders brug .og efter 1 år var der ingen blød dele af skummet og stoffet tilbage, så huden rørte nogle hårde plastikdele. Og egentlig skulle jeg til at købe nogle andre nye sko. Men efter et snak med nogle kollegaer, blev jeg anbefalet at prøve at kontakte butikken, (Har købt skoene fra CARL RAS i Odense) og det henviste mit mail med billeder af skoen, videre til producenten, og der fik jeg så et svar tilbage, med at det var almindelig slitage... jeg bruger 2 sko på arbejde, så skoene ikke kommer til at stinke, så i virkeligheden er det ca. efter 3 måneders brug at fejlen begyndte at være synlig. den anden sko, en billig sikkerhedssko fra biltema, dog med ikke så god konfort, har jeg haft i 2 år, dog med ca 1 års samlet brug er stadig hel og fejlfri, syningerne og stoffet er som nyt. har hellere aldrig haft samme type slitage på normale hverdags sko.
men ingen problem, køber bare ikke mere den mærke. vh. özcan
Problemer med sikkerhedssko
Vi er en virksomhed indenfor det "grønne område". Vi har i mange år brugt HKSdk sikkerhedssko. Det gør vi ikke mere.
Vi har en kvindelig ansat med en smal fod. Anbefalet af vores sædvanlige leverandør, prøvede vi et par letvægtsko HKSdk Q8 med en god pasform. Købet blev foretaget i maj måned 2015. Det viser sig efter ca 6 mdr. brug at syningerne går op - skoene kan ganske enkelt ikke holde til udendørs brug/regn m.m.
En reklamation blev afvist som: almindelig slitage. I øvrigt en usædvanlig dårlig og arrogant afvisning.
Jeg vil derfor advare andre om firmaets "reklamations politik" og advare andre med udendørsarbejde om HKSdk model Q8. De holder ikke.
Frank Gjesing
Verdens Dårligste Sikkerhedssko
Jeg har købt et par sikkerhedssko med vekro-lukning(SKS B2), Jeg har tidligere haft 3 par sko med denne type lukning --Jeg har dem faktisk stadig og lukningen virker perfekt.
Efter 10,5 mdr. så kan den lukningen på den ene sko ikke holde sig lukket længere---der er ingen modstand i vekro-lukningenn.
jeg henvender mig til Butikken hvor jeg har købt skoen (Carl Ras) Her får jeg at vide, at skoen skal sendes til leverandøren for at de kan tage stilling til fejlen, efter en uge får jeg en sms hvor der står at jeg kan afhente reparationen?
Da jeg åbner kassen opdager jeg at det er de samme sko og at der ingen reparation er sket. SKS har afvist fejlen pga. forkert brug?
Jeg bruger skoen i jobbet som tilsynsførende på byggerier 90 % af tiden sidder jeg på kontoret----gad vide om det dette kontorarbejde der er forkert brug?
Ved efterfølgende dialog med SKS fastholder de ikke at ville erstatte skoen, SKS tilbyder en skarp pris på en ny sko, samtidig anbefaler de en sko uden vekro-lukning.
Jeg afslå naturlig vis tilbuddet og skriver i stedet dette indlæg således at andre kan vælge et firma med bedre kundeservice.
Ole Specht