Hdskdk N80 - efter få måneder sejler foden rundt i træskoen idet læderet har udvidet sig meget. Forseglingen af læderet flosser så overlappen suger vand - Keg kan på ingen måder anbefale denne træsko... Se mere
Jeg havde et par HKS sikkerhedssko stående efter et tidligere arbejdsforhold. Disse stod i tørre og fine forhold. Skoen var helt nye og blev kun brugt MEGET få gange, da mit job ikke... Se mere
Jeg købte Z5 sko ligesom andre af mine kollegaer og vi har alle haft en masse problemer med deres lukningssystem. Wiren knækker og rotermekanismen er lavet af noget billigt plastik, som vi indenfor... Se mere
Har et par HKS Z5, som efter et lille år går i stykker med deres U-Turn lukning. Har mistet kvittering, men skriver alligevel til HKSDK, som blot siger jeg skal sende skoene til reparation på der... Se mere
Hdskdk N80 - Dårligt fodtøj
Hdskdk N80 - efter få måneder sejler foden rundt i træskoen idet læderet har udvidet sig meget. Forseglingen af læderet flosser så overlappen suger vand - Keg kan på ingen måder anbefale denne træsko 🙈😡😡
Såler går i selvopløsning
Skoen var helt nye og blev kun brugt MEGET få gange, da mit job ikke kræver sikkerhedssko i almindelighed. Men tiden gik og en situation opstod nu som krævede mine sikkerhedssko skulle i brug.
Efter ganske kort tid og under helt alm. forhold arbejdsforhold, føltes det som jeg havde ”trådt i noget”.
Men nej, det var blot mine skosåler som i bedste ” Mission impossibel” gik i selvopløsning under mig.
Jeg har desværre ikke har et købsbilag og tiden er gået, MEN jeg havde ikke ventet dette fra producenten af ” Danmarks bedste sikkerhedssko”.
Reklamations afd. kunne blot oplyse at gummisålen vil forfalde/mørne, når skoen ikke blev brugt og opbevaret i længere tid.
Og at dette ikke er en fabrikationsfejl !!
Hvad pokker er det så?
INGEN hjælp at få der.
Så mit næste par sikkerhedssko bliver ikke fra HKS
Dårlig kvalitet træsko som er i stykker efter 3 måneder
Har haft mange sikkerheds træsko fra hksdk. Det er slut nu. Købte et par træsko i Davidsen i midten af februar og i midten af juni begyndte de at revne I sålen. Nu er begge sko revnet i sålen. Det er blevet en rigtig dårlig kvalitet træsko de sidste år. Man givet 900 kr for et par træsko der holder i 3 måneder det er ikke godt nok. Og det er 3 par træsko som jeg har haft der er revnet efter 3 til 6 måneder.
Jeg vil ikke engang prøve at bytte de træsko som jeg har nu for jeg kender svaret at de er blevet brugt for meget eller forkert.
Nu må jeg købe et par ved jeres konkurrent for det her er jeg træt af
Har været enormt glade for skoene der…
Har været enormt glade for skoene der har nået 2 års fødselsdag, desværre er uturn anordningen gået i stykker, jeg har skrevet til deres kundeservice men intet svar fået, har selv måtte finde et ukorrent wirelukingsæt som jeg har sat i sammen med det andet, desværre trækker det ret langt ned at man ikke kan få hjælp med at finde et korrekt sæt så skoen stadig kan opretholde sit udseende.
Har skrevet til dem flere gange
lade være at købe ved dem
jeg kan ikke anbefale nogen at købe arbejde sko fra HKSDK da når der er en fejl i deres produkt er fejl ved kunden men det er jo også dem selv som bedømmer sag ca 7 måneder og til ca 1700 kr meget dårlig jeg skal ikke have mere fra dem
HKSDK Sikkerhedstræsko
Nu har jeg haft to par af jeres sikkerhedstræsko bare i år og de er begge gået op i limningen i studen og jeg arbejder som lastbilchauffør og give ca. 1000 kr for så ringe et produkt det har jeg ikke lyst til i længden for noget der max hold i 4 måneder så går de i stykker igen det ville jeg ikke finde mig i.
Jeg kan anbefale hks air.
Jeg kan anbefale hks air.
Den nok bedste sko jeg har haft.
David bringgaard 51 år murer
Holdte ikke engang i 14 dage!
Havde bestilt et par træsko, som efter 14 dage gik i stykker, og derfor ville have dem byttet, så fik jeg dem byttet til et nyt par og det var samme problem. Så vil jeg selfølgelig have dem byttet igen, men her efter 3 mdr, har jeg stadig intet svar fået retur! Virkelig dårlig service!
Virkelig dårlige træsko har ingen gang…
Virkelig dårlige træsko har ingen gang haft dem i en måned inden de gik i stykker.
De blev sendt en af xl byg hvor jeg efterfølgende for afvide at det er fordi de er slidte. Så nu har jeg taget mine 4 år gamle træsko på som ikke fejler noget andet en de ser slidte ud👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻
Altid super god service
Altid super god service! Konsulenterne er utroligt vidende og venlige. Thumbs up!
God oplevelse
Fantastiske arbejdssko!
Fantastiske arbejdssko
Måske danmarks bedste skofirma
Det er bare kvalitet man ikke kan tage fejl af
Super stabil arbejdssko!
Super stabil arbejdssko!
De holder godt i forhold til andre mærker.