HJULSTER - Udkørende Dækcenter Anmeldelser

4,9

Jeg bestilte tid til dækskifte, med montering og afbalancering + jeg købte de nye dæk hos dem. De kom på min adresse skiftede mine dæk og fælge uden problemer🥳 Og sparede mig for en masse be... Se mere

Da jeg kom til at smadre dækket på min kærestes bil, nåede panikken lige at sætte ind – jeg forestillede mig allerede flere dage uden bil og en lettere utilfreds kæreste. 😬 Men så kom Chris og Hjul... Se mere

Efter et ødelagt dæk fredag eftermiddag var gode råd dyre. Jeg var igennem flere værksteder, som ikke havde dæk til Tesla Model Y på lager. Jeg ringede til Hjulster fredag aften og talte med en meget... Se mere

1. Dækbutik
  2. Bilplejeprodukter
  3. Bilreservedelsbutik
  4. Autoværksted
  5. Butik med biltilbehør
  6. Hjulbutik

HJULSTER er dit udkørende dækcenter. Vi leverer hjulskifte hjemme , nye vinterdæk - nye sommerdæk og nye helårsdæk inkl. montering, afbalancering, vægte - kort sagt ALT. Hjulster er også lapning af bil dæk ved punktering , permanent lapning af bildæk i vores udkørende dækcenter, alle ugen dage, kl. 08:00-22:00 weekender og helligdage. Hjulopbevaring & dækhotel til bare 245 kr pr. sæson i opvarmet lager så dine dæk holder længere og fælgene bevarer sit flotte udseende. Hjulster er dækskift hjemme og derfor spare du tid og penge i hverdagen. Vi kommer til dig når og hvor du vil, uanset om du leder efter et dækcenter i København, dæk til bilen i Roskilde, nye vinterdæk Ballerup eller måske sommerdæk i Herlev. Hjulster hjælper også hvis du har en punkteret bil. Med permanent lapning af bildæk og vores mobile dækcenter, får vi dig hurtigt sikkert tilbage på vejen - nemt, billigt og uden skjulte gebyrer. Med andre ord er Hjulster alt det du kender fra dit gamle dækcenter - bere udkørende, med uddannet fagpersonale, montering eller hjulskift alle ugens dage, weekend og helligdage 08:00-22:00. Så kontakt HJULSTER Udkørende Dækcenter i dag! Mange hilsner HJULSTER-teamet

Fantastisk service !!

Fantastisk service !!! Var så uheldig, at punktere 2 steder på det samme dæk. Selvfølgelig sker dette altid når man har mest travlt. Får kontakt til Anders som kommer efter 30 minutter og 15 minutter efter var jeg klar til at forsætte dagen.

28. oktober 2021

Hej Morten,

Mange tak for stjernerne :-) Det er dejligt vi kunne hjælpe og gøre dagen lettere for dig.

Dig og resten af firmaet skal fortsat være så velkomne i fremtiden!

Mvh. Anders fra Hjulster.

Jeg troede ikke rigtg på det før han…

Jeg troede ikke rigtigt på det før han var her. Fantastisk service. Anbefaler 100%

17. august 2021

Hej Jan

Ja Hjulster er en god ide, nemt og til en fair pris.

Skønt at vi også kunne hjælpe netop dig og give dig den fulde Hjulster-oplevelser.
Tak for din store ros.

Hjulster

Torsdag 20.30 opdager vi en skrue i det…

Torsdag 20.30 opdager vi en skrue i det ene dæk hvor luften siver ud. Vi har bestilt færge til kl. 6.45 den efterfølgende morgen da turen skulle gå til Italien. Vi prøver Skodavejhjælp og vores netværk, men det ser sort ud med at komme afsted fredag morgen. En nabo kender heldigvis til Hjulster og jeg får hurtigt kontakt til Anders som straks kører fra Brøndby til Sydsjælland og hurtigt og professionelt løser opgaven til en meget rimelig pris og kører igen kl. 23.00. Familien kunne dermed komme afsted på ferie til den planlagte tid. Tak for en fantastisk service.

2. august 2021

Hej Allan og hele familien på vej til Italien

Vi er så glade for også at kunne hjælpe jer og sende jer sikkert på en skøn ferie.

Punktlighed, personlig service og yderst rimelige priser = HJULSTER

Vi håber at kunne hjælpe jer an anden gang, enten med hjulskift, nye sikre dæk inkl ALT eller måske et hjuskift & dækhotel.

Tak for jeres anmeldelse og håber at I alle havde en dejlig ferie.

Hjulster

Verdensklasse koncept, service og kommunikation

Top service og kommunikation. Jeg skal have nye dæk, finder (falder over) Hjulster på google og sender en mail, Anders følger op samme dag og rådgiver om dækmuligheder og prislejer. Han bestiller hjem, vi aftaler et tidspunkt, han kommer og skifter, balancerer osv. Sådan!, konceptet er godt tænkt, det er fuldt konkurrencedygtigt på pris - og så er der lige Anders der topper det hele. Tusind tak for en god dækskifte oplevelse.

9. juli 2021

Hej Rune

Tak for din yderst flotte og meget beskrivende anmeldelse.

Vi er bare så glade for at vi kunne guide dig fra start til slut og yde dig den fulde Hjulster-service.

Jeg takker også mange gange, på vegne af vores stifter Anders, som viser os alle vejen frem ift. service, punktlighed og professionalisme.

Vi ser frem til at gentage denne succes ved hvert eneste af dine dækskift, hjulskift eller hvis du skulle være punkteret - Hjulster står klar til guide og hjælpe, alle dage, weekender og helligdage 08:00-22:00.

God og hurtig service

Havde selv indkøbt nye sommerdæk. Bestilte tid onsdag eftermiddag. Fredag formiddag stod Hjulster klar i indkørslen. De nye dæk blev monteret på fælgene, afbalanceret og monteret på bilen. Nemt og hurtigt. Tak for god service!

11. juni 2021

Hej Rune,
Jamen, det var da så lidt. Absolut hyggeligt fra start til slut. Du er mere end velkommen en anden gang. ...og tak for de fine ord :-)

Fantastisk service

Fantastisk service! Vi punkterede en søndag eftermiddag med bilen holdende i Dronningmølle. Anders kørte t/r fra Brøndby for at lappe dækket til en meget fin pris.

30. maj 2021

Hej Jane,
Tak for stjernerne og de fine ord :-) Vi vil nyde den dejlige flaske rødvin.
Du skal være så velkommen en anden gang.

Dæk lappet

Jeg fik en skrue i dækket og kunne høre luften sive ud. Jeg ringede til Hjulster.dk, som kom hjem på min adresse efter 30 minutter og lappede dækket på stedet. Hurtigt og effektivt.

22. maj 2021

Hej Jes

Tak for de pæne ord og en flot forklaring af vores punktlighed og det at hjælpe vores mange søde kunder.

Hjulster

Super nemt, super service, super hele vejen igennem

Skifter normalt selv dæk på bilen, men skal så alligevel have indstillet mine TMPS-ventiler. Derfor ville jeg denne gang have et værksted til at skifte dem og slippe for bøvlet. Men søgte lidt på priser og fandt frem til hjulster.dk der kunne gøre det til en rigtig fornuftig pris med arbejdet foretaget hjemme hos mig.
Anders ankom dagen efter jeg havde kontaktet dem og aftalt tid. Kom inden for aftalt tid, fik ordnet arbejdet, lagde mine dæk tilbage hvor dem de skulle byttes med havde ligget og jeg skulle ikke engang køre bilen ud af carporten, som faktisk er lidt begrænset i plads.
Det er skønt med virksomheder der holder hvad de lover og her må jeg faktisk sige, at jeg fik en endnu højere service end hvad jeg havde kunnet forvente.
Jeg tror ikke jeg kommer til at skifte dæk igen selv, jeg ringer bare til hjulster.dk og Anders i stedet.

3. maj 2021

Hej Nicklas,
Jamen, vi er da bare glade for at vores service passer til dig og dit behov.
Du er så velkommen...!

Framragende service!

Framragende service!! Punktlig, omhyggelig og enormt effektivt. Vil altid anbefale Hjulster til dine dækskift!

10. april 2021

Hej Christian,
Jamen vi er da altid til tjeneste! Jeg håber den nye elbil kører godt :-)

Fantastisk service!

Super nemt og hurtig, og endda lige til døren! Skulle behovet opstå vil vi helt sikkert ringe igen

1. januar 2021

Hej Faysal,
Tusind tak for anmeldelsen og godt nytår igen.
Det ville da være en fornøjelse at blive inviteret igen.
Mvh. Anders fra Hjulster.

Kunne ikke have ønsket mig bedre…

Kunne ikke have ønsket mig bedre service fra Anders og så endda over 2 gange, med først at hjælpe med en punktering og skift til måneden for derefter 2. Gang at komme og skifte mine nedslidte dæk. God vejledning undervejs og efter. I hvert fald ikke sidste gang jeg bruger hjulster

18. december 2020

Hej Brian,
Hvor er det dejligt med ros. Jeg håber du er velkørende her til vinter.
Rigtig god jul
Mvh. Anders, Hjulster 🙂💙💚💙

Top service!!

Vi har her til aften haft besøg af hjulster.
Simpelthen den bedste service vi kunne bede om. Hvor er det luksus, at det hele kan ordnes hjemmefra, så man ikke skal slæbe sine dæk ned til et værksted. Så fleksible med valg af tidpunkter og den sødeste betjening. For fremtiden vil vi kun bruge det firma og vi vil anbefale det til alle. Skynd jer at book!

10. december 2020

Kære Jannie,
Det var dog en dejlig anmeldelse! Tusind tak :-)
Rigtig glædelig jul til jer alle.

Helt fantastisk service!

Jeg har her til aften haft besøg af Anders fra Hjulster. Helt igennem professionel og omhyggelig med det han laver, og så kommer han med super positivitet og godt humør. Jeg kan anbefale dette firma til alle jeg kender, og jeg ved hvor jeg skal bestille nye dæk/montering fremover.

27. maj 2020

Hej Rasmus,
Vi er meget glade for de pæne ord :-) Ja, man kan jo lige så godt hygge sig, når man laver dæk.
Du er velkommen en anden gang :-)

Glimrende service

Jeg kunne ikke bede om mere. Lynhurtig hjælp og god kommunikation.
Jeg vil helt sikkert bruge HJULSTER til bilerne igen.

16. april 2020

Tusind tak, Simon.
Vi er glade for at kunne hjælpe :-) Du skal være så velkommen tilbage!!!

Super god service

Super god service. Fik skiftet fra sommer til vinterdæk på vores hjemadresse. Sparede tid, idet vi ikke skulle køre hen til et dækcenter, og det hele var klaret på en halv time med et smil 😊. Prof. udført.
Kan varmt anbefales 👍

30. marts 2020

Hej Kim,
Mange tak for de fine ord.
Hjulster bukker og takker :-)
Mvh. Anders, Hjulster

Anders fra Hjulster er fantastisk…

Anders fra Hjulster er fantastisk professionel. Her er der tale om et menneske der gør dette fordi han holder af det og aktivt har valgt vejen. Kommer præcist på det aftalte tidspunkt, hjælper med hjul, skifter med momentnøgle, sikrer dæktryk, hurtig og præcis. Havde lavet tilpassede trædepudder til dunkraften. Rar, venlig og kan varmt anbefales. Tak for god service!

8. marts 2020

Kære Troels,
Det var ligeledes en absolut fornøjelse for mig at besøge dig. At du er glad for dine biler, kan jeg kun sætte mig ind i. At du, som kunde, føler dig tryg er jo alfa og omega.
Der sættes stor pris på din fine anmeldelse og de fem grønne stjerner.
Mvh. Anders, Hjulster

Fantastisk service

Fantastisk service, selv kl 21.30 en søndag!

10. februar 2020

Hej Frederik,
Tak for de pæne ord. :-)
Skulle det være en anden gang.
Mvh. Anders, Indehaver.

Super behagelig og professionel…

Super behagelig og professionel service. Hjulster skiftede mine sommerhjul til vinterhjul hjemme på adressen. Han kom til tiden og var kørt igen inden for 30 min. Som ekstra god service skiftede han mine hjulbolte ud med nogle nye, da de var blevet skæve efter sidste besøg hos superdækservice

20. november 2019

Besvarelse fra HJULSTER - Udkørende Dækcenter

Hej Danni, Jeg er glad for at du har haft en god oplevelse med Hjulster. Tak for de fem stjerner :-)

Jeg kan varmt anbefale Hjulster

Jeg kan varmt anbefale Hjulster! Anders fra Hjulster kom ud til mit arbejde og foretog både dæk- og hjulskift, alt imens jeg uforstyrret arbejdede videre. Nemmere bliver det ikke.

23. oktober 2019

Besvarelse fra HJULSTER - Udkørende Dækcenter

Tusind tak for de pæne ord, Niklas. Det bliver der sat stor pris på.

Vis anmeldelser på alle sprog. (124 anmeldelser)