Jeg bestilte tid til dækskifte, med montering og afbalancering + jeg købte de nye dæk hos dem. De kom på min adresse skiftede mine dæk og fælge uden problemer🥳 Og sparede mig for en masse be... Se mere
Da jeg kom til at smadre dækket på min kærestes bil, nåede panikken lige at sætte ind – jeg forestillede mig allerede flere dage uden bil og en lettere utilfreds kæreste. 😬 Men så kom Chris og Hjul... Se mere
Top service og kommunikation. Jeg skal have nye dæk, finder (falder over) Hjulster på google og sender en mail, Anders følger op samme dag og rådgiver om dækmuligheder og prislejer. Han bestiller hjem... Se mere
Efter et ødelagt dæk fredag eftermiddag var gode råd dyre. Jeg var igennem flere værksteder, som ikke havde dæk til Tesla Model Y på lager. Jeg ringede til Hjulster fredag aften og talte med en meget... Se mere
HJULSTER er dit udkørende dækcenter. Vi leverer hjulskifte hjemme , nye vinterdæk - nye sommerdæk og nye helårsdæk inkl. montering, afbalancering, vægte - kort sagt ALT. Hjulster er også lapning af bil dæk ved punktering , permanent lapning af bildæk i vores udkørende dækcenter, alle ugen dage, kl. 08:00-22:00 weekender og helligdage. Hjulopbevaring & dækhotel til bare 245 kr pr. sæson i opvarmet lager så dine dæk holder længere og fælgene bevarer sit flotte udseende. Hjulster er dækskift hjemme og derfor spare du tid og penge i hverdagen. Vi kommer til dig når og hvor du vil, uanset om du leder efter et dækcenter i København, dæk til bilen i Roskilde, nye vinterdæk Ballerup eller måske sommerdæk i Herlev. Hjulster hjælper også hvis du har en punkteret bil. Med permanent lapning af bildæk og vores mobile dækcenter, får vi dig hurtigt sikkert tilbage på vejen - nemt, billigt og uden skjulte gebyrer. Med andre ord er Hjulster alt det du kender fra dit gamle dækcenter - bere udkørende, med uddannet fagpersonale, montering eller hjulskift alle ugens dage, weekend og helligdage 08:00-22:00. Så kontakt HJULSTER Udkørende Dækcenter i dag! Mange hilsner HJULSTER-teamet
Baldersbuen 31, Dækcenter, 2640, Hedehusene, Danmark
Ringede og snakkede med Alexander og 25 minutter efter stod han på adressen
Mit dæk blev lappet på stedet.
God og effektiv service..og så på 1.pinsedag

Besvarelse fra HJULSTER - Udkørende Dækcenter
Jeg har lige haft hjulster.dk på besøg for at lappe et dæk på min bil.
Super god og hurtig service. Meget professionel.
Tak for hjælpen. Jeg kom hurtigt videre 🙏

Besvarelse fra HJULSTER - Udkørende Dækcenter
Havde idag Alexander ude og må indrømme at han er en mand af få ord og han kæmpede Med at få nye lavprofilsdæk på i 4 timer han ville ikke give op hvor jeg står og tænker var det mig så havde jeg sku givet op han rykkede også ud samme dag
Vil til hver en tid håbe en som ham kommer og skifter mine dæk igen
Konge service og skarpt arbejde og selv efter 4 timer er manden stadig glad 😎💪🏼 Super sejt og godt gået

Besvarelse fra HJULSTER - Udkørende Dækcenter
Den mest kundevenlige service til dato.
Alt foregår på kundens præmisser. Nemt. Enkelt. Hurtigt. Til en god pris.
Jeg bruger Hjulster næste gang jeg har en lignende opgave.

Besvarelse fra HJULSTER - Udkørende Dækcenter
I telefonen spurgte de til hvilken bilmodel jeg havde så de kunne tage et reservedæk med, hvis det skulle blive nødvendigt og da medarbejderen kom ud forklarede han mig også fint og grundigt hvad der skulle ske (samt viste mig den skrue der sad godt begravet i mit fordæk!). Han kunne løse det uden et nyt dæk, så det var også skønt.
I min oprindelige anmeldelse skrev jeg at der havde været en misforståelse omkring betaling og tidspunkt, der vendte de tilbage med det samme og tilbød at betale forskellen, så det viser også at de tager imod feedback, så nu har jeg altså ikke andet end pæne ord tilbage.

Besvarelse fra HJULSTER - Udkørende Dækcenter
De her unge gutter er virkeligt seje! Min hustrus Mazda 2 havde stadig vinterhjul på, og kørte en lang skrue op i siden på det ene hjul. Ringede til Hjulster.dk hotline og fik super god service. Den meget venlige fyr der passede telefonen beklagede først at de ikke havde tid samme dag. Hey jeg ringede også først efter middag. Da jeg forklarede hvor afhængige vi er af bilen til transport af børn osv. fandt han en akuttid til os. Vi havde fornøjelsen af mekanikeren Anders der ringede som aftalt inden ankomst. Da han ankommer går han i gang med arbejdet med det samme og er færdig efter ca. 20 min. Inden i dag havde jeg en hvis portion skepsis overfor denne type ydelser. De er gjort så meget til skamme at jeg er pinlig over mine egne fordomme. Tak for en super god oplevelse, forståelse for problemet og hjælp i nødens stund. Tak 👍🏻

Besvarelse fra HJULSTER - Udkørende Dækcenter
Lynhurtig udrykning og dæk lappet på under 25min. Derudover en yderst fair pris. Vil helt sikkert anbefale til andre og benytte igen selv.

Besvarelse fra HJULSTER - Udkørende Dækcenter
Vi fik reddet turen hjem til Sønderjylland. Rigtig god og hurtig service - Meget høflig mand vi fik hjælp af. Stor anbefaling herfra!

Besvarelse fra HJULSTER - Udkørende Dækcenter
De bedste anbefalinger herfra, lynhurtig hjælp og fantastisk kundeservice
Tusinde tak for Jer

Hurtigt og effektivt. Bruger dem næste gang igen 👍

Besvarelse fra HJULSTER - Udkørende Dækcenter
Vanvittig god service og super hurtig respons på et punkteret dæk med gode priser selv om man er villig til at betale næsten alt i en presset situation, kun varme anbefalinger her fra!
Vh. Oliver

Besvarelse fra HJULSTER - Udkørende Dækcenter
Hurtig og effektiv service på hjemadressen. Kom som aftalt. Kan kun anbefales.

Besvarelse fra HJULSTER - Udkørende Dækcenter
Jeg skrev email til hjulster da jeg havde brug for at få skiftet et dæk på fælg efter en punktering. Jeg fik hurtig svar og Anders passede det ind samme dag. Meget fleksibel og professionel service. Selve opgaven blev udført hurtigt og nemt. Kan kun anbefale deres service. Tak for hjælpen!

Besvarelse fra HJULSTER - Udkørende Dækcenter
Hurtig service. Godt arbejde og professionelle medarbejdere.

Besvarelse fra HJULSTER - Udkørende Dækcenter
Super god service! Nemt og bekvemt. Fik skiftede sommerdæk til vinterdæk inkl. afbalancering.
Priser som matcher værkstederne, men man kan bare blive hjemme :-)
Eneste rigtige at gøre...
- Kim

Besvarelse fra HJULSTER - Udkørende Dækcenter
I kom lige forbi min bopæl og skiftede til vinterdæk på ingen tid. Jeg var chokeret over hvor billigt det var også inkl. kørsel - 450 kr 😍 Jeg fik ikke medarbejderens navn men han var VILDT skøn og fik så god service.

Besvarelse fra HJULSTER - Udkørende Dækcenter
Helt fantastisk! Ringede til Anders for at bestille en tid og han kunne allerede klemme mig ind i kalenderen den efterfølgende dag, hvor han kom ud på min arbejdsplads i god tid indenfor de aftalte rammer.
Anders virker motiveret og engageret (bare det at han lige klemte mig ind i mellem hans andre aftaler), leverede en super service, hele processen gik nemt og hurtigt, høfligt og serviceminded. Jeg er meget tilfreds. Kan kun anbefale Hjulster og kommer helt klart til at bruge dem igen.
Tak for den fantastiske service.

Besvarelse fra HJULSTER - Udkørende Dækcenter
Jeg stod med en punkering og 35 minutter efter jeg havde ringet til Hjulster, stod de på min arbejdsplads og klar til at hjælpe. Super service og meget kompetent medarbejder.
Tak!

Besvarelse fra HJULSTER - Udkørende Dækcenter
Fremragende service. På en søndag.
Fladt dæk i en weekend er en prøvelse, men Hjulster reddede situationen. De kom samme eftermiddag og medbragte et (let) brugt dæk af samme type og i stort set samme stand som det punkterede og byttede dem uden merpris. Fantastisk hjælp, når skaden på eget dæk ikke umiddelbart/hurtigt kunne udbedres.
Kan ikke anbefale dem nok!