Anbefalelseværdige bøger, og og med hurtig levering. Jeg anbefaler Hit Med Jobbet bogen til alle, jeg kender, fordi den har hjulpet mig og flere i jobs. Denne bestilling var på Scor Jobbet, som jeg... Se mere
En super god og indsigtsfuld bog, som jeg har stor nytte af. Den er skrevet i et let sprog, så selv jeg kan læse, og forstå, den. Forfatterens viden og ekspertise på området, dele han gavmildt ud af... Se mere
Hitmedjobbet.dk er en hjemmeside der er udviklet til bogen 'Hit med jobbet - skriv den ansøgning, der får dig til samtale'. På hjemmesiden finder du supplerende materiale, som kan hjælpe dig videre i din jobsøgning. Bl.a. en blog om jobsøgning, gratis skabeloner til din ansøgning og CV, tips og tricks til layout mm.
Park Alle 11, 3. tv., 8000, Aarhus C, Danmark
Anbefalelseværdige bøger, og og med hurtig levering.
Jeg anbefaler Hit Med Jobbet bogen til alle, jeg kender, fordi den har hjulpet mig og flere i jobs. Denne bestilling var på Scor Jobbet, som jeg ser frem til at læse.

Besvarelse fra Hit med jobbet
Det kan siges helt enkelt: læs denne bog før du går i krig med at skrive dine ansøgninger!
Det tager øvelse, at ændre på ens måde at skrive på. Men kan med egen erfaring og succes fortælle, at det gjorde en kæmpe forskel at følge bogens eksempler. Jeg kom til mange flere samtaler og fik hurtigere job.

Besvarelse fra Hit med jobbet
Hvis din ansøgning skal skille sig ud fra mængden, er Hit med jobbet den bedste bog af sin slags.
Du bliver som jobsøger håndholdt hele vejen igennem processen med at skrive ansøgninger, der fanger opmærksomheden hos din kommende arbejdsgiver.
Der er masser af praktiske eksempler, så den bedste måde at læse bogen på er, at reflektere og prøve rådende undervejs. Et super godt tip jeg fik fra forfatteren selv, der lige går en ekstra mil for at yde en personlig service både i bestillingsproces og forsendelse.
Velskrevet bog og velbegrundet mht. hvad du kan skrive, og lige så vigtigt, hvad du skal undgå.
Jeg glæder mig allerede til at komme i gang med at læse 'Scor jobbet til samtalen'.

Besvarelse fra Hit med jobbet
Hvis du har noget at komme med - men alligevel ikke kommer til samtale? Så læs og lær! For mig gjorde det HELE forskellen. Fra 100-vis af afslag til 7 ansøgninger, 4 samtaler har jeg nu fået arbejde!

Besvarelse fra Hit med jobbet
3 ansøgninger og 3 samtaler med resultatet nyt job.
Jeg kan klart anbefale bøgerne Hit med jobbet og Scor jobbet til samtalen. Bøgerne ændrede ansøgningsprocessen fra temmelig rusten til at være top fokuseret. Der er god inspiration og hjælp i begge bøger, og de har helt klart gjort forskellen for, at jeg er landet i mit nuværende job.
Bogen Hit med jobbet er der meget god inspiration at hente til forarbejdet og skriveprocessen. Jeg har søgt 3 jobs og kaldt til samtale på alle 3.
På hjemmesiden er der også mange gode skabeloner til at lave både ansøgninger og CV.
Så de bedste anbefalinger herfra

Besvarelse fra Hit med jobbet
Steen Kræmer Rasmussens bog ”Hit med jobbet” klæder dig med sine letforståelige vejledninger og mange konkrete eksempler optimalt på til at skrive ansøgninger, der virker. Ansøgninger, der med større sandsynlighed end ellers får din ansøgning til at lande i den gode bunke. Også selvom du er over 50 år og ikke har skrevet en ansøgning i mange år.
Steens idé med i bogen ”Scor jobbet til samtalen” at supplere den mundtlige præsentation af én selv med to printede PowerPoint-slides, får dig til at fremstå ekstra velforberedt og er en stor støtte. Desuden husker den potentielle arbejdsgiver dig bedre bagefter. Med udgangspunkt i samme skabelon fra Steens hjemmeside til ansøgning, CV, PowerPoint-slides, 1-2-3-dokument og oversigt over referencer er det tilmed muligt at skabe sammenhæng og et flot visuelt udtryk i alt materiale.
Jeg kunne dermed ikke være kommet gennem jobsøgningen uden Steens to fantastiske bøger og gratis materiale på hjemmesiden. 1000 tak for at møde jobsøgende i øjenhøjde med humor, varme og stor professionel passion og for at gøre verdens mest ensomme job, som jobsøgning jo er for ledige, betydelig lettere.

Besvarelse fra Hit med jobbet
Da jeg blev anbefalet bøgerne "Hit med jobbet" og "scor jobbet til samtalen" gik jeg straks igang med at læse. På daværende tidspunkt var jeg igang med et brancheskifte og havde fået samtlige nej'er til mine ansøgninger og samtaler. Bøgerne fangede lynhurtigt min interesse og samtidig var de super letlæselige. Bøgernes gode råd, idéer, inspiration har hjulpet mig igennem både ansøgningsfasen og jobsamtalen - de har gjort mig mere selvsikker. Jeg fik tilbudt de to første jobs, som jeg havde søgt og været til samtale omkring.
Jeg kan på det varmeste anbefale bøgerne og derudover også Steen Kræmers podcast! 😊

Besvarelse fra Hit med jobbet
Velstruktureret og gennemtænkt fagbog med masser af gode ideer og input, lige til at sætte i spil. Bogen kan læses kronologisk som ét værk eller bruges som opslagsbog. Den får de varmeste anbefalinger herfra!

Besvarelse fra Hit med jobbet
En aktuel bog om jobsøgning, som er fortalt i et letlæseligt sprog drysset med et forfriskende humoristisk glimt i øjet.

Besvarelse fra Hit med jobbet
Fantastiske bøger og enorm god service!
Jeg har købt bøgerne "Hit med jobbet" og "Scor samtalen til jobbet" i et pakketilbud inkl. to e-bøger samt nogle skabeloner til ansøgninger og CV.
Hit med jobbet: Tænker du over hvad og hvordan du skriver, når du skriver din ansøgning? Tænker du over dit sprog, din tilgang og på hvordan du skiller dig ud fra andre ansøgere? Måske og måske ikke, lige meget hvad dit svar er, så er denne bog et fantastisk redskab til at skrive bedre ansøgninger - hvad enten det er til kvote 2 (uddannelse) eller et job.
Med bogen vil du ikke længere skrive standard-ansøgninger, men ansøgninger der er fyldt med energi og skiller sig ud fra andre ansøgninger på mange punkter. Bogen sætter tanker og refleksioner i gang, og man får til vane til hele tiden at tænke på hvordan ansøgningen kan gøres bedre. Dette forbliver dog ikke tanker og refleksioner, da bogen giver enorm mange redskaber til at skrive en super-ansøgning inkl. en masse eksempler på hvordan man kan gøre. Bogen kan helt klart og uden tvivl anbefales!
Scor jobbet til samtalen: går du til samtale uden at være forberedt? Måske fordi du ikke har gjort dig tanken eller måske fordi du ikke har vidst hvordan du skal forberede dig..? Går du forberedt til samtalen, men ønsker du at gøre en ekstra indsats, formå at skille dig ud fra andre ansøgers tilgang til samtalen samt øge chancerne for en god samtale (og chancerne for at få jobbet)? Så er denne bog et perfekt redskab!
Bogen giver dig redskaber dig og forbereder dig på hvad du kan gøre både før, under og efter samtalen. Bogen kommer endda ind på spørgsmål du kan blive stillet til samtalen og hvordan du kan forberede dig på dem inkl. eksempler. Ikke nok med det, så får du også forberedt dig på nogle spørgsmål som DU kan stille arbejdsgiveren og dermed vise din interesse.
.....Ikke nok med at bøgerne er fantastiske, så yder Steen - som har skrevet bøgerne og står bag hitmedjobbet.dk - en enorm god service. Som eksempel herpå har Steen af eget initiativ fulgt op på postvirksomhedens rod med leveringen, selvom han intet havde med det at gøre og det egentlig lå hos postvirksomheden. Steen gør sig en ekstra indsats for at du kommer igennem en god proces fra produktet er afsendt til det er leveret.

Besvarelse fra Hit med jobbet
Jeg læste begge Steens bøger og købte et skriveforløb hos ham, da jeg var ved at færdiggøre en uddannelse og skulle ud i en ny karriere. Bøgerne giver gode konkrete råd til, hvordan man skal gribe jobsøgningen an og jeg gjorde brug af mange af værktøjerne. I skriveforløbet
gives der god konstruktiv kritik, som kan være med til at ændre den måde man ser sine egne ord på og derved få optimeret ansøgningerne. Behagelig og absolut rimelig i priser. En investering i fremtiden.

Besvarelse fra Hit med jobbet
Forfatterens viden og ekspertise på området, dele han gavmildt ud af uden at blive selvhøjtidelig, eller løfter pegefinger.
Brug de værktøjer den giver, som inspiration til din næste ansøgning.

Besvarelse fra Hit med jobbet
Fantastiske bøger, der gør en enorm forskel i din jobsøgning!!!
Efter at have sendt over 200 ansøgninger uden at komme til en eneste samtale, købte jeg hit-med-jobbet og brugte Steen's metoder. Allerede første ansøgning, gav pote og jeg blev jeg kaldt til samtale! Jeg endte med at blive kaldt til samtale på 66% af mine sendte ansøgninger og få tilbudt 2 job samtidig, efter et par måneder med ugentlige samtaler.
Jeg har kan kun anbefale og anskaffe bogen, hvis man er kørt fast i jobsøgningen!
Man lærer virkelig og skrive fængende, gøre sig selv aktuelt og interessant overfor modtageren i den anden ende.

Besvarelse fra Hit med jobbet
Jeg kan klart anbefale bøgerne "Hit med jobbet" og "Scor jobbet til samtalen". Begge bøger har været en god inspiration og hjælp i min seneste jobsøgning, og de har helt klart gjort forskellen for, at jeg netop har landet mit næste job.
I "Hit med jobbet" er der rigtig god inspiration at hente til forarbejdet, inden ansøgningen skrives, og så bliver skriveprocessen i selve ansøgningen nemmere med et skarpt og vedkommende outcome. Efter at have læst "Scor jobbet til samtalen" og anvendt anbefalingerne, følte jeg mig virkelig godt forberedt til samtalen, som gav et meget positivt resultat. Med bøgerne får man indsigt i og redskaber til, hvordan man bliver bedre til at søge jobs og "tage jobbet" til samtalen. Alt det bedste herfra.

Besvarelse fra Hit med jobbet
Havde der været 6 stjerner, havde jeg også givet det.
Det bedste jeg har gjort for mig selv, er at deltage i 2 kurser med Steen Kræmer Rasmussen.
Jeg købte bogen med hjem, og med dem i hånden er jeg total klar til at skrive nogle gode ansøgninger, der er så meget nyttig viden i den bog. Et must have.......
Jeg har lært utroligt meget og fået selvtillid og mod på at komme i gang.
Tak for 2 gode dage og en helt fantastisk bog.

Hej Steen
Jeg tænker det altid er dejligt at høre gode historie fra kunder der har haft succes med at læse og anvende metoderne fra Hit med jobbet så her får du lige min. efter at have påbegyndt at læse hit med jobbet integrerede jeg dele af dine input og anbefalinger i min ansøgning. Det resulterede i at jeg blev kaldt til samtale sammen med 7 andre ud af 218 ansøgninger. Og så fik jeg den ene af de 2 ledige stillinger der var på spil. Jeg er ikke i tvivl om at de input og metoder jeg fik fra hit med jobbet løftede min ansøgning og gjorde mig synlig og tydeligt for mine nye arbejdsgivere. Jeg startede i arbejdet 24 september :) Jeg kan kun varmt anbefale Hit med jobbet til andre jobsøgende. Det virker :)

Besvarelse fra Hit med jobbet
Bogen Hit med Jobbet, er et uundværligt sidekick når der skal skrives en jobansøgning. Bogen er let-forståelig, giver god selvindsigt og sætter kreativiteten i gang. Bogen får giver dig, udover værktøjer til hvad en god ansøgning er eller kan være, mulighed for at reflektere og finde ud af hvem DU egentligt er og kan tilbyde som person, medarbejder og kollega.
Hit med Jobbet giver en forståelse af hvilke faldgrupper man bør undgå og hvad en god ansøgning består af, som får dig til at skille dig ud fra mængden, frem for at blive en del af bunken.

Besvarelse fra Hit med jobbet
Den flottest service, man kan få. Jeg havde købt E-bogen, men ikke hentet den den til tiden, da den lå under spam. Jeg er ikke den største It-nørd. I kompensation og med en undskyldning sender Steen Kræmer Rasmussen mig E-bogen pluk jobbet, selv om det ikke var Steen skyld. Det er faktisk min egen skyld. Yderligere hjælper Steen med, at fremskaffe et nyt ling til den oprindelige E-bog jeg havde bestilt. Bedre service kan man ikke få.
Hit med jobbet og pluk jobbet indeholder gode henvisninger til, hvad man skal gøre, som jobsøgende, men også hvad man ikke skal gøre.
Kan varmt anbefales og højere service kan ikke opnåes

Besvarelse fra Hit med jobbet
Det er en fantastisk bog om den gode jobansøgning. Den er simpelthen spækket med gode pointer, som alle jobsøgende kan lære noget af. Jeg har anbefalet den til flere - jeg købte den i sin tid på hjemmesiden, hvor du også kan finde Steens inspirerende blogindlæg og jobsøgning. Jeg har selv benyttet flere af hans gode tips med succes :)

Besvarelse fra Hit med jobbet
Fantastisk bog som bør læses af alle, der søger job og en bog som jobcentre og A-kasser med fordel kunne anbefale til deres medlemmer.