Hippe Taarten Anmeldelser 128

4,1

Ter gelegenheid van onze trouwdag wilden we graag een bruidstaart. Per mail konden we een enkele taart bestellen met de smaken die we lekker vonden. De taart is netjes thuis gebracht en de smaak was... Se mere

Een update! Het is gearriveerd! Hoera! Oorspronkelijk bericht: Ik heb besteld en betaald op 17 april. Nog steeds niets ontvangen. Telefonisch niet bereikbaar, via insta middels dm wel contact g... Se mere

Mijn dochter heeft op 13 mei haar kinderfeestje bij Hippe Taarten gevierd. De meiden vonden het fantastisch! Het feestje vond plaats in de leuke winkel in Schoonhoven, bij binnenkomst waren ze al in d... Se mere

Hippe Taarten heeft voor een prachtige bruidstaart gezorgd. De communicatie hierover verliep al fijn, de proeverij was leuk en lekker en het resultaat echt heel mooi en heerlijk. De bruidstaart werd... Se mere

1. Bagerbutik
  2. Småkagebutik
  3. Cupcake-butik
  4. Donutbutik
  5. Fransk konditori
  6. Bryllupskagekonditor

Hippe Taarten is de one-stop-shop voor al je taartwensen. Wij bieden naast de mooiste ook nog eens lekkerst smakende taarten en sweets aan die je eenvoudig online kan bestellen. Wij van Hippe taarten maken op aanvraag voor iedere gelegenheid taarten, cupcakes en andere lekkernijen. Wij hebben meerdere baksters door heel Nederland in ons team. Hierdoor zijn wij erg flexibel en in staat om al uw aanvragen te behandelen.

4,1

God

Svarer typisk inden for 48 timer

Een heerlijke en prachtige taart

Voor mijn afscheid uit mijn oude team heb ik bij hippetaarten.nl een bedank taart laten maken. De taart was echt prachtig! Collega’s hebben er van gesmuld en de levering en service waren top!

Voor herhaling vatbaar!

19. marts 2022

Besvarelse fra Hippe Taarten

Heel erg bedankt voor deze mooie review!

Mooi verpakt goed bezorgd

Mooi verpakt goed bezorgd

Als ik naar de cake kijk hebben ze goed beslag gebruikt. Niet te droog voor mij is dit echt een bakkers tycoon helaas kan ik geen foto toevoegen van de dansende personen op de 3d taart voor de mederwerkers van Bloopers Timeless in de Voorstraat zwolle binnen kort gebak bestellen voor destentor

Edwin vennik horeca zwolle

19. marts 2022

Besvarelse fra Hippe Taarten

Heel erg bedankt voor deze mooie review! We hopen snel weer heerlijke gebak te mogen leveren!

Goeie service en een heerlijk taart

Goeie service en een heerlijk taart! Prachtig gemaakt, helemaal zoals we het in gedachte hadden! Aanrader!

17. februar 2022

Besvarelse fra Hippe Taarten

Heel erg bedankt voor je goede review en we hopen snel weer een heerlijke taart voor jullie te mogen maken!