Hippe Taarten Anmeldelser 128

TrustScore 4 ud af 5

4,1

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Ter gelegenheid van onze trouwdag wilden we graag een bruidstaart. Per mail konden we een enkele taart bestellen met de smaken die we lekker vonden. De taart is netjes thuis gebracht en de smaak was... Se mere

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Een update! Het is gearriveerd! Hoera! Oorspronkelijk bericht: Ik heb besteld en betaald op 17 april. Nog steeds niets ontvangen. Telefonisch niet bereikbaar, via insta middels dm wel contact g... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Hippe Taarten heeft voor een prachtige bruidstaart gezorgd. De communicatie hierover verliep al fijn, de proeverij was leuk en lekker en het resultaat echt heel mooi en heerlijk. De bruidstaart werd... Se mere

Virksomheden har svaret

4. Donutbutik
  5. Fransk konditori
  6. Bryllupskagekonditor

Skrevet af virksomheden

Hippe Taarten is de one-stop-shop voor al je taartwensen. Wij bieden naast de mooiste ook nog eens lekkerst smakende taarten en sweets aan die je eenvoudig online kan bestellen. Wij van Hippe taarten maken op aanvraag voor iedere gelegenheid taarten, cupcakes en andere lekkernijen. Wij hebben meerdere baksters door heel Nederland in ons team. Hierdoor zijn wij erg flexibel en in staat om al uw aanvragen te behandelen.

Kontaktoplysninger

1 stjerne

Har besvaret 57 % af deres negative anmeldelser

Svarer typisk inden for 48 timer

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Prachtige zeemeermin taart

Prachtige zeemeermin taart. Mooier dan dat ik durfde te dromen. Taart was gevuld met chocolade crème. Deze was heerlijk luchtig en zacht.

Zeker aan te raden om hier een taart te bestellen. Ik zal het volgende keer weer doen!

1. oktober 2023

Besvarelse fra Hippe Taarten

Dank voor de fijne review

Mmmmmmm

Prachtige winkel, goede service.
De bestelling wordt op de juiste tijd, en zorgvuldig geleverd.
De taart is mooi en heerlijk, een aanrader!

10. oktober 2023

Besvarelse fra Hippe Taarten

Dank je wel voor je lieve review. Wellicht tot een volgende keer!

Last minute taart

Last minute een taart besteld maar dit was geen probleem bij Hippe Taarten. Ook super fijn dat het bezorgd kan worden, dit scheelt zoveel op de dag zelf. Ik bestel hier zeker nog eens. Bedankt Hippe Taarten!

6. oktober 2023

Besvarelse fra Hippe Taarten

Dank je wel voor jullie fijne review! Tot de volgende keer!

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Geen contact na bestelling!!

Kon niet bezorgen ondanks we hiervoor betaald hebben. Zelf maar opgehaald maar nog steeds niet de bezorgkosten teruggekregen. Diverse malen contact gezocht maar geen gehoor.

11. september 2023

Dag Knar Ghazar,

Wij hebben contact gehad nadat wij de email hebben ontvangen. Daarin hebben we u uitleg gegeven en aangegeven dat het saldo voor de bezorgkosten via Mollie is teruggestuurd aan u. Kunt u ons aangeven of dit inmiddels is ontvangen?

Groeten Samantha

Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

Besvarelse fra Hippe Taarten

Dag Ria, wij vinden het jammer dat uw kleinzoon dit vond. Gezien de email die u ons heeft gezonden en wij geen antwoord hebben gekregen op de email met wat er vies was/rook ( u heeft gekozen voor amandelsmaak, iets wat vele kinderen niet lekker vinden) hebben wij dit niet voor u kunnen oplossen. Wij vinden deze review dan ook erg jammer!

Super Disney taart

Geweldige Disney verjaarfagstaart mooi strak afgewerkt. Lekkere vulling van citoen creme met lemon curd. Mooi om uit te delen wel dun afsnijden want hij is wel machtig. Werd netjes bezorgd. Je hoeft alleen de kaarsje aan te steken en het feest kan beginnen….

30. august 2023

Besvarelse fra Hippe Taarten

Dag Alice, Dank je wel voor jullie fijne review. Fijn om te elzen dat alles naar wens is geweest.

Prima!

Taart zoals omschreven en keurig op de afgesproken tijd afgeleverd. Telefonisch zou Hippe taarten wat beter bereikbaar mogen zijn.

3. september 2023

Besvarelse fra Hippe Taarten

Dank u wel voor de fijne review! Wij zullen zeker ons best doen beter bereikbaar te zijn!

Snel geregeld

Binnen een week een taart moeten regelen…
Is lang niet zo makkelijk totdat ik deze website ontdekte.
Ik superblij en het bruidspaar en gasten natuurlijk ook. Hij smaakte overheerlijk!

6. august 2023

Besvarelse fra Hippe Taarten

Dag Nancy, fijn dat we zo kortdag aan jullie wensen hebben kunnen voldoen. Dank je wel voor de fijne review!

Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

Zou er niet nog eens bestellen

De taart smaakte prima maar viel qua hoe het eruit zag een beetje tegen, ik had er meer van verwacht op basis van het plaatje op de website (er stonden een aantal figuren niet op). Daarnaast vond ik het een beetje vreemd dat door een zieke bezorger eenzijdig de aflevertijd voor de taart werd gewijzigd, dat had ook in overleg kunnen worden gedaan. Ik zou er niet nog eens bestellen.

15. juli 2023

Besvarelse fra Hippe Taarten

Goedemiddag, wat jammer om te lezen dat het niet naar wens is geweest. Een aflevertijd kunnen wij helaas niet veel aan doen, wij zijn uit Schoonhoven komen rijden om te zorgen dat alsnog de taart bij u werd bezorgd. Wat betreft de beestjes op de taart, de voorbeeld taart is voor ruim 20 personen, de bestelling was voor 15. Helaas moeten wij dan ivm ruimte gebrek dingen eraf halen omdat zoals u zelf op de taart heeft gezien niet alles past.

Mooi en lekker

We hebben onze sweet table goed kunnen voorproeven. Het geleverde gebak zag er erg mooi uit en was zeker ook lekker.

10. juni 2023
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Het adres voor originele taarten

Als ik 6 sterren kon geven had ik dat gedaan, zoals op het plaatje op de website zo is de telefoontaart ook afgeleverd. Hij was perfect afgewerkt en ook nog erg lekker vond iedereen. Prima adres voor originele taarten!!

11. juni 2023

Leuk en origineel kinderfeestje

Mijn dochter heeft op 13 mei haar kinderfeestje bij Hippe Taarten gevierd. De meiden vonden het fantastisch! Het feestje vond plaats in de leuke winkel in Schoonhoven, bij binnenkomst waren ze al in de wolken over alle leuke bakspulletjes en de lekkere geur. Ze mochten een boltaartje versieren met fondant. Samantha hielp de kinderen op een fijne rustige manier en ze kregen ruim de tijd om hun boltaartje naar tevredenheid te versieren. De taart smaakte thuis echt heerlijk! Kortom: een groot succes, iedereen vond het leuk. Een aanrader!

13. maj 2023
Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

Lekkere taart, slechte communicatie, levering en klantenservice

De taart was lekker en zag er mooi uit. Maar de aflevering is niet goed gegaan en hierover is niet eerlijk gecommuniceerd naar mij op meerdere fronten. Waardoor er veel onduidelijkheid en stress is ontstaan op mijn dochter haar verjaardagsfeest, waar de taart voor was bedoeld.
Dus dat was jammer, ik zou het niet nog een keer aandurven om deze reden.

7. maj 2023

Besvarelse fra Hippe Taarten

Dag Dilys, fijn om te lezen dat de taart dus toch is aangekomen en heeft gesmaakt. Wij vinden het erg jammer dat u dit bericht op deze manier plaatst. Wij hebben wel degelijk gecommuniceerd met u, u was alleen niet bereikbaar. Nadat u aangaf dat de locatie waar wij hem hadden geleverd later open was dan het feestje hebben wij u erg vaak met meerdere nummers gebeld zodat wij een andere taart konden leveren. U was opnieuw zowel telefonisch als per email niet bereikbaar. Uiteindelijk hebben wij rond 12 uur de locatie te pakken gehad waar wij hem geleverd hadden en die gaven aan dat de taart al opgehaald was. Het had fijn geweest als u ons daarvan even op de hoogte had gesteld. Dan hadden wij u ook niet meerdere keren hoeven bellen en stressen of dit verhaal een goed einde had.

Super goede service

Super goede service, zeer snelle reacties op mijn vragen per email en per chat, goede prijs/kwaliteit, netjes op tijd bezorgd voor onze bruiloft en ook nog eens hartstikke lekker! Echt een aanrader!

21. april 2023

Besvarelse fra Hippe Taarten

Dag Boris en Anna, Dank je wel voor jullie berichtje! Wij hopen jullie in de toekomst nog eens van dienst te mogen zijn. Heel veel geluk samen.

Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

Ik heb twee keer gebruik gemaakt van…

Ik heb twee keer gebruik gemaakt van jullie diensten en ik vind ze aan de prijzige kant en haalde nooit het aantal stukken uit de taart die jullie zeiden. Dan zou ik echt mini kleine stukjes moeten geven. Ook vergaten jullie de leeftijdskaars erbij te doen. De opmaak was leuk .

10. april 2023

Besvarelse fra Hippe Taarten

Goedemiddag, dank voor de reactie. Jammer dat u niet geheel tevreden bent geweest. De kaars is aan u geleverd bovenop de doos. Een mooie gouden 3, wij vinden het gek dat deze niet bij u zou zijn aangekomen. Onze taarten zijn hoog en daarom geven wij aan voor het formaat dat u heeft besteld 20 personen. Wanneer u deze in cake plakken snijd zou u er zelfs meer uit moeten halen als de 20 die door u zijn besteld.

Groeten Samantha

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Super mooie gezellige winkel. En een heel vriendelijke bakster. Toonbank wat uitnodigigt om lekkernijen mee te nemen. Met een mooie werkruimte waar je kan mee kijken hoe je taart bereid wordt.

Super mooie winkel.
Gastvrij super geholpen.
Mooie verjaardags taart laten maken voor mijn vrouw der verjaardag.
Genoten echt een aanrader.
Lekker bakkie thee met wat lekkers erbij genuttigd.

18. februar 2023

Besvarelse fra Hippe Taarten

Dank je wel voor je fijne review! We hopen jou. je vrouw en de kleine snel weer te zien:)

Læs mere om andre typer anmeldelser.

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.