Shirt zit perfect niet te strak niet te breed hij zit perfect bij meeste shirts als deze zitten ze meestal te strak bij mij maar met deze geen last wordt zeker vaker besteld
Virksomheden har svaret
Top kwaliteit!💪 Super service en eerlijk prijzen voor de kwaliteit stof en kleding die je krijgt bij Hiérro! Thnx Bro👊
Mooie herenkleding, bezorging was snel en producten waren keurig verpakt. Service is goed, vragen worden snel beantwoord via whatsapp. Een aanrader voor wie waarde hecht aan vakmanschap en betrouwbaar... Se mere
Virksomheden har svaret
Uitstekende service en snelle levering! Ik heb online een polo grey lange mouwen, een polo besteld. en ben erg tevreden. De bestelling werd snel geleverd. Alles was volgens de afspraaken was alles op... Se mere
Virksomheden har svaret
Discover Hiérro. Knitted in Italy, made in Portugal. Smart luxury with fair pricing.
Holland
Top kwaliteit!💪
Thnx Bro👊
Top service, goed geholpen bij het uitzoeken van me nieuwe items. Kwaliteit van de items uitermate top!!! Ben er zeker trots op en tevreden mee

Besvarelse fra Hiérro
Top kwaliteit top kwaliteit! Kortom zeker een aanrader voor elk man

Besvarelse fra Hiérro
Van de zomer 5 T-shirts gehaald, draag ze nog steeds dagelijks en de kwaliteit is nog zoals het was toen ik ze net kocht. Ze zitten comfortabel en je zweet er niet snel in. Echt een aanrader!

Besvarelse fra Hiérro
Gisteren besteld en vandaag in huis erg fijn! Kleding zit goed en is zowel casual als chique te dragen.
T-shirts werden bezorgd in luxe doosjes en luxe papier!

Besvarelse fra Hiérro
Fijne stof&hoogkwaliteit shirts en polo’s.
De pantalons zitten erg comfortabel fijner te dragen zonder riem.

Besvarelse fra Hiérro
Erg mooie kleding van erg hoog kwaliteit.

Besvarelse fra Hiérro
Top service, snel reactie en ze denken mee
De kleding zijn van hoog kwaliteit
Aanrader

Besvarelse fra Hiérro
Mooie herenkleding, bezorging was snel en producten waren keurig verpakt. Service is goed, vragen worden snel beantwoord via whatsapp. Een aanrader voor wie waarde hecht aan vakmanschap en betrouwbaarheid!

Besvarelse fra Hiérro
Uitstekende klantenservice en kwaliteit producten voor een mooie prijs!

Besvarelse fra Hiérro
Ik heb de producten als zeer mooi en van hoge kwaliteit ervaren, stijlvol verpakt in luxe doosjes.
Mega enthousiast! Super strakke afwerking en mooie pasvormen. Complimenten naar het team van Hierro, voornamelijk ook de persoonlijke service die ze bieden. Een vaste klant erbij!

Besvarelse fra Hiérro
Heel tevreden met Hierro! De kleding is van topkwaliteit en kwam in een prachtige doos en tas, wat een luxe uitstraling geeft.

Besvarelse fra Hiérro
Mijn oom was blij met het cadeau, het t-shirt zat hem erg mooi. De kwaliteit is prachtig. Het was al chique ingepakt, ik kon het gelijk zo geven. Ik twijfelde qua maat maar ik ben super goed geholpen. Nogmaals bedankt!

Besvarelse fra Hiérro
Uitstekende service! Er wordt echt op de details gelet.. Kleding zijn ook uitstekend

Besvarelse fra Hiérro
Voor Vaderdag een hele mooie polo shirt van mijn dochter gekregen. Werkelijk zit het als gegoten, prachtige kleur en de stof / kwaliteit is meer dan Top. Ik raad iedereen aan om bij Hierroclothing te bestellen. Ik bestel er in ieder geval twee extra.

Besvarelse fra Hiérro
Heb hier onlangs een polo besteld na het zien van de advertentie op Instagram. Wat je ziet is wat je krijgt. Super chique stof en perfecte pasvorm. Zeker een aanrader!

Besvarelse fra Hiérro
Læs mere om andre typer anmeldelser.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.