Snel en volgens afspraak geleverd. Belangrijker was dat het kookeiland iets op voorraad had wat nergens anders ik Nederland te koop is. Namelijk een Santiago kruis. Zodat ik eindelijk mijn tarta santi... Se mere
Bij onze eerste aankoop werden we geattendeerd op een aanbieding die er aan kwam, daar hebben we op gelet en er gebruik van gemaakt. Het telefonisch contact was ook goed. Goed advies en service. Leu... Se mere
M’n eerste bestelling is zoek geraakt bij DPD. Dit is snel opgepakt door het Kookeiland. Ze hebben een nieuwe thermoskan opgestuurd, die vandaag bezorgd is. Het is een prima kan en we zijn blij met... Se mere
Bestelde spullen zijn ok, maar zes dagen levertijd is te lang. Bij verzending met iedere ander bedrijf dan DPD zou dit een vijfsterren recensie zijn. Aanvulling na reactie door Kookeiland Ok. Ju... Se mere
Dé kookwinkel van Arnhem sinds 1995. Kom langs in onze winkel in de Zwanenstraat, in één van de leukste 7Straatjes van Arnhem. Voor deskundig advies, service en kwaliteit is dit het adres voor uw keukengerei. Wij geloven in persoonlijk advies en eerlijk meedenken. Geen snelle verkooppraatjes, maar praktische tips en producten waar je echt iets aan hebt in de keuken. Onze webshop is 24/7 geopend.
Zwanenstraat 12, 6811 DD, Arnhem, Holland
- 026-4439597
- info@hetkookeiland.nl
- hetkookeiland.nl
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Svarer typisk inden for 24 timer
Behulpzaam en vlotte bestelling.
Snelle levering en goede kwaliteit
Product was goed verpakt en…
Product was goed verpakt en functioneert naar toebehoren, goed op de hoogte gehouden van de levertijd
Wat ik zocht was goed te vinden.
Wat ik zocht was goed te vinden.
Op tijd informatie en goed ontvangen.
Correcte levering.
Snelle reactie en snelle levering
Snelle reactie na een vraag over een product via email. En snelle levering.
goede aankoop ervaring
Kleine online bestelling gedaan. Prima prijs en verzendkosten. Acceptabele levertijd. product als omschreven. Kortom geen bijzonderheden, maar goede aankoop ervaring
Snelle en goede service.😃👌🏻
Zeer tevreden.
Goede communicatie, nette en snelle levering. En een mooie aanbieding. Zeer tevreden.
Snel bezorgd en netjes verzonden
Alles ging zoals verwacht, snel en goed. De ontvangen producten waren van goede kwaliteit.
zoals al eerdere ervaring
zoals al eerdere ervaring, levering geheel conform belofte. uitstekende service