Hestegoodie Anmeldelser 129

2,5

Meget lang leveringstid og de svare ikke mere på mail. Bestilte noge i april og det er ikke blevet leveret endnu, har rykket på mail og de har kun svaret en enkelt gang i starten at man kunne forven... Se mere

Hestegoodie får 3 stjerner ligenu, da jeg kun har været medlem i 1 mrd og derfor har fået 2 kasser. Leveringen er der intet at sætte en finger på, heller ej kommunikationen med dem. Den f... Se mere

Siden de nye har overtager har der desværre ikke været andet end bøvl, og nu har de sku trukket 1495kr her i marts månede og ikke kun de 299😡 og når jeg kontakter dem får man bare at vide at det ikke... Se mere

1. Ridning

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

En sjov oplevelse for dig og din hest Hver måned vil dig og din hest blive forkælet med en lækker goodiebag! Pakken er fyldt med overraskelser, som I begge vil sætte pris på. Hestegoodiebaggen er altid fyldt med nye og kvalitetsbevidste ting. Den kan indeholde alt fra plejeprodukter, underlag, grimer, godbidder, grooming artikler og meget mere! To boxe vil aldrig være ens! Vi garantere, at du altid får mere end du betaler for i din goodiebag. Boxen er tilpasset din pony eller hests størrelse. Du skal bare vælge den størrelse du ønsker så sørger vi for at overraske jer hver måned!

2,5

Under middel

Super fin pakke til vores lille pony

Hej Vivi,

Mange tak for den kanon gode anmeldelse!😍

Fantastisk at høre at i er glade for goodieboxe til jeres lille pony.😁

Mvh. Hestegoodie

Det fungere super fint med heste goodie…

Det fungere super fint med heste goodie .. syntes dog der i nogle af kasserne ofte ligger ting , man ikk kan bruge mm man har sin egen hest. Så dem forære vi til rideskolen. Men vi tar lige en goodie boks mere og ser hvad der er i den :-)

Hej Katja,

Mange tak for den super gode anmeldelse!❤️️

Det er dejligt at høre at du kunne lide Hestegoodie.😁

..og tak for din feedback mht. til udstyr til egen hest vs. rideskole hest. Det har vi nu noteret så vi kan blive ved med at gøre oplevelsen bedre.😊

Slet ikke pengene værd.

Hej Sarah,

Mange tak fordi du har taget dig tid til at anmelde os. Vi beklager meget at du har haft en dårlig oplevelse med Hestegoodie. Vi vil tage din kommentar til os, så vi i fremtiden kan blive endnu bedre.

Som du ved har vi gratis retur. Du kan vælge at returnere hele din hestegoodie og få det fulde beløb refunderet. Du kan også vælge at returnere enkelte produkter, så får du nogle ekstra produkter af tilsvarende værdi i din næste boks.

Lad os endelig høre hvis der er noget af det ovenstående du vil gøre brug af, eller om der er andet vi kan hjælpe med: kontakt@hestegoodie.dk

Lidt mere kundefokuseret

En rigtig sjov og god måde at prøve nye ting... Pakken kunne dog godt være lidt mere tilpasset brugeren, således at den målrettede sig heste ejerens alder og rideinteresser

Hej Maria,

Mange tak for din anmeldelse.🥰️

Dejligt at høre at du syntes du fået nogle nye sjove produkter.😁

Også tak for din feedback omkring noget mere tilpasset indhold i goodieboxe. Det vil vi notere og bruge i vores process om heletiden at levere en bedre og bedre box.😄

Mvh. Hestegoodie

Mange gode ting i kassen hver måned

10. november 2019

Hej Bettina,

Mange tak for den super gode anmeldelse. Vi er kanon glade for at høre at du er glad for din månedlige boks. Det vigtigste for os er at vores kunder har en fantastisk oplevelse hver måned.

Mvh. Hestegoodie

Min datter er super glad for hendes…

Min datter er super glad for hendes boks👍🏼

10. november 2019

Hej Pernille,

Rigtig mange tak for din anmeldelse! Det betyder meget at du har taget dig tid til det.😍

Vi er kanon glade for at høre at din datter er glad for hendes goodiebox! Vi håber at kunne gøre hende glad med en box hver måned i lang tid.🎁

Kan kun anbefale !

Jeg og hesten elsker hestegoodie! Vi får alt hvad vi har brug for, samtidigt med at jeg sparer en masse penge ! Man ved altid hvor ens pakke er og man føler altid at en penge er i trygge hænder 👍🏼

8. november 2019

Hej Emilie,

Tusinde tak for den helt fantastiske anmeldelse! 🥰️

Det er så dejligt at høre at du og din hest bare har en helt igennem super oplevelse med Hestegoodie! Det er præcis det vi prøver at give til alle vores dejlige medlemmer!🥳️

Vi håber på at få muligheden for at sende dig og din heste mange flere goodieboxe i fremtiden.🎁

Fin fin boks

Fin fin boks. Gerne igen , dog meget realateret til den unge målgruppe , hvilket er fair nok

Hej Rikke,

Mange tak for den kanon gode anmeldelse. Det er så dejligt at høre at du kan lide vores bokse. Vi håber på at kunne forkæle dig og din heste med mange flere i fremtiden!

Mvh. Hestegoodie

Det er altid spændene at åbne pakkerne…

Det er altid spændene at åbne pakkerne når de kommer.
Der er mange gode ting i og jeg glæder mig til der kommer en ny pakke til mig.

Hej,

Mange tak for den utroligt gode anmeldelse! Det er fantastisk at høre at du har en god oplevelse med vores goodieboxe. Vi glæder os til at forkæle dig og din hest med mange flere i fremtiden.

Mvh. Hestegoodie

Hestegoodie får 3 stjerner (revurderes)

Den første kasse var fin, men nr 2 var fuldstændig ligegyldig for mig at modtage.
Jeg donerede den videre til rideskolen, da det vist var mere aldersgruppen.

Den sidste kasse var bestemt hverken 700kr eller 300kr værd. Jeg venter 1-2 kasser mere på ordentligt indhold også revurdere jeg min anmeldelse og dens stjerner.

Ellers super godt koncept

Hej Julie,

Tak for din anmeldelse og for god kritik. Det vigtigste for os er at give vores kunder den bedste oplevelse og vi vil derfor tage din anmeldelse til efteretning for at blive endnu bedre i fremtiden.

Mht. værdien på de 700 kr. er den regnet ud fra vores leverandøres vejledende udsalgspriser.

Det sker af og til at vores søde kunder får noget de har i forvejen eller bare ikke kan bruge, derfor har vi en gratis retur service, hvor du kan sende hele eller dele af din goodiebox tilbage til os. Så får du nogle ekstra produkter af tilsvarende værdi i din næste box.

Vi håber at kunne give dig en fantastisk oplevelse med næste måneds boks og mange bokse fremover.

Mvh. Hestegoodie

Dette er en god og sjov ting for børn…

Dette er en god og sjov ting for børn med pony/ hest at få og de så kan hygge sig sammen med pony/hesten

Hej Erik,

Mange tak for den gode anmeldelse, det vigtigste for os er altid at give vores kunder den bedste oplevelse.

god service

god service og hurtig levering..

Hej,

Mange tak for den gode anmeldelse!❤️️

Vi er glade for at du er glad for den service du har oplevet hos os.🤩

Mvh. Hestegoodie

Dejlig oplevelse til både mig og min…

Dejlig oplevelse til både mig og min hest

Hej Heidi,

Mange tak for den flotte anmeldelse, vi er glade for at både dig og din hest er glad for jeres forkælelses- boks fra Hestegoodie.

Mvh. Hestegoodie

En goodiebag fyldt med lækre ting til…

En goodiebag fyldt med lækre ting til hesten og ind imellem også til rytter 😊

Hej Kitty,

Mange tak for den gode anmeldelse. Vi er enormt glade for at høre at du får nogle produkter som du og din hest kan bruge.

Der er en super service

Der er en super service, hurtig besvarelser på henvendelser osv. Pakkerne kommer fint til tiden. Desværre syntes jeg ikke helt at indholdet lever op til forventningerne, det skal dog siges at der er stor forskel på indholdet de forskellige måneder, nogle er rigtig fine, mens der andre gange ikke er så meget brugbart.

Hej Sanne,

Mange tak for din anmeldelse, det er altid rart for os at høre ris og ros fra vores kunder så vi hele tiden kan forbedre vores hestegoodies.

Vi er glade for at du syntes du har fået god service m.m. og at du har kunnet lide indeholde i flere af dine bokse. Dog er vi selvfølgelig kede af at du har fået ting som du ikke har kunnet bruge til så meget. Vi har som altid gratis retur, så du hver måned kan returnere produkter som du ikke kan bruge. Gør du det sender vi dig nogle ekstra produkter af samme værdi i din næste boks.

Nice surprise

Dejlig hyggelig overraskelse hver start på måneden. Men føler ikke helt, den lever op til de lovede 700kr hver måned.
Men stadig klart pengene værd 👍☺️

Hej Ronja,

Mange tak for anmeldelsen, det er altid dejligt for os med ris og ros fra vores kunder så vi heletiden kan lave et bedre produkt.

Vi er super glade for at høre at du syntes at din goodiebag er pengene værd. Dog er vi selvfølgelig kede af at du ikke mener at indholdet lever op til de 700 kr. Det er en pris vi udregner efter leverandørerne vejledende udsalgspriser.

Vi vil tage din anmeldelse til efterretning og se hvad vi vi kan gøre for at forbedre produktet.

5. oktober 2019

Hej Mayra,

Mange tak for din anmeldelse. Det er dejligt at høre at du syntes du har fået nogle fine ting.

Hvis der er noget vi kan gøre for næste gang at give dig en 5 stjernes oplevelse vil vi meget gerne høre det.

Mvh. Hestegoodie

Jeg har kikket meget på deres Instagram…

Jeg har kikket meget på deres Instagram og ønsket mig den rigtig meget.
Jeg beslutter så på Hillerød horse show at købe en og da jeg åbner den blev jeg meget skuffet så ikke noget jeg vil bruge penge på igen i den nærmeste frem tid.

5. oktober 2019

Hej Sofie,

Mange tak for din anmeldelse, vi bruge altid vores kunders ris og ros til at forbedre vores goodiebags.

Vi er selvfølgelig kede af at høre at du ikke har haft en god oplevelse med din første goodiebag. Vi har som altid gratis retur så du kan returnere enkelte produkter eller hele kassen hvis du ønsker det.

Mvh. Hestegoodie

Super hyggeligt med en hestegoodie🐴

Super hyggeligt med en hestegoodie🐴, Den indeholder gode og spændende ting både for børn forældre og ikke mindst de skønne muler😍

14. september 2019

Hej Lonnie,

Mange tak for den kanon gode anmeldelse, vi er SÅ glade for at høre at hele familien (også mulerne) får en god oplevelse ud af jeres goodiebag.

Fine ting 💖

Fine ting 💖

Dog kunne jeg godt tænke mig der måske var lidt mere forskelligt 💞🙏

14. september 2019

Hej Puk,

Mange tak for den rigtig gode anmeldelse. Vi vil tage din kommentar med større forskellighed til os.