Hestegoodie Anmeldelser 129

2,5

Meget lang leveringstid og de svare ikke mere på mail. Bestilte noge i april og det er ikke blevet leveret endnu, har rykket på mail og de har kun svaret en enkelt gang i starten at man kunne forven... Se mere

Hestegoodie får 3 stjerner ligenu, da jeg kun har været medlem i 1 mrd og derfor har fået 2 kasser. Leveringen er der intet at sætte en finger på, heller ej kommunikationen med dem. Den f... Se mere

Siden de nye har overtager har der desværre ikke været andet end bøvl, og nu har de sku trukket 1495kr her i marts månede og ikke kun de 299😡 og når jeg kontakter dem får man bare at vide at det ikke... Se mere

Der er en super service, hurtig besvarelser på henvendelser osv. Pakkerne kommer fint til tiden. Desværre syntes jeg ikke helt at indholdet lever op til forventningerne, det skal dog siges at der er s... Se mere

1. Ridning

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

En sjov oplevelse for dig og din hest Hver måned vil dig og din hest blive forkælet med en lækker goodiebag! Pakken er fyldt med overraskelser, som I begge vil sætte pris på. Hestegoodiebaggen er altid fyldt med nye og kvalitetsbevidste ting. Den kan indeholde alt fra plejeprodukter, underlag, grimer, godbidder, grooming artikler og meget mere! To boxe vil aldrig være ens! Vi garantere, at du altid får mere end du betaler for i din goodiebag. Boxen er tilpasset din pony eller hests størrelse. Du skal bare vælge den størrelse du ønsker så sørger vi for at overraske jer hver måned!

2,5

Under middel

Den bedste hjemmeside nogensinde!

Hestegoodie.dk er virkelig en fantastisk ordning hvor du får en overraskelses boks med alt hvad der passer og man skal bruge i denne måned! Prisen er kun 299 kr og der er næsten altid ting til over 700 kr i!😍 Vil helt klart anbefale dem stort!!

2. maj 2020

Hej jeg vil gerne prøve en godiebox men

Hej jeg vil gerne prøve en godiebox men jeg må desværre ikke for min mor men sådan er det jo. Jeg har kun hørt godt om det og det ser også rigtig godt ud. En af mine veninder har prøvet det og jeg hørte kun godt om det så det er da hver at prøve. Og de var i hvert i fald i Herning til hest og rytter så det er ikke en falsk hjemmeside ☺️☺️☺️

1. maj 2020

Nu har vi haft hestegoodi i et år

Nu har vi haft hestegoodi i et år. Og min datter og jeg er ret godt/super tilfreds. Selvom der har Været et par smutter med en glemt ting eller to😉 Så skriver man til hestegoodi og det hele orden sig. ( de er rimlig hurtigt til og svar tilbage) Kasse er de penge værd.

17. marts 2020

Hej,

Tusinde tak for din flotte anmeldelse! Vi er super glade for at høre at du og din datter er tilfreds med jeres goodieboxe.🥳️

Vi vil gøre vores ypperste for fortsat at giver jer nogle fantastiske oplevelser!🎁

Mvh. Hestegoodie

Min hest og jeg glæder os til Hestegoodie

Som at have fødselsdag 1 gang om måneden :)
Der er altid for meget mere end man betaler og det er hver gang lækre mærkevare!

19. januar 2020

Hej Tine,

Tusinde tak for din vildt søde anmeldelse! Det er så fantastisk at vi kan være med til at give dig og din hest sådanne en god oplevelse hver måned!🥰️

Mvh. Hestegoodie

Glæder mig mig hver gang til d 1 med at…

Glæder mig mig hver gang til d 1 med at få jeres boks til min hest ❤🐴

9. december 2019

Hej Dorthe,

Mange tak for den gode anmeldelse! Det er fantastisk at høre at du og din hest altid glæder jer til jeres næste goodiebox.🥳️ Vi glæder os nemlig altid til at sende den.

Kan klart anbefales!!

Super lækre og brugbare ting i hver pakke.
Vi har fået strigler, cremer, godbidder, træktov, mash og en masse andre super lækre ting.
Min datter på 5 elsker når vi skal hente pakken til hendes pony og pakke den ud ❤️

18. november 2019

Hej Anette,

Mange tak for din anmeldelse! Det er super dejligt at høre at du og din datter elsker at modtage og pakke jeres goodiebox op!😍 Det er præcis den oplevelse vi prøver at give alle vores fantastiske medlemmer.😁

Vi glæder os allerede til at sende jer jeres næste goodiebox.🎁

Mvh. Hestegoodie

Som sædvanligt dejligt med gode…

Som sædvanligt dejligt med gode overraskelser, men nu har jeg altså strigler nok👆😁

18. november 2019

Hej Marianne,

Mange tak for din anmeldelse.😊

Det er dejligt at du syntes at din goodiebox indeholder nogle gode overraskelser!🥳️

Tak for din feedback med striglerne, det er noteret således at vi kan blive ved med at forbedre vores goodieboxe og oplevelsen de giver.🎁

godt tilfreds

15. november 2019

Hej Gitte,

Tak for din anmeldelse.😁 Det er dejligt at høre at du er tilfreds med dit medlemskab.🥰️

Hvis der er noget vi kan gøre for at gøre os fortjent til den sidste stjerne er vi lutter øre, vi forsøger altid at gøre vores goodieboxe endnu bedre!🎁

Mvh. Hestegoodie

Super lækre kasser der kommer vær mdr.

Super lækre kasser der kommer vær mdr.. Helt klart pengene værd. 🙏😍

14. november 2019

Hej Pernille,

Tusinde tak for den kanon gode anmeldelse! Det er dejligt at høre at du er glad for dit medlemskab!🥰️ Vi håber at kunne sende dig masser af fantastiske goodieboxe i fremtiden.😁

Mvh. Hestegoodie

Gode produkter og god service

14. november 2019

Hej Diane,

Mange, mange tak for den flotte anmeldelse!🥰️

Det er præcis den oplevelse som vi forsøger at give vores fantastiske medlemmer!😁