Huijareita. Työ tehtiin joten kuten, mutta ei kuten sovittu. Piti itse kysellä perään, että sovittaisko sitä kellonaikaa. Lopulta työntekijä edellisenä iltana klo 22 pistää WHATSAPISSA viestiä, että... Se mere
Se, hvad kunderne siger
Scam!! Hero24 presents itself as a platform for finding professionals for household and home-related services (moving, cleaning, repairs, etc.) in Finland. However, in practice, the company sys... Se mere
Tilasin pesutornin irroituksen, tulppauksen, kuljetuksen uuteen kohteeseen ja sinne asennuksen. Koskaan eivät tulleet. Aspaan ei vastattu eikä sähköposteihin. Seuraavana päivänä ilmoittivat meilillä... Se mere
Tilasin puutarhatöitä siirtolapuutarhalle. Sain ensin työlle ajankohdan. Asia kuitenkin siirtyi, ja koko ajan minulle sanottiin, että seuraavaksi on minun tilaukseni vuoro. Lopulta minulle ei enää vas... Se mere
Ingen anmeldelsesinvitationer registreret
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Tilasin muuttoapua
Tilasin muuttoapua, 2 kantajaa ja XL-pakettiauto 2h. Tulivat 30min myöhässä kuomullisella peräkärryllä. Sanoin heti, ettei peräkärry tule riittämään, mutta kantaja vakuutti että he hoitavat homman. Peräkärryn lastaaminen kesti huomattavasti kauemmin kuin mitä pakettiauton lastaaminen olisi kestänyt, sillä kantajat suunnittelivat jopa 12min mihin sijoittaisivat seuraavan tavaran ja sulkivat välillä kuomua tarkistaakseen miten tavarat mahtuvat. Ei ne tavarat sitten yhteen peräkärryyn mahtuneet, vaan tarvittiin toinen reissu. Ja siitä hyvästä laskutettiin toiset kaksi tuntia. Kantaja ei osannut peruuttaa peräkärryn kanssa ja siksi siirtymisiin kului enemmän aikaa ja liikenne tukkiutui kohteessa. Peräkärryä ei myöskään osattu peruuttaa oven eteen ja siksi kantajat kantoivat pitempää matkaa. Kaikkia tavaroita ei saatu siirrettyä, sillä puhalsin pelin poikki 5 tunnin jälkeen. Jouduin maksamaan 4 tunnista, vaikka 3 tuntia olisi ollut lähempänä totuutta ottaen huomioon edellä mainitut viivytykset. Otin yhteyttä asiakaspalveluun, josta Juho ystävällisesti tarjosi minulle hyvitykseksi 50eur krediittiä käytettäväksi heidän palveluihinsa. Muutama päivä myöhemmin päätin käyttää tuon krediitin ja tilasin kantoapua astianpesukoneen siirtoon. Tilaukseeni ei koskaan vastattu. Ilmeisesti minua ei enää palvella. Kirjoitin palautteen muutosta saamani sähköpostilinkin kautta; sitä ei näy Hero24:n sivuilla. Sen sijaan sivustolle näyttää tulevan päivittäin viiden tähden arvosteluja, jotka minun silmiini näyttävät tekaistuilta. Ainoa positiivinen seikka oli, että kantajat olivat reippaita ja kohteliaita.
Hero24 kokemuksia
Joka viikko luvataan että maksetaan palkkat yrittäjille mutta mitään ei tapahtuu, turhia lupauksia toisensa jälkeen!
Olin tehnyt tilauksen ja kaikki oli…
Olin tehnyt tilauksen ja kaikki oli hyvin. Kunnes tuli muutto päivä. Kuski oli myöhässä 10min, joten päätin soittaa heille ja kysyä oliko kaikki hyvin. Minulle sanottiin, että kuski oli vaihtanut autoa ja hän on ihan kohta siellä. Meni 30min ja soitin heille ja minulle lyötiin luuria jatkuvasti sen jälkeen. Olin odottanut 2h heitä ei näkynyt, joten olin pistänyt sähköpostia heille. He alkoivat selitellä erilaisia syitä jatkuvasti. Jouduin loppujen lopuksi perumaan kyydin ja olin vienyt tavarat takaisin asuntooni. He eivät edes ansaitse 1tähti. Todella törkeet käytöstä.
I ordered the moving service they said…
I ordered the moving service they said the coming late 4hr, the I'm waiting they still didn't coming I been waiting 7hr they doesn't came, so I asked my refund they said my refund will coming in 1-10 days now 1 month I didn't get any refund yet the customer service not even apologized as well.
Astianpesukoneen asennus
Alunperin astianpesukoneen asennuksen piti tapahtua tiistaina, siirtyikin torstaille ja silloinkaan ketään ei tullut paikalle. Asennus siirrettiin perjantaille ja luvattiin, että se hoituu aikaisin. Sain asentajalta soiton, että pääsisi vasta klo 21, joten peruin asennuksen kokonaan. Tilasin asennuksen toiselta firmalta ja sieltä asentaja ilmaantui 3h varoajalla ja ajallaan. Hero24:n toinen asentaja ilmaantuikin ilmoittamatta ovellemme klo 18, vaikka tästä ei oltu sovittu mitään. Todella ala-arvoista palvelua!
Kaikki meni pieleen muuton sovittu pv. 30.10
Kaikki meni pieleen. Osallistui nk.kilpailutukseen. Ensiksi kaikki vaikutti ok. Mutta kun muutto olisi seuraavana aamuna, ilmoitti herra x, että kuski on sairastunut. Mutta kyllä asia järjestyy, sovituksi aamuksi. Odotimme koko päiväin, ei tulosta. Sovittuna päivänä. Seuraavana aamuna yksi mies pienellä pakulla. Oli sovittu kuski +2 apumiestä. Ensimmäinen reissu yhden miehen voimin, seuraavalle reissulle tuli toinen mies kuskin kaveriksi. Ts. Puoliso oli koko toisen päivän mukana, avasi ovia, seurasi asiain hoitoa, koska heillä ei olisi ollut pääsyä asuntoon,josta tavarat piti olla jo edellisenä päivänä pois. Nyt ei saa yhteyttä,
Kun pitäisi sopia muuttoon liittyneestä hintakompensaatiosta. Seuraavaksi olen yhteydessä kuluttajaasiamieheen. Yksi ruksi, siitäkin voi osan poistaa. Ei luottoa tälläiseen firmaan.
Surkeaa palvelua
Tilausvaiheessa kaikki sujui vielä mallikkaasti ja asioiden sopiminen oli helppoa, mutta sen jälkeen kaikki muuttui hankalaksi ja jouduin selittämään saman asian monelle eri kuskille uudestaan ja uudestaan, jonka jälkeen minulta alettiin vaatia lisämaksua vanhan kaapin viemisestä Sortti-asemalle vaikka sen piti kuulua noudon hintaan. Olen nyt joutunut käyttämään jo tunteja asian hoitamiseen eikä minulla ole vieläkään tietoa tuleeko kukaan noutamaan vanhaa kaappia pois tai joudunko maksamaan jotain ylimääräistä sovitun hinnan päälle. En voi suositella palvelua kenellekään.
Meillä oli Hero 24 kokoamassa meille pöytiä ja tuolia. Nopeasti meni ja ei mitään valittamista.
Meillä oli Her
I wanted a sink changed to a new same…
I wanted a sink changed to a new same model than before. Also a late addition of checking the dish washer that had problems. I got a time scheduled for the next day, way cheaper than i would have gotten from other websites such as Remonttimaailma (240 euros vs 450+). I was in a hurry and i wanted confirmation of the order and payment and i gotnit as they replied to me late in the evening. The plumber did a good job and everything as planned. My apartment is in Espoo.
Huijaus
Huijaus. Ei ole suorittanut sovittua palvelua, eikä suostu maksamaan takaisin. Naurettavaa touhua, en ole ikinä saanut näin huonoa palvelua mistään.
Ei hoitanut sovittuja tekijöitä työhön
Ei hoitanut sovittuja tekijöitä työhön, eikä vastaa peruutus pyyntöihin tai palauta rahoja. Kommunikointi oli aluksi aktiivista, mutta väheni ja loppui kokonaan kun pitäisi jotai oikeasti hoitaa.
Kohtuutonta touhua. Meillä on pieni lapsi ja olemme joutuneet hänen takia olla ilman keittiötä, koska purimme keittiön siinä uskossa, että Heron kautta tulee asennus, sähkömies ja putkimies sovittuna ajankohtana, mutta eipä tullut eikä rahojaan palauttanut.
Varoitus huijaus.
Varoitus huijaus.
15 suoritettu keikkoja vielä maksamatta.ei kannata ketää käyttää tämä palvelu koska Hero24 saa rahaa asiakale etukäteen mutta hei ei maksa työntekijä.he ei vastaa puheluihin tai sähköposti osoite.2500€ vielä maksamatta.
Työtä ei suoritettu, maksua ei palautettu
Varasin kantoapua muuttopäiväksi. Palvelu oli maksettu etukäteen, mutta muuttokuorman jo ollessa matkalla sain ilmoituksen muuttomiehen sairastumisesta. Asiakaspalvelusta vastattiin heti, että asia selvitetään, mutta siihen ei enää palattu. Tein saman tien reklamaation, jossa vaadin maksua palautettavaksi, ja tähän vastattiin, että hyvitys tehdään tililleni. Ilmoitin vielä tilinumeroni, johon taas vastattiin että hyvitys tehdään 3-14 päivän aikana. Nyt 2 kk myöhemmin hyvitystä ei edelleenkään kuulu, viesteihin ei vastata, eikä puhelimitsekaan pääse läpi asiakaspalveluun. Kyseessä on mitä ilmeisimmin laaja huijausoperaatio.
HUIJAUS
HUIJAUS, VAROKAA! Antaisin 0 tähteä, jos mahdollista. Jo tilattu ja maksettu palvelu peruttiin ja siirrettiin seuraavalle päivälle. Seuraavana päivänä asentaja ei ikinä saapunut paikalle, enkä saanut asiakaspalveluun mitään yhteyttä. Kun lopulta usean päivän päästä sain yhteyden, minulle luvattiin korvaus kaikista ongelmista, mitä palvelun kanssa oli ollut. Siitä huolimatta, että minulla on meilissä kirjallinen todiste korvauksen lupaamisesta, toistuvista pyynnöistä huolimatta en ole saanut korvausta, enkä saa enää yhteyttä asiakaspalveluun. Olen alkanut edistämään asiaa kuluttajasuojalautakunnan kautta. Älkää missään nimessä käyttäkö palvelua!
Vaatekaapin kokoamisesta tuli katastrofi
Vaatekaapin asennus oli kyseessä. Työmies rikkoi osan ja hänen piti tulla korjaamaan myöhemmin. Tilasin osan tehtaalta rikkoutuneen tilalle. Olen noin puoli vuotta odotellut, että hoitavat asian. Eivät vastaa puhelimeen eivätkä kommentoi sähköpostia. Tekevät näin tietoisesti. Olen joutunut laittamaan tiedot kuluttaja lautakuntaan. Vaikuttaa huijari toiminnalta. Yksi tähti oli liikaa. EN SUOSITTELE.
Työmiehille ei makseta korvausta
Sain työmiehet tätä kautta ja heidän työssään, ammattitaidossa tai palvelussa ei ole valitettavaa.
Hero24/7 ei kuitenkaan ole maksanut työmiehille palkkiota joka kuuluu. Eivät vastaa puhelimeen tai sähköpostiin. Noloa kusetusta...
Toivottavasti firma ei jatka kauaa olemassa oloaan.
Ennakkomaksu
Tilasin tältä yritykseltä siivouspalvelua. Maksoin sen etukäteismaksuna, mutta siivooja peruikin sovitun ajan.
He eivät enää vastaa puhelimeen eivätkä sähköposteihini, koskien ennakkoa
joka heidän täytyisi palauttaa. Tältä firmalta ette saa rahojane takaisin jos sovittu aika peruuntuu!!
Avoid at all cost
Definitely feels like a scam when they take your money without any hesitation but find excuses not to refund it even though the clearly state they will. It’s been over 3 months and I’m still waiting. They barely will respond by phone or email, unless they’re looking to take your money.
Although it all started off very friendly when I was looking to get a service, and needed to pay for it, but now that they’ve been owing me…radio silence.
I would avoid at all cost!!!
Ei kannata edes antaa tähteä
Ei kannata edes antaa tähteä, maksoin 316€ työstä, joka ei koskaan saapunut aikataulun mukaan ja luulen, että rahaa ei palauteta ollenkaan, hemmetin huijauspalvelu, miksi se toimii edelleen. Pysykää kaikki kaukana siitä!
Älkää käyttäkää kyseistä yritystä
Älkää käyttäkää kyseistä yritystä! Edelleen odotan rahojani palautuvan. Eivät enää edes vastaa mun sähköposteihin. Kuluttajaviraston mukaan heistä on tehty lähes 100 ilmoitusta tässä muutaman kk sisällä. Myöskin facebookissa on ryhmä Hero24 uhrit jossa on yli 600 jäsentä.
Dette er Trustpilot
Læs mere om andre typer anmeldelser.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.