Henriette Søvind Anmeldelser 200

4,7

Uddannelsen hos Henriette Søvind har give mig stor indsigt i at spise efter ABC*ens kostprincipper. Jeg føler mig sund (elsker morgenmaden) og kan tydeligt mærke forskel på før Henriette og efter! De... Se mere

Jeg er utrolig glad for din lette tilgang til uddannelse. Det er let tilgængeligt både økonomisk og forståeligt, samt at det er online enten på faste tidspunkter eller når der passer mig. Dette pa... Se mere

Hvis du først får startet på èn uddannelse hos Henriette, så er du hooked og kan ikke stoppe igen. Det er en fornøjelse at deltage på disse hold, og sikken en viden man går derfra med. De eksamenso... Se mere

1. Kursus

Ekspert i Emotionel Intelligens & Ledelse, debattør , forfatter, rådgiver & inspirator, foredragsholder Ledere i dag står over for et paradoks: Teknologien udvikler sig hurtigere end nogensinde, men forbindelsen mellem mennesker halter bagefter. Her kommer emotionel intelligens (EQ) ind som en gamechanger. Jeg hjælper ledere, politikere og topledere med at transformere EQ fra et 'blødt' buzzword til en strategisk nøgle, der driver innovation, engagement og vækst. I en verden, hvor mennesker forventer autenticitet, og teams kræver mening, bliver EQ din virksomheds vigtigste konkurrenceparameter. Hvorfor EQ er fremtidens vigtigste kompetence Fremtidens ledelse handler ikke kun om at lave strategier eller træffe beslutninger. Det handler om at aflæse og navigere de emotionelle dynamikker, der kan bygge – eller bryde – teams. EQ er ikke en luksus, det er en nødvendighed for at skabe organisationer, der performer og trives i en kompleks verden. Sådan hjælper jeg dig: EQ som ledelsesværktøj: Træn din evne til at skabe stærke relationer og håndtere komplekse udfordringer. Strategisk empati i praksis: Naviger forandringer og konflikter uden at miste momentum. Talentfastholdelse: Skab miljøer, hvor folk ikke bare bliver – men vokser. Resultater der tæller Min erfaring viser, at ledere med høj EQ ikke bare overlever kriser – de kommer styrket ud af dem. De ved, hvornår der skal lyttes, justeres eller handles, og hvordan deres beslutninger påvirker teams, kunder og omverdenen. Klar til at gøre EQ til din styrke? Hvis du vil skabe transformation og ikke bare trivsel, er det tid til at handle. Jeg tilbyder konkrete værktøjer og en datadrevet tilgang, der gør EQ til din mest værdifulde ressource. Skal vi tage en snak? Sammen kan vi finde ud af, hvordan du kan gøre EQ til det, der sætter din organisation foran alle andre.

4,7

Kostvejleder og sundhedscoach

Kostvejleder og sundhedscoach

Ville ikke have undværet det. Har givet så meget indsigt både med kost men absolut også med arbejdet med skyggesider.

9. april 2023

Besvarelse fra Henriette Søvind

Kære Jakob - Tusind tak for din skønne anmeldelse ❤️ Det har været vidunderligt at følge dig på din rejse, du har i den grad gået til uddannelsen med åbent sind og lysten til at lære. Jeg ønsker dig alt det bedste ❤️ Kh Henriette

God oplevelse at kunne fjernstudere

Jeg synes det er dejligt at kunne følge undervisningen hjemmefra og når det passer ind i planlægningen herhjemme.
Dejligt materiale, som er lige til at gå til. Og fedt at undervisningen er krydret med videoer.

31. marts 2023

Besvarelse fra Henriette Søvind

Kære Marisa - Tusind tak for din dejlige anmeldelse, hvor er jeg taknemmelig for at du tog dig tid til at skrive den ❤️
Jeg har virkeligt forsøgt at skabe en platform der er nem og overskuelig at bruge, det betyder mere end du aner når du siger det er lykkedes. Tusind tusind tak. Jeg ønsker dig alt det bedste ❤️ Kh Henriette

Gode og indsigtsfulde forløb

Gode og indsigtsfulde forløb. Jeg har gennemført både "Livsdesign og skyggecoach" og "seniorcoach", og har allerede købt 2 uddannelser mere.
Den fleksible undervisningsform passer godt ind i en travl hverdag.

3. marts 2023

Besvarelse fra Henriette Søvind

Kære dig - Tusind tak for din skønne anmeldelse ❤️ Jeg har lige netop prøvet at lave uddannelserne så fleksible, at de kan passe ind i en travl hverdag, så det er virkeligt skønt at høre du synes det er lykkes. Det glæder mig at jeg har fornøjelsen af dig et stykke tid endnu ❤️ Kh Henriette

fantastisk mulighed for spændende…

fantastisk mulighed for spændende uddannelser

12. marts 2023

Besvarelse fra Henriette Søvind

Kære Janni - Tusind tak for din dejlige anmeldelse, den gør mig virkeligt glad ❤️ Det glæder mig helt vildt at du har fundet vej til mig, og kan bruge det jeg jeg underviser i. Du er helt vidunderlig at have med på holdene. Jeg ønsker dig alt det bedste ❤️ Kh Henriette

Det har været et meget lærerigt forløb

Det har været et meget lærerigt forløb. Henriette er en fantastisk underviser med et utroligt drive og et smittende humør. Hun prøver at gøre tingene simple - og kommer med mange gode eksempler fra hendes eget liv ind i undervisningen. Ligeledes er prisniveauet der, hvor alle kan være med, hvilket jeg synes er fantastisk. Ikke at forglemme Rikke som er hendes søde assistent. Altid klar til hjælp og god opbakning, hvis man er gået lidt i stå med en opgave :-) Stor ros herfra

10. marts 2023

Besvarelse fra Henriette Søvind

Kære Karin - Tusind mange tak for din helt vidunderlige anmeldelse, den varmer dybt i hjertet ❤️ Det gør mig simpelthen så glad når jeg får sådan en tilbagemelding, det er hele målet med min undervisning, at give nogle enkle og brugbare redskaber, som du som elev kan anvende i din hverdag. Du har gjort det største arbejde, hold op hvor har det bare været en fornøjelse at følge dig på denne rejse. Jeg ønsker dig alt det bedste Karin ❤️ Kh Henriette

Henriette er en helt fantastisk…

Henriette er en helt fantastisk underviser. Og så er hun er bund ærlig. Det har man brug for, når man skal udvikle sig og blive endnu dygtigere.
Tusind tak for dig Henriette.
Jeg kan varmt anbefale alle, at købe en af Henriettes mange uddannelser. Uanset om du har en drøm om at være selvstændig eller ej, så kommer du på en rejse, som får dig til at vokse som menneske.

9. februar 2023

Besvarelse fra Henriette Søvind

Kære Kristine - Tusind tak for din helt vidunderlige anmeldelse, den gør mig simpelthen så glad ❤️ Det har været den vildeste fornøjelse at have dig med på holdet og fulgt din udvikling, du har om nogen taget imod alt med åbne arme, og er vokset med opgaven. Jeg er så taknemmelig for at jeg måtte være en del af din rejse. Jeg ønsker dig det allerbedste ❤️ Kh Henriette

Jeg ville ikke være denne rejse…

Jeg ville ikke være denne rejse forruden, denne Trainer uddannelse har rygget ved mig og jeg måtte ud over min komfordzone. Hvis du vil vider med dit arbejde som coach, kan den kun anbefales. ❤

9. februar 2023

Besvarelse fra Henriette Søvind

Kære Therese - Af hjertet TAK for dine dejlige ord ❤️ Du har simpelthen været så rockersej, hoppet ud af din komfortzone den ene gang efter den anden, du har min dybeste respekt. TAK for at jeg måtte være en del af din rejse. Jeg ønsker dig det allerbedste ❤️ Kh Henriette

Taknemlig

I alt 2,5 år hos Henriette har gjort en kæmpe forskel for min personlige udvikling og for min faglighed.
Jeg er dybt taknemlig!

8. februar 2023

Besvarelse fra Henriette Søvind

Kære Anja - Tusind tak for dine skønne ord, de varmer dybt i hjertet ❤️ Det er helt vildt at tænke på at vi har været på rejse sammen i 2,5 år, hvor har det bare på alle måder været fantastisk. Det er et privilegie at se et andet menneske folde sig så smukt ud, og jeg er dybt taknemmelig for at jeg har fået den oplevelse med dig. Jeg ønsker dig det allerbedste ❤️ Kh Henriette

Kort og godt- fantastisk sammensat…

Kort og godt- fantastisk sammensat uddannelse. På kort tid få man systematiseret viden og erfaringer fra en som selv er gået vejen. Alle undervisere øser frit fra deres viden og erfaringer og inspirerer en til selv give det samme.
Af hjertet TAK ❤️🙏

31. januar 2023

Besvarelse fra Henriette Søvind

Kære Gillian - Tusind mange tak for din dejlige anmeldelse, hvor gør den mig bare glad ❤️ Det er vidunderligt at inspirere andre, som så gerne tager imod, og hvor har du været fantastisk at undervise. Fuld af gåpåmod og en åbenhed for at lære og kigge dybt i dig selv. Tak for dig ❤️ Jeg ønsker dig alt det bedste. Kh Henriette

Varmeste anbefalinger

Jeg kan kun anbefale alle at tage kurser her. Det bedste og tryggeste univers og til priser hvor alle kan være. Mit livs mest udviklende rejse som efterlader en form for savn men med mere styrke og viden om både andre og mig selv 🙏. TAK ❤️

24. januar 2023

Besvarelse fra Henriette Søvind

Kære dig - Tusind mange tak for din helt fantastiske anmeldelse, hold op hvor gjorde den mig glad ❤️ Det er min drøm, at mine elever lige netop får dét med sig, når de har færdiggjort en uddannelse eller forløb ved mig.
Du har gået hele vejen selv, det er DIG der har gjort det største arbejde, du er rockersej. Jeg ønsker dig virkeligt alt det bedste ❤️ Kh Henriette

Jeg er lige blevet Seniorcoach

Jeg er lige blevet Seniorcoach, hvor Henriette har sammensat uddannelsen blandet med lydfiler og tekst og spørgsmål. Rigtig godt sammensat.
I forvejen er jeg sidste år blevet Kostvejleder med adfærd og livsdesign, og på onsdag skal jeg online til mundtlig eksamen i NLP practitioner også hos Henriette. Disse uddannelser er taget med direkte online kursus aftner. Det er nogle spændende og gode uddannelser.

18. januar 2023

Besvarelse fra Henriette Søvind

Kære Gurli - Af hjertet tak for din skønne anmeldelse, den gør mig utroligt glad ❤️ Det har været helt fantastisk at følge dig på dine uddannelser, du har virkeligt taget alt hvad jeg har givet til dig, det er fantastisk med så vidensbegærlige elever som dig ❤️
Vi ses på onsdag til en skøn dag med eksamen. Kh Henriette

Livsdesign og skyggecoach

Kurset har lært mig mange ting om mig selv og Henriette Søvind gør det meget let til at forstår hvad det går ud på i at være med i så en oplevelse. Vores egen erfaring er vidne til de mennesker som vi kan hjælpe videre i livet med at finde sig selv og være glade. Det betyder meget for mig at jeg kunne være med. Mange tak for den fantastisk god oplevelse.

26. august 2022

Besvarelse fra Henriette Søvind

Kære Ildiko-Emese - Tusind tak for din fantastiske anmeldelse, den varmer dybt i hjertet ❤️ Du har været på en helt fantastisk rejse, det har virkeligt været en fornøjelse at følge dig og set din udvikling. Jeg er så glad for at jeg har fornøjelsen af dig lidt endnu ❤️ Kh Henriette

Det har været en kæmpe fornøjelse og…

Det har været en kæmpe fornøjelse og enormt lærerigt at deltage i undervisning i Livsdesign og Skyggesider hos Heniette. Hun er utrolig dygtig og ved hvad hun taler om.

5. januar 2023

Besvarelse fra Henriette Søvind

Kære dig - Tusind mange tak fordi du tog dig tid til at skrive denne dejlige anmeldelse, det gør mig virkeligt glad ❤️ Den største gave er at læse du har fundet uddannelsen lærerig, så har du nemlig taget en masse med dig du kan bruge til din udvikling. Jeg elsker at se jer blomstre. Tak fordi jeg måtte være en del af din rejse. Jeg ønsker dig alt det bedste ❤️ Kh Henriette

Jeg er mig selv dybt taknemmelig for at…

Jeg er mig selv dybt taknemmelig for at jeg lod mig selv ind i Henriettes univers. Henriette er en fantastisk person og hendes uddannelser er proppet med materiale, gode online sessions og en fleksibilitet ud over det sædvanlige.
Jeg vil ikke tvinge nogle til noget, men hvad enten du leder efter svar i eget liv, ønsker at arbejde og udvikle dig som coach så kom igang, du har kun det ene liv.

12. januar 2023

Besvarelse fra Henriette Søvind

Kære dig - Af hjertet tak for din smukke anmeldelse, det betyder meget at du tog dig tid til at skriver herinde ❤️
Jeg elsker at du skriver at du er dig selv dybt taknemmelig, det er nemlig DIG der har gjort al arbejdet, jeg har blot givet dig redskaberne. Du er rockersej. Jeg ønsker dig alt det bedste ❤️ Kh Henriette

Mine bedste anbefalinger

Det har været en mega god og lærerig oplevelse, at tage uddannelse ved Henriette. Og det er bestemt ikke den sidste jeg tager ved hende :) Det er et trygt forum, at være i, og en god måde, at at kunne gøre det online. De bedste anbefalinger her fra :)

8. januar 2023

Besvarelse fra Henriette Søvind

Kære dig - Tusind mange tak for en skøn skøn anmeldelse, og tak fordi du tog dig tid til at skrive den, det betyder virkeligt meget for mig ❤️ Jeg er så glad for at du kan li modellen, jeg har virkeligt gjort mig umage for at skabe det trygt og rart rum for jer. Du skal være så velkommen. Jeg ønsker dig alt det bedste ❤️ Kh Henriette

Sund kost og Selvindsigt

Derudover har det også været en rejse på det personlige plan... observation af egne skyggesider og deres sammenhænge og blive bevidst om de blokeringer de er skyld i... og som spænder ben for det jeg gerne vil, at blive bevidst om den betydning kerneværdier har som vejviser og kompas på min livsrejse samt fokus på den adfærd og de delmål jeg skal integrere for at nå derhen jeg gerne vil. Lise J.

6. januar 2023

Besvarelse fra Henriette Søvind

Kære dig - Tusind tak fordi du tog dig tid til at skrive så dejlig en anmeldelse, hold op hvor den bare varmer ❤️
Du har virkeligt været åben overfor det hele, og har taget alt det til dig du kunne bruge. Det har været en kæmpe fornøjelse at undervise dig og følge dig på din rejse, du er fantastisk ❤️ Jeg ønsker dig alt det bedste. Kh Henriette

Henriette er dybt inspirerende

Jeg synes Henriette er dybt inspirerende og til tider virkelig provokerende, på den fede måde. Hun er struktureret, ligetil og meget ærlig i hendes undervisning. Hun prikkede også gerne hul på min undskyldningsbobbel, når jeg havde lidt for ondt af mig selv. Jeg er vild med den måde hun underviser på.

5. december 2022

Besvarelse fra Henriette Søvind

Kære dig - Tusind mange tak for din dejlige anmeldelse ❤️Jeg har vist sørget for at du aldrig glemmer mig. Men det er nu altså dig der har gjort det største arbejde. Du har været åben og modtagelig for udvikling, og det er dét der har gjort den store forskel. Det har været helt fantastisk at følge din udvikling. Jeg ønsker dig alt det bedste ❤️ Kh Henriette

Henriette formidler livsdesign og…

Henriette formidler livsdesign og skyggearbejde på højt fagligt niveau. Henriette og undervisere leverer undervisningen på en varm, nærværende, empatisk og levende måde der gør, at jeg både tør være ærlig og åbne mig. Det er en rejse ind i dig selv og ud i livet med fornyet og stærkere jeg.

5. januar 2023

Besvarelse fra Henriette Søvind

Kære Hanne - Af hjertet tak for din smukke anmeldelse, den rører mig godt nok dybt ❤️ At jeg har været med til at skabe et rum, hvor du kan føle dig tryg og ærlig gør mig stolt og ydmyg. Tak fordi jeg måtte være en del af din rejse, jeg har heldigvis glæde af dig et stykke tid endnu ❤️ Kh Henriette

Helt fantastisk rejse♥️♥️

4. januar 2023

Besvarelse fra Henriette Søvind

Hej Trine - Tusind tak for din dejlige anmeldelse, det betyder virkeligt meget for mig at du tog dig tid til at gå herind og skrive ❤️ Tak fordi jeg måtte være en del af din rejse. Jeg ønsker dig alt det bedste ❤️ Kh Henriette

Fantastisk mulighed for personlig udvikling.

Gaven, der bliver ved med at give! ❤
Jeg har gennem de seneste to år deltaget på flere af Henriettes hold, og det har været den bedste gave, jeg har givet mig selv.
Jeg har brugt uddannelserne til at sætte fokus på min egen personlige udvikling samt at kvalificere min faglighed indenfor coaching.
Der er på holdene rig mulighed for at udvide sit netværk med plads til gensidig faglig og personlig sparring.
For mig har det været en kæmpe fordel, at undervisningerne og eksamenerne er foregået online.

9. november 2022

Besvarelse fra Henriette Søvind

Mette dit skønne væsen - Af hjertet TAK for din fantastiske anmeldelse, hold nu op hvor gør den mig glad langt ind i sjælen ❤️
Du har virkeligt formået at bruge alle aspekter i uddannelsen, og hver eneste gang har du mødt op med åbent sind og lysten til at lære. Du har turde kigge indad når det har været svært, og dét har været din styrke.
Det har været helt fantastisk at følge dig på din rejse.
Tak fordi jeg måtte være en del af den. Jeg ønsker dig alt det bedste ❤️ Kh Henriette